![]() |
'92 Civic -EG4 (D15B2) Orange
3 Attachment(s)
honda civic b15d2 putin aranjata
|
re: '92 Civic -EG4 (D15B2) Orange
Fata face parte din tuning? :-) Lasa-mi anul sa-ti editez titlul. Multi km sau showuri depinde la ce o folosesti.
|
re: '92 Civic -EG4 (D15B2) Orange
Quote:
|
Re: '92 Civic -EG4 (D15B2) Orange
.....o frumusete!
|
Sa o stapanesti sanatos Adi!
Din cate imi aduc aminte ai mai avut o masina de legenda, 205 GTi. Bravo! PS: Te asteptam la intalnirile Honda din Constanta: https://www.facebook.com/HondaMeetConstanta |
Ceva detalii despre suspensie, jante, interior si motor?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o sa revin cu poze la interiorul masinii si cu mai multe detalii !!
|
Arata foarte bine.
Asta nu a fost a lui ionut? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza si cu interioru
|
Pacat de ea ...
|
Daca nu e vreun secret la ce bani ai achizitionato?:D
|
Quote:
Arata foarte bine masina. Ce nu i-as fi facut eu, bad boy look, dar asta depinde de gusturi. In rest nu am nimic de reprosat, in sfarsit o masina cu modificari de bun gust . |
Bara fata , bara spate , stopuri , faruri , bad boy , jante , etc. Daca voua va place e ok ... mie mi se pare urata , dar gusturile nu se discuta nu ?:-)
|
Quote:
|
Quote:
stii cum e .. nu-i poti multumi pe toti .. |
E ok,doar ca in fata,aduce a Opel Astra F. Si capota daca era clean..arata mai ok..Jante putin mai late,si ar arata mai bine..parerea mea :D Oricum sa ai grija de ea,si...sa n-ai parte de evenimente neplacute.
|
Quote:
|
Chiar arata bine masina si va intoarce multe priviri. Pana la urma tuning-ul auto nu se rezuma doar la suspensie sport, jante late si pastrarea stilului clean :D
|
Felicitari.
Ionut a muncit mult la masina asta, si fizic si cu sufletul. Te-am vazut azi pe la boema. Poate tu o sa ajungi mai des pe intalnirile hondafan din CT :D |
frumoasa masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata bine masina nu te mai lua dupa unii si altii sint feluri si feluri de TUNYNG si de gusturi asa ca daca tie iti place asta conteaza .... bafta si sa o stapinesti sanatos...
|
Quote:
|
Treaba cu tuning-ul este precum moda.... care trece... daca eu ma apuc acum sa ma imbrac in stilul amilor 2000 sau mai rau, 1990, pai rade toata lumea de mine.
La fel e si in cazul tau, este un stil demodat, este ok... dar este demodat. Asta nu inseamna neaparat ca este urat dar nu mai poate fi apreciat pentru ca este deja "fumat" :) Dar precum a scris si marutzu, daca tie iti place asta este cel mai important. Bafta. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uite 2 exemple de design care ar arata mult mai bine , cateodata " less is more " .
|
Cel mai important e sa itzi placa tie masina si sa te simti bine in ea.8)
Nu a zis nimeni k e urata dar sunt de acord cu fanete e un stil "fumat". Bafta si sa o stapanesti sanatos:D |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...ml#post5028238 Bafta! |
sa ai parte de ea!!!
baieti....nu toata lumea isi ia civic sa caute performanta,daca nu o sa-i mai placa masina asa cum e acum sigur o sa gaseasca ceva care sa-l inspire.... bafta pe viitor!;) |
fiecare cu parerea lui .. eu nu voi schimba nimic deocamdata la ea ... si performanta inca nu caut in masina asta .
|
cum te descurci cu zapada ...
ca a mea acum parca are plug in fata ....:twisted: |
1 Attachment(s)
Am recunoscut masina de la 4Tuning Days 2010.
|
Quote:
|
masina asta arata foarte bine , exact asa cum este in momentul de fata !
|
Cand o sa caute omul performante o sa vedeti ca scrie " se poate inchide " , atata timp cat el apreciaza look-ul masinii ( oricare ar fi el ) noi nu putem decat sa-i uram bafta si cat mai multe expouri !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning