Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accesorii si conectica (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica.html)
-   -   SISTEME DE SIGURANTA IMPOTRIVA FURTULUI (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica/3531-sisteme-siguranta-impotriva-furtului.html)

Hondarul 03-02-05 10:34

SISTEME DE SIGURANTA IMPOTRIVA FURTULUI

Cum mai tot ce tine de sunet in masina se afla in portbagaj, riscam sa ramanem cu sunetul ambiental daca ne salta careva ce este in spate, alde woofere si statii. Cum sa facem sa ne protejam investitia ???

Cel mai bun ar fi un garaj, normal...
Dupa aia vine lantul brut.
Alarma este destul de nefolositoare. Hotii declanseaza alarma de cateva ori al rand fara sa fie vazuti. Proprietarul se satura sa tot vina la geam si se culca. Atunci hotul isi vede de treaba.
Eu ma gandeam sa iau wooferul mereu in casa, dar cand amv azut ca are cam 60 de kile, l-am lasat doar in casa :lol:

Voi cum faceti sa va feriti de hoti ??? Nu de alta, dar cu o surubelnita un ciorditor poate lua scule de mii de parai... :wink:

Øvi 03-02-05 11:05

Bun topic ... eu intr'o seara cand am iesit de la un suc m'am trezit cu geamul stanga spate spart... se pare ca i'a speriat alarma (in acelasi timp au spart si un Cielo parca si l'au golit de player si boxe) ....
Cand am deschis portbagajul si am vazut totul la locul lui nu m-a mai interesat de geam , de nimic. Pe viitor imi voi cumpara o sirena de 40w pt. alrma - e cam 800.000 si e cea folosita la salvari mi se pare ... in orice caz, daca stai la 1 metru innebunesti :D

B 68 VLD 03-02-05 12:52

Pai deobicei cand trebuie sa ma opresc in zone in care cred eu ca exista riscul sa-mi sparga masina, cu 300m inainte sa parchez masina inchid muzica , scot fata de la cas, imi ascund lantu' etc! :lol: Unde stau am garaj si pe timpul noptii dorm linistit! :)

KrushX 03-02-05 13:45

io am patzit-o... shi la nesimtzirea hotzilor din ziua de azi cred ca nimik nu ii impiedica sa fure daca li s-a pus pata pe ce ai in mashina. cel mai bine e sa itzi securizezi statzia cat mai bine... pusa in asha fel incat cu greu sa o poata scoate, head unitul niciodata lasat cu fatza pusa, shi mashina parcata la strada undeva in fatza unui non-stop ceva. de multe ori o parchez in OMV. macar au camere de filmat...

COObra 03-02-05 18:48

Quote:

head unitul niciodata lasat cu fatza pusa
am citit asta si in secunda urmatoare eram la lift.....uitasem fata in masina.

B 68 VLD 03-02-05 19:05

Quote:

am citit asta si in secunda urmatoare eram la lift.....uitasem fata in masina.
:lol: :lol: Cat de tare! Si eu mai patesc treaba asta dar mie nu-mi aminteste nimeni! :lol:

steph 03-02-05 20:19

facetzi o politza secundara la casco si va scape de belele

eu am doar 4 boxe si un mp3 panasonic ... da cum nu am furat banii acre i-am dat pe ele le-am asigurat pt. 10 mil ... ele fac vreo 12 da nujtiu ce a fost in capu meu :) a costat 600 de mii pe tot anu :)

DRooPY 03-02-05 22:03

Am patzito anu trecut pe vremea asta miau luat un cd player si atentie fata o aveam in casa , miau luat amplifu care il aveam prins sub canapeaua din spate si wooferul si nesimtire au si fumat in masina
nu stiu poate o alarma cu electrosoc la 220 cred ca ar fi solutia :)

B 68 VLD 03-02-05 22:05

Quote:

si nesimtire au si fumat in masina
Sunt pe jos de ras! Probabil ca au unit firele si au ascultat si niste muzica sa vada daca sunt piesele de calitate! :lol: :lol:

DRooPY 03-02-05 22:11

pe cuvant de onoare au si fumat ma mir daca nu au dormit peste noapte dar fi atent miau deschis masina fara a deteriora ceva ( nu au spart geamul , au fortat incuietoarea de la haion in asa maniera incat nu se observa) arzaiar focu ala mare

