Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/31319-vreau-cumpar-masina-stiu-aleg.html)

Dj Nuca 19-01-07 00:21

Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg

Salut! As vrea sa-mi cumpar o masina.... cred ca atzi maiauzit intrabarea asta nu stiu ce sa cer exact de la viitoare masina... probabil va sa aiba potentzial pt tuning sau sa fie fiabila si sa consume putzin ... Poate sa fie si Noua si SH. Vreau sa aud o parere si de la voi...
De bani ce sa zic. Nu stiu. Sa zic 12000E - 13000 E da la bani astia sa aiba si ceva optziuni :D

ASTEPT SA VAD CE IDEI IMI DATZI
Ms Mult

Viduka11 19-01-07 13:34

Re: Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg

i-ati un VW Golf 5

Dj Nuca 19-01-07 14:16

Nu stiu daca golf 5 ar fi ce ami buna alegere mai ales ca la bani astia nou nici nu stiu daca pot sa-l iau si daca il iau e mai mult ca sigur chel:(

Viduka11 19-01-07 14:19

pai ia-l SH sau mai bine dute in Germania si il iei de acolo cu vreo 10 000 E ...dar acum cu intrarea in UE nush cat costa sa o aduci in tara...dak nu i-ati un Golf 4 ...eu unu zic ca Golf-urile astea merita

Dj Nuca 19-01-07 14:26

Nu stiu de ce nu prea ma atrag pe mine golfurile adica e o masina pe care o vezi la 10 min pe strada si mi se pare ca e putzin depasita. Acuma nici nu ma gandesc la Lexus la bani astia da nush vreau sa mai aud si altceva... parca mai degraba un seria 3 decat un golf

Viduka11 19-01-07 14:33

atunci ce zici de o Skoda Octavia ???sau nush un bmw urs....pe tine ce gen te-ar interesa?

fuzzy 19-01-07 15:56

@Viduka: cu sfaturi din astea nu prea cred ca ajuti omul...
@Dj Nuca: masina o vrei pentru tine personal sa te inveti cu masinile? vad ca ai 18 ani... recomandabil ptr tine ar fi o masina mai veche... fiind nou vei cam busi de cateva ori masina pana te inveti cu ea... pot sa iti recomand vreo supernova sh (duuuh, de parca ar mai fi noua;)...) si dupa ce te inveti cu trafic, masini, covrig, etc. poti sa iti iei alta masina cu care sa faci ce vrei (sa cari cartofi, sa inveti cartofii sa zboare:rolleyes2)

fuzzy 19-01-07 16:11

a si am vazut tarziu: daca se uita vreun moderator il rog sa mute thread-ul la consiliere 8)

sebaaa 19-01-07 19:21

avand in vedere k ai 18 ani doar..
si iti place seria 3..ai putea sa iti iei un seria 3 de prin 2000-2001.. am vazut unu cu 11k sau 11,5k ..si era bine dpdv al optiunilor
daca cauti ceva la 12k ..cu restul de bani platesti taxe ..asigurare..etc si iti raman cat sa iti iei benzina/motorina cat sa mergi cu ea sa te inveti
opel astra h.. nu caravan !! in 5 u sau 3 u..si ala e 8-9k ..in fct de ce are pe el..si este o masina destul de buna..daca nu e manarita sau cu o groaza de km..nu ar trebui sa ai probl cu ea..si o sa poti sa inveti sa conduci pe ea;) ..adik sa te perfectionezi zic..
mai gandeste-te;).. trebuie sa fie ceva ce sa iti placa..recomand sa nu iei ceva prea rapid k sa nu ai probl ;)..prin rapid ma refer la o masina capabila +220 ..vorba vine..intelegi ideea cred.. deci motor pana in 2 litri, inclusiv.. sa nu iei ceva mai vechi cu ditai matahala de motor.. k ai avea ce in banii astia..dar nu asta e ideea

Dj Nuca 20-01-07 01:49

Mi-ash dori din tot sufletul +220 dar nu am posibilitatea nici de a intretzine nici de a achizitiona o asemenea masina. Masina am de gand sa o cumpar dupa ce termin cu bacu adica in vara. (sponsorizare de la tata + agoniseala mea) deci nici macar nu stiu daca sa ma gandesc la ceva de viitor sau ceva fiabil pe moment...

Dj Nuca 20-01-07 02:10

Ma gandesac la o masina fiabila, sa arate bine. Ma gandesc si la diesel pt ca stiu ca scade consumul si cu un "Cip" creste puterea. Dar stiu ca asta inseamna mai multzi bani la inceput. Ma gandesc cat platesc casco, si cat platesc o reparatie. Va intreb pe voi ca stiu ca voi atzi facut toate astea si stitzi ce e mai bine. Nu imi plac ursuletzii, nu vreau masina sh mai batrana de 3 maxim 4 ani sa zic... Pentru ca asta inseamna cheltuieli suplimentare.

Sere 20-01-07 03:32

mai bine iti iei un logan si bagi bani in tuning ca sunt superbe loganurile cari si cartofi poti sa o si tunezi de murit nu prea ai cum sa mori asa repede asa ca iti recoman un Logan go logan go :))) sau mai bine tii banii aia si mergi cu taxiu cand ai chef ... Respect!

sebaaa 20-01-07 15:41

cel pasare .. daca nu scria acolo k ai 22 de ani .. nu iti dadeam mai mult de 15 cu "sfaturi " d-astea ..nu fii nesimtit.. vine omu aici si te bagi tu repede k..
@dj nuca.. logan diesel atunci;)
daca intri la dyno tuning o sa vezi k ce se poate cu el..
si poate ai noroc si apare modelul cu intercooler..care e ceva mai puternic din fabrica si poate fi dus mai sus;) (de diesel zic aici)

Dj Nuca 20-01-07 15:47

Nu are 22 de ani nu are nici 15 sau cel putzin nu are minte nici macar de clasa a9-a ..... Bai CT-24-VIC Lasa-ne pretene cu sfaturi dastea Daca vroiam parerea ta te intrebam pe mess .... (potzi sa incerci u sfaturile aste ca nu se supara nimeni)

Dj Nuca 20-01-07 15:51

Am avut cateva zile pe mana un logan 1,6 Full si nu mi sa parut o masina pe care sa o cumpar pentru mine. Adica itzi faci treaba cu ea, se infige cat de cat, dar nu ash da bani pe un logan.. nush dc dar nu ash face asta...

ct03nut 21-01-07 01:58

ba da` voi nu sunteti sanatosi .. las-o drac de treaba

btw ati vazut accidentul de la icil? cand ursuletul ics tim a intrat in loganu ala alb (cel putin asa am auzit). muci ambele masini, frane de 22..25 metri parca :???:

Dj Nuca 21-01-07 02:09

Mdea... incep deja sa-mi fac impresia ca nu potzi sa deschizi un topic cu o discutzie serioasa ca trebuie sa se iveasca vreun dasta "smecher" sa strice tot.... Am vazut Sorine acidentu de la icil loganu facut tzandari si ursuletzu negru "raschetat" pe o parte. (of topic) :D

ct03nut 21-01-07 02:09

1 Attachment(s)
aaa, si daca vrei sa mai iei logan ...iti dau poze despre siguranta sa cu accidentul care l-am zis mai sus, dupa impactul ala usile se deschideau si inchideau PERFECT ! :shock:

Dj Nuca 21-01-07 02:12

Daca vrei sa ma crezi cand am fost sfatuit sa imi iau logan chiar am vrut sa zic ca ai o senzatzie de nesigurantza la volan... =))

Sere 21-01-07 12:50

ics team strikes again :)))) baietii stiu volan ma :))))

Dj Nuca 21-01-07 13:19

Fratzilor va rog eu, incerc sa aflu si eu lucruri care ma intereseaza foarte mult la ora asta. Daca nu avetzi de gand sa discutatzi despre ce se discuta. Deschidetzi un topic "fuck icx team" si lasatzi-ma pe mine. Va Rog Mult !!!

alexSHO 21-01-07 14:25

[QUOTE=fuzzy;705316@Dj Nuca: masina o vrei pentru tine personal sa te inveti cu masinile? vad ca ai 18 ani... recomandabil ptr tine ar fi o masina mai veche... fiind nou vei cam busi de cateva ori masina pana te inveti cu ea..[\QUOTE]

du-te si impusca-te! chiar crezi ca toti pustanii care fac 18 ani sunt retardati/batuti in cap/etc etc incat sa loveasca 100% MASINA CA N-AI CUM ALTFEL, E IMPOSIBIL CLAR TRE SA O LOVESTI DE CEL PUTIN CATEVA ORI, repet du-te si te impusca

Dj Nuca 21-01-07 14:32

Nu mi-e frica sa busesc o maisna noua. Oricum imi vaoi face casco. Daca la asta va gandeatzi. Daca va gandeatzi la faptu ca o masina busita si reparata la un service in romania nu mai e masina .... putetzi sa avetzi dreptate si aicea...:)) Eu de preferat ash vrea masina noua pt ca e altceva cand masina ta e noua. Dar nu ma deranjaza ceva sh mult mai mistho...

fuzzy 21-01-07 15:45

[quote=alexSHO;708121]
Quote:

Originally Posted by fuzzy;705316@Dj Nuca: masina o vrei pentru tine personal sa te inveti cu masinile? vad ca ai 18 ani... recomandabil ptr tine ar fi o masina mai veche... fiind nou vei cam busi de cateva ori masina pana te inveti cu ea..[\QUOTE

du-te si impusca-te! chiar crezi ca toti pustanii care fac 18 ani sunt retardati/batuti in cap/etc etc incat sa loveasca 100% MASINA CA N-AI CUM ALTFEL, E IMPOSIBIL CLAR TRE SA O LOVESTI DE CEL PUTIN CATEVA ORI, repet du-te si te impusca

ma faci sa rad... in primul rand vb si tu frumos plz ca nu m-am adresat special tie si a fost doar un sfat general asta... daca tu crezi altceva, treaba ta...

on-topic:e ok si cu masina noua... chiar tu ai zis cateva chestii mai nasoale la masina noua dar daca te pricepi si inveti repede soferie, iti doresc cati mai multi km fara probleme:p... si pana la urma cred ca logan de 1,6 sau dci iti recomand... nu sunt super masini dar sunt multumitoare... eu nu iti recomand o masina mai puternica fiindca tre sa te inveti mai intai sa stapanesti masina si porma sa inveti si "altele"...
numa' bine!

Geko 21-01-07 18:01

O Skoda Fabia Rs sau un Logan 1.6 16v ,Renault Clio sau un Bmw Seria 3 99-02

sebaaa 21-01-07 18:07

nu iti iei fabia rs cu 12-13 k!
a zis omu k nu prea vrea logan, sau k vrea ceva mai economic. deci loganul diesel daca ar fi..
seria 3 ar fi o chestie..dar depinde de multi factori treaba asta
sa vedem ce zice si el de treaba cu clio si bmw-ul..
doar el poate sa ne zica exact daca da sau nu..

Dj Nuca 21-01-07 18:44

Mie sincer imi palce ideea cu seria 3 dar cred ca un seria 3 din 2004 sau ceva de genu ar fi foarte multzi bani si foarte greu de intretzinut. Nu stiu cat costa un casco la un treiar. Daca are cineva paote ne explik si noua ce cheltuieli implica detzinerea unei asemenea masini.

Sere 21-01-07 18:48

care e dif dintre clio si logan? aa sa va zic eu nici una..... Aaaa sa isi i-a Bmw seria 3 alergat pe la vreo 130.000 de km sa mearga 10.000 cu el si sa bage pe cat a dat pe el ? Nuca cumparati si tu tati un golf v GT 1,4 Tfsi ... in afara nu cred ca e mai mult de 14-15.000 daca ti se pare mult i`ati tata un opel astra in 2 usi gtc arata superb... sau fiat stilo sau orice masina mica...fabia rs cred ca e vreo 18.000 noua daca nu ma insel poate mai mult... oricum masina NOUA e masina NOUA ca la banii astia da gasesti ceva puternic dar alergata de te mai tine max 10.000 de km asa ca nu ii vad rostu doar daca vrei dupa si tu dupa aia 10 mii sa te chinui sa o dai...

Dj Nuca 21-01-07 21:13

De cateva zile tot vad in parcare la un bloc vecin un Nissan Almera in 5 usi. Mi se pare o masina frumusik are un aspect sportiv, dar am vazut ca in romania nu are decat motorizarea de 1,5 benzina 98Cp. Nush cat de fiabil este si nush nik despre aceasta masina dar misepare ca arata dragutz. In legatura cu seria trei: Sere nu am de gand sa iau masina la Sh care sa aibe mai mult de 20- 30.000 Km. Asta sub nici o forma Ca asa imi luam o supra, un seria cinci, poate gaseam si vreun M3 rupt :D

Am zis seria 3 pt ca masina visurilor mele este M3 2004 -2005

fuzzy 21-01-07 22:01

atunci poate un clio pe benzina ar fi bun... stiu de motorul de 1,4 16v care are 98 de cai... e bunicel si la consum dar cum a zis si cineva mai sus... nu e mare diferenta intre clio si logan... daca nu cumva vrei clio3 care tot de pe la 10.000 euro incepe...

Dj Nuca 21-01-07 22:13

Noul clio arata frumos... dar daca ajungem la renault... nu imi plac nici optiunile nici motorizarile... si plus ca deja se umplu strazile da clio nou... Daca ash vrea o masina pe care sa o vad o data la 5 min pe strada Mi-ash lua Grande punto pentru ca mi se pare o masina superba in 3 usi, 1,3 Multijet, 90Cp, consuma aproape deloc... Arata superb..:P (nu zic ca seria 3 nu vezi da nu se compara BMW cu Renault) Tata a avut Logan, la vandut si si-a luat Megane 1,5 Lux Privilege 80Cp daca ash fi fost in locu lui luam de 100Cp in rest mi se pare ok... Dar nush dc nu mi-ash lua nici Megane prea multzi bani... asa zic eu...

Cosmin255 21-01-07 23:12

13k Opel Astra 2005 1.7 CDTI 101cp cu dotari de bun simt

Dj Nuca 21-01-07 23:28

Am intrat pe site La Renault, Opel, Nissan. Opel corsa nu are in romania toate motorizarile, astra e foarte multzi bani, astra clasic nu prea ma atrage. Almera are un pretz atractiv dar nici acolo nu-mi plac motorizarile... (oare chiar asa de pretentzios sunt????)

Dj Nuca 22-01-07 21:22

Am citit acuma cate ceva despre Fiesta ST. mi se pare o masinutza buna la 14.000E CIP cu optziuni de genu piele si etc:D Ceva de genu caut. nu stiu cat consuma motoru asta de 2l benzina la 150Cp... Dar cred ca daca aflu nici nu o sa ma mai atraga masinutza. Singuru lucru e ca nu prea ma atrage aspectu exterior. Dar cred ca m-as putea obijnui cu el. Nush cat ar fi un focus ST la sh....

MARI_NSL 22-01-07 21:40

da . faci ce vrei . vrei logan uite ce a patit . saracu logan

Dj Nuca 22-01-07 21:47

Am zis ca am avut Logan pe mana cateva zile si nu imi place. Daca am bani nush de ce sa reiau greselile bunicului si sa cumpar dacia. Deasta nici nu mi-am cumparat un ciuruc de dacie sa "invatz" sa conduc pe ea. Nu am inebunit sa dau 20 mil pe o dacie si sa mai bag 20 in ea...

platon911 23-01-07 12:51

Quote:

Originally Posted by Dj Nuca (Post 704503)
Salut! As vrea sa-mi cumpar o masina.... cred ca atzi maiauzit intrabarea asta nu stiu ce sa cer exact de la viitoare masina... probabil va sa aiba potentzial pt tuning sau sa fie fiabila si sa consume putzin ... Poate sa fie si Noua si SH. Vreau sa aud o parere si de la voi...
De bani ce sa zic. Nu stiu. Sa zic 12000E - 13000 E da la bani astia sa aiba si ceva optziuni :D

ASTEPT SA VAD CE IDEI IMI DATZI
Ms Mult

Volkswagen Passat V6 TDI 4MOTION 2001-----full option....e perfect...sau ia-ti o Astra Bertone si mai raman bani sa o mai stilizezi.....

Dj Nuca 23-01-07 20:50

Vad ca nu prea gasesc pe cineva care sa se potriveasca cu mine la gusturi sa aibe o idee buna... Si vad ca nu prea intra lume pe aicea macar sa am cu cine sa discut. :((

Mustang 23-01-07 22:34

nuca ...
tu daca abia ti-ai luat permisul ... ar trebui sa iti iei o masina mai veche sa iti faci "scoala" fara instructor ...

e un simplu sfat.

eo stiu sa conduc destul de bine ... dar mi-am luat un cazan de dacie 1310 sa o rup pana cand ma invat cu totul la ea ;)

ps: daca o lovesti sau o parchezi in gard ... 1. o lasi infipta in gard, 2. nu te doare sufletul ca ai ciocanit-o ;)

Butuletz 24-01-07 10:18

Nucsoara...
Dupa parerea mea ai optiunile astea in banii pe care i-ai zis... :

1) Renault Clio 2

2) Ford Fiesta - nu cred ca te incadrezi la ST da in banii astia ai gasi o motorizare buna sau una mai slaba cu mai multe optionale

3) Ford Fusion - e mai mult o masinutza de famile... pe mine unu ma multumeste la stabilitate si control... si in 14.000 iti iei 1.6 100CP

4) Noul Opel Corsa

5) Opel Astra Clasic - degeaba zici k nu iti place... masinutza face toti banii dupa parerea mea... dak vrei sa te plimbi mult cu bani putini...

6) Scoda Fabia

7) VW Polo - si in banii astia gasesti o motorizare buna sau mai slaba+paket sport ;) si arata bine...

8) Fiat Grande Punto - da in banii astia prea putine optiuni (dupa cum zici u :D)

... astea pentru ca stiu k nu iti place o masina "stock" si esti pretentios :))

... oricum sunt la info acum si doar astea mi-au venit in minte... mai vb in cartier...

BAFTA !

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning