![]() |
O NOUA CURSA ILEGALA........
-Vineri seara(21-01-2005) la Tancabesti (DN1) sa desfasurat prima cursa Ilegala \"Organizata \" . De cine??? Ha ha ha !!!!!!! De cineva.......nu de mine in nici_un caz!!!!!!!!!!!!!!
-Deci incepem bine acest an......nu am avut succes cu cursele legale si ne intoarcem iarsi in trecut. -Cu siguranta in conditiile de fata participarea la o asemenea cursa nu poate atrage decat un val de Dosare Penale. Am discutat cu Politia la sfarsitul anului 2004. Ni-sa spus ca nu va fi nici-un act de clementa pentru cei prinsi. -Alegerea este a voastra !!!!!!!! -Compromiteti orice comunicare cu autoritatile ......si va mai bateati cu pumnii in piept ca vreti curse Legale si ca ......deja scrba este prea mare!!!! |
Mie mi se pare normal ce s-a intamplat si am si spus ca asa va fi, deoarece de la 2 curse legale pe luna am trecut la nimik timp de cateva luni, acesti oameni au asteptam cat au asteptat si daca au vazut ca nu se face nimik normal ca au ales o ilegala decat nimik, nu stiu de cine a fost organizat si nici nu ma intereseaza dar am auzit ca a fost foarte multa lume ceea ce arata ca nimanui nu i-a pasat cine e organizator oamenii au vrut doar sa se dea cum faceau la legale.
Mie mi se pare normal ce s-a intamplat si sa sti ca multe lume nu a stiut cine organiza, cred ca putea sa organizeze si politia ca tot se gaseau unii sa se duca, ca asta e cand ne-a fost luata si singura bucurie, revenim la origini. Oricum intotdeauna vor fi ilegale si degeaba vorbim de comunicarea cu autoritatile ca de atatea ori s-a intamplat sa ne strangem undeva doar sa vorbim si sa apara politia si de-abia dupa ore bune de incercari si de rugaminti ne-au lasat in pace. Nu vad cum se va schimba aceasta mentalitate, oricum intotdeauna va fi cineva care se va strange undeva si va strica imaginea buna creata de unii in ani intregi. Singura modalitate de a scapa de toate astea este crearea unei piste cu intrare libera pt. toti si nici atunci, ca mi se pare normal ca daca sunt in capatul celalalt al Bucurestiului sa o dau repede la mine aici decat sa merg pana la pista, si asa te vede gaboru si iar isi pierde increderea in tine. Ce pot sa spun, era de asteptat. |
Re: O NOUA CURSA ILEGALA........
Quote:
P.s. Tin sa mentionez ca nu fac parte din nici un club ,dar sunt de mult timp pe 4tuning si cunosc personal persoanele ,,importante,, si stiu ce fel de oamenii sunt . |
Ce frumos ! Mai bine stergi topicul asta ! Sau macar spune cine a organizat-o , cine a patricipat ... sa afle militia tot ce are nevoie . Ca daca tot nu a fost prins nimeni macar sa afle de aici .
|
DUMAS de ce esti doar un nume?De ce nu te cunosc? De ce nu-mi spuneti si in fata cand ma vedeti asta? Soparle ca voi sunt multe aici. Aratati-va fratilor daca tot sunteti asa de tari in guri. Sau doar vorbele sunt de voi.
- Cand eram in strada nu mai eram nulitate????? -Cand rupeam masini nu mai eram ? -Cand plateam amenzi????nu a????? -E......poate a venit si randul altora sa faca asta. Dar vedeti voi.....cei care fac asta nu prea au treaba pe aici.......asa ca uneori si eu ma intreb de ce dau raspunsuri unor \"nume fictive\". -Poate ca eu fara Sebi nu faceam nimic dar inca am niste atuuri care putini le au::: -Am facut ceva pentru aceste curse pe cand tu??????ce ai facut. -Am facut IMPREUNA CU LEGAL RACING ce nu a facut nimeni! -Nu am Tradat NSL niciodata!!!! Ar mai fi ceva ......la citi-va vi sau urcat la cap rau cursele..... va recomand sa stati mai pe margine |
Re:
Quote:
Pe forumul asta au inceput sa apara din ce in ce mai multe \"clone\" si nickuri de care nu a auzit nimeni, si tu nu ar trebui sa te iei dupa toata lumea. Aveti tot respectul din partea mea pt ce ati realizat, dar ar fii pacat sa nu aibe si o continuare anul asta!!! |
-Pe unde se mai strang cate 3-4-5 masini si nu stie nimeni e bine......dar daca renastem cursele de altadata inseamna sa mergem inapoi. Nici eu nu stau cuminte .....dar nu trebuie sa stie toata lumea.
-Daca au fost masini de la NSL treaba lor eu nu le-am impus sa nu se duca ,fiecare face ce vrea e o tara libera!!!!!!! -Cineva a cenzurat o parte din mesajul meu......!!! |
Re:
Quote:
P.s.Lasa omul sa se exprime de ce ai cenzurati vorbele ei astai buna ! :wink: |
Merci Florica ! Bun baiat ! Hai ca deja sunt satul de toti buricii pamantului .
|
felicitari :lol: :lol: :lol: cum spunea si florica... am ajuns la ce a fost candva....
pacat de voi! :cry: |
Re:
Quote:
De ce spui tu in primele randuri trebuie sa convingi pe cineva care scrie pe aici si e de alta parere si anume ca COMPETITILE LEGALE nu au ajutat la estomparea curselor ilegale. Nimic mai fals. Eradicarea totala ne-o propunem si de fapt am reusit cat timp am organizat LEGALE, la inceput mai greu dar in timp treburile s-au asezat. Poate ca unii au interesul sa denatureze adevarul. |
nashpa job imi faceti...
obosesc si eu cate-odata, ma credeti???? de ce credeti ca jignirile si ironiile va aduc in postura dominanta? |
LEGAL RACING
Mi se pare o mare prostie sa inceapa ilegalele. Cineva pana la urma v-a cadea nu va jucati cu focul. Nu-l mai acuzati pe Florian ca infiereaza aceste actiuni, e constient de ce se poate intampla si cum pot degenera lucrurile, ce spune el e ceva de notorietate, oricum toata lumea stie cine si cum a organizat, vrea sa traga un mare SEMNAL de ALARMA. Si asa mai in gluma mai in serios care a fost masina vedeta a serii? |
Re: O NOUA CURSA ILEGALA........
Quote:
Multumesc ca ma apreciezi, dar trebuie sa te avertizez ca eu cu Florian formam acum o echipa, de fapt cum a fost de la inceput, iar incercand sa-l jignesti pe el ma jignesti si pe mine. Ca se pot face curse fara Florian, sau fara mine, o stie toata lume s-a vazut ,insa noi putem fi un garant al calitatii si bunei desfasurati, niciodata situatia nu a fost scapata de sub control. Asta e cel mai mportant si acum putem vorbi de curse, daca erau accidente, grave, morti etc. ar fi fost mult mai greu. |
Re: LEGAL RACING
Quote:
Sebastian, spune-mi si mie te rog ce te astepti tu ca lumea sa faca daca nimeni nu organizeaza curse legale??? Te astepti sa isi tina masinile in garaj, sa isi faca modificari la ele si sa intrebe daca cu aceste modificari l-ar putea face pe X??? Raspunde-mi si mie te rog la intrebarile astea. |
Re:
Quote:
Sunt nominalizate persoanele care au fost prezente? Aveau semne distinctive? Si daca aveu abtibilde puse special fara sa fie membri? Cat la suta insemnau masinile NSL prezente la scabrosul eveniment? |
puteti considera pozitie oficiala 4tuning:
nu consideram ilegala o plecare consimtita reciproc de la semafor... sau 2-3 prieteni care merg sa isi incerce masinile, izolat, fara sa se pericliteze pe ei sau pe terti... etc.... dar condamnam desfasurarea de curse ilegale intr-un cadru organizat |
Re:
Quote:
Nici macar politia nu le poate sanctiona asa cum nici un pariu intre doua persoane nu iese mult inafara legii. Mare atentie radarul poate sa va produca daune. |
ilegal
E cumva adevarat ca 4SS au pactizat cu MR la infaptuirea acestei etape? |
Eu nu am stiut nimica referitor la aceasta cursa. Am fost sunat si anuntat de catre o persoana care nu era membru 4SS, cand lumea era deja la locul cu pricina.
Nu am fost prezent la aceasta cursa si nu am organizat nimic. Intr-adevar, din cate am aflat, au fost cativa membrii acolo care erau in Victoriei cand s-a dat vestea si s-a plecat. |
dar de ce va intereseaza pana la urma cine a fost acolo si cine a organizat-o?! cei care au fost sunt niste.....sa spunem inconstienti? :roll: si au mers la curse pe barba lor ,nu cred ca mai exista cineva care nu cunoaste consecintele si riscurile ,deci suntem o tara libera (sau vrem sa fim)daca oamenii vor sa riste e treaba lor cear fi daca ne-am vedea fiecare de treburile lui?! si sa terminam chestia asta cu aruncatul pisicii in carca vecinului? :roll:
si Sebastian explica-mi si mie te rog cum e aia cu\"situatia nu a fost niciodata scapata de sub control\"?? ca eu parca am alta imagine :?: |
4SpeedSquad nu a organizat absolut nimic si nici nu a pactizat cu MR-ul . . . . .
Problema este cine din lumea curselor are interesul sa asocieze mereu numele 4SpeedSquad cu tot felul de pacturi cu MR-ul sau cu cursele ilegale ??????? Acolo la acea ilegala au fost masini din mai multe cluburi . . . . . Oricum nici o masina din 4SS nu a participat la acea ilegala ! ! ! |
Re: ilegal
Quote:
N U!!!!!!!!!!!!!!! de unde si pana unde veniti cu acuze din astea ??? care-s argumentele ???? asteptam..... ;) |
se pare ca sebastian se grabeste de multe ori, sau se lasa intoxicat informational...
astept sa confirme si aici ca nu a avut nici o informatie reala despre 4ss, ba chiar sunt curios cine i-o fi spus de 4ss? asta am uitat sa il intreb, dar aflam... asa ca cei pe care i-am fotografiat acolo, ar fi frumos sa posteze aici si sa recunoasca clubul din care fac parte... culmea, deci nu 4ss... eu personal nu am vazut sa se dea nimeni de la 4ss... in schimb am vazut altii hai fratilor, la dat in cap sunteti buni si la declaratii hai sa va vad la asumarea raspunderii !!!! |
Gratian nu te grabi sa iei si tu decizii,daca ma gandesc eu bine nu ai fost nici tu acolo
|
pai ce decizie vezi tu bogdane, ca iau?
ce ai? ce ai patit?????? de ce ma ataci tu pe mine???? deci:1. CE DECIZIE M-AM GRABIT SA IAU? |
Re:
Quote:
adica e pe gandite? adica ori iti trece prin gand, si ce te bagi, daca TU nu ai fost acolo si numai o \"gandesti\".... ori ai fost si este o prima recunoastere oficiala din partea ta ca ai fost la ilegale? .... asteptam si pe ceilalti??? |
\"asa ca cei pe care i-am fotografiat acolo, ar fi frumos sa posteze aici si sa recunoasca clubul din care fac parte\"
nu te atac sti bine (aici ai luat o decizie pripita :wink: ) \"hai fratilor, la dat in cap sunteti buni si la declaratii hai sa va vad la asumarea raspunderii !!!!\" sau eu nu am inteles bine in ce parte merge\"indrumarea\" uitasem sa pun ghilimele |
hm... chiar credca te-ai \"prins\" aiurea
adica te-ai bagat la mijloc degeaba, pe bune intai ca nu am luat nici o decizie apoi, nu inteleg de ce sa fie incorect acuzat cineva pt ceva facut de toata lumea.... e ca si cum am juca fotbal toti, si plateste numai unul geamul spart... |
ok ma retrag din acest \"joc\"al afirmatiilor facute dupa \"ureche\"
si i-mi cer scuze daca am acuzat pe cineva pe nedrept! |
de fapt ai dreptate, gratian, a fost ,,, multa lume acolo.... ....
|
da, a fost 'multa\" lume, nu e frumos sa aratam cu degetul numai pe unii din ei...
|
ori`cum am fost acuzati pe nedrept...
daca stiam ca se va ajunge aicia incercam sa onoram si noi cu prezenta. urat din partea voastra pentru ca lansati asemenea acuzatii. si in plus o face fiecare pe pielea lui. |
Quote:
Eu m-am referit la faptul ca LEGALELE nu au stopat producerea ILEGALELOR, adica intotdeauna vor fi ilegale, fie ca vrem fie ca nu vrem, deci plecarea de la stop simultana a 2 masini in vederea intrecerii si accelerarea peste viteza legala pe drumurile publice este o infractiune, stiu ca in legislatie se spunea si blocarea drumului etc., dar hai sa fim seriosi, este o ilegalitate sa faci ce am spus mai sus. Eu la asta m-am referit. Ca da, daca facem legale, normal ca nu or sa mai fie ilegale de mare amploare organizate, dar ilegale or sa fie, dar vor fi de genul ca nu afla multa lume si raspandite prin tot Bucurestiul, mai exact inofensive, si imposibil de combatut, si americanii inca se lupta cu asta si ei sunt cu multi ani inaintea noastra, la fel si cursele de la ei, si au si piste create pt. asa ceva si tot se plang ca inca mai sunt ilegale. Dar de asta trebuie sa avem legale ca sa combatem ilegalele care rasuna, de care afla toata lumea, si care ne afecteaza cel mai tare. Deci pana la urma va felicit pt. dorinta de a crea din nou curse legale si sunt sigur ca lucrurile vor reveni la normal, chiar daca vor dorii organizatorii cursei ilegale trecute sa mai organizeza cred ca nimeni nu se va mai duce atata timp cat vor avea curse legale o data sau de doua ori pe luna. Deci am spus si o repet daca veti avea nevoie de ajutor sa nu ezitati sa-l cereti, veti fi surprinsi cati baieti vor fi dispusi sa va ajute. |
hai sa le calmam ca iar sare lumea cu gura,
ce vrea Lucian sa spuna este cu totul alt ceva, nicidecum ca voi ati organizat ceva alaturi de oricine alt cineva ci faptul ca toata lumea se ascunde dupa deget cand e vorba de \"treburi serioase\" |
la asta ti-am raspuns eu :)
|
Mersi, eu la asta vroiam lamurire... pentru ca cineva a vorbit ca noi am fi organizat vineri ilegala cu MR, lucru care nu este adevarat. Este adevarat ca au fost membrii din 4SS acolo cum de altfel au fost mai din toate cluburile (din cate am auzit) dar asta nu inseamna ca noi am organizat.
|
nu am spus noi asta si stii foarte bine ca nu facem asa ceva(asta e treaba altora)
si uite asa o luam de la inceput!!!! :roll: |
Gata... nu o luam de la inceput :) . Asteptam raspunsul lui Sebastian cu privire la cine a aruncat astfel de vorbe.
|
pai ce crezi ca el stie?!!!? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning