Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

admin 02-02-07 17:56

Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

3 Attachment(s)
Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale:

În 01.02.2007, orele 22:00, în zona Sălii Sporturilor “Horea Demian” din Cluj si a platoului aferent, a fost organizată o acţiune pe linia depistării conducătorilor auto care organizează sau participă la adunări, organizate sau spontane, în vederea promovării curselor de autovehicule fără acordul politiei şi depistării autovehiculelor care au montate articole tuning pe autoturisme, fără a avea acest drept.
Au fost depistate aproximativ 80-85 de autoturisme şi aproximativ 300 de persoane, din care au fost legitimate aproximativ 180 de persoane şi 50 de autoturisme.
S-au aplicat 123 sancţiuni contravenţionale in valoare de 145 puncte ; s-au aplicat 175 puncte de penalizare ; s-au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării.

-Caz- 02-02-07 18:29

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

mdea... :(
adica... dak am sticker pe masina imi da amenda???

HORIA_STI 02-02-07 18:32

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

or fii mandrii de ce au facut ? in orice caz nu doresc la nimeni frigideru lor...:)))

CT-07-APV 02-02-07 18:35

Nasol fratilor...

frozzen 02-02-07 18:35

cred ca politia sa uitat prea mult la fast n furios si a jucat prea mult Most Wanted!! de parca omoara cu ceva tuningu...fac din tuning ceva extra ilegal .ptr ei tuning =curse ilegale ceea ce e extrem de gresit.cred ca ar trebui trimisi pe undeva prin germania sa fie scolarizati sa vada ca tuning e tuning... curse ilegale le faci si cu caruta nu iti tre neaparat tuning!

Doctorul 02-02-07 18:40

a inceput politia sa se puna serios pe meserie,vad ca nu ne mai suporta..

CT-07-APV 02-02-07 18:41

Acum depinde ce tuning ca nu ai voie sa faci orice dar de exemplu spoilere praguri ai voie m-am interesat si ai voie. Jante mai late sau mai mari fara autorizatie nu ai voie (cu autorizatie ai voie la fel ca si cu folia)...

HORIA_STI 02-02-07 18:42

Quote:

Originally Posted by frozzen (Post 727854)
cred ca politia sa uitat prea mult la fast n furios si a jucat prea mult Most Wanted!! de parca omoara cu ceva tuningu...fac din tuning ceva extra ilegal .ptr ei tuning =curse ilegale ceea ce e extrem de gresit.cred ca ar trebui trimisi pe undeva prin germania sa fie scolarizati sa vada ca tuning e tuning... curse ilegale le faci si cu caruta nu iti tre neaparat tuning!

MAIMUTA CA SA FACA SARCINI MAI COMPLEXE TREBUIE MAI INTAI SA FOLOSEASCA SCULE PRIMITIVE SI TU II TRIMITI PE ASTIA IN GERMANIA SA SE SCOLARIZEZE PAI VREI DRAQ SA LI SE BLOCHEZE PROCESOARELE ALEA NU VEZI CA NU LE-AU AJUNS 17 SA SE TREZEASCA MAI LASA-I UN PIC.

Sarris 02-02-07 18:49

Vai de mama lor ii deranjeaza cuvantul tuning, ce stiu ei ce-i aia "ARTA"

frozzen 02-02-07 18:50

Quote:

Originally Posted by HORIA_STI (Post 727871)
MAIMUTA CA SA FACA SARCINI MAI COMPLEXE TREBUIE MAI INTAI SA FOLOSEASCA SCULE PRIMITIVE SI TU II TRIMITI PE ASTIA IN GERMANIA SA SE SCOLARIZEZE PAI VREI DRAQ SA LI SE BLOCHEZE PROCESOARELE ALEA NU VEZI CA NU LE-AU AJUNS 17 SA SE TREZEASCA MAI LASA-I UN PIC.

deaia au politistii masini cu folii ,jante..si alte minuni!da pt ei e legal...numai noi daca avem ceva acolo pe masini gata tre sa avem nos si alte tampenii!democratie pe naiba...astia vor sa avem masinile stock ca la mama natura,daca se poate sa nici nu mergem cu ele si ei sa stea cu burta la soare fara sa faca nimik.

