Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   hayabusa vs. .... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3217-hayabusa-vs.html)

RebelYell 10-01-05 11:24

hayabusa vs. ....

http://users.chariot.net.au/~dredding/MyBusa4.html

exista vreo masina sa faca fata?

200SX 10-01-05 12:07

cam aiurea topicul, parca exista si versiunea turbo

da exista si masini care sa faca asta darnu masini de serie, ci dragstere

Bogdan_16v 10-01-05 12:15

1 Attachment(s)
Da, exista, si nu este un dragster. Este chiar o Supra stock top-bottom, 1.8 bar cu 70 shot Nos. :arrow:

SPORT 24-01-05 17:10

MOTO VS AUTO

Scuze stiu ca este cam tarziu reply-ul meu dar asta este abia acum am vazut topic-ul si referitor la acel film cu supra vs hayabusa parerea mea este ca,,NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA\"ca acum pun si eu acum un film in care unu cu un carut cu rulmenti sau mai bine zis sanie ca tot este iarna face un M3 spre \"EXEMPLU\" .In concluzie SUNT INCOMPARABILE AUTO cu MOTO .In nr.1 ian.2005 al Univers Moto spune LAMBORGHINI GALLARDO[mai rea decat SUPRA] VS MV AGUSTA[mai slaba decat HAYABUSA] si rezultatul : MV AGUSTA a iesit in fata LEJER deci o hayabusa ar manca la micul dejun un meniu de SUPRA !!! Si daca comparam o HAYABUSA cu un DRAGSTAR nu are rost caci exista si MOTO DRAGSTERE si inca foarte suparate [la linia de finish 400m doar 380km\\h]

catalin rs4 24-01-05 17:53

of,of :D si ajungem iara la o tema veche care sa mai discutat....de nu stiu cate ori..parerea mea..este ca sunt masini mai tari decat asa ceva..nu neaparat supra...dar sunt si supre sunt sigurde asta :lol: mai poate sa fie un golf 2 sau un skyline...etc...lista poate continua..

SEBASTIAN 24-01-05 21:47

ZX 12 R KAWASAKI

In varianta de serie este mult mai rapida decat Suzuki GSX 1300R Hayabusa.
Cred ca comparatile intre masina si motocicleta sunt putin mai mult fortate, castigatorul neexistand deoarece totul depinde de la un exemplar la altul cand vorbim de modificari extreme.
Pentru a ma situa pe un loc fruntas intre motociclete am optat pentru achizitionarea unui ZX 12R cea mai puternica motocicleta de serie din lume 192cp.

luca 24-01-05 22:29

Daca e cea mai puternica nu ar trebui sa fie si cea mai rapida? ca la ele nu prea cred ca are importanta greutatea, si din cate stiam eu cea mai rapida motocicleta de serie din lume este Suzuki Hayabusa GSX1300R.
E posibil sa ma insel?

SEBASTIAN 24-01-05 22:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Daca e cea mai puternica nu ar trebui sa fie si cea mai rapida? ca la ele nu prea cred ca are importanta greutatea, si din cate stiam eu cea mai rapida motocicleta de serie din lume este Suzuki Hayabusa GSX1300R.
E posibil sa ma insel?

De departe e cea mai rapida ZX12R, doar ca e mai noua si are si demaraj mai bun spre deosebire de Hayabusa.

LEXUS 24-01-05 22:48

DAP SEBASTIAN are dreptate..NINJA de 1200 e cea mai puternica si multi spun ca nu-i adevarat..DATELE TEHNICE vbesc..
cat despre HAYA este considerata cea mai Rapida a intrat in cartea recordurilor cu peste 300km/h..
si cine compara mv agusta cu haya..nu prea stie care-i diferenta..
este o editie speciala de Agusta mult mai rapida ( ceea ce nu inseamna viteza maxima) si mai uitati-va Benelli in 3 cilindri si rupe orice( aproape) :lol:
si oricum la motociclete caii putere nu se compara cu cei ai masinilor :lol: ..fiind obtinuti din turatii f mari..si cuplul care este totdeauna mai mic..

SEBASTIAN 24-01-05 22:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
DAP SEBASTIAN are dreptate..NINJA de 1200 e cea mai puternica si multi spun ca nu-i adevarat..DATELE TEHNICE vbesc..
cat despre HAYA este considerata cea mai Rapida a intrat in cartea recordurilor cu peste 300km/h..
si cine compara mv agusta cu haya..nu prea stie care-i diferenta..
este o editie speciala de Agusta mult mai rapida ( ceea ce nu inseamna viteza maxima) si mai uitati-va Benelli in 3 cilindri si rupe orice( aproape) :lol:
si oricum la motociclete caii putere nu se compara cu cei ai masinilor :lol: ..fiind obtinuti din turatii f mari..si cuplul care este totdeauna mai mic..

Eu vorbesc de modele de serie.
Cu turbo, NOS si altele sau doar preparate totul se schimba ZX12R are vit max constructiva 346km/h, vit max de croaziera 320km/h.
La pista de carturi de pe centura Nemes are una ca a mea si ia dat cred ca peste 350km/h are, evacuare AKRAPOVICS, Power box , Admisie K&N
A mea e de serie doar am vopsito in portcaliu ca sa fie mai deosebita si asta cu un an inainte de alegeri.

LEXUS 24-01-05 23:26

ce legatura au alegerile:))))???
totusi 350..mi-este greu sa cred...la noi?? no way..adik pista de carturi nu cred ca are distanta dreapta necesara..(n-am apucat s-o vad)...iar o sosea klumea nu stiu sa tina la viteza asta..

SEBASTIAN 24-01-05 23:42

Re:

Quote:

ce legatura au alegerile:))))???
totusi 350..mi-este greu sa cred...la noi?? no way..adik pista de carturi nu cred ca are distanta dreapta necesara..(n-am apucat s-o vad)...iar o sosea klumea nu stiu sa tina la viteza asta..

300 faci sub 1000m cu plecare de pe loc ai nevoie doar de 17secunde.Kawasaki ZX-12R -02:
0-100km/h 2.5 s
0-200km/h 7.0 s
0-300km/h 17.0 s

http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=300

SEBASTIAN 24-01-05 23:46

LEGAL RACING

SpeeDDemon- Hate to burst your bubble but the top speed record for a zx-12r is 218+mph. There has yet to be a 220mph ZX-12R recorded officially. But I'm sure the speedo read 220mph...I know stock 00 zx12r's with -1/+2 gearing that see 220mph on their speedos all the time...only like 172 ACTUAL mph...but it's still impressive. =)

SPORT 25-01-05 10:20

Daci eu am niste prieteni foarte buni in germania si italia care sunt si inebuniti dupa motoare si unul dintre ei chiar are MV AGUSTA nu mai stiu ce model ,poate il prin intr-o seara pe messenger si il intreb mai multe despre ce spun ca asta vara au fost pe la mine toti si atunci mam dat cu AGUSTA[din cate imi aduc aminte era un model limitat si la comanda si cu ceva modificari] dupa ce mam dat cu R1 si va spun ca R1 da clasa MV AGUSTEi si cum spunea si SEBASTIAN diferenta dintre auto si moto difera de la caz la caz sunt n modele si auto si moto SEBI te sal cu FARU

SPORT 25-01-05 10:28

Oricum parerea mea este ca cea mai valabila moto la ora actuala este CBR 1000RR calitate ,frumoasa ,pret acceptabil pt cei cu bani,si este japan mama lor nu italia.Daca as avea una aoleo ce as dovedi toate masinile suparate de pe la noi.

SPORT 25-01-05 10:37

Si uite un exemplu pe viu de auto vs moto de acum vreo 3 luni ,oricum nu mai stiu exact dar am fost acolo si ce am vazut nimeni nu poate sa ma contrazica :in cta bd-ul i.c.bratianu seara un ferrari modena ct...uno vs yamaha fzr ct...fzr pe distanta cam 500m apreciez eu dar chestia este ca FZR a iesit in fata, si tin sa precizez ca fzr este din 1992 si modena este aproape noua

Si ce rau imi pare ca asta vara la intrunirea moto din cta nu l-au lasat oficialii pe cel din cta cu subaru sa se intreaca cu un ZX-7R care a rupt tot ce se numea moto acolo ,caci acum aveam un super exemplu de VS

Si inca o chestie foarte interesanta ,acum ceva timp nust exact oricum de curand parca din ANGLIA a fost un reportaj pe PRO TV despre niste piloti care au incercat sa-si doboare propriile recorduri de viteza [3 piloti:4 roti 2 roti si pe apa] si la finish a trecut cu foarte putin primu cel cu formula.Si din cate stiu eu o masina de STRADA nu alearaga mai tare ca o formula.Si inca un lucru : moto era de GP dar nu era SUPER BIKE caci daca era SUPER BIKE POATE aveam alt invigator si asa[formula.vs.motoGP] au fost foarte aproape.Oricum performantele auto si moto difera de la model la model ,de la clasa la clasa este un pic cam dificila comparatia intre ELE.Desi eu inclin spre MOTO.Respekt tuturor fie auto fie moto.

RebelYell 25-01-05 11:26

hayabusa vs. ZX-12R

http://www.qsl.net/n5mya/testdata.html

SPORT 25-01-05 11:28

Modelele stock este mai tare ZX-ul dar intre cele tunate BUSA

ASTA ESTE PAREREA MEA PERSONALA

**Cand vrei sa mai adaugi ceva, o poti face modificand cu Edit postul anterior, te rog nu mai insira zeci de posturi ca o continuare a ideii.
Nota moderator**

SPORT 25-01-05 12:58

Si apropo stiu doua diferente intre MV AGUSTA si HAYABUSA una este ca MV este mai scumpa[dar asta nu o face mai bine decat altele mai ieftine] si o alta diferenta este ca BUSA este mai rapida daca luam MV editia aia ,,SPECIALA''si o aleragam langa o BUSA mai speciala[turbina fabrica,tobe carbon ,limitator scos , aprx.400cp pe 200kg] cred ca MV ramane doar pretul de ,,SPECIALA''si oricum italienele[toate]nici macar nu sau CALIFICAT la ultima editie superbike BOLDOR FRANTA.Si la motoGP nici nu mai spun cum si-o iau Italienele.Oricum nu imi place asa mult BUSA dar asta este adevaru hayabusa este un fenomen intre motoare asa cum cineva pe un alt topic spunea FENOMENUL BMW la categoria auto.PENTRU MINE CEA MAI BINE MOTO ESTE CBR 1000RR

RebelYell 25-01-05 15:34

cred ca exprimarea mea nu a fost bine aleasa ... intrebarea era daca exista vreo masina (de serie, tunata) care sa faca fata ... la o liniuta de 400 ... pentru ca din cate filmulete am vazut eu nu am gasit nici o masina care sa se tina dupa hayabusa ... mai caut
pentru ca sunt sigur ca si la motoare exista si altele la fel de rapide :) sau poate si mai rapide

SEBASTIAN 25-01-05 16:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RebelYell\"

Nu mai lua comparatii de acum 1000 ani, vorbesc de modele mai noi in anul 2000 Hayabusa era buna dar din 2002 a pierdut suprematia in fata lui ZX12R Kawasaki.

Legat de MV Augusta nu stiu daca stiti cu ce motor e propulsata?
Va spun eu de GSX R de mai multe capacitati cel mai mare de 1000cmc, este un motor scump cu o ciclistica deoseita insa nu foarte performant dinamic. E mai mult un moto exclusivist si pretul e cam dublu fata de ceva de putere similara.
Italieni ce pot spune decat ca motorul facit de ei e cel mai buna, dar nu uitati japonezii stiu sa faca motociclete iar nemtii masini.

SEBASTIAN 25-01-05 16:37

LEGAL RACING

Atentie cum comparati pe clase motocicletele.
Corespondentul lui Hayabusa de la Kawasaki este ZZR1200, ce la Honda CBR1100XX clasa fiins SPORT-TOURING
ZX12R este cel mai mare si rapid SUPERSPORT, iar MV Augusta face parte din aceasta clasa, unde Suzuki are GSX1000R, Honda CBR1000RR.

SEBASTIAN 25-01-05 16:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RebelYell\"
cred ca exprimarea mea nu a fost bine aleasa ... intrebarea era daca exista vreo masina (de serie, tunata) care sa faca fata ... la o liniuta de 400 ... pentru ca din cate filmulete am vazut eu nu am gasit nici o masina care sa se tina dupa hayabusa ... mai caut
pentru ca sunt sigur ca si la motoare exista si altele la fel de rapide :) sau poate si mai rapide

Daca Hayabusa e de serie exista multe masini racing care o fac cu modificari substantiale lupta se redeschide insa nu se poate da un verdict clar.

SEBASTIAN 25-01-05 16:41

Re: ZX 12 R KAWASAKI

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

In varianta de serie este mult mai rapida decat Suzuki GSX 1300R Hayabusa.
Cred ca comparatile intre masina si motocicleta sunt putin mai mult fortate, castigatorul neexistand deoarece totul depinde de la un exemplar la altul cand vorbim de modificari extreme.
Pentru a ma situa pe un loc fruntas intre motociclete am optat pentru achizitionarea unui ZX 12R cea mai puternica motocicleta de serie din lume 192cp.

Eu intelesesem f bine de la inceput sensul topicului si dadusem aceasta replicas pe care o sustin in continuare.

SPORT 26-01-05 10:12

Si eu sunt de parere ca o hayabusa de serie poate pierde in fata unor masini[sport] dar o hayabusa mai speciala un ,,pic'' mai greu sa piarda in fata unei masini[sport], deci referitor la intrebarea acestui topic nu pot da un castigato exact.SI SEBASTIANE AM O INTREBARE DACA NU TE DERANJEAZA ASA PENTRU CULTURA MEA GENERALA : DE UNDE STII CA MV AGUSTA ARE MOTOR DE SUZUKI MAI EXACT DE GSX-R SI NU DE ALCEVA[de ex.de APRILIA] SI SPUNE SURSA EXACTA DE UNDE STII[nu vreo balarie de site]???????????????????????????????????? [daca ti-am pus intrebarea asta nu inseamna ca te contrazic fata de cele spuse de tine referitor de motoru MV dar astept raspuns]

SEBASTIAN 26-01-05 10:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
Si eu sunt de parere ca o hayabusa de serie poate pierde in fata unor masini[sport] dar o hayabusa mai speciala un ,,pic'' mai greu sa piarda in fata unei masini[sport], deci referitor la intrebarea acestui topic nu pot da un castigato exact.SI SEBASTIANE AM O INTREBARE DACA NU TE DERANJEAZA ASA PENTRU CULTURA MEA GENERALA : DE UNDE STII CA MV AGUSTA ARE MOTOR DE SUZUKI MAI EXACT DE GSX-R SI NU DE ALCEVA[de ex.de APRILIA] SI SPUNE SURSA EXACTA DE UNDE STII[nu vreo balarie de site]???????????????????????????????????? astept raspuns[/b]

Cultura generala.
Daca nu crezi vi vrei sa te documentezi e problema ta.
Aprilia merge de obicei pe motoare ROTAX.
Nu toate motoarele de MV sunt Suzuki ma refeream la clasa supersport.

SPORT 26-01-05 11:24

Chestia asta care ai bagat-o tu ca ,,daca nu vrei sa te documentezi este treaba ta'' este o replica[vrajeala] nu un raspuns la intrebarea mea si eu binenteles ca m-am referit la clasa sportiva doar noi nu vb. aici de scootere.Si poate spui de unde stii ce motoare au MV clasa supersport ,stiu ca nu este un topic despre ce am intrebat eu dar daca tot esti asa cu cultura generala si documentat poate raspunzi la intrebarea mea.Si apropo sunt 3 modele de hayabusa in acest topic despre care este vb. caci ele difera foarte mult la capitolul CP poate modelul 2004 este chiar mai puternica decat modelul 2004 ZX-12R dar sa ma documentez ca sa fiu sigur . 8) TE SAL CU FARU'

SEBASTIAN 26-01-05 16:24

Re:

Quote:

Chestia asta care ai bagat-o tu ca ,,daca nu vrei sa te documentezi este treaba ta'' este o replica[vrajeala] nu un raspuns la intrebarea mea si eu binenteles ca m-am referit la clasa sportiva doar noi nu vb. aici de scootere.Si poate spui de unde stii ce motoare au MV clasa supersport ,stiu ca nu este un topic despre ce am intrebat eu dar daca tot esti asa cu cultura generala si documentat poate raspunzi la intrebarea mea.Si apropo sunt 3 modele de hayabusa in acest topic despre care este vb. caci ele difera foarte mult la capitolul CP poate modelul 2004 este chiar mai puternica decat modelul 2004 ZX-12R dar sa ma documentez ca sa fiu sigur . 8) TE SAL CU FARU'

Ti-am raspuns asa pentru ca eu facusem o afirmatie pe care aveam senzatia ca o pui la indoiala, iar cand faci asta cred ca e bine sa si justifici ce spui.
Daca tu ai fi spus ceva nu te-as fi contrazis fara argumente.adica tu spui o prostie si eu trebuie sa -ti dau sau nu certificat de buna purtare or nu?
ZX12R inca e cea mai puternica motocilcleta de serie avand 192cp in comparatie cu GSX1300r care are 175.

Suzuki GSX1300R Hayabusa in traducere \"urata satului\" se produce din 1997 pana azi intr-un singur model cu diverse limitari cum ar fi editie pt Europa de 100cp(limitata), limitata pe vit max la 299 si la 280, sau fara limitari.
Eu ma refer la Hayabusa fare limitari.
Din pacate trag concluzia ca nu te pricepi prea bine la motociclete asa ca am sa ignor ce-mi mai spui.

SPORT 26-01-05 17:33

Ti-am raspuns asa pentru ca eu facusem o afirmatie pe care aveam senzatia ca o pui la indoiala, iar cand faci asta cred ca e bine sa si justifici ce spui.
Daca tu ai fi spus ceva nu te-as fi contrazis fara argumente.adica tu spui o prostie si eu trebuie sa -ti dau sau nu certificat de buna purtare or nu?
ZX12R inca e cea mai puternica motocilcleta de serie avand 192cp in comparatie cu GSX1300r care are 175.
Suzuki GSX1300R Hayabusa in traducere \"urata satului\" se produce din 1997 pana azi intr-un singur model cu diverse limitari cum ar fi editie pt Europa de 100cp(limitata), limitata pe vit max la 299 si la 280, sau fara limitari.
Eu ma refer la Hayabusa fare limitari.
Din pacate trag concluzia ca nu te pricepi prea bine la motociclete asa ca am sa ignor ce-mi mai spui.
MABHayabusa iti spune ceva? Si sa stii ca nu esti asa bun cum te crezi vino la intrunire in cta [moto]si ai sa vezi MAB-ul

aviator 26-01-05 18:49

LEGAL RACING

Mab este unul din preparatorii Germani care monteaza inclusiv turbo pe diverse modele de motociclete.
Eu ma gandeam la variante de serie ca in variante tunate si Dacia poate face surprize.
Eu zic sa abandonam acest subiect care nu duce la prea multe concluzii.
Vorbim de ceva de serie, stabilim criterile de departajare si atunci e mai simplu.

LEXUS 26-01-05 19:23

2 Attachment(s)
Asta cu Agusta cu motor de GXR nu stiu nici eu..inca n-am apucat sa caut mai detaliat dar o s-o fac..Agusta face parte din grupul Husqvarna , unde mai intra si Cagiva..
putin OFFTOPIC - pt sebi.- am vazut pe net multe comparatii intre Ducati si Japan, (acum vre-o 2 ani).facute pe tot felu de teme..si din concluzia care-am tras-o de-acolo , eu unu personal, k \"personalitate\" sunt superioare moto italiene..adik de la sasiul tubular.elasticitate..etc.pana la motorul de 2 cilindri de pe ducati 996 care face fata la japan ..NU ZIC si mie-mi plac japan..si sunt de acord ca sunt ceva mai sus din pct de vedere tehnologic.
Iar pt SPORT..dk tot te uiti asa mult de superbike..ce motor conducea FOGGY :roll: ???nu stiu ducati cumva???..si cu ce avea duel in primele pozitii..nu cu Honda cumva :roll: ,nicidecum Yamaha, sau Suzuki...sau Kawa..asta la superbike..STRADA este altceva
Am atasat 2 PDFuri cu datele tehnice de la agusta..pt 2005..asa sa comparam putin..oricum vit de top..este mai mica decat zx12r , poate si datorita faptului k e motor de 1000cm si nu 1200 sau 1300 pe haya...si taierea gazului la apr 13mii ture

SPORT 26-01-05 20:17

Din punctul meu de vedere nu are rost sa facem atata tam tam pe topicu' acesta caci aici era vb.despre altceva ,eu acum nu mai contrazic pe nimeni ca asa nu ajungem nicaieri[la ultima editie superbike 24h gsx-r1000 WIN] si am sa contrazic in leg. cu BUSA cand am sa am un filmulet cu noua BUSA din cta[a lu EUGEN] care da ceata unui ZX-12R[2004].Pana atunci mai vb. despre altceva[fara busa vs zx12r].Dar eu stiu cand faci o afirmatie ,,MV AGUSTA clasa supersport are motor de SUZUKI[gsx-r]'' trebuie argumente[dovezi] si in lipsa lor este doar o presupunere.Gata eu nu mai spun nimika.Sper in curand un filmulet>>>>>>>>>>>>>. :lol:

LEXUS 26-01-05 20:24

ai dreptate..nici eu nu-s de acord cu sebastian la faza asta..

SEBASTIAN 26-01-05 23:26

Re:

Quote:

Asta cu Agusta cu motor de GXR nu stiu nici eu..inca n-am apucat sa caut mai detaliat dar o s-o fac..Agusta face parte din grupul Husqvarna , unde mai intra si Cagiva..
putin OFFTOPIC - pt sebi.- am vazut pe net multe comparatii intre Ducati si Japan, (acum vre-o 2 ani).facute pe tot felu de teme..si din concluzia care-am tras-o de-acolo , eu unu personal, k \"personalitate\" sunt superioare moto italiene..adik de la sasiul tubular.elasticitate..etc.pana la motorul de 2 cilindri de pe ducati 996 care face fata la japan ..NU ZIC si mie-mi plac japan..si sunt de acord ca sunt ceva mai sus din pct de vedere tehnologic.
Iar pt SPORT..dk tot te uiti asa mult de superbike..ce motor conducea FOGGY :roll: ???nu stiu ducati cumva???..si cu ce avea duel in primele pozitii..nu cu Honda cumva :roll: ,nicidecum Yamaha, sau Suzuki...sau Kawa..asta la superbike..STRADA este altceva
Am atasat 2 PDFuri cu datele tehnice de la agusta..pt 2005..asa sa comparam putin..oricum vit de top..este mai mica decat zx12r , poate si datorita faptului k e motor de 1000cm si nu 1200 sau 1300 pe haya...si taierea gazului la apr 13mii ture

Nu stiu care e experienta voastra legata de motoare si ma simt nevoit sa va spun ca prin mana mea au trecut in ultimii trei ani peste 400(patru sute) de motociclete de diverse tipuri si probabil 100 zile pe an le petrec printre ele. Cu aceasta ocazie va spun ca vorbesc cu foarte multa lume, conduc multe tipuri de motoare intr-un an macar sa le probez. Cunosc in lumea moto aproape lafel de mult ca si in cea auto, sunt prieten cu seful federeatiei moto din Romania, cunosc, piloti de la Pascota la Mos Craciun, motociclisti politisti, la cros pe Trancanici si nu numai, sunt nume celebre cu care stau de vorba impartasindu-mi din experienta lor.
Am avut pana in momentul de fata in proprietate 7 motociclete conduc de la 17 ani si pot spune aca am o mare experienta cu care ma pot mandri si nu ma fac de ras cand vorbesc cu piloti mari fiind destul de in tema.
Ce vad aici de la voi sunt pareri respectabile si nici eu nu detin adevarul absolut in domeniu, pot gresi. Cu toate astea cred ca tot ce cunosc si aflu despre motoare e peste medie cu mult asa ca sunt surprins de multe ori de usurinta cu care vorbiti despre unele lucruri pe care cred ca nu le stapaniti foarte bine.
Voi stiti cum arata un cadru de ZX12R? E unicat si cu totul deosebit, iar cadru tubular cu spuneti voi are si Suzuki TL 1000 S care are o tinuta exceptionala de exceptie si poate ca e motorul cu care m-am inteles cel mai bine.
Nu vreau sa va dau lectii insa imi este greu sa ma abtin cand stiu un alt adevar decat cel perceput de voi.

SPORT 27-01-05 00:00

Cred ca la ce ai scris tu acolo despre experienta in lumea moto ai destula fata de multi altii si sa stii ca imi pare bine ca ai recunoscut ca te mai poti insela caci sa stii in lumea asta totul se schimba de la o zi la alta si inca o chestie cum mi-ai scris si tu mie ca nu am argumentat referitor la ce am postat nici tu nu ai facut asta... si cu APRILIA cu ROTAX macar unde sunt construite[din cate stiu eu sunt austriece].Eu am incheiat acest subiect.

LEXUS 27-01-05 00:16

Da Sebastian ai dreptate..doar ca eu unul cand vorbesc ceva..m-am invatat sa am si argumente pe care sa pot demonstra..nu neg experienta ta,din cate stiu esti si campion national la karting?, si ai vazut k iti scriu cu placere tocmai k anumite chestii nu le stiu toti..stiu k e greu ca multi vorbesc aiurea si arunca usor cu vorbe..doar ca ai vazut..k la police..trebuie dovezi:)

DISCUTIE IN CONTRADICTORIU INCHEIATA

RESPECT

SEBASTIAN 27-01-05 00:30

Re:

Quote:

Cred ca la ce ai scris tu acolo despre experienta in lumea moto ai destula fata de multi altii si sa stii ca imi pare bine ca ai recunoscut ca te mai poti insela caci sa stii in lumea asta totul se schimba de la o zi la alta si inca o chestie cum mi-ai scris si tu mie ca nu am argumentat referitor la ce am postat nici tu nu ai facut asta... si cu APRILIA cu ROTAX macar unde sunt construite[din cate stiu eu sunt austriece].Eu am incheiat acest subiect.

ROTAX e firma Austriaca dar am vazut si made in usa parca nu mai retin dar licenta e Austria.
Cred ca ROtax s-a extins f mult producand in multe locatii.
La MV motoarele primite de la Suzuki sunt aproape identice cu cele de GSX R , personalizate cu MV si cu alte softuri, admisii si evacuari nu au puteri mai mari ca pe Suzuki dar sunt mai linearizate puterile dezvolta mai bine pe o plaja mai lunga cu varfuri de obicei mai mici.
Daca dai un mail la MV si-i intrebi vor raspunde.

RebelYell 27-01-05 08:51

si eu cedez in fata lui sebastian ... mai imi trebuie cativa anisori de documentare sa pot sa il contrazic :) adevarul e ca momentan parerea mea e formata doar din parerile altora ... mai caut ... ma mai documentez
usurel cu incepatorii ... altfel cum sa invete si ei?

SEBASTIAN 30-01-05 22:45

Re:

Quote:

Oricum parerea mea este ca cea mai valabila moto la ora actuala este CBR 1000RR calitate ,frumoasa ,pret acceptabil pt cei cu bani,si este japan mama lor nu italia.Daca as avea una aoleo ce as dovedi toate masinile suparate de pe la noi.

Aproape toate!

LEXUS 30-01-05 23:36

de ce aproape toate sebastian..
o sa te intreci s cu motoare;e :twisted: ..oricum..parerea mea..ca poate le faci pe 400 dar pe 1000 or sa le pierzi in zare :wink: ..n-ai cum..vb aia..nu cred ca o s iei 300 in 10 sec :roll:

All times are GMT +2. The time now is 06:14.

- Copyright 2026 4Tuning