| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
10-01-05, 11:24
|
|
Stage 1
|
hayabusa vs. ....
|
|
|
10-01-05, 12:07
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
cam aiurea topicul, parca exista si versiunea turbo
da exista si masini care sa faca asta darnu masini de serie, ci dragstere
|
|
|
10-01-05, 12:15
|
|
|
Guest
|
Da, exista, si nu este un dragster. Este chiar o Supra stock top-bottom, 1.8 bar cu 70 shot Nos.
|
|
|
|
24-01-05, 17:10
|
|
Stage 3
|
MOTO VS AUTO
Scuze stiu ca este cam tarziu reply-ul meu dar asta este abia acum am vazut topic-ul si referitor la acel film cu supra vs hayabusa parerea mea este ca,,NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA\"ca acum pun si eu acum un film in care unu cu un carut cu rulmenti sau mai bine zis sanie ca tot este iarna face un M3 spre \"EXEMPLU\" .In concluzie SUNT INCOMPARABILE AUTO cu MOTO .In nr.1 ian.2005 al Univers Moto spune LAMBORGHINI GALLARDO[mai rea decat SUPRA] VS MV AGUSTA[mai slaba decat HAYABUSA] si rezultatul : MV AGUSTA a iesit in fata LEJER deci o hayabusa ar manca la micul dejun un meniu de SUPRA !!! Si daca comparam o HAYABUSA cu un DRAGSTAR nu are rost caci exista si MOTO DRAGSTERE si inca foarte suparate [la linia de finish 400m doar 380km\\h]
|
|
|
24-01-05, 17:53
|
|
 Stage 5
|
of,of  si ajungem iara la o tema veche care sa mai discutat....de nu stiu cate ori..parerea mea..este ca sunt masini mai tari decat asa ceva..nu neaparat supra...dar sunt si supre sunt sigurde asta  mai poate sa fie un golf 2 sau un skyline...etc...lista poate continua..
24-01-05, 21:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
ZX 12 R KAWASAKI
In varianta de serie este mult mai rapida decat Suzuki GSX 1300R Hayabusa.
Cred ca comparatile intre masina si motocicleta sunt putin mai mult fortate, castigatorul neexistand deoarece totul depinde de la un exemplar la altul cand vorbim de modificari extreme.
Pentru a ma situa pe un loc fruntas intre motociclete am optat pentru achizitionarea unui ZX 12R cea mai puternica motocicleta de serie din lume 192cp.
|
|
|
24-01-05, 22:29
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Daca e cea mai puternica nu ar trebui sa fie si cea mai rapida? ca la ele nu prea cred ca are importanta greutatea, si din cate stiam eu cea mai rapida motocicleta de serie din lume este Suzuki Hayabusa GSX1300R.
E posibil sa ma insel?
24-01-05, 22:36
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"luca\"
Daca e cea mai puternica nu ar trebui sa fie si cea mai rapida? ca la ele nu prea cred ca are importanta greutatea, si din cate stiam eu cea mai rapida motocicleta de serie din lume este Suzuki Hayabusa GSX1300R.
E posibil sa ma insel?
|
De departe e cea mai rapida ZX12R, doar ca e mai noua si are si demaraj mai bun spre deosebire de Hayabusa.
|
|
|
24-01-05, 22:48
|
|
 Stage 5
|
DAP SEBASTIAN are dreptate..NINJA de 1200 e cea mai puternica si multi spun ca nu-i adevarat..DATELE TEHNICE vbesc..
cat despre HAYA este considerata cea mai Rapida a intrat in cartea recordurilor cu peste 300km/h..
si cine compara mv agusta cu haya..nu prea stie care-i diferenta..
este o editie speciala de Agusta mult mai rapida ( ceea ce nu inseamna viteza maxima) si mai uitati-va Benelli in 3 cilindri si rupe orice( aproape)
si oricum la motociclete caii putere nu se compara cu cei ai masinilor  ..fiind obtinuti din turatii f mari..si cuplul care este totdeauna mai mic..
|
24-01-05, 22:54
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"LEXUS\"
DAP SEBASTIAN are dreptate..NINJA de 1200 e cea mai puternica si multi spun ca nu-i adevarat..DATELE TEHNICE vbesc..
cat despre HAYA este considerata cea mai Rapida a intrat in cartea recordurilor cu peste 300km/h..
si cine compara mv agusta cu haya..nu prea stie care-i diferenta..
este o editie speciala de Agusta mult mai rapida ( ceea ce nu inseamna viteza maxima) si mai uitati-va Benelli in 3 cilindri si rupe orice( aproape)
si oricum la motociclete caii putere nu se compara cu cei ai masinilor  ..fiind obtinuti din turatii f mari..si cuplul care este totdeauna mai mic..
|
Eu vorbesc de modele de serie.
Cu turbo, NOS si altele sau doar preparate totul se schimba ZX12R are vit max constructiva 346km/h, vit max de croaziera 320km/h.
La pista de carturi de pe centura Nemes are una ca a mea si ia dat cred ca peste 350km/h are, evacuare AKRAPOVICS, Power box , Admisie K&N
A mea e de serie doar am vopsito in portcaliu ca sa fie mai deosebita si asta cu un an inainte de alegeri.
|
|
|
24-01-05, 23:26
|
|
 Stage 5
|
ce legatura au alegerile  )))???
totusi 350..mi-este greu sa cred...la noi?? no way..adik pista de carturi nu cred ca are distanta dreapta necesara..(n-am apucat s-o vad)...iar o sosea klumea nu stiu sa tina la viteza asta..
|
|
|
24-01-05, 23:42
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"LEXUS\"
ce legatura au alegerile  )))???
totusi 350..mi-este greu sa cred...la noi?? no way..adik pista de carturi nu cred ca are distanta dreapta necesara..(n-am apucat s-o vad)...iar o sosea klumea nu stiu sa tina la viteza asta..
|
300 faci sub 1000m cu plecare de pe loc ai nevoie doar de 17secunde.Kawasaki ZX-12R -02:
0-100km/h 2.5 s
0-200km/h 7.0 s
0-300km/h 17.0 s
http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=300
|
|
|
24-01-05, 23:46
|
|
 Stage 5
|
LEGAL RACING
SpeeDDemon- Hate to burst your bubble but the top speed record for a zx-12r is 218+mph. There has yet to be a 220mph ZX-12R recorded officially. But I'm sure the speedo read 220mph...I know stock 00 zx12r's with -1/+2 gearing that see 220mph on their speedos all the time...only like 172 ACTUAL mph...but it's still impressive. =)
|
|
|
25-01-05, 10:20
|
|
Stage 3
|
Daci eu am niste prieteni foarte buni in germania si italia care sunt si inebuniti dupa motoare si unul dintre ei chiar are MV AGUSTA nu mai stiu ce model ,poate il prin intr-o seara pe messenger si il intreb mai multe despre ce spun ca asta vara au fost pe la mine toti si atunci mam dat cu AGUSTA[din cate imi aduc aminte era un model limitat si la comanda si cu ceva modificari] dupa ce mam dat cu R1 si va spun ca R1 da clasa MV AGUSTEi si cum spunea si SEBASTIAN diferenta dintre auto si moto difera de la caz la caz sunt n modele si auto si moto SEBI te sal cu FARU
|
|
|
25-01-05, 10:28
|
|
Stage 3
|
Oricum parerea mea este ca cea mai valabila moto la ora actuala este CBR 1000RR calitate ,frumoasa ,pret acceptabil pt cei cu bani,si este japan mama lor nu italia.Daca as avea una aoleo ce as dovedi toate masinile suparate de pe la noi.
|
|
|
|
|