SirNenea 02-02-07 18:51

intradevar glumele cu politistii nu sunt inventate mai mult nu cred ca e nevoie sa zic

dj16xxs 02-02-07 19:02

intrebare:
s-au organizat curse in seara aia sau doar baietii se stransesera la o "samanta"??? e foarte important!!!...nu cred ca este legal ceea ce fac si eu cred ca asta esta ABUZ!!!

sa povesteasca cineva care a fost acolo!!!...se poate actiona in judecata politia cluj? eu daca as fi patit asa ceva fiind nevinovat muream cu ei de gat!!!

the_fury 02-02-07 19:21

In alte tari e legal si NOS-ul.... ce, nu e bun la depasiri?:-)

dj16xxs 02-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by the_fury (Post 727945)
In alte tari e legal si NOS-ul.... ce, nu e bun la depasiri?:-)

are vreo legatura ce ai scris tu cu ce s-a intamplat?
S-au aplicat 123 sancţiuni contravenţionale in valoare de 145 puncte ; s-au aplicat 175 puncte de penalizare ; s-au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării.

Psycho 02-02-07 19:36

astia sunt nebuni .. daca stateau pur si simplu nu trebuiau sa prezinte actele la masini si etc ..

Psycho 02-02-07 19:36

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 727956)
are vreo legatura ce ai scris tu cu ce s-a intamplat?

suspendare pentru ce .. daca ei erau pe jos ... si nu erau in trafic ..?!?!

the_fury 02-02-07 19:40

P.S.: tuning-ul e tuning si custom-ul e custom, ei se uita si sub capota sau daca ai o masina custom e neaparat pentru curse... si ilegale...

Radu.A 02-02-07 19:54

huo !!! nu mai are voie omu sa aiba un sticker, un filtru de aer sport , un eleron ceva ce inseamna asta ? oricum ciptuningu nu-l depisteaza :)
e bataie de joc !!!!!!! nu mai stiu ce sa faca k sa ia permise

bakal 02-02-07 19:56

daca masinile erau parcate, nu prea aveau cum sa dea amenzi decat pt parcare in locuri nepermise. iar dupa numarul de puncte, cam asa se pare. cele 9 permise, cine stie ce s-a intamplat. de aceea trebuie o relatare mai exacta.
si la noi in iasi, aproape de fiecare data s-au luat de noi. dar nu aveau ce sa faca pt ca eram parcati in zone permise. dar ei ne vaneaza si cauta cu orice pret sa dea amenzi.
ABUZ SI APLICARE DISCRIMINATORIE A LEGISLATIEI IN VIGOARE.

dj16xxs 02-02-07 20:05

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 727967)
suspendare pentru ce .. daca ei erau pe jos ... si nu erau in trafic ..?!?!

asa scrie in primul post al topicului....eu doar am copiat!!!...ai dreptate...suspendare pentru ce???

asta este si motivul pentru care am dat folia jos de pe toata masina sa nu se mai lege de mine in trafic dar se pare ca m-am inselat....tot m-au ars!

Lucian 02-02-07 20:13

Poate chiar a sosit momentul sa incepem sa nu mai iesim chiar as ala "lumina" sau la vedere cum vreti sa-i spuneti. Pe alte meleaguri ce facem noi se face mult mai ... ferit de ochii publicului ... in nici un caz prin centrul oraselor .....

cioky 02-02-07 20:20

MDA... no coment... astia ar fi in stare sa vine dupa tine pana in panzele albe... si se pare k s-a pus garcea pe treaba... asta o fi un mic avertisment pt ce v-a urma?
oricum ce au facut ei clar este abuziv... daca lumea doar s-a intalnit...

TheFasterMan 02-02-07 20:31

Jale cu politia asta.....imi pare rau pt ce s-a intamplat.......sunt multi politisti care au folii si multe altele.....si merg cum vor ei....pe ei nu ii vede nimeni....sunt politisti ce le putem face......oricum politia romana mai trebuia sa invete ce e ala tuning.....la ei tuningu inseamna curse ilegale.....

maf 02-02-07 20:50

aici toti vb degeaba, stiti doar o parte probabil din ce s-a intamplat(in alte tari politia s-a obisnuit, stiu k sunt 2 cat d masini, care au design sunt galagioase d la muzica si beculete, si nu sunt d curse, si cele care incerc sa stea ascunse printre masinile normale, dar au unele elemente si sub capota is pt curse) , la noi astia te opresc dak nu ai act pt neon dak nu ai act pentru bara pentru etc....... (un prieten a meu era sa i se suspende talonu k avea neoane) ..... dj16xxs, te respect k esti mai mare, totushi , ai recunoscut singur k nu stii nimik in afara d ce scrie in primu post :) , yo am glumit pe tema aia,...... si am vazut si stiu unii care au fugit de garda cu 200 la ora....:) acum pe bune.... e naspa k treb acte pt fiecare porcarie montata aditional pe masina :(

sprinter 02-02-07 21:47

Eu unu cred ca politia a stat mult la panda... a asteptat sa se faca o cursa ceva ... si cei care au participat ... au ramas fara permise..... adica... cel putin asa gandesc io .... oricum sunt niste jegosi ....

Nemilosu 02-02-07 21:52

sunt magari.
eu am fost oprit si a vrut sa imi ia talonul pt folie in conditiile in care passatul lor era efectiv"negru".
cand l-am intrebat daca el are autorizatie a spus ca el e legea.
i-am explicat ca daca ii trag o bucata o sa fie participant la trafic toata viata la categoria vehicule impinse cu mana.
se pare ca l-am emotionat fiindca m-a iertat.

P.S. am 1.97 si 135 kg. (cred ca de la sala)

Nitr0 02-02-07 22:06

stie cineva cat faci parnaie daca fugi de politie si te prind? sau daca iti iau permisul si conduci in continuare fara el? :D

ROSSI 46 02-02-07 22:19

itzi fac baietzii dosar penal dar nu te baga la zdup doar ptr asta....cauta shi tu in codul rutier la amenzi hi pedepse

Baban_San 02-02-07 22:23

hm, tot ce gandeste un om a fost exprimat de voi. Ce sa mai zic decat ca ar trebui sa actionam, tin minte in germania acum cativa ani a fost pusa o limitare de viteza pe autostrada, iar o mare parte din cluburile autorizate de soferi au iesit in strada pt a protesta. O mai mare problema este ca NOi ROmanii nu suntem informati, nu cunoastem legea, pentru a contracara aceste abuzuri facute de politisti.

Baban_San 02-02-07 22:24

Eu am fost oprit de politie de nenumarate ori pt ca nu am jante corespunzatoare modelului meu, chiar au vrut sa imi dea amenda si puncte penalizare (explicatia mea a fost ca mi s-au furat jantele cu doua zile inainte). El mi-a raspuns ca nu am o dovada prin care sa demonstrez asa ceva dc nu am mers imediat la cea mai apropiata sectie de politie. Exemplele pot continua

Baban_San 02-02-07 22:27

Trebuie sa ne gandim la ceva. Am intrat in U.E exista moduri de a protesta exista moduri de a da in judecata sau de a faca plangere la instante superioare trebuie sa ne invatam sa ripostam in acest mod pt ca asa noi discutam pe forumuri si iei ne iau banii si carnetele

ROSSI 46 02-02-07 22:28

nu vreau sa le iau apararea politzishtilor...deshi unii fac abuzuri flagrante si nu au minte nici cat o bashina..dar putetzi fi siguri k nu se luau aiurea de cei care erau pe acolo....shi asa va spun din sursa sigura....nu se ia militzia de tine asa aiurea dak eshti shi tu cu baietzii la o samantza parcat...baietzii de acolo au puso cu siguranta de o liniutza la botu calului shi tablagii au facut filtru probabil k au avut sursa k sifoane sunt peste tot shi au dat amenzi in stanga shi in dreapta...or fi unii militzieni praf shi dobitoci dar fitzi calmi k nici aia de pe acolo nu sau adunat sa stea degeaba...nus aia cheie de biserica...incerca shi ei sashi faca treaba...iar dak avetzi ceva minte vatzi da seama k fara frica asta de politzie atzi fi jefuitzi la semafor batutzi plm...sau frecatzi in cur....ploitzia e cu treaba lor....baietzii rai cu mashninile sunt cu treaba lor....dar dak nu exista un echilibru o balantza shi o limita ar fi haos....mizeria pleaca din randu celor care cred k e strada lor shi k ei sunt regi pe strazi nici decum din partea militziei....k intai a fost garcea dupa aia sumacher...numai bine la toata lumea

BULLDOG 02-02-07 22:29

mda....sunt niste ..nici nu stiu cum sa le zic... stiu genu asta de intalniri ... sunt pur si simplu pentru poveshti etc ... linii nu ..cel putin nu acolo .Si inca ceva ... oare de ce trebuie acte pentru piesele de tuning dak ele sunt omologate tuv samd???.. porcarii de legi intr-o tara de toata groaza.... numa bine

tarnafes 02-02-07 22:41

maf...iarasi vb degeaba...il "taxa" ptr neoane ca sunt ilegale...daca aveai permis si citeai legislatia observai ca nu ai voie alte lumini decat cele din dotare sau cele permise prin legislatie.Nu il "taxa" pe ala ca nu avea acte pentru neon.Plus se masoara noxe,se masoara decibelii si la evacuare,daca sunt prea zgomotoase iarasi e problema.Jantele care nu sunt trecute in talon,folia care nu este omologata,stikerele care daca sunt 30 % pe suprafata masinii cu alta culoare iarasi trebuiesc scrise in talon.Nu te amendeaza ca ai un eleron pe spate sau filtru sport sub capota.Relax.Daca vor sa ne arda,ne ard legal.

Lucian 02-02-07 22:48

Quote:

Originally Posted by Nitr0 (Post 728152)
stie cineva cat faci parnaie daca fugi de politie si te prind? sau daca iti iau permisul si conduci in continuare fara el? :D

Tu stii ca si daca esti prins la o ilegala mica tot dosar penal se intocmeste ?

Gratzian 02-02-07 22:50

mai baieti, suparati, inteleg,,, dar sa injurati in halul asta pe prima pagina nu e tocmai ok, indiferent de destinatie...
stiu ei cei carora le-am sters posturile...

Psycho 02-02-07 23:15

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 728015)
Poate chiar a sosit momentul sa incepem sa nu mai iesim chiar as ala "lumina" sau la vedere cum vreti sa-i spuneti. Pe alte meleaguri ce facem noi se face mult mai ... ferit de ochii publicului ... in nici un caz prin centrul oraselor .....

asta e singurul post cu adevarat de pana acum .. de acum in colo o sa se faca in cadru restrans .. si gata ... hai k ce amendeaza ei in orash sau cine shtie ce fac e frectzie la picior de lemn .. asa k .. numai bine si drumuri cat mai bune ;)

oq 02-02-07 23:45

eu aseara nu am fost ca norocul.... dar altadata tot acolo veneau se plimbau printre maisini si nu prea comentau...odata au venit si ne-au trimis catre cashi ca cica nu ii o chestie legala si organizata"manifetstatzie" cum spuneau ei prin statzie...si acuma se pare ca mno au inceput sa faca urat chiar daca lumea se aduna la povesti si la aratat ce si-o mai pus pe masina ..ma refer la design si una alta nu motor... galagie nu se facea ca sa fie perturbarea linistii publice... doar ca unu din cand in cand ii mai apuca un burnout cu cate o daciutza ca ..culmea aia cu bmw-uri stateau pe locul lor si se uitau.. si deci nu vad ce era ilegal de au ineput sa isi ia lumea in cap :|

danutSZY 02-02-07 23:47

........mai fratilor nu uitati ca traim in romania.......40-50 ani am fost crescuti si indoctrinati cu ideologie comunista si acum brusc voi crede-ti se trece asa usor la democratie......so chema tara asta cu regim democratic dar pana-i lumea nu-i........sa nu comparati ce e in U.E. cu ce e la noi si ma refer in special la abuzurile pe care le face uneori(din ce in ce mai des)politia,RAR....etc......si sa revin la acest subiect sa nu ma blamati pentru asta dar daca traim intr-o tara europeana suntem liberi sa ne exprimam parerea : .......nu sunt o persoana care promoveaza cursele ilegale dar nici nu am nimic inpotriva lor atata timp cat nu pun in pericol viata altora.......dar ce a fost acolo nu poti sa sti,cei mai in masura sa spuna sunt cei care au fost la fata locului.......iar legat de viniluri,motoare modificate....etc ,cine pune viata in pericol pe drumurile publice.....?......un destept cu o dacie din 65,coaja,ruginita si vai-sa-mar de capul ei sau unul care a bagat zeci de mii de euro intr-o masina sa o ridice la standarde de performanta mult mai ridicat fata de cum a venit ea din fabrica........nu stiu dar poate am deviat de la subiect dar cand am vazut asta cred ca am vazut negru in fata ochilor..........O SA MAI TREACA MULTI ANI PANA SA AJUNGEM SA GANDIM CA INTR-O COMUNITATE EUROPEANA.deocamdata suntem doar cu numele!!!!!!.....paziti-va de ei!!!!!!!!

flipper 02-02-07 23:52

Imi pare rau pentru cei care au fost sanctionati, dar daca atunci pe moment nimeni nu a avut nimik de zis, apoi este cam tardiv.Aia habar nu au despre motoare, iar daca le zici de tuning ei au impresia ca ii injuri.Gabori, asta este, nu ai ce sa le ceri capatanilor de creta.

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning