Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Provocari >:) (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/30374-provocari.html)

maD_angel 05-01-07 13:01

Provocari >:)

:twisted: Loc pentru lansat provocari:twisted: ....pe cine il tine, sa scrie aici tipul masini si c fel de provocare lanseaza (400m din mers sau de pe loc) Eventual comentarii dupa cursa. !!!!! Locatia si ora curse sa NU fie postata aici !!!!!! ;)

HOT 05-01-07 18:48

Re: Provocari >:)

Man treburile astea nu se pot discuta aici.Se discuta numa la intalniri,vrei sa dea nenea garcea peste tine???Stai relax.

The Professor 05-01-07 21:56

Deja e offtopic, nu inteleg de ce va bagati asa aiurea cu din astea, atata timp cat exista rubrica asta pe forum si e o practica foarte normala, si sunt atatia care se intalnesc pe aceasta cale , va morcoviti aiurea ca "stai relax" cand si asa va intalniti din an in paste in Botosani. Eu consider ca e o buna cale de a ne cunoaste mai bine si atata timp cat modul in care va dati, locul si ora sunt stabilite privat, nu inteleg de ce va impotriviti?
Uite eu lansez prima provocare din pacate nu o sa o pot onora decat la sfarsitul lunii februarie cand voi mai veni acasa, dar astept competitori. Masina mea opel astra bertone 2.0 turbo!!!
Nu mai raspund decat prin mesaj!!

siminelsimi 06-01-07 01:45

the professor , te-am vazut aseara la linie cu octavia .. frumos frumos bravo :)

ESPinoza 06-01-07 11:13

si eu l`am vazut mai incolo de goldessa tras pe dreapta :)

The Professor 06-01-07 18:38

Pot sa spun ca intr-o saptamana cat am stat acasa am provocat toate masinile care le-am vazut, atat din mers cat si de pe loc si pot spune ca a fost super frumos!!
Cu RS-ul a fost ultima distractie!! Faza e ca aproape majoritatea cu care
m-am dat priveau de sus masina mea dar s-au convins ca merge destul de bine.
Eu vin foarte rar acasa , ar trebui cei care sunteti zi de zi acolo sa va cunosteti mai bine prin intermediul acestor intalniri care ar trebui facute in fiecare weekend!!

siminelsimi 07-01-07 01:07

apropo de ce ce ai zis the professor .. ce-ar fi sa bagam intalnire in fiecare duminica la ora 17 ?

gratzy7 11-01-07 10:32

Auzi ba simi,tu ai fost la ultima noatra intalnire,de tot vrei sa ne int in fiecare duminica?iar in privinta provocarilor nici nu prea ai unde sa faci asemenea chestii,decat doar daca e ceva organizat,eventual sa fie de acord si politia rutiera:???:

siminelsimi 11-01-07 15:38

nu am fost gratzy7 , nu am avut cum sa ajung. iar in privinta provocarilor, se face dosar penal pentru ele .. doar in poligon

The Professor 11-01-07 20:15

Nu aveti nici o treaba , trag concluzia doar din posturile de mai sus referitoare la provocari, "dosar penal pentru provocari" si alte ***uri din astea, daca va multumiti sa ramaneti la acest nivel, distractie placuta! Era un loc in care trebuia sa se posteze ceva de genu "masina, cai putere si atat " restul discutiilor urmand sa se desfasoare prin mesaje private, ati venit voi repede cu posturi sa deveniti de-ai casei. Ma intreba cineva de ce nu am venit la intalnirea voastra din vacanta! ce sa fac? sa discutam despre filmul de pe pro-tv sau depre manuta cu ventuza pe care vreti sa o puneti in geam sau plum-ul verde de pe capota ! Oricum cei care au treaba cu masinile nu prea sunt la sectiunea BT, nu vorbesc de toti dar in mare m-am lamurit! Baietii adevarati i-am intalnit pe strada, care stiau ce vor de la masinile lor!
Rog adminii sa stearga acest thread!

E ultima data cand postez la sectiunea Botosani!!