Hondarul 03-02-05 22:11

frate Droopy, nu te supara... Dar am vazut si poza in care iti montezi statia pe capacul din spate, intre boxe, mai ca nu pui o ***** goala si o invitatie scrisa pt. hoti... Ascunde-le nene, alarma, garaje, ceva... Nu la vedere !!!!!! Si inca ceva: mai usor cu blana in cartier, ca tot \"your hommies\" te-au usurat de scule... :wink:

DRooPY 03-02-05 22:15

daca teai uita mai atent ai observa ca placa este detasabila totul este mobil nu mai las un ac in masina nimic poate vreun rotwailler , placa are difuzoarele ovale si amplifu prins ( o iau sub bratu stang) , wooferu ( sub ala drept) mp playeru in gura si ma car in casa (difuzoarele din fata sunt prinse in usi )

Hondarul 03-02-05 22:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DRooPY\"
daca teai uita mai atent ai observa ca placa este detasabila totul este mobil nu mai las un ac in masina nimic poate vreun rotwailler , placa are difuzoarele ovale si amplifu prins ( o iau sub bratu stang) , wooferu ( sub ala drept) mp playeru in gura si ma car in casa (difuzoarele din fata sunt prinse in usi )

CEL MAI BUN SISTEM ANTI-FURT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ZanDer 03-02-05 22:27

eh dilema asta o am si eu ... vreau sami fac masjina pe placu meu muzica tat felu da mi frica ca pe cand mio gat vine un p**a de asta ce habar n'are si mi lea salta ... acuma mi masjina la vopsit si is in cautare de garaj ... sper sa gasesc nu ma'ntere nici daca tra sa fac 300 de m pana la el ... tat mai bine-i ... n'au pic de respect asjtia mah ... te chinui sa faci ceva si ei vin numa si \"le'mprumuta\" ... pana me ...

DRooPY 03-02-05 22:33

da frate dupa parerea mea asta e cel mai bun sistem antifurt , bine ca faci muschi zi de zi carand la astea dar e mai bine decat sa nu le mai ai , mias face asigurare dar amplifu lam primit nu am acte pe el pt ca nu este nou la fel ca si subwooferu care este nou ( lam cumparat de la un prieten care la primit din Franta) si fara acte de provenienta nu pot face asigurare asa ca raman ca capitolu \"carat\" , alrma este buna in cazul in care hotii vor sa iti ia rotile, oglinzile etc. sau poate vine un hot destept si iti fura alarma :)))))))

shadow 03-02-05 22:49

NUUU!!!!
Iti fura masina si iti lasa alarma!!!

steph 03-02-05 23:02

nu itzi trebuie acte sau factura ... nujtiu d c ... eu mi-am cumparat mp3u` si boxele pe spate si unchimiu mi-a dat moca 2 boxe pt. fata ... si m-am dus la asigurari si am facut polita pe 10 mil in ideea ac imi cere factura si nu am si pt. cele de pe fata inca vreo 2 mil ... culmea m-au intrebat doar marca cassului de boxe nu i-a interesat ... daca imi fura boxele stau sa ma intreb cum ma despagubesc???

KrushX 03-02-05 23:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
nu itzi trebuie acte sau factura ... nujtiu d c ... eu mi-am cumparat mp3u` si boxele pe spate si unchimiu mi-a dat moca 2 boxe pt. fata ... si m-am dus la asigurari si am facut polita pe 10 mil in ideea ac imi cere factura si nu am si pt. cele de pe fata inca vreo 2 mil ... culmea m-au intrebat doar marca cassului de boxe nu i-a interesat ... daca imi fura boxele stau sa ma intreb cum ma despagubesc???

faza asta tzine numai cand ai scule ieftine... asiguratorul casco itzi face sigurare dar nu pe valoare mai mare de 10% din valoarea mashinii. io am scule de 2000 de euro in mashina. deci in nici un caz nu poate fi vorba de asigurare. e incercata treaba.

steph 04-02-05 06:51

da de la 300 euro la 2000 e ceva ... eu cred ca itzi fac asigurare dar va fi rata ai mare :) merita incercat :)

KrushX 04-02-05 07:51

pai aia spun ca am incercat shi mi s-a spus clar ca pot asigura muzica dar sa nu depasheasca 10% din valoarea mashinii... am matiz asigurat in 4600 de euro deci sa asigur 460 euro asta ar fi jumate de statzie de amplificare... :)

B 68 VLD 04-02-05 09:37

Quote:

pai aia spun ca am incercat shi mi s-a spus clar ca pot asigura muzica dar sa nu depasheasca 10% din valoarea mashinii... am matiz asigurat in 4600 de euro deci sa asigur 460 euro asta ar fi jumate de statzie de amplificare...
Exact aceeasi problema si la mine! Ce draci mi-au facut aia de la casco! :x

steph 04-02-05 22:43

ce *** in afara itzi asiguri si unghile de la picioare si la noi nu poti sa asiguri muzica in masina :( nasol moment ... ramane un pittbull in masina :)

sau ceva electrosocuri montate dar asta e deja sf :(

...... stati ma asa ce kilu meu v-au mintit aia la casco??????

am dacia asigurata pt. 1700 eu park si muzica pt. 10 mil adik vreo 250 adik depaseste si puteam lejer si mai mult ... ia vedetzi voi cum sta treaba la asirom :)

KrushX 05-02-05 04:11

fereasca Dumnezeu de asirom. aia asigura cred numai ca de dat nu mai dau inapoi :) sunt falimentari oamenii shi sunt in stare sa itzi faca asigurare, dar de dat banii inapoi nici vorba. ei nu dau banii pe mashini bulite dar pe muzica.

steph 05-02-05 11:30

asirom> am lovit masina de vreo 2 ori intr-un singur an ... au inlocuit absolut tot tot tot fara sa comenteze si au un super service pe langa mine cu care lucreaza. am fost foarte multumit :)

tng 05-02-05 12:46

de lovit nu e problema cu asigurarea dar aici e vorba de cum sa-ti protejezi sistemul audio.se pare ca nu pre` sunt metode,cel mai sigur este sa ai totul detasabil(cass,subwoofer,statie..si eventual boxele prinse bine) si sa te cari mereu cu ele in casa,asta in cazul ca n-ai garaj.

mie mi-a spart masina in curte la bunica-mea,un audi 100,n-a avut ce fura de pe ea pt ca cass`u nu era cu suruburi(era original audi) dar i-a spart afisaju' :( a distrus portiera si incuietoarea...

aveti grija :peace:

steph 05-02-05 12:51

asta cu caratu` in casa e o abureala ... ce facem cand mergem sa mancam in oras cand mergem la scoala la film la supermarket ... ne facem un rucsac si bagam toate sculele in el ? :)

Øvi 05-02-05 13:00

Re:

Quote:

asta cu caratu` in casa e o abureala ... ce facem cand mergem sa mancam in oras cand mergem la scoala la film la supermarket ... ne facem un rucsac si bagam toate sculele in el ? :)

Corect. E o prostie. Ce faci daca pleci de 2 ori noaptea undeva ? Faci 4 drumuri sau mai multe in cazul amplifurilor/suburilor mai serioase ? sa nu vorbim de timpii pierduti la conectari(+,-,remote,sub,eventual boxe) .. hai sa fim seriosi. Bine ca nu ajungem sa ne ducem in fiecare seara oglinzile si rotile in casa :lol:

tng 05-02-05 15:38

aveti perfecta dreptate dar daca n-ai alte variante ?! :?

Øvi 05-02-05 15:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
aveti perfecta dreptate dar daca n-ai alte variante ?! :?

Trebuie sa gasim alte variante. Caratul componentelor nu poate fi numita varianta pentru cei care asculta muzica de fiecare data cand merg cu masina.

Hondarul 05-02-05 16:28

Lantul cu lacat la portbagaje este bun, pt cei cu caroserii berline.

CT-03-ART 05-02-05 20:19

e nasol cu hotzii ashtia chiar de curand i-a furat unui prieten piese audio in valoare de vreo 17 milioane...asta e...dar trebuie facut ceva...

ZanDer 05-02-05 21:47

mah deci io cre'ca mioi prinde cate o bucata de lantz la fiecare 10 cm la porbagaj ... o sami fie greu sa deschid da mai bine greu de deschis decat sami fure asjtia tat ... sau alta idee ... sudatziva porbagajele :D

moartea 06-02-05 22:03

Daca chiar vrei sa dormi noaptea fara griji, cea mai buna si cred
ca si singura solutie este sa iti asiguri toate componentele...

Si daca nu iti convine rata la asigurare, va trebui sa speri ca hotii
sa nu stie ce ai tu in portbagaj :lol:
Io asta fac :roll:

steph 06-02-05 23:16

tu nu auzi ca cik nu se asigura mai mult de 10% din valoare amasinii ?

cu toate ca ma repet eu am dacia asigurata cu vreo 1800 park si muzica 250 deci mai mult de 10% ... probabil situatia se schimba la sume mai mari ... si stai linistit cine a bagat 2000 de euro in muzica nu s-ar impiedica de 3 mil pe an rata duuuuh

si cu asigurare banii ii vezi dupa 2-3 luni dupa ce politia s-a facut ca va cauta hotul si va trimite nujtiu ce hartoage la firma de asigurari :) comform acreia nu s-a gasit si trebuie sa iti dea banii :)

Hondarul 13-02-05 09:59

Astia nu se risca sa asigure pe valoare prea mare ca se pot face manarii...

Nu se poate dovedi cine e hotul, deci te poti fura singur, vinde sculele si incasa banul de asigurare.

mihnea 13-02-05 10:22

Re:

Quote:

si cu asigurare banii ii vezi dupa 2-3 luni dupa ce politia s-a facut ca va cauta hotul si va trimite nujtiu ce hartoage la firma de asigurari :) comform acreia nu s-a gasit si trebuie sa iti dea banii :)

Chestia asta se intampla dupa 30 de zile.

oache81 02-03-05 06:21

Re:

Quote:

Iti zic io cum te despagubesc ca am fost usurat de 1 subwoofer si 2 boxe.Statia nu au luat-o cred ca erau asa de beti ca nu au vazut-o.Te duci la politie faci o poza,pe urma la ei mai faci o poza si iti zic sa te duci sa iei altele de aceeasi bani sau daca iei mai scumpe platesti diferenta.Dupa ce iti iei altele le aduci lor facturile si ei iti dau banii inapoi in 15 zile lucratoare.Daca le-ai asigurat la 10 milioane 10 milioane iti dau.

VPowerTLX 09-03-05 20:31

ehehehehe

Eu v-as recomanda ceva, la mine a tinut... :) Singura daca cand mi-au spart hotii masina era inainte de 89 si au fugit doar...nici o paguba...dupa aia nimic si am muzica si ... In primul rand eu zic ca merita montata o alarma proprie(facuta de voi) nu d-asta din magazine ca aia e de forma, mai e si o gramada de bani....Daca vreti si aveti talentul de a va pune alarma voastra, cuplati la rezervor, la capota, la portbagaj si la usi...Ca hotii sunt dati dracului...and vor ceva, cam iau in cele mai multe cazuri....Ca sa va povestesc o chestie tare ca sa vedeti de ce trebuie pusa peste tot...Tot cam in perioada aia cu spargerea aia au incercat sa deschida usa...poc alarma, au fugit, dupa cateva seri s-au intors si au deschis capota care nu avea contact si au decuplat bateria si or fi luat ceva sau nu nu mai stiu...Dupa aia a venit alarma este tot..deci hotii cand vor ceva, cam iau .. :) aaa si poate cel mai important sfat: Nu spuneti la toti ce aveti, mai ales prin cartier sau prieteni si astea...si nu va etalati prin zona pe unde stati cu muzica ca bate la ochi... Eu am mers si cu muzica tare la mine in cartier si astea si nimeni nu m-a usurat...si nu am luat nici o masura de siguranta, in unele seri chiar am lasat masina descuiata si chiar cu fata pe cas.. :) deci...dar oricum se sparge la mine in zona, azi am vazut o octavia cu geamu spart :D Deci in mare, puneti-va antifurturi peste tot pe unde se poate, si ...eventual mai multe... Ca hotii sunt dati dracului, mai ales romanii nostrii de fura masini de zeci de mii deeuro in cateva secunde... deci...Bafta si sa moara hotii :)

steph 11-03-05 23:44

oache ... ideea e ca in 10 mil intra sic ass si boxe ... (ma rog doar o pereche ) ca cealalta am primit-o cadou si credeam ca imi cer facturi dar pe polita e trecut doar marca cassului.

daca mie imi fura doar boxele... de unde stiu ei cat % valorau din toata suma??

roberto 13-03-05 22:08

Re: ehehehehe

Quote:

Originally Posted by \"VPowerTLX\"
aaa si poate cel mai important sfat: Nu spuneti la toti ce aveti, mai ales prin cartier sau prieteni si astea...si nu va etalati prin zona pe unde stati cu muzica ca bate la ochi...

subscriu,
Singura masura de protectie reala este garajul, sau parcatul in fata sectiei de Politie cu alarma pusa :)
Caratul sculelor, la o anmita varsta, poate deveni obositor.

All times are GMT +2. The time now is 05:38.

- Copyright 2026 4Tuning