Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   The Rocket Ono41 (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/34300-the-rocket-ono41.html)

ono41 24-02-07 07:04

The Rocket Ono41

In afara de masinile mele sau de motocicleta mea care e cea mai tare din Romania si pe care am provocat mai pe toata lumea vreau sa va intreb si eu ceva:

Care aveti suflet de racer, tupeu + stiinta sa faceti intrecere cu mine?
Nu vreau sa fiu provocat de orice agaraci care sa se prezinte la start cu mana goala pt ca fara pariu nu accept nici o provocare deoarece GRADE de FORJATOR nu are nimeni si trebuie sa ma multumesc si eu cu ceva.

Masinile pe care le detineti iar aici ma refer la cele tari le-am batut pe toate si o sa le bat si mai rau deoarece in curand plec in Germania cu Porsche sa-l fac mult mai tare decat este acum: Vreun posesor de masina tare (se stiu cei ce au masini tari) e barbat sa faca intrecere cu mine? Sau e doar un tastaturist fatalau si masina pe care o detine este doar un bibelou de agatat femei pe strada?

B39738 24-02-07 08:05

Re: The Rocket Ono41

si cand ma gandesc ca era liniste de o vreme...

mi se pare incorect sa ne apreciezi drept "agarici" pe toti cei care impartasim aceeasi pasiune cu tine (si aici iti vorbeste unul masinist si motociclist in acelasi timp),atat timp cat nu ne ridicam la nivelul tau...doar pentru ca eu am un R1 de 150 de cai si un Renault5 de 115,fata de LKM-ul tau si Porsche-le?...nu mi se pare cinstit dar mult succes in lupta cu subaru,pentru ca acolo cred ca tintesti prin topicul asta...

ct77pia 24-02-07 09:03

lasa masinile dar nu avem banii tai ... sa le impingem atit.... asa ca ...si parca ti-ai luat-o de la sebi

D O G 24-02-07 09:23

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 768157)
lasa masinile dar nu avem banii tai ... sa le impingem atit.... asa ca ...si parca ti-ai luat-o de la sebi

Poate ca nu avem banii lui dar cu siguranta nu avem multi pasiunea lui...

Pe omu' il tine... si are tupeu sa provoace pe oricine... asa ca lasati tastaturile in pace si raspundeti la provocare... altfel vedeti-va de treaba... e simplu!!!!

Nu fiti off-topic...

Lucian 24-02-07 09:25

Eu am triplat puterea din talon a masinii .... in Romania . Dar sunt un "agarici" ... nu am grade decat in pahar . Absinth-ul sa traiasca ! Multa bafta in Germania Ono !

Lucian 24-02-07 09:28

Quote:

Originally Posted by D O G (Post 768173)
Poate ca nu avem banii lui dar cu siguranta nu avem multi pasiunea lui...

Pe omu' il tine... si are tupeu sa provoace pe oricine... asa ca lasati tastaturile in pace si raspundeti la provocare... altfel vedeti-va de treaba... e simplu!!!!

Nu avem pasiunea ? Hmmm ... mda ... DOG-ule ... sunt speechless . Eu m-am dat intotdeauna cu oricine si in mare parte cu masini mai bune ca a mea . Chiar si cand aveam probleme mecanice .... Dar asta e .. La mine filatelia e pasiune ! apropo ... am vazut DOG-ul pe platforma . Sper sa-l vad repede pe strada sa-mi acorzi revansa .

D O G 24-02-07 09:34

Cand am spus ca "multi nu avem pasiunea lui" nu am facut referire ca "toti nu avem pasiunea lui"... a nu se intelege gresit....

PS: Va fi o placere sa concurez din nou alaturi de tine cu noul DOG....

CU RESPECT...

dinodish 24-02-07 11:33

nu e vorba de caracter si alea,e vorba ca vrei sa stie toata lumea ca tu esti nr1 ,sebi de exemplu nu multa lume o auzit de el in afara de cei care acceseaza forumul,tu ai aparut in ziare si peste tot si tzii neaparat sa anunti pe toti ca esti nr1 ... trebuie sa stii tu in mintea ta ca esti nr1 si atat trebuie sa conteze. Cat despre copii de bani gata ... asta este ,daca parintii le satisfac poftele n`ai ce zice...banii sunt munciti,dar nu de copii. Daca tu ai reusit sa iti deschizi o firma profitabila,bravo tie si mult succes,nu toti au norocu ala. In loc de atata scandal aici pe forum mai bine mergi in strainatate unde sa ai cu cine sa concurezi si sa iti faci un renume acolo,un renume ce probabil ca ar valora mult mai mult decat cel de aici... Cat despre cursa intre tine si sebi nu ma bag ,voi stiti ce a fost si cei care erau de fata... oricum aveti amandoi masini tari si sunteti de admirat pentru participarea activa in dezvoltarea tuningului in romania. Succes in continuare!

ono41 24-02-07 14:34

Quote:

Originally Posted by dinodish (Post 768360)
nu e vorba de caracter si alea,e vorba ca vrei sa stie toata lumea ca tu esti nr1 ,sebi de exemplu nu multa lume o auzit de el in afara de cei care acceseaza forumul,tu ai aparut in ziare si peste tot si tzii neaparat sa anunti pe toti ca esti nr1 ... trebuie sa stii tu in mintea ta ca esti nr1 si atat trebuie sa conteze. Cat despre copii de bani gata ... asta este ,daca parintii le satisfac poftele n`ai ce zice...banii sunt munciti,dar nu de copii. Daca tu ai reusit sa iti deschizi o firma profitabila,bravo tie si mult succes,nu toti au norocu ala. In loc de atata scandal aici pe forum mai bine mergi in strainatate unde sa ai cu cine sa concurezi si sa iti faci un renume acolo,un renume ce probabil ca ar valora mult mai mult decat cel de aici... Cat despre cursa intre tine si sebi nu ma bag ,voi stiti ce a fost si cei care erau de fata... oricum aveti amandoi masini tari si sunteti de admirat pentru participarea activa in dezvoltarea tuningului in romania. Succes in continuare!

Cursa cu Sebastian chiar nu e importanta pt mine deoarece a fost o biata liniuta iar cel care are bani mai multi investiti in masina ala a castigat.

Am aparut in ziar, revista 4T, TV pt ca m-au cautat cei care se ocupa, adica ziaristii si cei ce se ocupa de emisiuni auto, am tot auzit ca as fii platit ca sa-mi fac reclema si ma deranjeaza iar acum il rog pe Gratian (patronul\revistei 4TUNING si al acestui site) sa scrie el aici cu mana lui daca l-am cautat eu sau daca m-a cautat el si daca a dat vreun ban sau daca mi-a dat vreun ban.
Intelege: SUNT CAUTAT PT CA AM CE ARATA SI TE ROG SA RETII CEEA CE TI-AM SPUS ACUM.
Stiu ca sunt NR1 datorita forjelor pe care le-am facut la viata mea in toate campionatele in care am participat (mai ales pe strada unde am facut intreceri numai cu motociclisti FORJATORI)(mai arata si mie un pilot care a participat si a fost in fata te rog in toate campionatele nationale de sport cu motor) si ma deranjeaza sa vad cum astia de bani gata se dau importanti aici pe forum. Nu am nimic cu ei daca isi vad de treaba lor, dar daca incep sa sufere incep si eu sa sufar dintr-un singur motiv: MA TINE!!!