ESPinoza 11-01-07 20:27

Quote:

Originally Posted by The Professor (Post 694433)
Nu aveti nici o treaba , trag concluzia doar din posturile de mai sus referitoare la provocari, "dosar penal pentru provocari" si alte ***uri din astea, daca va multumiti sa ramaneti la acest nivel, distractie placuta! Era un loc in care trebuia sa se posteze ceva de genu "masina, cai putere si atat " restul discutiilor urmand sa se desfasoare prin mesaje private, ati venit voi repede cu posturi sa deveniti de-ai casei. Ma intreba cineva de ce nu am venit la intalnirea voastra din vacanta! ce sa fac? sa discutam despre filmul de pe pro-tv sau depre manuta cu ventuza pe care vreti sa o puneti in geam sau plum-ul verde de pe capota ! Oricum cei care au treaba cu masinile nu prea sunt la sectiunea BT, nu vorbesc de toti dar in mare m-am lamurit! Baietii adevarati i-am intalnit pe strada, care stiau ce vor de la masinile lor!

hai ca exagerezi.. tu credeai ca aici o sa gasesti nivelul din bucuresti? sau ce? oamenii nu au mashinile de acolo.. vezi si tu majoritatea is cu mashini normale dieseluri si au o pasiune pt mashini dar poate nu au posibilitatzi.. si tu daca nu ai concurenta de ce mai vii? de ce nu stai in buc si sa te rezumi acolo la liniutze.. pt ca esti muuult prea slab decat cei de acolo.. si ai venit in bt sa ne aratzi cum sta treaba? nu am nimic cu tine dar esti mult prea rautacios

TND--TEAM 12-01-07 20:23

Quote:

Originally Posted by The Professor (Post 694433)

asta cu nu aveti nici o treaba Kiar e dura :lol: :lol: :lol: :lol: nici nu am auzit sa fi castigat undeva o cupa dar nu la 400m ca acolo bate masina mai buna nu soferul mai bun ( poate conteaza si soferul dar in proportii foarte mici ) parerea unuia din cati useri sunt de la sectiunea BT si cum ai zis care nu au treaba cu masinile:rolleyes2

energy52ro 14-01-07 03:33

Un lucru care se intampla de fiecare data.....se duce una bucata MANUITOR de SAPA in bucuresti si se intoarce cu impresii de "capitalist"...dar asta e....in capitala se fac bani....ca noi astia mai seriosi si mai familisti ramanem prin zona.....Numa bine a zis espinoza ca sunt cunoscatori, dar nu sunt fonduri ....asa ca mai professor....da-mi 10 minute masina ta sa iti arat ce se poate face...ITI GARANTEZ CA NICI NU AI VISAT!!!

claude307 14-01-07 15:51

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 697280)
da-mi 10 minute masina ta sa iti arat ce se poate face...ITI GARANTEZ CA NICI NU AI VISAT!!!

off...
zii si mie ce poti face asa spectaculos :D

energy52ro 14-01-07 16:04

1 Attachment(s)
Ai aparut si tu brutus sa te bagi in seama.......:lol: poate vrei sa ma provoci.....eu nu-s ipocrit sa zic ca fac pe cineva cu dacia mea.....dar sigur il fac pe masina lui, ca pana la urma urmei asa se vede cine e cel mai bun..NU?pot sa fiu eu soferu soferilor da fluier la cer cand eu am dacie de vreo 80 de cai si el astra de 200....si fara scoala de soferi ma face...oricum la experienta mea(antrenamente grupa n) pot sa zic ca stiu cate ceva...poate iti pui tu masina la bataie....ce zici?.....si ca o mica demonstratie pun si un filmulet,cu toate ca m-am jurat ca nu le dau pe net,dar il pun asa ca mi-ai facut draci!

NaMeLeSs 14-01-07 19:10

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 697938)
Ai aparut si tu brutus sa te bagi in seama.......:lol: poate vrei sa ma provoci.....eu nu-s ipocrit sa zic ca fac pe cineva cu dacia mea.....dar sigur il fac pe masina lui, ca pana la urma urmei asa se vede cine e cel mai bun..NU?pot sa fiu eu soferu soferilor da fluier la cer cand eu am dacie de vreo 80 de cai si el astra de 200....si fara scoala de soferi ma face...oricum la experienta mea(antrenamente grupa n) pot sa zic ca stiu cate ceva...poate iti pui tu masina la bataie....ce zici?.....si ca o mica demonstratie pun si un filmulet,cu toate ca m-am jurat ca nu le dau pe net,dar il pun asa ca mi-ai facut draci!

SIngura smekerie pe care o stiu eu e mersul cu spatele:))

claude307 17-01-07 20:01

haoleu...soferule...gata tata:)...eram doar curios ce poti face cu opelu ala...ce sari asa ca doar nu ti-am facut nimic
nu te provoc eu...nus eu cu de astea...eu am un stil mai de pensionar eu la condus...ca doar tot acolo ajung.
iar cu masina...poate se gaseste altu sa ti-o dea sa iti demonstrezi calitatile de sofer de grupa en ca pe a mea nu o vezi:)

claude307 18-01-07 01:42

acu m-am uitat si la film...trebe indemanare si antrenamente sa tragi frana de mana la dacie:D

energy52ro 18-01-07 06:24

stai jos.....4

claude307 18-01-07 14:17

mai...tu confunzi undergroundu cu subsolu blocului..ce faci tu acolo nu cred ca e indemanare...i-as spune patinare...si asta poate sa faca oricine...eu am o dacie cu vro 30 si ceva de cai(batranetea mi-a omorat cativa)...nu e tunata la 80 ca a ta, da poa sa fac la fel...trebe multa ghaita...putin din frana de mana si acceleratie...toate cand trebuie.daca asta e cel mai tare filmulet facut de tine...pe mine inca nu m-ai impresionat...
daca vrei mai vorbim in PM mai multe...ca inca nu vreau sa devin de-al casei:)

energy52ro 18-01-07 14:42

Frate....te consumi de geaba.....oricum nu ai sa ajungi tu la nivelul nostru (DR Crew) nici in visele tale....filmu ala nu e in nici un caz cel mai bun...da stai linistit ca nici nu ai sa mai vezi....ca de fapt nici pe asta nu trebuia sa-l vezi....si lasa tu jocurile pe care le cunosti pe de rost.....e de observat ca daca aduci vorba de jocuri.....ATAT STII!!!....ne vedem pe strada:)))))))

claude307 18-01-07 15:11

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 703720)
Frate....te consumi de geaba.....oricum nu ai sa ajungi tu la nivelul nostru (DR Crew) nici in visele tale....filmu ala nu e in nici un caz cel mai bun...da stai linistit ca nici nu ai sa mai vezi....ca de fapt nici pe asta nu trebuia sa-l vezi....si lasa tu jocurile pe care le cunosti pe de rost.....e de observat ca daca aduci vorba de jocuri.....ATAT STII!!!....ne vedem pe strada:)))))))

daca citeai mai atent...ti-ai fi dat seama ca nu ma refeream la NFS underground...e total altceva ce am zis eu...iar daca te face sa te simti mai bine...esti cel mai tare sofer din botosani!

energy52ro 18-01-07 21:11

In sfarsit mi-ai(NE-AI) aratat cat de penibil esti....oricum,respect pentru tine si cei care "nu mai sunteti muritori de rand"...dak erai mai "luminat", iti dadeai seama ca "provocarea" asta nu era menita sa se termine in post-uri......CI IN STRADA!!!Daca erai intradevar barbat, raspundeai pe aceeasi lungime de unda;in schimb tu imi explici ce inseamna "underground" de parca nu as sti limbi straine...in fine....mi-ai demonstrat ce iti "poate" mintea......ATAT!!!???
IN NICI UN CAZ NU SUNT CEL MAI TARE SOFER DIN BT!!!!!Sunt multi batrani care au de "predat" la noi cu anii!!!incearca sa intelegi ultima propozitie! YOU DIG???????

claude307 19-01-07 18:01

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 704251)
In sfarsit mi-ai(NE-AI) aratat cat de penibil esti....oricum,respect pentru tine si cei care "nu mai sunteti muritori de rand"...dak erai mai "luminat", iti dadeai seama ca "provocarea" asta nu era menita sa se termine in post-uri......CI IN STRADA!!!Daca erai intradevar barbat, raspundeai pe aceeasi lungime de unda;in schimb tu imi explici ce inseamna "underground" de parca nu as sti limbi straine...in fine....mi-ai demonstrat ce iti "poate" mintea......ATAT!!!???
IN NICI UN CAZ NU SUNT CEL MAI TARE SOFER DIN BT!!!!!Sunt multi batrani care au de "predat" la noi cu anii!!!incearca sa intelegi ultima propozitie! YOU DIG???????

ce sa se termine in strada mai?nu ti-am zis ca nus ca nu ma pasioneaza+ca tu iar imi cereai masina si eu trebuia sa alerg banuiesc...eram curios ce poti face tu asa spectaculos cu bertonele si nu poate proprietaru...tu imi arati ca stii sa tragi frana de mana la dacie..bv tie..
eu sunt penibil...eu m-am apucat sa le cer la toti de pe forum masinile sa le arat ce pot.....cunosti asa de bine bertonele sau masina mea?stii tu cum se comporta masina mai bine ca mine?

danilox 19-01-07 20:13

Poate incetati.Nu am nimic cu nimeni...dar va comportati ca niste copii...si sunteti trecuti de 18 ani...(cred).Suntem o mana de oamani la sectiunea Botosani...si voi va certati ,plus ca ati inceput de la o prostie.amandoi aveti dacii...provocati-va...si gata...va descarcati . PACE !

shpan 22-01-07 16:32

Nu ma pot abtine (din nou)! ''Super filmulet''! Stau si ma intreb cum de ai reusit asemenea scheme!? Nu stiu daca sa indraznesc sa te rog sa ma iei si pe mine odata in dreapta poate mai fur cite ceva! Dar probabil trebuie sa astept iarna si vad ca nu vrea sa apara! Cum te ''antrenezi'' intre timp? Sau n-ai nevoie? Daca ii dadeai foc chiar m-ai fi dat pe spate dar asa...poate ii dai foc de acum in colo!!! Astept filmuletul cu focul!

claude307 22-01-07 17:23

pai la asa film chiar ca nici n-as fi visat.. :)

energy52ro 23-01-07 21:26

Jos Palaria.....sunteti tari...ce sa mai zic.....poate o sa va dati seama ca nu eu m-am bagat sa ma dau mare ca stiu sau ca fac......dak voi la asta ati pus botu inseamna ca sunteti cei vinovati ca zice lumea de soferii de bt ca-s boi.....ca voi...si la mai mare....capu sus!:)))

danilox 24-01-07 11:12

1 Attachment(s)
"energy52ro" vizioneaza acest filmulet si compara cu al tau.asa ceva ai incercat tu sa faci ...dar nu ti-au iesit nici pe zapada, ce sa mai zic pe uscat.eu zic sa nu te mai lauzi cu ceva ce nici nu stii sa faci. oamenii s-au luat de tine pt ca dupa cum ai explicat tu , se asteptau sa vada cine stie ce in filmuletul tau...cand defapt e o porcarie (sorry ,dar asa e). ce am vazut acolo poate face si un pustan de 12 ani cu mai mult tupeu , si nu are nimic in comun cu "indemanarea".

energy52ro 24-01-07 11:23

"danilox" daca nu stii, iti amintesc ca dacia nu are tractiune pe spate,asa ca nu ma acuza ca am "incercat" sa fac si eu ceva.....multi nici de asta sunt in stare...si dak puneai un film cu tine si nu unu din alta tara, poate ma convingeai....si cand ma gandesc ca toata tevatura asta a inceput de la figurantu ala cu astra, care v-a(ne-a) facut de kk si eu i-am sarit la cap, voi tot cu el tineti......mai bine o las balta....oricum,eu nu am incercat sa ma dau mare....ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE POST-URILE MELE DIN THREAD-UL ASTA

claude307 25-01-07 00:38

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 712758)
"danilox" daca nu stii, iti amintesc ca dacia nu are tractiune pe spate,asa ca nu ma acuza ca am "incercat" sa fac si eu ceva.....multi nici de asta sunt in stare...si dak puneai un film cu tine si nu unu din alta tara, poate ma convingeai....si cand ma gandesc ca toata tevatura asta a inceput de la figurantu ala cu astra, care v-a(ne-a) facut de kk si eu i-am sarit la cap, voi tot cu el tineti......mai bine o las balta....oricum,eu nu am incercat sa ma dau mare....ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE POST-URILE MELE DIN THREAD-UL ASTA

Frate nu ti-a sarit nimeni in cap, si nu tinem..eu cel putin...cu ala cu bertonele...tu ai sarit cand eu am vrut sa te necajesc un pic cu intrebarea aia...nu era nevoie sa imi pui filmulete ca sa vad de ce esti in stare...sau sa "iti faci draci" ...esti botosnean deameu si nu vreau sa ne certam...da nu te mai aprinde asa :D
acu ai tu dreptate cu traciunea pe spate ca se pot face multe..da bertonele tot ca dacia pe fata are :D ...te mai necajesc putin

energy52ro 25-01-07 10:33

:)) ok....oricum e fainut....si cu 200+ cai sigur se pot face mult mai multe decat cu dacie.....in primul rand,MERS REPEDE:))

danilox 25-01-07 13:35

""energy52ro" ma intelegi gresit...nu iti sar deloc in cap...nu am nimik cu tine mai ales ca nici nu te cunosc. si nu...nu tin cu ala cu Astra chiar deloc mai ales ca a avut comportamentul care l-a avut (baietas de bani gata).tu nu trebuie sa te superi ca la omuleti nu le-a placut filmuletul tau...sunt pareri pro si contra.si cum a zis si "claude307" ...esti de al nostru frate...calm
ne vedem la o bere...:) ...candva

DeeaBaby 13-02-07 22:37

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 714763)
""energy52ro" ma intelegi gresit...nu iti sar deloc in cap...nu am nimik cu tine mai ales ca nici nu te cunosc. si nu...nu tin cu ala cu Astra chiar deloc mai ales ca a avut comportamentul care l-a avut (baietas de bani gata).tu nu trebuie sa te superi ca la omuleti nu le-a placut filmuletul tau...sunt pareri pro si contra.si cum a zis si "claude307" ...esti de al nostru frate...calm
ne vedem la o bere...:) ...candva

pfff :arrow: offtopic :x astea-s provocarile?! :weirdface
:lalala: :lalala: :lalala:

Yonut21 13-02-07 22:40

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 748480)
pfff :arrow: offtopic :x astea-s provocarile?! :weirdface
:lalala: :lalala: :lalala:

[offtopic]Baby, ce vant te aduce pe aici? :D [/offtopic]

DeeaBaby 14-02-07 05:26

Quote:

Originally Posted by Yonut21 (Post 748489)
[offtopic]Baby, ce vant te aduce pe aici? :D [/offtopic]

haaaah.. shumi..nu crezi ca esti rautacios la faza asta?:x
:boogy:

maD_angel 15-02-07 20:38

cred ca o sa'mi creasca barba pana ce vad si eu o provocare pe aici.....:x :sad:

Lucyfer 15-02-07 21:57

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 751857)
cred ca o sa'mi creasca barba pana ce vad si eu o provocare pe aici.....:x :sad:

Te provoc i`atzi bicicleta shi eu fac joching pe langa tineh de te fac 400 m de pe loc ok ?

BT-01-KAW 16-02-07 21:11

baietzi credeti ca se merita sa va certati? si asa suntem putini pasionati auto in bt si nu cred ca merita sa ne certam de la niste chestii din astea. cred ca celmai bine e sa facem in week-end-uri cate o intalnire sa ne spunem parerile despre masinile fiecaruia si eventual sa mai dam sfaturi ce ar mai trebui facut la ele. asa cred ca s-ar schimba situatia de pe forumuri. Respect

vgedc 17-02-07 11:47

fratilor nu va mai certati...cine vrea linii ma gaseste in fiecare seara in oras :P un cielo gri metal(mai des murdar) :)) so... nr e VGE :P si o sa vedem ce se intampla...si... am un cip la motor de 200.000 km :))) k atat are :P
astept orice provocare.si treaba cu intalnirile in fiecare duminica...ar fi misto k nu stati si ardeti gazu degeaba prin oras ...k la noi in bt nai ce face...te plictisesti de te caci pe tine...nui asa miron ;) te astept la treaba aia pe care miai promiso de vreo 2 ani...si acu te astept cu meganu ...breaku lasal sa se odihneasca k e batran :P

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning