deci ce s-a intamplat AZI, vineri, a 3-a zi de aranjare a peretelui "VIRTUAL TUNING", pe scurt:
-
superechipa ruver - gabi - prietena lui gabi - most_wanted_ - grigo_X2 - peter - eu - deci aceasta superechipa - a reusit azi sa puna totul la punct
- singurul lucru nerezolvat a ramas, printarea planselor nescoase. gratian iarasi ne-a asigurat ca daca nu s-a intamplat AZI, o sa se intample MAINE DIMINEATA sa avem plansele sa le punem pe perete.
- ne-am facut datoria si i-am inmanat stick-ul cu toate plansele nescoase, dupa centralizarea facuta acolo, pe loc, intre noi, superechipa, cu laptop-ul meu si cu ajutorul lu' nenea zapp
- am aranjat PANOUL, am dat de cap concurentilor inscrisi.
PS: NU VA ASTEPTATI SA FIE TOTUL SUPERPERFECT SI SUPERCORECT. TOT CE S-A FACUT IN LEGATURA CU CONCURENTI, CENTRALIZARE, EVIDENTA PLANSE, ETC. ETC. - S-A FACUT AZI, DE NOI, DECI POSIBIL SA SE FI STRECURAT ERORI INTRE BRUSH SI NON-BRUSH...
...om trai si om vedea...
voi pune lista cu concurentii si nr. de planse dupa ce pap ceva, sunt mort si rupt... va rog sa verificati acuratetea centralizarii !!! multumesc