31-12-06, 19:08
|
|
 Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
Provocari.
ti rusine sa discuti pe forum ca mai citeste si altcineva si o sati scada reputatia.mie nu mi rusine asa trebuie sa vada toata lumea.
te tine la o provocare?filmata bine inteles,tu faci un interior de masina,si eu fac una,sa-u ce alegi tu.
astept raspuns,acuma daca te dai la fund o sa-mi dea mie lume dreptate ,iar daca accepti poti sa demonstrezi ca intadevar nu e adevarat ce spun si ce se spune despre tine ,si atunci poti sa porti sigla(CRAZY TUNING) ptr ca o meriti.
ASTEPT.
|
|
|
31-12-06, 19:13
|
|
 Stage 5
|
Re: Provocari.
cred ca lumea asteapta cu nerabdare DVD-ul (DR.ZOZO VS CRAZY TUNING)
acest topic este delicat provocarilor tuning&sound,si nimic altceva.
LA MULTI ANI TUTUROR TUNINGALAILOR SI TUNINGALITELOR  )
|
|
|
31-12-06, 19:15
|
|
 Stage 5
|
AM UITAT SA SPECIFIC CEVA.
um om de-al meu filmeaza la tine in garaj si unul de-al tau la mine in garaj.
E OK?
|
|
|
31-12-06, 19:22
|
|
Stage 2
|
Da E Ok .cand Incepem De La Anul Nu?sau Din Noaptea De Revelion?oricum N-ai Inteles Nimic Din Ce Spuneam Eu.accept Provocarea Oricand Vrei Tu.am Incheiat Subiectul Nu Ma Dau La Fund Niciodata
|
|
|
31-12-06, 19:32
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
acum va concurati care isi face masina mai bine cu mana sa ,sau cine are oameni mai buni care sa isi faca masina ? nu are rost nici o provocare zic eu.... mai bine ne unim toata Oradea sa fim mai puternici.... sunteti 2 stiluri diferite in lumea tuningului .... nu este cum sa va comparati ,amandoi lucrati deosebit in felul vostru ... oricum , bafta ,succes si toate cele bune in anul nou pt toti .
|
|
|
31-12-06, 19:32
|
|
Stage 2
|
AM uitat sa zic si eu ceva tu ai zis ca eu nu sunt o concurenta pentru tine?ACUM TE CONTRAZICI SINGUR?VI CU VERSUS SI FAZE DIN ALEA.ASTA INSEAMNA CA TE DERANJEAZA ,EU COORDONEZ LUCRAREA SI SUNT IN STARE SA DUC LA CAPAT OPERATIUNEA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL
|
|
|
31-12-06, 19:34
|
|
Stage 2
|
Fiecare Cu Stilu Si Munca Lui.fiecare Isi Duce La Capat Proectu Cum Doreste .finalul Conteaza Tot Timpul.rezultatele Dar Pana Acum E Ok
|
|
|
31-12-06, 19:48
|
|
 Stage 5
|
nu are legatura cu nici o concurenta,
dar cred ca ai inteles bine cum se va desfasura toata treaba,TU CU MANA TA TRE SA FACI TOTUL FARA NICI UN AJUTOR ptr ca tu la toata lumea ai zis ca tu faci,eu la fel totul de unul singur.
cred ca va fi interesanta treaba.
incepem din data de 10 ian ca sa ai timp sa-ti procuri o masina,eu voi face BMW-ul din baia mare.eu am sa te sun sa-ti trimit un cameraman,si tu la fel.
AI ACCEPTAT PROVOCAREA NU MAI E CALE DE INTOARCERE SI SCUZE.
LA FINAL VOM PUNE UN FILMULET PE 4TUNING CA SA SE VOTEZE.
CINE ESTE DE ACORD? si in occident se intrec firmele ptr prestigiu si renume  )
|
|
|
31-12-06, 19:54
|
|
 Stage 5
|
Zozo Tu Nu Intelegi Ca Erwin Se Ocupa Cu Dezingul Si Aspectul Adika El Creeaza Si Schiteaza Pe Hartie Cum Vrea Sa Faca Si Nu El Face Cordoneaza O Echipa Si Cand O Duce La Spoilare Si La Din Astea El Afce Schita Nu-ma Nu El Face Cu Mana Lui Spoilarele Si Astea Si Nici Vopsitul.el Demonteaza Interioare Le Duce La Echipa Lui La Facut Si Sta Langa Ei Sa Nu Greseasca Si Ii Mai Ajuta Si Dupa Accea El Le Monteaza.si Din Cate Stiu Eu Bine El Are Si Scoala Speciala Pt Vopsitorie Si Un Curs Special Si Poate Are Mai Multe Scholi Ca Alti.zozo Nu Am Nimika Cu Tine Imi Place Si De Tine Cum Lucrezi Si De Ervin.parerea Mea.
Ps;la Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
31-12-06, 20:06
|
|
 Stage 5
|
nu incerca sa-i ti partea nici mie.sa copiezi din reviste,jocuri,etc ptr acea nu-ti trebe scoala,si ia sal intrebam pe laci,sa-u pe kid cand au primit o schita cum tre sa iasa masina,spoilerul etc,vrajala.
trebuie demonstrat.
in 30 de min am primit vreo 40 de pm-uri de ex:
lasa provocarile gagiule...ca nu ai cu cine!
Cu stima,........
)
faszt. sosem lattam, es nem is akarom latni)))
de nincs mivel bizonyitcson...mert nem o csinalja.
.
|
|
|
31-12-06, 20:12
|
|
 Stage 5
|
Zozo Eu Nu Ti-am Spus Sa Lasi Provocarea Balta Sau Sa Renunti Doamne Fereste Tu Faci Cum Crezi Tu Ma Intelegi Io Nu Zic Sa Nu Ti Provocarea ! A Zozo La Multi Cai Si Tie...(scz La Multi Ani ! ) :d
|
|
|
31-12-06, 20:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
zozo esti o mare proasta!!!ce ai sa te concurezi tu cu ervin???hai ma sa mai terminam cu prostiile si sa uitam topicurile astea proaste ca numa aici ne certam!!   zozo tacatzi drak gura aia fara dinti ca esti respectat de cei ce nu te cunosc prin ceea ce vad si daca te mai dai si in figuri vei pierde mult  sfat prietenesc  stii bine ca ervin doar consiliaza si preia o masina o face prin echipa lui vopsitori tapiteri spoilerizari etc etc si face un banut prin asemenea servicii..tu o faci in stilul tau si castigi mai mult ca e munca ''ta'' si oricum preturile tare is incomparabile in romania    deci in final hai ma sa nu ne mai tot frecam unu pe altu ca nu are nici un sens sa mor io daca ma si trag de coada cu oricare de pe net nu ma pot supara pe el doar o victima am pe care nu o iert usor flaviutza care habar nu are din ce directie sufla vantul tuning si ea face incapabil participanti acestui sport ..infine nu isi are rost acest ''test'' ca daca ii dau un sfat la ervin nea zozo pe nea nelu tapiteru nu il ajungi in urma nici peste 10 ani la tapiterii stii bine ca si tu acolo umblai si mai te c onsiliezi foarte rar cu dansul  hai sa o lasati balta tu zozo stii sa faci orice dar cum tzi-am mai zis nu finalizezi nimic complect ca tot faci altceva altceva si nimic nu iti este perfectionat ...vezi si de mine te-ai legat ca vazui proiecte simple un monitor un dvd o camera video baa taticu atata pot cu atata ma laud
la multi ani si multa sanatate tuturor si sa speram ca pe 2007 oradea sa fie mai unita !!!!
|
|
31-12-06, 20:27
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
la multi ani si multa sanatate tuturor si sa speram ca pe 2007 oradea sa fie mai unita !!!!
|
am incercat sa fac primul pas.... cu tine am vb sandule stii despre ce e vb ia mai stam jos in primele zile a anului sa vb toti fara conflicte si creturi ... ce ziceti?
|
|
|
31-12-06, 21:09
|
|
 Stage 5
|
SANDULE,SI RESTU sti bine ca nu ma intereseaza si nu ma leg de-am pulea dar cand minte cineva nici tu nu taci din gura,si lasa tu ca o sa-mi stic reputatia asta crezi tu sandu,iar de nelu nu vorbi ca am si zis ca e nr 1 si in tara,dar ca nu-l ajun asta e parerea ta personala, vorbim cand termin primul interior singur singurel,ca sa nu mai ziceti ca ma ajutat cineva,si tot eu voi vopsi masina etc.
lam provocat doar ptr minciuni,si nu ma retrag sant prea incapoatanat ptr asta.
cum poti sa zici ca nu finalizez nimic(te referi la masinile mele nu?)ale pot sa stea si tot imi da prin cap alta idee si atunci fac altcceva,si tot asa. tu cred ca ti-ai baga mana-n foc daca zic ca fac ceva ,ca as duce-o pana la bun sfarsit.sa-u nu?
|
|
|
01-01-07, 11:35
|
|
 Stage 4
|
Auzi mai, extravaganta.....DR.ZOZO .... pe langa faptul ca ai un nume de carton mai esti si badaran printre altele.Nimeni nu ti -a contestat munca stii si tu cate ceva despre cum se strang doua suruburi dar faptul ca faci atata tambalau pe acet forum denota faptul ca esti de o prostie rara mai ales ca ne urmaresc ''prieteni'' din mai multe judete, probabil ''VS-ul'' asta denota faptul ca ai nevoie disperata de reclama ceea inseamna ca esti PENIBIL(oricum esti ,mai lucreaza la imaginea ta personala probabil stii la ce ma refer ceea ce e foarte evident).Vis-a-vis de garaje pot spune ca al tau e chiar misto exceptand locatia aia mizerabila .Faci acelasi lucru cu Ervin doar cu mici exceptii fiind beneficiarul unui garaj ATAT.So......SHUT THE F..CK UP MORON!
|
|
|