P.S. De ceva timp am renuntat la curse pe strada iar aici ma refer la liniute si la intrecere barbateasca si sapt viitoare debutez in CNR la Brasov asa ca te rog sa nu mai spui ca imi caut competitori pe strada pt ca nu e corect din moment ce ma duc sa ma bat cu profesionisti. (CA O SA-MI IAU BATAIE IN PRIMUL AN ASTA E ALTCEVA DAR LASA CA MA FAC EU MARE DUPA CEVA KM DE PROBE SI O SA VA ARAT CA E CA MINE SI CA AM DREPTATE CAND MA CONSIDER NR1.
Intre cei pe 4 roti nu am gasit mai pe nimeni care sa mearga tare dar sunt doua 3 pers care nu vreau sa le dezvalui identitatea si crede-ma ca sunt baieti TARI.
Pe doua roti in schimb am dat de adevarati FORJATORI sau oameni pe care eu personal ii consider RACHETE datorita stilului cum conduc monstrii pe doua roti, nici pe ei nu vreau sa-i bag in aceasta discutie si prefer sa nu le dezvalui nici lor identitatea si pot sa spun ca sunt membrii clubului NEOFICIAL al forjatorilor pe doua roti din ROMANIA care se numeste asa: H.A.I.T.A!!!! Am fost si eu membru in aceasta elita si cred ca sunt si acum, chiar daca nu mai sunt motociclist pt ca respectul de FORJATOR nu se uita NICIODATA. Am facut intrecere cu TOTI din membrii acestui club de elita si pe unii iam batut iar de la unii am luat bataie.
PSS Sa nu cumva sa se inteleaga ca e vorba de liniutari te rog mult ci de baieti care merg tare pe soselele din Romania.

Cu respekt man si sa stii ca mi-a placut ce mi-ai scris si se pare ca ai dat dovada de inteligenta maxima, sper sa ma fii facut inteles prin ceea ce ti-am scris mai sus

Peter4ever 24-02-07 16:56

ono cu tot respectul , dar nu cred ca mai sunt masini inafara de cea a lui sebastian care sa se dea cu tine in romania

ono41 24-02-07 16:58

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 768849)
ono cu tot respectul , dar nu cred ca mai sunt masini inafara de cea a lui sebastian care sa se dea cu tine in romania

Eu am deschis acest topic pt intrecere nu pt liniuta man, vad ca nu ai fost atent in totalitate.

attila 24-02-07 18:33

ono,nimeni nu contesta performantele tale in motociclism sau karting sau stiu eu ce...poate esti forjatorul nr1 dar asta nu inseamna ca esti si nr1 la liniute...dupa parerea mea Sebastian e nr 1 pe 402m dar asta nu te mpiedica sa fi tu forjatorul nr 1....sunt 2 lucruri total diferite

micutzu_mrc 24-02-07 19:17

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by attila (Post 768983)
ono,nimeni nu contesta performantele tale in motociclism sau karting sau stiu eu ce...poate esti forjatorul nr1 dar asta nu inseamna ca esti si nr1 la liniute...dupa parerea mea Sebastian e nr 1 pe 402m dar asta nu te mpiedica sa fi tu forjatorul nr 1....sunt 2 lucruri total diferite

Pe care 402 m ? ai cui 402 m ? poate vrei sa zici 390 m, si acolo este foarte discutabila treaba diin cauza unghiului din care este facuta poza cu un telefon mobil .......asa ca Attila daca pe 420 m exista dubi in privinta castigului pe 1000 m Onoriul Daniel este castigator fara nici un dubiu ;)

P.s.Nu vreau discuti aiurea eu am venit cu dovezi palpabile si am sa incerc sa mai pun si 2 filmulete care vad ca nu mi le ia.......apropos inca o chestie asa ca idee in poza nr.1 Dan a fost pe prima banda (uitativa pe asfalt);) ......Cu respekt Mikutzu !!!

Nemilosu 24-02-07 19:34

ono.
orice ai zice banii te-au ajutat sa fii bun.
stiu baieti care conduc super ok dar bugetul nu le permite sa se afirme.
daca ma contrazici inseamna ca nu esti fair-play.

micutzu_mrc 24-02-07 19:39

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 769084)
ono.

Imi permit sa iti raspund eu pt ca el nu este momentan ...........au si bani rolul lor dar daca nu ai vointa si talent arunci bani pe geam ...multa sanatate ;)

Nemilosu 24-02-07 19:50

asta am spus si eu.
talent+bani=performanta.
talent+talent=talent si atat

Achim 24-02-07 20:29

dupa cum a scris si la gazeta "Ono s-a retras din cursele de strada dupa ce a batut tot ce avea de batut"... buuun... atunci poate nu inteleg eu la ce se refera aceasta provocare lansata :(

din pakte cred ca acest topic o sa fie inca unul de genul "Ono Wins" sau "Cine provoaca motocicleta aceasta" in care o sa se scrie 100 de pagini si o sa fie 1000 de intrigi :(

oricum, multa bafta in campionatele nationale Ono ;)

micutzu_mrc 24-02-07 21:07

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 769159)
dupa cum a scris si la gazeta "Ono s-a retras din cursele de strada dupa ce a batut tot ce avea de batut"... buuun... atunci poate nu inteleg eu la ce se refera aceasta provocare lansata :(

din pakte cred ca acest topic o sa fie inca unul de genul "Ono Wins" sau "Cine provoaca motocicleta aceasta" in care o sa se scrie 100 de pagini si o sa fie 1000 de intrigi :(

ba baiatule cat de carcotasi poti sa fi??...asa faci si pe forumul Mr cu Dog,Cry,etc ......are motive bine intemeiate stai linistit ....si apropos nu vrei sa ne intalnim sa iti explic eu ce si cum ;)

P.s.Vezi ca tiai atras antipati din partea la multa lume si eu ma numar priintre ei .....nu mai intra in discuti cu noi........ te rog frumos ...de data asta ;)

Calimero2003 24-02-07 21:34

Ono daca esti asa de forjator ramane de vazut...am vazut ca esti in carcota mare si in lumea CNR....ai grija sa nu te incinga aia cu daciile...
Cat despre lumea " liniutelor " dupa parerea mea nu ai fost niciodata Nr. 1 ....ai avut sentimentul asta cand l-ai batut pe Tenteanu...dar te-a adus Sebi cu piceoarele pe pamant.
Pe mine ma tine sa fac pariu ca la Raliul Romaniei pe proba dintre Brasov si Poiana te incing baietii cu tractiune fata .... pe tine te tine?

Achim 24-02-07 21:53

Quote:

Originally Posted by micutzu_mrc (Post 769202)
ba baiatule cat de carcotasi poti sa fi??...asa faci si pe forumul Mr cu Dog,Cry,etc ......are motive bine intemeiate stai linistit ....si apropos nu vrei sa ne intalnim sa iti explic eu ce si cum ;)

P.s.Vezi ca tiai atras antipati din partea la multa lume si eu ma numar priintre ei .....nu mai intra in discuti cu noi........ te rog frumos ...de data asta ;)

niciodat nu am spus neadevarurii sii eu crede ca a folosit un limbaj cat sa poate da okiei...

nu pa bune acuma... am pus si ieu o intrebari, iam urat suces si am opinat despre acest topic... nu vad d c un asemenea replay

sie stai linistit ca ce e pe forumul MR ramane acolo sie cred ca niici acolo nu am venit sa miint ci doar am deranjat pt ca am atras atentia asupra la niste lucruri...

te rog sa ma ierti pt ca m-am bagat in discuti

andrei.badea 24-02-07 22:11

A intrecut tot ce era de intrecut doar pt ca a avut cea mai puternica masina. Sunt sigur ca au fost destui care erau mult mai buni si talentati decat el care pur si simplu nu au avut ce sa puna la bataie. Cat despre viitoarele comentarii gen "Tu vb...nici nu ai carnet!" nu va mai obositi sa le postati.

Aelius 24-02-07 22:14

[QUOTE=ono;768066]In afara de masinile mele sau de motocicleta mea care e cea mai tare din Romania si pe care am provocat mai pe toata lumea vreau sa va intreb si eu ceva:

Nu te supara prietene,dar nu inteleg ce vrei sa zici aici.Ti-ai intrebat masinile?:confused:
Treaba cu forjatorul e irelevanta atata vreme cat se refera la un domeniu lipsit de reglementari oficiale,ca sa nu zic ilegal.Vad pe de alta parte ca ti-au inviat laudatorii.:lol: Nu inteleg de ce n-au zis nimic cand lumea te-a luat la misto pe celalalt thread,iar acum devin chiar fiorosi:shakefist Interesant......
Pana la urma mai participi sau nu la curse de strada?Pt ca daca nu,atunci pt ce iti mai "dopezi" masina?
Anyway bafta in raliu.(cred ca vei avea multa nevoie)

ono41 24-02-07 22:32

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 769225)
Ono daca esti asa de forjator ramane de vazut...am vazut ca esti in carcota mare si in lumea CNR....ai grija sa nu te incinga aia cu daciile...
Cat despre lumea " liniutelor " dupa parerea mea nu ai fost niciodata Nr. 1 ....ai avut sentimentul asta cand l-ai batut pe Tenteanu...dar te-a adus Sebi cu piceoarele pe pamant.
Pe mine ma tine sa fac pariu ca la Raliul Romaniei pe proba dintre Brasov si Poiana te incing baietii cu tractiune fata .... pe tine te tine?

E posibil sa iau bataie chiar si de la pilotii de la cupa Dacia Logan dar macar incerc sa ma lupt cu profesionisti. Te rog sa ma ierti ca am suflet de luptator si ca incerc sa concurez cu baietii tari.

ASTEPT!!!

ono41 24-02-07 22:36

[QUOTE=Aelius;769269]
Quote:

Originally Posted by ono (Post 768066)
In afara de masinile mele sau de motocicleta mea care e cea mai tare din Romania si pe care am provocat mai pe toata lumea vreau sa va intreb si eu ceva:

Nu te supara prietene,dar nu inteleg ce vrei sa zici aici.Ti-ai intrebat masinile?:confused:
Treaba cu forjatorul e irelevanta atata vreme cat se refera la un domeniu lipsit de reglementari oficiale,ca sa nu zic ilegal.Vad pe de alta parte ca ti-au inviat laudatorii.:lol: Nu inteleg de ce n-au zis nimic cand lumea te-a luat la misto pe celalalt thread,iar acum devin chiar fiorosi:shakefist Interesant......
Pana la urma mai participi sau nu la curse de strada?Pt ca daca nu,atunci pt ce iti mai "dopezi" masina?
Anyway bafta in raliu.(cred ca vei avea multa nevoie)

Treaba cu forjatorul stii cum e? Daca ai merge cu mine in masina ai face pe tine de frica fatalaule. Imi prepar masina pt sufletul meu nu pt a arata lumii cat de tare e masina cum fac altii.
Hai sa ne vedem acum si sa-mi spui in fata care e problema ta.

ono41 24-02-07 22:46

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 769084)
ono.

Nu numai banii man, uitate mai atent la cate mii de cai declara altii si ai sa vezi cata distanta le-am dat iar aici ma refer strict la Maff

ono41 24-02-07 22:53

Nu e corect sa se stearga posturi dragii mei moderatorii.

ono41 24-02-07 23:04

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 769263)
A intrecut tot ce era de intrecut doar pt ca a avut cea mai puternica masina. Sunt sigur ca au fost destui care erau mult mai buni si talentati decat el care pur si simplu nu au avut ce sa puna la bataie. Cat despre viitoarele comentarii gen "Tu vb...nici nu ai carnet!" nu va mai obositi sa le postati.

Daca tot te bagi in seama ca sa fii si tu baiat te rog sa fii mai explicit.

ono41 24-02-07 23:05

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 769159)

Esti membru MR?

Zilele astea te caut sa-ti explic LIVE de ce vreau sa fac intreceri ma iar aici nu ma refer la liniute.

siadimet 25-02-07 00:08

ono,nu te cunosc ,dar din posturile tale am inteles ca esti un mare increzut.mai sunt oameni cu realizari mai marete decat ale tale in sporturile cu motor din romania,dar nici unul nu sufera de laude in asa hal cum o faci tu.vorba aia"banii te smecheresc"nu e valabila la tine .tie banii ti-au luat mintile.ar trebui sa faci echipa cu becali si impreuna sa conduceti tara,ca doi ciobani ce sunteti!

Aelius 25-02-07 00:29

[QUOTE=ono;769300]
Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 769269)
Treaba cu forjatorul stii cum e? Daca ai merge cu mine in masina ai face pe tine de frica fatalaule. Imi prepar masina pt sufletul meu nu pt a arata lumii cat de tare e masina cum fac altii.
Hai sa ne vedem acum si sa-mi spui in fata care e problema ta.

Chiar ai vrea sa fac pe mine la tine in masina?Ar fi pacat.......;)

Hai ca deja sunt off topic(desi topicul e cam neclar),sa-ti iasa masina cum vrea sufletul tau,si lasa jignirile ca de asta suntem toti in stare.Apreciez mai mult o ironie fina.

AR33COP 25-02-07 00:34

de unde ironie fina la stana.nu crezi ca esti cam pretentios?

micutzu_mrc 25-02-07 03:25

Ma uit la voi si ma minunez la cum va dati voi cu parerea .....cine sunteti ma nene voi?? ati facut ceva sa aratati lumi sau sa se vb de voi??? ba uite ce a facut X a preparat masina aia si a facut prapad..... stati linisti ca nu trebuie sa fi cu bani ca sa se auda de voi si sa faceti performanta( Dgh,Nht,Sgm,etc) ........aveti curaj in fata monitorului sa judecati fara sa cunoasteti si in plus de asta sunteti niste anonimi neavizati..........fara respekt Mikutzu !!!

ono41 25-02-07 07:26

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 769431)
ono,nu te cunosc ,dar din posturile tale am inteles ca esti un mare increzut.mai sunt oameni cu realizari mai marete decat ale tale in sporturile cu motor din romania,dar nici unul nu sufera de laude in asa hal cum o faci tu.vorba aia"banii te smecheresc"nu e valabila la tine .tie banii ti-au luat mintile.ar trebui sa faci echipa cu becali si impreuna sa conduceti tara,ca doi ciobani ce sunteti!

Sunt increzut? Sa-i vezi pe copii de care vorbesc cum sunt si dupa iti dau voie sa ma judeci.
Increzutii aia cu bani multi plmba in Lamborghini 40 de pers intr-o seara? Increzutii ca si mine face acte de caritate cu oameni necajiti? Increzutii opresc mai non stop langa cei ce au masini si de 1000E dar si de 200000E si ii sfatuiesc despre anumite lucruri? Mai arata si mie cine mai face asa te rog.

Eu sunt doar un Forjator care s-a saturat de fatalai care se dau mari cu tastatura man pt ca stiu cat de tare trec pe langa ei iar aici ma refer la posesorii de wrx si evo.

Oricum, tu nu vezi ca nici unul nu a deschis gura si ca nici unul nu ma provoaca? Numai fatalai sunt cu totii din moment ce se ascund, OBSERVI?

Nemilosu 25-02-07 08:23

Quote:

Originally Posted by ono (Post 769316)
Nu numai banii man, uitate mai atent la cate mii de cai declara altii si ai sa vezi cata distanta le-am dat iar aici ma refer strict la Maff

eu m-am referit la faptul ca ai avut parte de combinatia ideala:
talent+vointa+bani, ceea ce a putut sa te lanseze in lumea cailor putere.
cat desprea maff parca la un moment dat vroia sa urce un porsche in 1000 cp.
a reusit ?

ono41 25-02-07 08:30

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 769670)
eu m-am referit la faptul ca ai avut parte de combinatia ideala:
talent+vointa+bani, ceea ce a putut sa te lanseze in lumea cailor putere.
cat desprea maff parca la un moment dat vroia sa urce un porsche in 1000 cp.
a reusit ?

\talentul nu il poti cumpara man chiar daca ai detine toti banii din lume, vointa la fel, masinile da, daca ai bani poti sa faci monstrii sacrii dar daca nu ai cele doua calitati degeaba ai. Stii vb aia? Daca n-ai talent esti rece..... (fix ca Maftei)

Are toti caii din lume, da, 1000HP a reusit sa-i cumpere dar ii are degeaba pt ca l-am spulberat man.

Nemilosu 25-02-07 11:00

Quote:

Originally Posted by ono (Post 769674)
Are toti caii din lume, da, 1000HP a reusit sa-i cumpere dar ii are degeaba pt ca l-am spulberat man.

nashpa.
sa isi angajeze pilot daca nu stie ce sa faca cu masina.

ono41 25-02-07 11:10

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 769857)
nashpa.
sa isi angajeze pilot daca nu stie ce sa faca cu masina.

Asta iam zis si eu

Calimero2003 25-02-07 12:17

Ono am sa iti povestesc ceva ff scurt care ar trebui sa te puna pe ganduri...
Anul trecut cand tu nu aveai cea mai tare masina din tara erai iubit aproape de toata lumea si toata lumea dorea sa faci masina in asa fel incat sa ajungi Nr.1...multi iti sareau in aparare chiar si atuncea cand gresai sau pierdeai.... cand ai facut accidentul la ff multa lume i-a parut rau si ff multi s-au rugat pt tine......Sebastian desi avea cea mai buna masina din tara nu era iubit de nimeni datorita caracterului lui de la acea vreme...iata ca a trecut un an si lucrurile s-au schimbat radical...dar nu in lumea auto....Sebastian a confirmat faptul ca este cel mai bun si a reusit sa atraga pe TOTI langa el....acuma el este o persoana iubita de GLOATA "asta daca ai vazut gladiatorul"....pe cand tu din o persoana extrem de iubita de acea gloata ai ajuns sa i dezgusti si sa iti atragi antipatia fata de acele persoane...Anturajul schimba ff mult o persoana...si tine minte vorbele batrane Ono "pana nu dai cu capul in tocul de sus nu vezi pragul de jos"....daca nu intelegi asa ceva o sa aibe sansa sa iti explice Titi Aur care a facut cam acelasi lucru ca tine si acuma se chinuie sa devina iar pe placul fanilor.

ono41 25-02-07 12:21

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 770018)
Ono am sa iti povestesc ceva ff scurt care ar trebui sa te puna pe ganduri...
Anul trecut cand tu nu aveai cea mai tare masina din tara erai iubit aproape de toata lumea si toata lumea dorea sa faci masina in asa fel incat sa ajungi Nr.1...multi iti sareau in aparare chiar si atuncea cand gresai sau pierdeai.... cand ai facut accidentul la ff multa lume i-a parut rau si ff multi s-au rugat pt tine......Sebastian desi avea cea mai buna masina din tara nu era iubit de nimeni datorita caracterului lui de la acea vreme...iata ca a trecut un an si lucrurile s-au schimbat radical...dar nu in lumea auto....Sebastian a confirmat faptul ca este cel mai bun si a reusit sa atraga pe TOTI langa el....acuma el este o persoana iubita de GLOATA "asta daca ai vazut gladiatorul"....pe cand tu din o persoana extrem de iubita de acea gloata ai ajuns sa i dezgusti si sa iti atragi antipatia fata de acele persoane...Anturajul schimba ff mult o persoana...si tine minte vorbele batrane Ono "pana nu dai cu capul in tocul de sus nu vezi pragul de jos"....daca nu intelegi asa ceva o sa aibe sansa sa iti explice Titi Aur care a facut cam acelasi lucru ca tine si acuma se chinuie sa devina iar pe placul fanilor.

Bai Calimero, aici e vorba de intrecere nu de liniuta asa ca te rog sa te abtii.

bbm 25-02-07 12:23

@ono: bafta in CNR / VTM si nu mai lansa provocari aiurea - tu ai spus ca te lasi de curse pe strada/ilegale (si foarte bine faci) iar in "groapa cu lei" cei de pe strada nu au cum sa vina din motive lesne de inteles (regulament CNR / VTM nu permite masina fara rollbar, etc); cum bine spuneai si tu, in CNR / VTM sint adevaratii piloti ; o sa vin la brasov si la rally si la vtm - apropos, sint curios ce timp vei scoate la vtm - poiana - fata de timpul lui andrei de anul trecut (este doar o curiozitate personala nimic altceva).

@micutzu: acum sincer nu te mai inteleg, tu te plingi ca te cauta garda acasa (cu siguranta total neplacuta faza) dar in acelasi timp uita-te la posturile tale si la pozele pe care le pui pe net.......ii atragi precum mierea pe urs;

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning