![]() |
Cine imi da si mie cateva ideei .. la dacia mea !!
Salut , dati`mi si mie cateva ideei cum sa imi fac si eu dacia adica exteriorul .. sa o tunez cat de cat .. uita`ti si poza aici .. https://img80.imageshack.us/my.php?image=74392980or3.jpg .. !! :-)
|
Re: Cine imi da si mie cateva ideei .. la dacia mea !!
fai tablaria sa fie oki fara rugina si alte alea o vopsea si dupa spoilare praguri si alte nebunii
|
Rugina nu prea are aja .. cateva puncte .. dar ma refer la exterior .. un tatuaj ceva pe capota .. capace .. spoilare .. etc .. cateva pareri va cer nimica mai mult !
|
poi da-i capacele jos...NU PUNE TATUAJ...si chinuie-te sa ajustezi barile alea....sa para turnate pe masina...modeleaza cauciucurile alea (tampoane) care fac prindere barii cu aripile ...si de-ai scrisurile alea jos...si nu ii pune spoilere...ca nu arata bine...laso cat mai simpla...SAU daca vrei neaparat spoiler ia exemplu de la dacia sport a lui nightdevil.
|
nu te mai obosi degeaba ca e mult prea veche
|
i-legal kid .. ai dreptate dar sincer sa fiu nu as da`o pe o dacia 1310 noua .. pt k e mult mult mult mai buna tablaria din asta a galbena fata de aia .. 1 singur punct de rugina am pe ea care se rezolva .
|
da da tre sa te gandesti k nu mai mergi mult cu ea asa k incerca sa te axezi pe 1 mai noua k nu o faci u pe asta asa usor e de munca tata
|
Intre cineva, direct face un topic si vrea sa dam idei...jalnic
Mai intai citest, uite la poze, la masini facute de altii, rtaduestete un pic macar, iar cand iti vine ideea nu mai faci cacaturi de astea (refer la topic) Fa ceva omule, nu astepta sa face cineva de aci!!! Gandestete!!! |
:evil: :evil: :evil: Man,nu Asculta Parerea Celor Kre Spun K E Prea Veche Si Nu Mai Are Rost Sa Te Apuci De Ea!!!! Ei Nu Stiu K Masina E Si Un Sentiment,nu Numai O Bucata De Fier!!!!;) SI DAK VREI CVA FRUMOS SI APRECIABIL AI PUTEA INCEPE CU NISTE JANTE CANADA, SA O LASI JOS,O TOBA FINALA FINUTZA,DAK NU VREI SA O VOPSESTI DEOKMDATA DAI UN POLISH SA MAI IMPROSPATEZI VOPSEAUA,SI AR MAI FI MULTE!!!! SUCCES SI NU TE APUCA SA PUI STICKERE SAU CVA DE GENU!!!!
|
Ai dreptate B 05 MRS .. ms pt sfaturi !! .. Bobby boss .. tu dc zici k nu o sa mai merg prea mult cu ea ? daca o faci toata la punct .. poti merge .. ce ar fi sa nu ii mai lase p`astea din toata tara sa mai mearga cu masiniilea astea mai vechii ... inseamna k s`ar duce jumate din ce e in romania ..
|
poi parerea mea este c iantai da-i "parasolarul" ala galben jos si inlocuiestel cu unul negru mai mare,dupaia scapa de barile alea nikelate c nu prind p culoarea galben,fa si u rost de unele negre sau vopsestele pealea.da jos carligul ala de sub ea c arata urat.schimba-i jantele cu unele cn4 sau cn3.in rest spalo si u cu sampon si da-i un polish.numa bine si bafta.
|
Ms ms .. MihaiS ..
|
ideea sincer e k si eu am 1 bucata dacia fabricatie 90 de care ma legam sa o fac pana am vazut k e mult de bagat in ea si nu prea se merita sincer ma apuc de ea oricand da mie frica de faptul ca o sa le caseze baeti peste 2 3 ani si atunci am puso in fericire se duce draqu toata munca.De asta zicem eu sa nu ma intelegi gresit k nu vreau eus a faci tuning la masina Doamne fereste da tre sa te gandesti nitel si la ce vine ori ai banu gramada si o faci si termini ori o lasi asa ca cine stie ce vremuri mai vin peste noi spor la treaba daca te apuci de ea
|
Da-i alta culoare, ai aceeasi problema cu a mea!
|
Ce am facut pana acuma la ea .. http://www.dacia1300.srv.ro :-)
|
am avut si eu din astea vechi si ar trebui sa te mai gandesti cand e vorba sa bagi niste bani in ea
|
Pai si daca vreau sa bag banii in asta si sa o fac ai ceva impotriva !? .. eu am certut niste poze sau sa imi zice`ti ce sa mai fac in interiorul masinii .. nu k sa imi zici tu k sa ma gandesc bine inainte sa bag banii in ea .. st banii mei si ii bag in ea deocamdata !! :x
|
baga-ti banii unde vrei eu ti-am spus ceea ce cred.la cat e de veche???????
|
da nu conteaza cat e de veche .. daca tablaria e super si am motoru de renault pe ea ce mai vrei ? de 1400
|
frate plsss spune-mi si mie cat te-au dus neoanele de la pedale...
in rest masina sooper...oricum mai ai mult de munca..;) |
150 de mii buc.
|
bandit,eu te inteleg perfect si chiar ai dreptate ca o dacia din anii 80 e mult mai buna decat una de prin 2000.iar daca e sa ne gandim ca le caseaza astia,ca ce s-o mai intampla maine,daca o luam asa nu mai iesim din casa ca daca da masina peste noi,daca ne cade ceva in cap,etc..hai sa fim seriosi..decat sa faci rata de 5-6 mil la un logan nou si sa mananci numai iaurt cu paine vreo 5 ani sau si mai mult cu ceva banuti si vointa,care vine din pasiune o faci boboc si chiar va merge f bine.masina nu arata rau,nu este cocosata sau haita asa ca nu va fi f greu.schimba in primul rand jantele,pune-i niste extra balon sau canada late,cel putin,umbla la suspensie-niste arcuri mai tari de papuc diesel de pe fata,bara antiruliu de papuc,niste geamuri ionizate sau cu folie omologata,fara actibilduri pe caroserie,scaune profilate pe fata si neaparat cu o pozitie mai coborata decat cele stoc,eventual niste bare de plastic fata spate cred ca ar prinde mai bine.te mai orientezi si tu de la alte dacii facute.o sa fac si eu un topic cu a mea care-i o dacia din 80 si o sa intelegi ca te sustin 100%.
multa bafta man,tine-ma la curent cu transformarile si mai vb. |
Nu conteaza cat de veche e masina, se reconditioneaza masini de prin 1920, conteaza sa fie in stare buna si s-o faci sa arate mai bine decat at cand a iesit de pe poarta fabricii, deci spor la modificat!
|
Asa e nu conteaza vechimea, dar mi se pare ciudat si total aiurea ca tot omu care isi cumpara berlina model vechi, se apuca si ii pune spoilere, praguri eleroane si alte minunatii. De ce nu luati exemplu de la COX si WRC? Daca va informati putin observati ca daciile de prin 1970 sunt printre singurele masini europene care seamana cu cele americane de la acea vreme. Concluzia e ca daca vrei sa ai o dacie "modificata" evita sa ai deaface cu plastic, fibra de sticla si ornamente "moderne" de prost gust. Din tabla, teava si o vopsea buna, poti sa faci o masina adevarata ce poate inchide gura tuturor...
|
Am mai adaugat cateva poze cu dacia .. uitati`va p`site ..
|
i-legal mai are lumea si logan dar lasa frate daca lui ii place cum arata e treaba lui?bvfao in continuare
|
pune-i jante si coboaro
|
a si am uitat lasa-i linia clasica nu i pune spoilare ca nu i sta bine la modelu tau de dacie
|
pai se vede ca e ingrijita.dupa cum se vede din exterior e dacie 1300 presupun.in primul rand pune-i niste bari de plastic ceva mai moderne.praguri neaparat.genti moderne,daca nu,vopsite in negru ca ar arata misto.geamuri fumuri pe luneta si laterale spate.sistem audio,in primul rand.vopsita noua cu vopsea galbena lucioasa si nuanta deschisa.poti daca vrei sa ii tragi doua dungi negre din fata pana in spate ca la,dar sa nu fioe asa de groase ca sa n-ai probleme cu politia.si mai poti gasi alte modalitati sa o tunezi exterior.lampi sub praguri si bari de exemplu.niste lampi galbene sa se asorteze cu culoarea.
|
dacia aia e mult cam veche nare rost sa investesti ..in ceva asa care nu prea merita...incearca o solenza...sau logan ex. !! peace
|
Quote:
asa i spun si eu ia frate un subaru impretza ...si gata sfatu`...si e mai bun k al tau//:P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning