Re: Cine imi da si mie cateva ideei .. la dacia mea !!
Rugina nu prea are aja .. cateva puncte .. dar ma refer la exterior .. un tatuaj ceva pe capota .. capace .. spoilare .. etc .. cateva pareri va cer nimica mai mult !
poi da-i capacele jos...NU PUNE TATUAJ...si chinuie-te sa ajustezi barile alea....sa para turnate pe masina...modeleaza cauciucurile alea (tampoane) care fac prindere barii cu aripile ...si de-ai scrisurile alea jos...si nu ii pune spoilere...ca nu arata bine...laso cat mai simpla...SAU daca vrei neaparat spoiler ia exemplu de la dacia sport a lui nightdevil.
i-legal kid .. ai dreptate dar sincer sa fiu nu as da`o pe o dacia 1310 noua .. pt k e mult mult mult mai buna tablaria din asta a galbena fata de aia .. 1 singur punct de rugina am pe ea care se rezolva .
Intre cineva, direct face un topic si vrea sa dam idei...jalnic
Mai intai citest, uite la poze, la masini facute de altii, rtaduestete un pic macar, iar cand iti vine ideea nu mai faci cacaturi de astea (refer la topic)
Fa ceva omule, nu astepta sa face cineva de aci!!!
Gandestete!!!
Man,nu Asculta Parerea Celor Kre Spun K E Prea Veche Si Nu Mai Are Rost Sa Te Apuci De Ea!!!! Ei Nu Stiu K Masina E Si Un Sentiment,nu Numai O Bucata De Fier!!!! SI DAK VREI CVA FRUMOS SI APRECIABIL AI PUTEA INCEPE CU NISTE JANTE CANADA, SA O LASI JOS,O TOBA FINALA FINUTZA,DAK NU VREI SA O VOPSESTI DEOKMDATA DAI UN POLISH SA MAI IMPROSPATEZI VOPSEAUA,SI AR MAI FI MULTE!!!! SUCCES SI NU TE APUCA SA PUI STICKERE SAU CVA DE GENU!!!!
Ai dreptate B 05 MRS .. ms pt sfaturi !! .. Bobby boss .. tu dc zici k nu o sa mai merg prea mult cu ea ? daca o faci toata la punct .. poti merge .. ce ar fi sa nu ii mai lase p`astea din toata tara sa mai mearga cu masiniilea astea mai vechii ... inseamna k s`ar duce jumate din ce e in romania ..
poi parerea mea este c iantai da-i "parasolarul" ala galben jos si inlocuiestel cu unul negru mai mare,dupaia scapa de barile alea nikelate c nu prind p culoarea galben,fa si u rost de unele negre sau vopsestele pealea.da jos carligul ala de sub ea c arata urat.schimba-i jantele cu unele cn4 sau cn3.in rest spalo si u cu sampon si da-i un polish.numa bine si bafta.
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
ideea sincer e k si eu am 1 bucata dacia fabricatie 90 de care ma legam sa o fac pana am vazut k e mult de bagat in ea si nu prea se merita sincer ma apuc de ea oricand da mie frica de faptul ca o sa le caseze baeti peste 2 3 ani si atunci am puso in fericire se duce draqu toata munca.De asta zicem eu sa nu ma intelegi gresit k nu vreau eus a faci tuning la masina Doamne fereste da tre sa te gandesti nitel si la ce vine ori ai banu gramada si o faci si termini ori o lasi asa ca cine stie ce vremuri mai vin peste noi spor la treaba daca te apuci de ea