![]() |
Provocari.
ti rusine sa discuti pe forum ca mai citeste si altcineva si o sati scada reputatia.mie nu mi rusine asa trebuie sa vada toata lumea.
te tine la o provocare?filmata bine inteles,tu faci un interior de masina,si eu fac una,sa-u ce alegi tu. astept raspuns,acuma daca te dai la fund o sa-mi dea mie lume dreptate ,iar daca accepti poti sa demonstrezi ca intadevar nu e adevarat ce spun si ce se spune despre tine ,si atunci poti sa porti sigla(CRAZY TUNING) ptr ca o meriti. ASTEPT. |
Re: Provocari.
cred ca lumea asteapta cu nerabdare DVD-ul (DR.ZOZO VS CRAZY TUNING)
acest topic este delicat provocarilor tuning&sound,si nimic altceva. LA MULTI ANI TUTUROR TUNINGALAILOR SI TUNINGALITELOR:)) |
AM UITAT SA SPECIFIC CEVA.
um om de-al meu filmeaza la tine in garaj si unul de-al tau la mine in garaj. E OK? |
Da E Ok .cand Incepem De La Anul Nu?sau Din Noaptea De Revelion?oricum N-ai Inteles Nimic Din Ce Spuneam Eu.accept Provocarea Oricand Vrei Tu.am Incheiat Subiectul Nu Ma Dau La Fund Niciodata
|
acum va concurati care isi face masina mai bine cu mana sa ,sau cine are oameni mai buni care sa isi faca masina ? nu are rost nici o provocare zic eu.... mai bine ne unim toata Oradea sa fim mai puternici.... sunteti 2 stiluri diferite in lumea tuningului .... nu este cum sa va comparati ,amandoi lucrati deosebit in felul vostru ... oricum , bafta ,succes si toate cele bune in anul nou pt toti .
|
AM uitat sa zic si eu ceva tu ai zis ca eu nu sunt o concurenta pentru tine?ACUM TE CONTRAZICI SINGUR?VI CU VERSUS SI FAZE DIN ALEA.ASTA INSEAMNA CA TE DERANJEAZA ,EU COORDONEZ LUCRAREA SI SUNT IN STARE SA DUC LA CAPAT OPERATIUNEA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL
|
Fiecare Cu Stilu Si Munca Lui.fiecare Isi Duce La Capat Proectu Cum Doreste .finalul Conteaza Tot Timpul.rezultatele Dar Pana Acum E Ok
|
nu are legatura cu nici o concurenta,
dar cred ca ai inteles bine cum se va desfasura toata treaba,TU CU MANA TA TRE SA FACI TOTUL FARA NICI UN AJUTOR ptr ca tu la toata lumea ai zis ca tu faci,eu la fel totul de unul singur. cred ca va fi interesanta treaba. incepem din data de 10 ian ca sa ai timp sa-ti procuri o masina,eu voi face BMW-ul din baia mare.eu am sa te sun sa-ti trimit un cameraman,si tu la fel. AI ACCEPTAT PROVOCAREA NU MAI E CALE DE INTOARCERE SI SCUZE. LA FINAL VOM PUNE UN FILMULET PE 4TUNING CA SA SE VOTEZE. CINE ESTE DE ACORD? si in occident se intrec firmele ptr prestigiu si renume:)) |
Zozo Tu Nu Intelegi Ca Erwin Se Ocupa Cu Dezingul Si Aspectul Adika El Creeaza Si Schiteaza Pe Hartie Cum Vrea Sa Faca Si Nu El Face Cordoneaza O Echipa Si Cand O Duce La Spoilare Si La Din Astea El Afce Schita Nu-ma Nu El Face Cu Mana Lui Spoilarele Si Astea Si Nici Vopsitul.el Demonteaza Interioare Le Duce La Echipa Lui La Facut Si Sta Langa Ei Sa Nu Greseasca Si Ii Mai Ajuta Si Dupa Accea El Le Monteaza.si Din Cate Stiu Eu Bine El Are Si Scoala Speciala Pt Vopsitorie Si Un Curs Special Si Poate Are Mai Multe Scholi Ca Alti.zozo Nu Am Nimika Cu Tine Imi Place Si De Tine Cum Lucrezi Si De Ervin.parerea Mea.
Ps;la Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nu incerca sa-i ti partea nici mie.sa copiezi din reviste,jocuri,etc ptr acea nu-ti trebe scoala,si ia sal intrebam pe laci,sa-u pe kid cand au primit o schita cum tre sa iasa masina,spoilerul etc,vrajala.
trebuie demonstrat. in 30 de min am primit vreo 40 de pm-uri de ex: lasa provocarile gagiule...ca nu ai cu cine! Cu stima,........ ) faszt. sosem lattam, es nem is akarom latni))) de nincs mivel bizonyitcson...mert nem o csinalja. . |
Zozo Eu Nu Ti-am Spus Sa Lasi Provocarea Balta Sau Sa Renunti Doamne Fereste Tu Faci Cum Crezi Tu Ma Intelegi Io Nu Zic Sa Nu Ti Provocarea ! A Zozo La Multi Cai Si Tie...(scz La Multi Ani ! ) :d
|
zozo esti o mare proasta!!!ce ai sa te concurezi tu cu ervin???hai ma sa mai terminam cu prostiile si sa uitam topicurile astea proaste ca numa aici ne certam!!:):)zozo tacatzi drak gura aia fara dinti ca esti respectat de cei ce nu te cunosc prin ceea ce vad si daca te mai dai si in figuri vei pierde mult ;) sfat prietenesc ;) stii bine ca ervin doar consiliaza si preia o masina o face prin echipa lui vopsitori tapiteri spoilerizari etc etc si face un banut prin asemenea servicii..tu o faci in stilul tau si castigi mai mult ca e munca ''ta'' si oricum preturile tare is incomparabile in romania :):):) deci in final hai ma sa nu ne mai tot frecam unu pe altu ca nu are nici un sens sa mor io daca ma si trag de coada cu oricare de pe net nu ma pot supara pe el doar o victima am pe care nu o iert usor flaviutza care habar nu are din ce directie sufla vantul tuning si ea face incapabil participanti acestui sport ..infine nu isi are rost acest ''test'' ca daca ii dau un sfat la ervin nea zozo pe nea nelu tapiteru nu il ajungi in urma nici peste 10 ani la tapiterii stii bine ca si tu acolo umblai si mai te c onsiliezi foarte rar cu dansul ;) hai sa o lasati balta tu zozo stii sa faci orice dar cum tzi-am mai zis nu finalizezi nimic complect ca tot faci altceva altceva si nimic nu iti este perfectionat ...vezi si de mine te-ai legat ca vazui proiecte simple un monitor un dvd o camera video baa taticu atata pot cu atata ma laud ;)
la multi ani si multa sanatate tuturor si sa speram ca pe 2007 oradea sa fie mai unita !!!! |
Quote:
|
SANDULE,SI RESTU sti bine ca nu ma intereseaza si nu ma leg de-am pulea dar cand minte cineva nici tu nu taci din gura,si lasa tu ca o sa-mi stic reputatia asta crezi tu sandu,iar de nelu nu vorbi ca am si zis ca e nr 1 si in tara,dar ca nu-l ajun asta e parerea ta personala, vorbim cand termin primul interior singur singurel,ca sa nu mai ziceti ca ma ajutat cineva,si tot eu voi vopsi masina etc.
lam provocat doar ptr minciuni,si nu ma retrag sant prea incapoatanat ptr asta. cum poti sa zici ca nu finalizez nimic(te referi la masinile mele nu?)ale pot sa stea si tot imi da prin cap alta idee si atunci fac altcceva,si tot asa. tu cred ca ti-ai baga mana-n foc daca zic ca fac ceva ,ca as duce-o pana la bun sfarsit.sa-u nu? |
Auzi mai, extravaganta.....DR.ZOZO .... pe langa faptul ca ai un nume de carton mai esti si badaran printre altele.Nimeni nu ti -a contestat munca stii si tu cate ceva despre cum se strang doua suruburi dar faptul ca faci atata tambalau pe acet forum denota faptul ca esti de o prostie rara mai ales ca ne urmaresc ''prieteni'' din mai multe judete, probabil ''VS-ul'' asta denota faptul ca ai nevoie disperata de reclama ceea inseamna ca esti PENIBIL(oricum esti ,mai lucreaza la imaginea ta personala probabil stii la ce ma refer ceea ce e foarte evident).Vis-a-vis de garaje pot spune ca al tau e chiar misto exceptand locatia aia mizerabila .Faci acelasi lucru cu Ervin doar cu mici exceptii fiind beneficiarul unui garaj ATAT.So......SHUT THE F..CK UP MORON!
|
Quote:
zozo eu te stiu de cand eram micutz de 17 ani deci acu 13 ani si stiu cate si cate merite ai avut si cate realizari si cate fantezii prezentate dar tre sa recunosti un lucru..uite singuru exemplu in ceea ce iti zic eu ca nu duci pana-n capat de exemplu nelu tapiteru nu cred ca esti de comparat cu ceea ce poate el si ceea ce poate el realiza in domeniu tapiterii...simplu exemplu scaunele mele din polo asa de tzapene mai erau si dupa 3 ani ca si noi si pielea si cusaturile tot statea frumos mulat dupa ce a stat o juma de romanie in masina sa isi faca poze ;) stii bine ca un om in ceea ce face in fiecare zi in aceea se corecteaza pe zi ce trece tu faci poate o tapiterie din an in an sau cand e nevoie dar nu zilnic si masini de epoca ce face nelu sa fim seriosi .....zozo parerea mea e cum zicea si mr.g. si tu semeni cu ervin si aveti aceeasi domeniu dar fiecare isi dezvolta cum poate acest bussines,diferenta intre tine si ervin e ca tu zozo stii sa le mai si faci in felul tau mai deosebite nu monotone cum e tuningul de azi iarasi ervin stie sa cucereasca lumea in asi face mesina deosebita in stilul lui...fiecare isi are farmecu si publicitatea lui si voi sunteti ambi oradeni nu sunteti concurete ....de exemplu eu pe tine zozo nu te consider concurenta ca tu faci de toate si nu esti axat doar si doar pe muzica si in principiu si daca ai fi axat pe muzica pana cantzi cu mnc nu ai valoare ;) la nivelul tau nu m-as mai chinui cu asemenea ''jucarii'' ...tu daca tii minte numa un difuzor ai schimbat si ai lovit cu el ca si cu aproape toate mnc-urile si cu o singura baterie nu cu 6 :):) vezi aici e diferentza.... la multi ani tuturor!!!! |
hai sa ma bag si eu in seama ca prostu ... zozo si ervin toata stima pentru munca voastra ... acest versus e intr`un fel un lucru bun ca amandoi veti fi motivati sa dati ceea ce e mai bun din voi ... dar nenea zozo daca ervin ar plati zecile de milioane pe luna catre stat cum platesti tu banuiesc ca nu ai mai avea nimic de comentat? ... ce conteaza modul cum lucreaza el? conteaza rezultatul ... de ex unii ara pamantul cu caii altii cu tractorul ... da ce ma`ntereseaza pe mine din moment ce e arat? da`o incolo de treaba ...
hai la multi ani la amandoi si la cat mai multe masini tunate. mentionez ca nu va stiu personal pe niciunul deci nu tin partea nimanui. |
Quote:
|
--------------------------------------------------------------------------------
hai sa ma bag si eu in seama ca prostu ... zozo si ervin toata stima pentru munca voastra ... acest versus e intr`un fel un lucru bun ca amandoi veti fi motivati sa dati ceea ce e mai bun din voi ... dar nenea zozo daca ervin ar plati zecile de milioane pe luna catre stat cum platesti tu banuiesc ca nu ai mai avea nimic de comentat? ... ce conteaza modul cum lucreaza el? conteaza rezultatul ... de ex unii ara pamantul cu caii altii cu tractorul ... da ce ma`ntereseaza pe mine din moment ce e arat? da`o incolo de treaba ... hai la multi ani la amandoi si la cat mai multe masini tunate. mentionez ca nu va stiu personal pe niciunul deci nu tin partea nimanui. cam aici e un pic de adevar,si daca il laudati ia lasatil sa arate si sa dea tot cei mai bun din el. ce e ceva corect.ptr acea sant provocarile. MR.G daca ai asa gurita mare si esti bun la ceva (orcice) astept si de la tine o provocare. provocarile nu duc la rau,cearta, ci la dezvoltarea tuningului si sa arate la toata lumea de ce e instare. am auzit multe vorbe ca eu nu ma pricep prea bine la orice,ia sa vedem are lumea dreptate sau nu, si acest lucru se poate realiza cu niste provocari. nu o luati in nume de rau, dar eu jur cu mana pe inima ca nu am cu nimeni nimic nu consider pe nimeni concurenta,dar urasc cand lumea minte si se da grande cu ce nu exista . mai sant 9 zile sa vedem ce se va intampla.ca eu nu dau inapoi. |
bafta la amandoi ;)....asa sa ma bag si yo in seama :D
|
e liber thread-ul ptr toata lumea care vor sa-si spuna punctul de vedere.
|
daca tot vreti sa faceti un versus sa vedeti care-i mai bun... parerea mea ca ar trebui facut in felul urmator...luati o masina identica...buget limitat...timp limitat...fiecare o face cum stie el mai bine...si s-a rezolvat problema;);) ;)
|
baieti-baieti.In loc sa va faceti atatea autoaprecieri si sa va atrageti atentia asupra voastra mai bine ati lasa oamenii sa observe singuri diferenta.Eu zic ca va duce disperarea pentru renume pe amandoi!!!!zozo recunosc ca faci lucruri interesante dar faci prea mult tam-tam !!!!!fara suparare dar si numele de DR.ZOZO mi se pare de prost gust!!ajungea doar ZOZO !nu stiu daca intelegi despre ce vorbesc.
cat despre ERVIN faza cu proiectatul cu schite ....etc.Chiar as vrea sa vad ce schite sau facut pt interiorul ala la care sa retapitat in alta culoare si sa vopsit cateva plastice fara sa se schimbe liniile de design.inafara de scrisurile alea de CRAZY ce strica aspectul!!!si as fi fost curios sa vad schitele pt exterior daca masina e facuta intradevar dupa designul lui ervin.din pacate pt mine ramane la valoarea unui pasionat care stie cat de cat ce si de unde sa cumpere,fara sa dea doavada de talent! sunt sigur ca i-mi veti sari in cap dar probabil daca nu era acest trend ieftin la care mi sa cerut parerea toate mentionate mai sus nu si-ar fi avut rostul! P.S.HAI SA NU NE LAUDAM ATAT!!!!!!SI SA LASAM PE ALTII SA DEA CALIFICATIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Zic ca cei din Oradea stiu mai bine care e situatia , dar sunt multi care mai fac un adaos prin a aduce o masina la unii la altii , Protuning banuiesc ca si tu ai din astia chiar si in Oradea si nu ti-ar conveni daca si-ar pune sigla pe el si chiar nu toata lumea are imdemanarea necesara sa faca de toate . Schitele la care se fac referire chiar m-ar interesa si pe mine deoarece tot ce am vazut exterioare era strict realizat dupa matrite deja existente , combinatia elementelor intr-un mod oarecare ce denota o aranjare originala a elementelor ar suna altfel . Oricum nu poti opri un fenomen ce exista , desi acum cand am citit intreaga poveste mi s-a parut interesant sa vad un film sa nu ne uitam doar la Pimp My Ride pe MTV sa vedem si la noi , chiar poate si ies ceva bani de pe urma tiparirii DVDurilor si le puteti da iar o lovitura in aprilie prin vanzare lor .
P.S. Protuning - probabil cunosti expresia din Noul Testament " Sa dea in mine primul ce nu are nici un pacat" |
Cel mai bine zic e ca sa va concentrati cu totii sa faceti masini ce vor reprezenta Oradea cu cinste conform renumelui ce si-a castigat acest oras si aceasta comunitate in anii trecuti si zic ca daca ne ajutam reciproc acordand respectul cuvenit colaboratorilor nu este un mare pacat pentru ca avem cu totii plusuri si minusuri !
|
ptr PROTUNING,ptr cultura ta generala,avand in vedere ca nu ma cunosti prea bine sa-u deloc numele de DR. mi la-u dat prieteni vazand ce lucruri fac,si auzind cativa prieteni in scurt timp ma strigau DOMNUL DOCTOR.. si asa am ramas dr.zozo.AI INTELES. si nu la-m primit degeaba.poate iti vei da seama pe parcurs.
iar in legatura cu ervin ai avut totala dreptate.de acea lam provocat ca afirma tot feluri de lucruri care nu el lea realizat si conceput.cred ca inteleti.nici tie nu ti-ar conveni o bara de-a ta personalizata de tine sa apara la altul sub numele lui.e,vezi cam astea sant problemele . iar ptr asta tre sa dovedeasca ca e asa cum zice el,nu cum zic eu. iar aicea nu e vorba de reclama sau de prestigiu,eu cred ca am destul renume in domeniu, este vorba despre un simplu versus.si acesta tre sa aiba loc VIATA E MAI COLORATA UNEORI. |
haideti ma face video , apoi discutam cu TVurile sa le vindem licenta Pimp My Ride Romania , ce p... mea , poate ajungem si noi la atatea episoade ca aia , doar bani si buget sa fie destul de la sponsori ! Chiar mi-ar place sa vad DVDul respectiv deja ma duc sa fac si popcorni pentru film .
|
zozo zozo !!!tu vrei sa demonstrezi ceva?:):) io zic gata si nu va mai terorizati aicea fiecare face ce stie cum stie si ce stie..mai vopsim una alta mai tapitam una alta mai cablam modelam stricam caa asta e tuningu..daca toate ar fi reusite unde ar fi acel termen de concurenta?numeni nu e perfect si toti avem de invatat si peste 30 de ani ca timpurile se schimba si moda se schimba si ea ;) oricum eu personal cu ric si dupa cum am discutat azi cu ervin vom participa mult si international in ungaria si poate fac o lipeala cu niste austrieci ;) si acolo chiar nu ne cunoaste nimeni mergem anonimi wsr?cine sunt si acestia?:):) sa vedem daca aclo suntem apreciati inseamna ca tot stim ceva ;) ce ziceti mai bine ne unim si mergem impreuna? e mai coool decat sa tot pulsam topicu asta...amandoi aveti valori ca stiti ceea ce multi alti nu stiu iar pe acest topic toti stim cate ceva si vedem defectele noastre ...dar mai sus zicea cineva un adevar adevarat nu e tot una cu ce ari pamantul?ba cu cal ba cu tractor?important e sa fie arat cum vrea stapanu!;) demonstratii superficiale nu isi au rostul parerea mea ca acolo doar de renume ar fi vorba ;) treaba voastra de3 continuati discutia aici dar daca observati incep criticile din alte directi si poate tre sa relupti mult pentru un nume deja format ;) paaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Credema ca stiu cate una alta despre tine si apreciez cea ce faci desi inafara de interioarele deosebite facute de tine nu ma poti uimi pt ca in rest nici paintul nici exteriorul exagerat nu e pe gustul meu!!dar!!!!!!!!!apreciez ca vrei sa le faci pe toate dar sa stii ca nu poti calarii mai multi cai deodata!!! RESPECT! |
ma daca s-a tot deschis granitele poate in eu cu voi ( ca anul trecut rare ori mi-am facut cartea verde) oricum sper sa vina si Domy ca la anul acesta am de gand sa merg si eu la mai multe intalniri de BMW si in Ungaria, daca ma primiti in trupa sau poate nu ca eu nu am muzica de la tine ci de dincolo?
|
Ba da atunci nu facem film ? Macar faceti voi ca eu cel putin la 10 masini odata imi aduc aminte sa-l si pozez apoi ma trezesc ca defapt nici nu am poze si nu toata lumea a vazut una sau alta
Se poate face zic si versiunea cum a arata inainte si dupa , eventual poze in faza de costructie sa vada lumea evolutia unui proiect! |
Tuning Oradea???????????????????chiar Ata De Rau Va Plictisiti?
Ia Mai Lasati-o Balta Si Pregatiti-va Pt. Aprilie,uniti,ma Repet Unit,daa? |
sandulee,
ce motiv ai tu sa ma opresti ,sau sa-mi zici tu ca imi voi pierde renumele,si cu greu am samil recastig,parerea ta proasta despre mine sau o fi altceva la mijloc?sandule de data asta aptinete. mai mult de 60% din persoanele care stiu de aceasta provocare sant de acord,chiar e interesant. si la showuri binenteles ca o sa reprezint oradea ASTA SE STIE.si la fel si in occident. protuning,promit ca acuma am sa fac o masina pe gustul tau:)) 1 aprilie prisma.ne vedem acolo. |
Quote:
|
Quote:
il cunosc prea bine e super profi baietii si tare fixisti sunt in liniaritate si design...gusturile lor sunt in simplificarea masini dar totusi estetica agresiva..fara aplicari prize si ciudateni la locuri nepotrivite...sunt curios daca lor le place!!!!oricum e fara sens cui ii place si cui nu oricum dupa ce vazui si io e interesant sa asteptam finalul ce va iesi si atunci finalizam si parerile munci tale..oricum rau nu va fi doar ceva mai ciudat decat altele si zozo: ce sa am io la mijloc cu tine???tzi-am mai zis tu pentru mine nu esti si nu vei fi concurenta...atunci ce sa am la mijloc???...io vreau sa nu mai tragi de ervin ca el este diplomat si tace se mai apara usor doar atat oricum esti constient si tu si noi toti ca nu are ce sa se puna cu tine..ce maI vrei???asta nu inteleg...(mitza:sa stii ca stiu cand scrii tu si cand scrie zozo:):):) esti mai caligrafica decat el cu 5 km dar cand scrii tu mai evita cateva din ce dicteaza zozo...ca e plin deja:):):) ) |
sandu la faza asta cu scrisu ai gresit amarnic,totul eu am scris si nu mitza,am ras toti in hohote,de data asta ai gresit,daca vreau sa scriu corect ca sa nu va mai legati de scris pot, ca doar am 12 clase.:)).
sadule si restul:am specificat de en ori de ce sa ajuns aici,sti ca am refuzat si emisiunea de la automania dupa doua episoade ptr ca nu am fost multumit cum au montat materialul si in ce mod la-u difuzat,am pretenti mult mai mari,si nu am umblat sa-mi fac reclama in fiecare ziar ca io asa si amasa,ptr ca nam nevoie,dar..cand aud la televizor ca in PREMIERA lambodors in oradea ,si eu am pus deja pe 4 masini inainte de acea emisiune,si en lucruri care mi le arunca in cap oameni, si intradevar sant aduse la viata de mine,si gandite,nu luate de altundeva,ma sacaie.ar trebui si el sa mentioneze ca cu ajutorul lui X X am realizat si eu aceasta masina,nu trebuie colorata prea tare treaba.mi-a fost prieten mi-a placut de el, ca ii placea stilul acest de viata DAR A UITAT DE UNDE A PORNIT, iar eu cu asta mam nascut,la 14 ani am avut prima motocicleta mobra(multi nu o cunosc)cu racire pe apa,si in varianta choper,iar acum am 38 fa si tu un calcul ,de experienta care am acumulato in 24 de ani,in foarte multe ramuri. oricum nu prea am ce sa mai spun,ca dupa cele scrise de voi pana acum reiese ca degeba il provoc ca nam cu cine. oricum mai sant 7 zile om trai si om vedea. |
Daca tot e topic deschis hai sa ma bag si eu in seama.
Eu unul sunt de parere ca acest concurs ar fi un lucru bun pentru tuning-ul in romania dar nu sub formatul acesta. Batalia nu ar trebui sa fie dusa intre Dr. Zozo si Ervin ci intre cele doua ateliere de tuning,ca doar omul se duce la atelierul respectiv sa isi faca masina nu la omul care vine cu ideile, ar fi mult mai corect asa. Si asa cum zice cineva mai sus sa fie aceeasi masina si acelasi buget. O alta idee ar fi ca interiorul sa fie gata pana la 4tuning day pe 1aprilie si sa fie expuse masinile acolo.Voturile se vor da de catre un grup de persoane avizate,de catre vizitatorii de la 4tuning day,si de catre utilizatorii de pe forumul acesta cel care iese castigator la doua din cele 3 modalitati de vot va fi invingator.Mie asa mi s-ar parea corect. P.s. Lasati limbajul acesta combativ ca e foarte neplacut,se va vedea la sfarsit care e mai bun . Multa stima pentru amandoi. |
pacat de ce se intampla aici pe forumul oradea,de obicei discutiile de aici erau constructive! ati scapat de flaviutza care se certa cu toata lumea,iar acum a aparut un alt conflict....sper sa se rezolve mai repede conflictul acesta pt ca nu isi are rostul si strica imaginea frumoasa pe care o aveti...la voi tuningul auto este la un nivel ridicat si multi au de invatat de la voi...certurile astea nu fac decat rau...nu aduc nimic bun! la multi ani oradeni si un an nou cu multi,multi cp!
|
ZOZO TU FACI MASINILE DUPA INSPIRATIA CE PRIMESTI CAND O VEZI MASINA IAR ERVIN MERGE SI INTREABA DE LA echipa ca cum ar fi mai bine ..NU PUTETI CONCURA CA NU SUNTETI CONCURENTA SI NICI NU O SA FITI NICIODATA .8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning