![]() |
liniute legale
vreau sa stiu cine este interesat de asemenea eveniment !
vreau sa vedem ce cerinta este pentru a face asta in sibiu . pentru mai multe detalii contactatima pe e-mail. [email protected] sau [email protected] |
Re: liniute legale
cand se vor face liniutele legale ... eu sunt prezent .... sper sa fiu prezent ca participant ... nu ca spectator
|
ar fi chiar interesant sa organizam asa ceva in sibiu:D
|
Nici nu trebuie sa aveti vreo indoiala!!
Un astfel de eveniment va fi un succes instant aproape orice ati face. Si cu un mimin de interes in organizare, tot o sa fie o groaza de participanti si dpdv financiar, o sa fie bine (asta daca va intereseaza doar atat). Nu stiu de unde sunteti, poate din sibiu, poate nu, dar daca aveti habar de liniutele care au fost organizate pe aeroport acum 3 ani, ati putea sa va faceti o idee oarecare. Atunci, multi au regretat ca nu au putut ajunge(ma refer din alte orase) si cei prezenti au fost multumiti de conditii. Cu toate astea, a trecut mult timp de atunci si o repetare a acelor conditii ar fi un oarecare esec acum.. De asemenea nu stiu daca ati mai organizat ceva de genul asta, sau daca aveti cunostiinte de una alta din lumea drag de prin romania. Pe scurt, puteti organiza ceva foarte usor si rapid si o sa fie un succes pe plan local si o sa fie plin de lume, dintr-un simplu motiv: toata lumea vrea liniute, sau macar sa faca ceva cu masina mai iesit din comun, pentru ca in afara de liniutele din 2008 si un vtm de amatori din 2009, sibiul nu are parte de actiune! Pe de alta parte, daca vreti sa va implicati mai mult, atunci puteti organiza ceva la nivel national fara un efort extrem de mare. Unul din cele mai importante atuuri este localizarea pe harta in centrul tarii. Cele mai tari curse de drag din tara sunt in satu mare, arad si tulcea. Si pentru ca sunt organizate cum trebuie au participanti din TOATA tara. La final, va sfatuiesc sa aruncati un ochi pe forumul (am trimis numele forumului pe private message) pentru a citi pe scurt despre unele evenimente de real succes din tara. Daca sunteti familiari cu forumul, inseamna ca stiti cu ce se mananca si deja am vorbit prea mult si degeaba:-) O descriere despre autosporteventromania ar fi binevenita. Bafta! |
Eu cred ca studiul de piata este cam tarziu inceput, tinand cont ca a mai fost o editie. Totodata nu inspira prea multa incredere titlul threadului , "liniute legale", asta venind din partea unei firme/asociatii care doreste sa inspire profesionalism.
Eu sunt pentru asa ceva... daca se poate cel putin de 3 ori pe an.... |
Cu siguranta vor fi un real succes mai ales ca iubitori de "tuning" in sibiu exista cu nemiluita. Am fost la brasov la King of Europe si intradevar am vazut ceva mai mult decat special cu masini de 1000 CP care intradevar faceau atmosfera. Sa speram ca se va face acest eveniment.
|
Daca se organizeaza, eu vin cu 3 masini. Sper sa am timp sa le conduc pe toate :lol:
Am participat si la liniutele legale anterioare din Sibiu... |
Quote:
|
Quote:
|
aproape moare, sau aproape 500? :-)
|
Quote:
|
Visez si eu de demult la liniute legale in Sibiu, insa nu pe aeroport, pe bulevardul Spitalelor :shock: Plm daca astia de la Red Bull Romaniacs primesc aprobare sa blocheze bulevardul pentru 3 zile, de ce nu s-ar putea bloca si pentru asa ceva? 402m sunt, spectatori ar fi o multime, mai ales acolo :D
Am fost si eu la Brasov la King of Europe Drag Race si a fost organizare impecabila, si cu politia si cu primaria, nota 10. Masinile de acolo chiar au fost masini de liniute, de la 200 la 1000+ cp... alea sunt masini de liniute, nu ce avem noi. |
nu stie toata lumea ce avem noi. Exista masini care nu ies decat pentru asa ceva....
Exista oameni care chiar daca nu vin la intalniri, si la exterior au masini stoc, au peste 300 de cai pe ele... |
Nosfer, pentru o organizare buna ai nevoie de 1km! Deci spitalelor cade, pentru ca zona de franare ar fi in usoara curba si la vale, plus ceva denivelari, cu toate ca au asfaltat. Nu cred ca iti imaginezi ce inseamna sa termini sfertul cu 230 la ora si sa trebuiasca sa franezi pe acolo. Imposibil nu este, nici pe departe, dar nici ok.
Oricum, pe langa faptul ca vine IRC-ul in iulie si o saptamana o sa fie ocupata piata mica+mare plus mitropoliei sau etc, mai sunt si redbull romaniacs, va mai fi in septembrie si viteza in coasta pe paltinis. Deci nu cred ca o sa se mai dea aprobare pentru un eveniment de genul asta in oras... Cea mai buna varianta este aeroportul, ai loc, tractiune buna, tot ce trebuie... |
"autosporteventromania" este vorba de "sabin" dupa cum scrie si la mail-ul lui cel care se ocupa cu organizarea pe la raliul sibiului si pe la slalom paralel. MIG-ul tu sigur il stii.
Sabine tata, bafta iti doresc in proiectul asta participantii o sa fie destui...daca vrei te pot ajuta cu alti impatimiti din lumea dragului care sigur o sa vina la sibiu , gala premilor de drag s-a tinut inainte de sarbatori la paltinis chiar si ii cunosc pe unii dintre ei ;) de spectatori nici nu mai vorbesc garla cu nemiluita si daca iti iasa evenimentul poate o sa-mi dai si mie datoria de aproape 10 mil de akm 2 ani ;) numa bine... |
Quote:
Ahahahahahhhahahah Poate iti da si cu dobanda :))))))))))))))))) |
Quote:
autosporteventromania asteptam raspuns... ii dai la om banii sau nu? |
pai nu ca bani avut sa cumnpere masina lu' branza datoriile le achiti mai greu :))))
radem si glumim dar din cate vad niki un raspuns despre eveniment sau ceva.... |
la un eveniment de genu` cel mai mult te bazezi pe locatie. Nici premierea nu trebuie uitata pentru ca daca se fac blaturi, cine o sa iti mai vina data viitoare ? multa bafta, i'm in !
|
Personal mi se pare caterinca topicul ... incepand cu denumirea si continuand cu interesul aratat de asa-zisul organizator .... avand in vedere ca ultimul eveniment legal de acest gen a avut un real succes la Sibiu nu vad de ce ar cauta confirmarea unei mase mari de oameni aici ..--loc in care sunt maxim 30-40 useri activi.. .. asteptam sa vedem daca se materializeaza ceva ..daca nu .... ""poate ne scapam de datorii"" :D ! Peace !!!
|
Iuli, sa inteleg ca "sabin" este cel care conduce fosta astra a lui branza?
Eu le-am trimis un mail pentru ca sunt curios si a spus ca se lucreaza la un proiect si se asteapta raspunsurile la cererile facute la primarie. Cand vor avea vesti vor anunta. Asa ca mai e mult pana departe, dar sa fie cu bafta! @bogdan: intr-adevar, pare un topic lipsit de greutate, dar, foarte multa lume poate afla despre un eveniment chiar daca sunt doar 30-40 useri activi |
Si e de ajuns sa vada cei 30 de useri activi care sa raspandeasca vestea... dar tre` sa stii sa si pui problema...si ce limbaj sa folosesti. Eu cred ca targetu` omului a fost unu cu varsta intre 18-21 de ani maxim, generatia obsedata de mess si de mezeluri in difuzoare.
|
Eu sunt de acord ca e bine sa fie promovat toate astfel de evenimente. Doar ca eu consider ca ar fi bine sa fie promovate cand exista ceva efectiv de promovat, nu sa ne facem sperante aiurea ....
Eu sper din toata inima sa se concretizeze ceva, macar la nivel local daca nu national, sa treaca si Sibiu` pe harta la fel ca Tulcea, Tg. Secuiesc si alte zone de "agrement"...si sa fie recunoscut nu numai pentru Raliul Paltinisului si pentru Slalom Paralel.... sa fie si pentru Linii pe aeroport.... Pana una alta, asteptam ca si pana acum. |
Si sincer acum ...Daca omu' e organizator de nush ce evenimente ... asa a inceput cu toate ?? ma indoiesc .. A zis IuliPAO ca omu` s-a implicat in org raliul sibiului,slalom paralel .... Din nou nu vad de ce ar cauta confirmarea unui asemenea eveniment pe un topic deschis fara pic de interes ..cu 3 vorbe scrise la inceput dupa care -> """pt mai multe detalii dati-mi mail ce p*lm ca n-am timp sa va povestesc"""
|
da paul.....el este....daca vrei poate iei legatura mai repede cu branza sa iti dea un nr de telefon....lucra pe rennes toata ziua e masina akolo....daca te ajuta
|
Oricum eu sunt convins ca oameni s-ar gasi sa vina la liniute... dat fiind faptu` ca in Romania nu prea exista legale, si mai sunt convins ca daca ar face cineva (si nu zic neaaparat autosportevents sau cum se numeste) odata pe an curse de accelerare pe 402 metri ar fi foarte multi care in restul timpului ar sta sa lucreze la masina, numa` sa aiba cu ce se da.
Totodata ajuta foarte mult si locatia, intrucat este aproximativ la distanta egala de cam toate zonele tarii... si ar exista multi oameni care ar face un drum de genul asta. Asta ca sa nu discutam de impactul ce l-ar avea asupra economiei orasului prin ocuparea locurilor de cazare disponibile (sunt convins ca nu ar sta oamenii numai o zi), precum si prin faptul ca toti cei care ar veni ar trebui sa manance, sa bea o cafea etc... si uite-asa toata lumea ar avea de castigat. Dar ca asta sa se intample e nevoie de o organizare extraordinara si de multe multe aprobari, ceea ce inseamna multa multa multa birocratie. Deci mai e mult pana departe... si desi noi stam sa ne certam aici si sa ne dam cu parerea, sunt convins ca cel ce a facut topicul nici macar nu mai intra sa citeasca despre ce e vorba. Asa ca nu va mai agitati atata, ca ramane un vis frumos dar nerealizabil. |
Quote:
Quote:
era frumos dupa cum scriai si u sa vb pe privat sau pe e-mail dar credema ca nu ma afecteaza cu nimik discutiile astea aici oameni aduc cati vreau , nu depind de nimeni si nu o sa mai vedeti asta atata timp cat o sa am asociatia . decat sa fac rau cuiva prin vorbe si discutii care nu isi au rostul aici mai bine ii ajut . Quote:
datii voi cei care sunteti interesati |
domnule Sabin...
Pana la urma se realizeaza ceva? sau sunt doar vorbe in vant? Cam care ar fi locatia pe care ati ales-o si cam ce aveti de gand sa faceti? Sau aruncati niste vorbe sa faceti un studiu de piata gratuit? Si inca ceva, te rog nu mai posta pentru fiecare in parte cate un reply, poti sa dai [ quote ] [ / quote ] (fara spatii) si sa raspunzi intr-un singur reply. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
cu idei noi pot sa vina o gramada de oameni, de-asta e forum public mai ales ca ideile nu costa nimic.
Ideea este ca sunt o gramada de lucruri de facut PANA sa te apuci sa raspandesti vestea ca vei face "linii legale". De exemplu trebuie sa iei toate aprobarile, sa vorbesti cu sponsorii si sa inchei un contract de inchiriere a zonei de desfasurare, de primit aprobari de la politie, salvare, pompieri prin care sa iti garanteze prezenta la eveniment (altfel nu ai drept de desfasurare din cate stiu eu).... si o gramada de alte lucruri pe care ma gandesc ca le stii mai bine decat mine. Intrebarea mea este: anu trecut s-a dorit a se organiza un eveniment MR, cumva tu erai organizatorul? Daca da, ce s-a intamplat? de ce nu s-a mai tinut? Daca nu, nu raspunde la intrebarea de mai sus, ca nu are rost sa intram in polemici. Eu zic ca e bun entuziasmul dar e bine sa fii moderat cu promisiunile legate de event pana nu ai confirmarea lui in primul rand. |
dupa cum a inceput topicul si dupa discutiile de aici mai mult ca sigur o sa fie urat...parerea mea si nu vreau sa te superi autosporteventromania. Ca sa atragi lume si sa aiba incredere ca va iesi ceva frumos trebuie sa stii sa vorbesti frumos chiar daca esti luat la misto ca deh...nimeni nu e perfect. In loc sa stai sa dai explicatii si sa raspunzi ironic mai bine ai detalia putin evenimentul ca sa stie lumea despre ce e vorba ca te trezesti in ultimele zile ca nu iti vine nimeni sua ca sunt prea putini si nu il poti organiza. Sper sa nu te superi pe mine, cum am spus si mai sus este parerea mea si nu am pretentia sa tii cont de ea. O zi buna si astept evenimentul . Multa bafta
|
Quote:
Banuiesc ca ai vazut, daca te-ai obosit sa citesti tot ca sunt informat de IRC, CNVC, rallyshow. DAR, fiind dimineata, nu ai inteles ca m-am referit la miscare in domeniul auto la care sa poata participa oricine, nu IRC. Dupa ce ca ti-am dat si mail si pm, atat ai putut spune si tu. Imi pare rau ca m-am luat in gura si cu altii cand defapt aveau dreptate. Ai putea sa iti dai un gram de interes pentru ca deja s-au discutat aici unele chestii legate de locatie, de premiere si organizare. Tu astepti doar idei fara sa te implici, sa propui, sa sugerezi, sa intrebi. Tu oricum organizezi evenimentul si aduci oameni cati vrei. Tu esti cel mai tare. Ai crezut ca scrii 2 randuri pe un forum si sar 30 de oameni cu idei si cu laude. Iti sugerez sa mai citesti odata postul lui trafy-vr6 dinaintea acestuia pentru ca e un sfat bun (daca tot astepti idei) p.s: o sa sterg discutiile in plus care nu s-au vrut a fi intepaturi. |
@paul : o sa te alerg cu seringa pe strada sa te "intep"...:)
Sterge te rog posturile si lasa doar cele pertinente si care se refera chiar la topicul threadului, ca e de-ajuns cat off topic s-a facut. A, si ca si sfat, cu toate ca TFY a spus indeajuns de multe, fiind un forum si deci neputand sa punem mimica fetei sau tonalitatea vocii in conversatie se pot intelege multe lucruri aiurea sau pe dos, dar domnule Sabin, sa vorbesti cu niste oameni pe care nu ii cunosti si nu stii cat de implicati sunt in lumea automobilistica (parte din ei au participat la slalom paralel, sau la VTM uri, sau la linii sau la toate cele de mai sus) cu apelativu` "tipule" nu mi se pare ok... cand te vrei a fi organizator de evenimente. Eu nu zic ca tre sa te imbraci la costum sau ca tre sa ai un limbaj elevat, dar tre` sa demonstrezi inainte de toate ca stii sa asculti si bune si rele. Evident exista un dram de adevar in ce zice PAO pentru ca altfel nu ai fi incercat sa te justifici, nu cunosc si nu ma intereseaza. Astept cu interes sa vad mai multe detalii, daca ai, despre eveniment si care sunt oamenii pe care ii vei aduce.... Daca o sa continui tot asa cu replicile sa zicem acide, nu cred ca o sa ai foarte multi spectatori la eveniment, participanti nici atat. |
Quote:
|
Quote:
|
mi-as dori ca toti care puneti comentari aici sa purtam o discutie fata in fata la un suc sau o cafea . si sa ne cunoastem fizic .
cine vrea sa vorbeasca cu mine stau la dispozitie la numerele de telefon 0752.865.913 sau 0724.884.248 sabin |
Cine ti-a bagat bete in roate??
Tu ce intelegi prin "cooperanti si deschisi"? vrei sa iti organizam noi evenimentul? sa zicem noi TOT ce e de facut? Este treaba ta sa vii sa dai informatii si sa ceri pareri de la oameni dar nu cum o faci tu! Daca mai multe persoane iti spun clar ca nu faci bine, tu o tii pe a ta in continuare Sunt curios daca doar TU reprezinti autosporteventsromania, si daca restul partenerilor tai sunt de aceeasi parere ca tine. Felicitari! Ti-ai creat o imagine excelenta! |
Eu cu replicile de genul celor primite, ca mai bine plec in alte orase , etc... consider ca stau de vorba cu o mentalitate de clasa a 3 a, imi iau jucariile si plec acasa.
Nu e ok. Cat despre informatii, cam ce ne-ai zis tu? Ai pus o intrebare daca s-ar merita, toti am zis ca da. Ce alta "cooperare" mai vrei? Sau vrei , dupa cum a spus si Paul Mig, sa iti iei toate informatiile si ideile de la cei de pe forum? Nu ai vrea sa iti spunem unde sa mergi sa faci rost de sponsori, de spectatori si de oameni care sa participe? Acesta este ultimul reply pe care il dau pe acest thread.... consider ca pana nu vad efectiv competitia, pentru mine nu exista, si atunci nu ma complic sa discut despre "ce ar fi daca". |
Totul este o pierdere de timp, parerea mea. Nu se ofera informatii concrete, se asteapta doar .. "informatii".
Paul cred ca poti sa inchizi acest topic. |
deocamdata il mai las deschis, in speranta ca SABIN nu reprezinta TOT autosporteventsromaniia si ca un mar stricat sa nu strice tot cosul. Totusi poate cineva de acolo chiar isi doreste organizarea unor linii si se lupta pentru asta. Si poate o sa ii deschida ochii si lui sabin sa ii arate ca nu ii baga nimeni de aici bete in roate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning