Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/37232-ultimate-virtual-tuning-days-on-scene-hotnews.html)

TopArt 30-03-07 21:35

Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews

m-am gandit c-ar fi mai bine sa ne tinem la curent pe un singur topic, zilele astea.

mai bine totul intr-un singur topic de discutii, amanunte picante si alte alea ;)

TopArt 30-03-07 21:57

Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews

deci ce s-a intamplat AZI, vineri, a 3-a zi de aranjare a peretelui "VIRTUAL TUNING", pe scurt:

- superechipa ruver - gabi - prietena lui gabi - most_wanted_ - grigo_X2 - peter - eu - deci aceasta superechipa - a reusit azi sa puna totul la punct :D

- singurul lucru nerezolvat a ramas, printarea planselor nescoase. gratian iarasi ne-a asigurat ca daca nu s-a intamplat AZI, o sa se intample MAINE DIMINEATA sa avem plansele sa le punem pe perete.

- ne-am facut datoria si i-am inmanat stick-ul cu toate plansele nescoase, dupa centralizarea facuta acolo, pe loc, intre noi, superechipa, cu laptop-ul meu si cu ajutorul lu' nenea zapp :D

- am aranjat PANOUL, am dat de cap concurentilor inscrisi.

PS: NU VA ASTEPTATI SA FIE TOTUL SUPERPERFECT SI SUPERCORECT. TOT CE S-A FACUT IN LEGATURA CU CONCURENTI, CENTRALIZARE, EVIDENTA PLANSE, ETC. ETC. - S-A FACUT AZI, DE NOI, DECI POSIBIL SA SE FI STRECURAT ERORI INTRE BRUSH SI NON-BRUSH...

...om trai si om vedea...

voi pune lista cu concurentii si nr. de planse dupa ce pap ceva, sunt mort si rupt... va rog sa verificati acuratetea centralizarii !!! multumesc ;)

Nubyan 30-03-07 22:17

2 Attachment(s)
Felicitari TopArt atat tie cat si intregii superechipe ;) . Uite aici 2 tipuri de ecusoane pt maine sa ne identificam.Ra2 a luat unu vertical.Cine vrea sa intre pe id sa va trimit formatul psd k sa modificati numele

TopArt 30-03-07 22:29

4 Attachment(s)
...intai niste poze cu superechipa la lucru si intr-un post viitor - rezultatul zilei de azi: peretele REFACUT DE LA ZERO, cu spatiile goale urmand a primi restul de planse nescoase MAINE DIMINEATA, dupa cum ni s-a spus. ;)

TopArt 30-03-07 23:00

2 Attachment(s)
sectiune/concurenti/planse neafisate:

3D: concurenti:

frost_dani - 1 neafisata
sleepy_65 - 1 neafisata
grigo_x2 - 10 neafisate
ruver - 11 neafisate - a convenit ca mai afiseaza DOAR 8 din cele 11 ;)
topart - 12 neafisate - am convenit ca mai afisez DOAR 3 din cele 12 ;)

FREEHAND: concurenti

import_skilzzz - 1 neafisata
tase_astra - 1 neafisata
naitzu - 1 neafisata
STEVENdesign - 1 neafisata
frost_dani - 1 neafisata

restul - afisati cu toate. daca nu, va rog semnalati ;)

TopArt 30-03-07 23:04

1 Attachment(s)

2D BRUSH: concurenti:

peter - 3 neafisate

PS: DACA SUNT GRESELI, DE ASEMENEA VA ROG SEMNALATI ;)

ruver 30-03-07 23:08

M_W mai are o lucrare la NB... poate ai uitat :-P
P.S.: cu gratian ai reusit sa mai vb?

LKS 30-03-07 23:13

rectific :

LKS - 1 NEADAUGATA !!!

TopArt 30-03-07 23:16

2D NON BRUSH: concurenti:

gabi - 1 neafisata
most_wanted - 1 neafisata
vio[s] - 1 neafisata
alex_maniacu_90 - 1 neafisata
devlin_dirty - 1 neafisata
trickz - 1 neafisata

PS: DACA SUNT GRESELI, DE ASEMENEA VA ROG SEMNALATI ;)

PPS: NU AM POZA CLOSE-UP CU 2D NON BRUSH, E STRICATA. POATE MA POT AJUTA COLEGII ?!? :oops: :oops: :D

TopArt 30-03-07 23:17

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 825783)
rectific :

LKS - 1 NEADAUGATA !!!

prietene, fii bland si specifica si unde e neadaugata, ca nu cred ca avem moace de mafalda. multumesc in numele echipei ;)

giubau_v8 30-03-07 23:18

si eu cu o intrebare....vad ca imi lipseste si mie o plansa...daca am facut aceeasi masina din doua unghiuri pe doua planse puneti numai o plansa?

TopArt 30-03-07 23:20

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 825791)
si eu cu o intrebare....vad ca imi lipseste si mie o plansa...daca am facut aceeasi masina din doua unghiuri pe doua planse puneti numai o plansa?

la ce amice ? la ce sectiune iti lipseste plansa ? specifica !!! iar faza cu doua unghiuri, NU, nu se pune numai o plansa.

FOARTE IMPORTANT: NOI AM CENTRALIZAT CE A PRIMIT GABI DE LA ZOLIAT. PRESIMT CA E POSIBIL CA ZOLIAT SA NU-I FI TRANSMIS TOATE PLANSELE !!! VOM VEDEA MAINE/POIMAINE CE SI CUM. :evil:

giubau_v8 30-03-07 23:21

la sectiunea freehand..trebuia sa am doua planse......si vad ca e numai una

Ace Axel 30-03-07 23:22

eu am 3 neafisate... la freehand

ruver 30-03-07 23:22

sa speram ca nu raspoimaine....
vb mai incolo noi iesim la o cluba (Ruver,Grigo,Most_Wanted)

TopArt 30-03-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 825802)
eu am 3 neafisate... la freehand

spune mai nene LA CE SECTIUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ca nu stim noi pe de rosttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!

edit: vad ca ai editat. merci. si scuze de iritare dar suntem toti cu capul calendar, am stat toata ziua in galagie

Nubyan 30-03-07 23:24

Formatele Psd dak vreti o sa gasiti si la Ra2

LKS 30-03-07 23:24

iti dai singur cu tesla`n ***** :D :D :D vezi ca a scris sectiunea

ruver 30-03-07 23:27

Inca un PS: :-P TopArt daca vrei si nu esti Wasted de oboseala poti sa ni te alaturi ;)

Ace Axel 30-03-07 23:27

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 825805)
spune mai nene LA CE SECTIUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ca nu stim noi pe de rosttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!

edit: vad ca ai editat. merci. si scuze de iritare dar suntem toti cu capul calendar, am stat toata ziua in galagie sa facem ceva pentru tuningu' asta virtual...

np man ... scz... am uitat ... dar tot e bine k miam amintit :p

TopArt 30-03-07 23:28

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 825808)
iti dai singur cu tesla`n ***** :D :D :D vezi ca a scris sectiunea

prietene necunoscator si nerecunoscator, eu am scris cand NU AVEA MESAJUL EDITAT, altfel n-as fi sarit de cur in sus. omu' a editat probabil in timp ce scriam eu. ne poate confirma sau infirma ce spun eu aici, daca mananc sau nu cacat...

deci pana acu avem in plus:

LKS cu 1 neafisata la freehand
giubau_v8 cu 1 neafisata la freehand
ace_axel cu 3 neafisate la freehand.

mai astept. chiar vreau sa fie toata lumea multumita si sa li se vada munca de 2 ore, 4 zile sau chiar 1 luna jumatate, ca de-aia au facut-o. ;)

PS: uite mai LKS-ule ca a recunoscut omu'. asa ca nu-ti mai da tu singur cu tesla-n... tasta... :lol:

Sleepy_85 30-03-07 23:34

La mine e corect mai am una neafisata, vad ca s-a muncit la rearanjare,brava lume;) .Da la grigo nu vad nici una ce a patit?

TopArt 30-03-07 23:35

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 825787)
PPS: NU AM POZA CLOSE-UP CU 2D NON BRUSH, E STRICATA. POATE MA POT AJUTA COLEGII ?!? :oops: :oops: :D

...repet rugamintea. parca si peter facuse poze ?!? are ? n-are ? (cu 2D NON BRUSH)

TopArt 30-03-07 23:37

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 825826)
Da la grigo nu vad nici una ce a patit?

grigo e, din pacate, printre cei care nu au planse afisate... la el - NIMIC !!! asteptam cu nerabdare maine dimineata ca promisiunea lui gratian sa se transforme in realitate :sadblinky

Sleepy_85 30-03-07 23:39

Sa speram, ar fi pacat
Ink o chestie: cand se aleg castigatorii, in timpul salonului sau dupa ce se termina salonul:???: , ca eu pot sta numai sambata

vio[s] 30-03-07 23:40

Poze de la non-brush nu pune nimeni :sad: ......

TopArt 30-03-07 23:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 825844)
Poze de la non-brush nu pune nimeni :sad: ......

sa vedem, poate are peter si poate intra pe forum... pana una-alta, mai am eu inca trei, dar nu ideale, din pacate, sunt mai degraba poze de ansamblu/cu baezii. :cry:

maf 30-03-07 23:45

venite de la mine ....

1 neafisata la brush
2 neafishate la freehand ........

sper sa le puneti :((

TopArt 30-03-07 23:48

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 825840)
Ink o chestie: cand se aleg castigatorii, in timpul salonului sau dupa ce se termina salonul:???: , ca eu pot sta numai sambata

nu stim absolut nimic legat de aspectul asta. si nici macar juriul nu-l cunoastem si nici cand va delibera sau cum va delibera sau dupa ce va delibera. astea in caz ca mai apar intrebari de genul asta, am raspuns dinainte. ;)

c i k y 30-03-07 23:49

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 825698)
...intai niste poze cu superechipa la lucru si intr-un post viitor - rezultatul zilei de azi: peretele REFACUT DE LA ZERO, cu spatiile goale urmand a primi restul de planse nescoase MAINE DIMINEATA, dupa cum ni s-a spus. ;)

hehe imi vad si eu lucrarea pe acolo :D

TopArt 30-03-07 23:49

Quote:

Originally Posted by maf (Post 825854)
venite de la mine ....

1 neafisata la brush
2 neafishate la freehand ........

sper sa le puneti :((

notam, cautam si incercam. macar facem ceva in directia asta !!! ;) capu' sus ca facem tot posibilul !

RA_2fast4u 31-03-07 00:51

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 825698)

haha imi vad lucrarea :D fiu..

echipa de foc(ganditorii) va multumim pentru deranj si pentru ca v-ati oferit la organizare ca sa fie si standul nostru la nivelul show-ului ... asi fi vrut sa fiu si eu pe acolo dar... eh.. n-a fost sa fie.. sa speram ca la anul... any way multa bafta si felicitari tuturor participantilor si multumim inca odata micilor organizatori :)

bafta

frost_dani 31-03-07 00:54

mah da eu l 3D....AM TRIMIS 6 LUCRARI CUM NAIBA APAR DOAR 2 PE PANOU...SHI TOPART ZICE CA 1 E NEAFISATA????.....

Japan_tuner 31-03-07 01:16

si eu am una neafisata la 2D BRUSH...

TopArt 31-03-07 01:54

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 825949)
mah da eu l 3D....AM TRIMIS 6 LUCRARI CUM NAIBA APAR DOAR 2 PE PANOU...SHI TOPART ZICE CA 1 E NEAFISATA????.....

vedem ce se intampla cand se printeaza restul. eu sincer am vazut niste "detalii" total pe langa, la lucrarea ta, cu tot subiectivismul de care dau dovada, vis-a-vis de lucrarile tale. stai sa vedem ce se printeaza maine. tine cont, ale tale au fost trecute TOATE la printat DAR am crezut de cuviinta, asa cum eu am renuntat la 11, asa cum si ruver a renuntat, sa renuntam si la detaliile tale ciudate care numai detalii nu sunt, si acum sa nu intram in detalii, discutam DUPA rezultate sau chiar la intalnirea virtual tuning ;)

stai calm, nu e nimic PERSONAL cu tine ci cu LUCRAREA IN SINE ;)

repet, tine cont, ale tale au fost trecute TOATE la printat. ;)

edit: tu nu ai trimis 6 LUCRARI, ai trimis 6 PLANSE, E O MICA MARE DIFERENTA :D

Gratzian 31-03-07 01:57

e ora 1:48, am ajuns acasa...
am trimis prin ftp la tipografie pozele.... am sunat oamenii la ora asta, si au zis ca dimineatza se duc special sa le faca, dureaza ceva spun ei pana le termina...
dupa aia, le trimit cu o masina la expozitie...
sper sa aiba masina, daca nu, gasesc pe cineva in orash... (daca mai e cineva sambata care sa stea in buc si sa nu fie la metro, normal...)
de ajuns, ajung sigur, mi-a promis omul, maine, fara sa promita ora.
exista si varianta in care sa le printez la un copiy center, cum m-am gandit aseara, cand am luat centralizarea, si sa vin cu ele la 10 direct... dar acum, ma gandesc ca stiu cum se fac la copy- center, si ar fi pacat sa nu fie toate la aceeasi calitate, am inteles ca v-au placut astea printate...
las o copie dupa ele in orash, daca e nevoie de ele dimineatza sun si le tragem la copy-center

Gratzian 31-03-07 02:00

premiile le vom anunta duminica laora 18.00, in cursul zilei de maine si poimaine, voi anunta pe masura ce juriul promis confirma prin prezenta...

TopArt 31-03-07 02:09

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 826028)
e ora 1:48, am ajuns acasa...
am trimis prin ftp la tipografie pozele....

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 825795)
FOARTE IMPORTANT: NOI AM CENTRALIZAT CE A PRIMIT GABI DE LA ZOLIAT. PRESIMT CA E POSIBIL CA ZOLIAT SA NU-I FI TRANSMIS TOATE PLANSELE !!! VOM VEDEA MAINE/POIMAINE CE SI CUM.

in afara de cele de pe stick am mai centralizat urmatoarele, in functie de ce au vazut oamenii care au participat pe perete, PANA ACUM:

FREEHAND: concurenti
LKS - 1 neafisata
giubau_v8 – 1 neafisata
Ace_Axel – 3 neafisata
maf – 2 neafisate

2D BRUSH: concurenti:
maf – 1 neafisata
Japan_tuner – 1 neafisata

REPET, astea sunt in plus fata de stick. eu ma culc. m-am oferit si ieri sa ma duc eu pana la tipografie sa le scot, ma ofer si azi sa le iau, daca e imposibil. e deja SAMBATA, show-ul a inceput de JOI. VREAU maine sa termin peretele, cu echipa.

frost_dani 31-03-07 02:17

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 826026)
vedem ce se intampla cand se printeaza restul. eu sincer am vazut niste "detalii" total pe langa, la lucrarea ta, cu tot subiectivismul de care dau dovada, vis-a-vis de lucrarile tale. stai sa vedem ce se printeaza maine. tine cont, ale tale au fost trecute TOATE la printat DAR am crezut de cuviinta, asa cum eu am renuntat la 11, asa cum si ruver a renuntat, sa renuntam si la detaliile tale ciudate care numai detalii nu sunt, si acum sa nu intram in detalii, discutam DUPA rezultate sau chiar la intalnirea virtual tuning ;)

stai calm, nu e nimic PERSONAL cu tine ci cu LUCRAREA IN SINE ;)

repet, tine cont, ale tale au fost trecute TOATE la printat. ;)

edit: tu nu ai trimis 6 LUCRARI, ai trimis 6 PLANSE, E O MICA MARE DIFERENTA :D

aaaa....scuze man:-)....credeam ca nu au fost printate....eu asta am inteles prin detalii:rolleyes2....daca trebuia sa fac altfel imi cer scuze...shi daca consideri ca nu erau demne de panou atunci iti respect decizia;)

Gratzian 31-03-07 02:20

grigo a trimis tarziu plansele, ca ora, si au ajuns seara de 28 la tipografie, si pe 29 dimineata a inceput show-distractia si nu a mai ajuns nimeni la tipografie pana acum, dupa cum cred ca e de inteles...
ajungeam azi, asa era vorba, nu degeaba am spus, caci trebuia sa ridicam revista numarul 6 ... DAR este evident ca revista NU a ajuns azi, deci nu aveam cum sa aducem plansele...
multumesc tuturor celor care au ajutat desi la inceput nu s-a anuntat nimeni...
celor care au ramas pana la sfarsit, cand am reusit sa ma mai eliberez, le-am dat mai multe invitatii pentru ei si prieteni, pntru maine
toti participantii au invitatie pe baza de lista duminica la prmiera, lista la poarta.
in plus, mai am niste surprize pentru voi.

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning