![]() |
MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze
Puteti sa ii spuneti cum vreti...soarta, ghinion, pedeapsa divina, karma etc. daca voi credeti in prostiile acestea....dar intr un fel sau altul georgianul ce a umplut imaginatia multor pustani cu vise si aspiratii de drift stradal este acum mort.
Cei mai multi il stiu ca pe "ala din Georgia de facea drifturi smechere cu m5-u prin oras"...altii ca pe Giorgi Tevzadze...iar altii ce pot sa priveasca dincolo de fum si adrenalina momentului...ca pe un idiot cu permis. Incidentul este recent insa din cate am citit era pe locul pasagerului intr un bmw ce a intrat intr un copac. Mai multe informatii inca nu au aparut pe net. O moarte cam ironica din punctul meu de vedere...iti pui viata in pericol...pui alte zeci de vieti in pericol...cu putin noroc toata lumea scapa....si mori dupa 2 saptamani ca pasager. Oricat de idiot ar fi fost pentru asfaltul orasului, trebuie sa recunoastem ca stia sa isi conduca masina cum nu multi pot....asta este de admirat la el...si nimic mai mult.... Vreti adrenalina si viteza...macar iesiti in afara orasului unde puteti sa va rupeti capu` in 10 pomi si 4 stalpi...dar sa nu luati pe nimeni cu voi in urma accidentului......sau daca nu puteti sa va stapaniti si vreti neaparat in oras...macar sa va dati noaptea cand nu e asa de mult trafic si puteti sa muriti singuri nu cu 5 pietoni agatati in cadavrul masinii voastre. Mai multe impresii si zvonuri puteti citi la acest clip la sectiunea comentarii. https://www.youtube.com/watch?v=gpAzXqIcWzc https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...97317387_n.jpg |
Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze
Măcar a murit cu zāmbetul pe buze :lol:
|
As alege de 100 de ori sa mor in accident de masina...decat in patul de spital la 80 de ani.....doar sa nu moara si altii din cauza mea deoarece toata lumea o sa iti aduca aminte de tine ca de un ucigas.
Daca mor in accident de masina la 220 km/h sa stiti ca am murit fericit. :lol: |
Pacat ca a murit din prostia altuia
|
Corect...macar de murea din prostia lui....oricum...cred ca tot in domeniul driftului era implicat in momentul accidentului
|
R.I.P...
Aici puteti vedea copacul in care a intrat.. https://youtu.be/1Yv2AnWDdgk?t=41s (secunda 41) |
Un post de pe un profil de facebook:
" YESTERDAY IN THE CITY BATUMI AT 3:00AM WAS A CAR ACCIDENT GIORGI TEVZADZE (OOM-500) AN HIS FRIEND CRASHED ON A TREE, GIORGI'S FRIEND WAS DRIVING THE CAR, HIS FRIEND IS NOW OK, BUT GIORGI TEVZADZE DIED! REST IN PEACE GIO. WE ALL WILL MISS YOU !!!!!!!!! " |
dumnezeu sa-L ierte ...
pacat .. ce soarta .. sa mergi ca nebunu prin oras , si sa mori pasager , in masina ta ... :( |
Dumnezeu sa-L ierte.
Inca o legenda a murit :( |
Quote:
Profesor |
Frumos si obiectiv scris, rar lucru.
RIP pentru respectiv. |
Am gasit poze cu starea masinii si alte informatii, cei care sunt interesati..
https://www.facebook.com/media/set/?...2961865&type=1 |
Ce chestie, toti copacii sunt pe scuar numai asta e exact pe bordura...
|
eram curios cand o sa apara si threadul asta. ;)
|
Quote:
|
Curiozitate...
Imi poate explica si mie ce au vrut sa evidentieze in urmatoarele imagini https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater si https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ? |
Avea centura pusa? n-am vazut nici airbagul deployat.
|
Mare pacat , foarte talentat omu` ....
|
A murit ca pasager in propria lui masina...
Pentru cei ce nu au vazut...un clip produs de cei de la SmotraTV (Zarrubin) in Gruzia in iarna asta. Probabil a fost si ultimul... <iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/PMHhE-WTPMU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
|
In prima imagine nu stiu. In a doua este un chip foarte asemanator cu chipul lui Giorgi.
|
Un chip
|
Quote:
Bafta maine sklip la BAC. |
Quote:
|
De la accident s-a ajuns la "bafta la bac" :))
|
Quote:
Am văzut pe internet ca īn ciuda faptului ca mergea riscant prin trafic Giorgi era foarte apreciat īn Georgia. /on |
Giorgi Tevzadze era poreclit "Tipul care s-a jucat prea mult NFS"...... :D
Tot respectu pentru el, mare pacat ca s-a stins asa tragic.......:sad: |
ce zeu,ce atata tam-tam?!:x omul era un inconstient al soselelor ... daca avea aptitudini de pilot de ce nu s-a dus sa se dea cu masina intr-un cadru legal si organizat? ce adrenalina, ce fum si experiente traite?..copii terminati cu aluziile astea nfs-iste si reveniti cu picioarele pe pamant.ganditi-va ca multe din accidentele soldate cu morti la noi in tara sunt provocate tot din cauza inconstientei unor astfel de oameni(Racery cu masini puternice sau pustani conducand masinile parintilor)......ar fi bine daca ai merge linisit cu familia in masina spre piscina sau la cumparaturi si un adrenalin junky sa vina sa ti-o spulbere intr-o secunda?!:idea: Dumnezeu sa il ierte...
|
Quote:
Nu toti "raceri" sunt niste pustani fara experienta. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
CORECT!
|
Asa respect ptr un om mort numai pe forumul asta de sfinti gasesti.
Omul a murit nevinovat. Dar internetul asta face P mare la toata lumea. E vorba doar de RESPECT fata de un om mort! E asa greu? |
Ce respect frate?
Pune in balanta si situatia in care tu mergi linistit pe strada si vine un nefeseu din asta si te faci zob.Sa vad ce respect mai ai. Eu raman la concluzia ca daca nu se intampla acum,se intampla mai tarziu si de merlit tot o merlea la cum mergea,a fost doar o chestie de timp. SELECTIE NATURALA! PS1:Vad ca sustinatorii lui sunt doar din astia fara permis,care inca cred ca strada e circuit!. Ps2: Stii macar cat de greu e sa pierzi o persoana draga din cauza unui inconstient? Eu stiu,si credeti-ma ca nu e deloc usor!!! |
Quote:
Odata cu moartea nu ti se acorda automat si clementa. Iti propun urmatorul scenariu...de pe marginea soselei sarea un copil...sora fratele ruda ta...ei el isi demonstra tipic IQ ul prin depasiri si derapaje in plin trafic....loveste copilul.....mai ai acelasi respect pentru om? Daca nu stiti ce implica traficul auto stati dracu in banca voastra ca deja sunt destui ca retardatul asta de Tevzadze. In trafic trebuie sa fi disciplinat, manierat, ponderat, atent, calculat, sa dai faza scurta cand te apropii de o alta masina noaptea, sa nu te bagi ca vita in cel mai mic spatiu dintre masini, sa acorzi prioritate...si nu ma refer aici la cea de dreapta ci la cea de ingaduinta....multe aspecte pe care acest personaj le incalca cu desavarsire. Nu spun ca nu m am uitat cu interes la clipurile lui si unele faze chiar mi au adus un zambet pe buze...dar realitatea este alta...a fost un sofer ratat....am spus sofer nu pilot. |
Urat cand cineva din lumea asta a pasionatilor de masini pleaca intr-un mod subit ... RIP
|
Quote:
|
cand am vazut prima oara un film cu el am spus ca nu o va duce mult,iata ca a venit acel moment.
cel mai important e ca nu a trebuit sa ia cu el si alti nevinovati,asta a fost pot spune un noroc pentru el,este imposibil sa scapi cu viata cand ai un asemenea comportament si lipsa de repect fata de cei din trafic si vietile lor strada nu e circuit. pasionat? expert? doar un sofer amator teribilist cu un palmares de 10 filulete pe youtube si atat cati ca el curma vieti zilnic? |
in sfarsit au postat si oameni cu capul pe umeri...da e regretabila moartea unui om,probabil a fost un bun prieten,un sot bun..dar nu trebuie ridicat la rangul de zeu de niste copii care iau vizionat filmuletele pe youtube si oauu...ce tare!!uite ce face cu masina prin trafic!!! daca ar muri un pilot de raliu de la noi din tara nimeni dintre acesti copii nu lar omagia prin definitia de zeu...pentru ca nu a facut cascadorii prin trafic si deee...nu era bun frate!;)!...
|
Nimeni nu a pomenit de moartea lui Allan Simonsen..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning