Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Honda civic ej9 sau peugeot 206 ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/297482-honda-civic-ej9-peugeot-206-a.html)

make21 07-01-12 20:33

Honda civic ej9 sau peugeot 206 ?

Salut! Vreau sa imi cumpar in viitorul f apropiat o masina mica,de oras..motor mic..de preferat benzina. dupa lungi cautari si ore de citit pe forum..am ajuns la honda civic ej9 1.4is si peugeout 206 1.4...acum va intreb pe voi..posesorii ambelor modele care e mai buna ?
Honda
pro(din cate am citit) : senzatia oferita,fiabilitate,consum mic,intretinere mica
contra(in comparatie cu 206 din punctul meu de vedere) : interiorul, spatele masinii..cam uratel; mai veche decat 206

Peugeout
Pro: aspect placut,interior placut,echipare (posibil) mai buna
contra: nu stiu nimic despre masina asta :)) fiabilitate,intretinere..etc ..fiind un motor pe benzina nu il vad prea problematic..
astept pareri..va multumesc anticipat !

mad_runner 07-01-12 22:57

Re: Honda civic ej9 sau peugeot 206 ?

orice posesor de honda sau un om care a condus macar odata in viata o honda iti va zice honda(am condus si 206 si honda civic si nu se compara una cu alta honda e mult superioara)

PS:gandestete asa ...istoria japonejilor in masini si istoria fratei + cat costa sa intretii o masina frantuzeasca cat costa sa intretii una japoneza

Devu 07-01-12 23:13

Doar Honda... si atat ! Ti-o spune cineva care a avut Nissan, Bmw e36, Fiat Punto, Opel Tigra, Civic Eg, Golf3 .

Cum a spus si colegul mai sus, nu are rost sa explicam de ce...raportul fiabilitate, intretinere, aspect este peste Peugeot. Desi, sincer, si eu consider ciudat spatele Ej-ului ...

roli 07-01-12 23:42

https://forum.4tuning.ro/280-zona-tehnica-peugeot.html

citeste aici si dupa iti raspunzi de singur...

stefan_88 08-01-12 01:19

Quote:

Originally Posted by make21 (Post 4813683)
Salut! Vreau sa imi cumpar in viitorul f apropiat o masina mica,de oras..motor mic..de preferat benzina. dupa lungi cautari si ore de citit pe forum..am ajuns la honda civic ej9 1.4is si peugeout 206 1.4...acum va intreb pe voi..posesorii ambelor modele care e mai buna ?
Honda
pro(din cate am citit) : senzatia oferita,fiabilitate,consum mic,intretinere mica
contra(in comparatie cu 206 din punctul meu de vedere) : interiorul, spatele masinii..cam uratel; mai veche decat 206

Peugeout
Pro: aspect placut,interior placut,echipare (posibil) mai buna
contra: nu stiu nimic despre masina asta :)) fiabilitate,intretinere..etc ..fiind un motor pe benzina nu il vad prea problematic..
astept pareri..va multumesc anticipat !

Cel mai bine e sa decizi singur ce masina vrei , ca o fi Honda Civic sau Peugeot 206 sau alta marca de masina . Toate sunt fiabile atat timp cat ai grija de ele .

Contra la Peugeot : intretinerea e putin cam scumpa si daca nu ma insel puntea spate e un punct slab al lor .

Ca posesor de Peugeot 206 ;) pot spune ca nu am avut nicio problema cu masina( cumparata de noua in decembrie 2005 ) , tot ce am schimbat la ea au fost doar consumabilele .

make21 08-01-12 05:21

da..toata treaba e cu dus si intors..conduc din placere,nu din necesitate..si senzatia oferita e prioritara.. nu am avut placerea sa conduc nici`una..nu am prieteni care sa tina macar una din ele..am fost si prin autovit azi..nu am gasit nimic..mai astept pareri din partea posesorilor de honda..ca spre ea ma indrept cel mai tare..ce stiti despre motorul de 1.4is ? si mai ales ce motor se preteaza cel mai bine pt modificat..pt ca,daca ajung sa am pe mana o honda sigur nu ma voi lasa pana nu il vad cu turbo..

rockitos 08-01-12 08:15

Tu cu Honda Civic EJ9 cred ca te referi la modelul ala care sa fabricat din 1995 pana in 2000. Daca exista un model mai nou te rog sa ma scuzi, ca nu am auzit de el :-). Daca e cel din 1995-2000, e o piticanie foarte, foarte agila, (eu nu am vazut decat versiunea in 2 usi, nu stiu daca e una si in patru), nu stiu cat de fiabila, dar gandita sa fie masinuta sportiva. Motorasul cu care am mers era un 1.4, cica de 90 de caiuti, dar se misca excelent.

sKyNeT 08-01-12 09:05

Da e modelul din 96 - 99. Exista cu 4 usi dar sedan (mie mi se pare urat). Acum depinde si de cati bani ai, eu iti recomand varianta ek3, aceasi masina dar cu motorul de 1.5 115 cp VTEC - E. Vei avea performante mai mari cu aprox accelasi consum.

iviTe 08-01-12 11:02

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 4814226)
Da e modelul din 96 - 99. Exista cu 4 usi dar sedan (mie mi se pare urat). Acum depinde si de cati bani ai, eu iti recomand varianta ek3, aceasi masina dar cu motorul de 1.5 115 cp VTEC - E. Vei avea performante mai mari cu aprox accelasi consum.

eu am condus o honda cu motorul ce zici tu un ej9 coupe ... si am ramas uimit cum trage masina aia :| si eu imi doresc o honda ... deh japonezele astea :arrow: +1 ptr Honda

sKyNeT 08-01-12 11:55

Pe coupe din cate stiu nu s-a pus motorul asta ci cel de 125 de cp (care e si pe del sol, d16y8 e codul), aproximativ asemanator.

LE: iviTe e foarte simplu, vinde cielo-ul. :lol:

iviTe 08-01-12 11:58

nustiu ce sa zic in talon scire ej9 ... masina este "sedan" sa zic asa in 2 usi .. si este din 95 .. este 1.5 16v :lol:

sKyNeT 08-01-12 12:02

bre: 1 coupe, 2 hatchback

http://rottenapplephotography.files....hh-1.jpg?w=560

http://www.civictyper.org/images/ek9.jpg

iviTe 08-01-12 12:03

1 Attachment(s)
prima poza dar are farurile alea mici ... din sticla cu striatii.. adica este identica cu asta doar ca neagra ... are 115 :| ca doar in talon m`am uitat sau nu am vz eu bine

sKyNeT 08-01-12 12:06

am inteles, ala are 90 cp :))

make21 08-01-12 15:56

eu gasisem in bazar aici p 4tuning o honda civic coupe 1.6v-tech.. (cel de america cu portbagaj..nu hatchback) imi place mai mult ala de america..imi aduce aminte de cele 3 civicuri din fast&furious..:))..dar nu nu ma supar nici cu hatchback..cat despre motor..si eu as vrea un motor de 1.6 v tech..cel de 125 cai parca..dar asta nu depinde de mine..si oricum ..din cate am citit ..modelul care il vreau eu..adica cel de america..are probleme la rar..in loc sa iasa euro 2..iese non euro..acum va intreb pe cei care stiti..daca iau civic 1.4..o inmatriculez..si dupa vreau sa ii schimb motorul? sa ii pun 1.6`le de 125 cai spre exemplu` ..cum fac sa imi apara in acte k e la fel ca atunci cand am inmatriculat`o ?

make21 08-01-12 16:09

inca ceva.. :d imi poate explica cineva diferenta dintre 1.6 esi si vti ? si iau in calcul acum civic vs del sol..del sol imi place mai mult decat civic ej9..dar are 2 locuri..nu ca as umbla cu prea multi in masina..dar la nevoie..sunt bune..

vacaroz 08-01-12 17:25

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 4813913)
orice posesor de honda sau un om care a condus macar odata in viata o honda iti va zice honda(am condus si 206 si honda civic si nu se compara una cu alta honda e mult superioara)

PS:gandestete asa ...istoria japonejilor in masini si istoria fratei + cat costa sa intretii o masina frantuzeasca cat costa sa intretii una japoneza

acum vorbesti si tu din auzite, nu? ca tot esti pe un forum de tuning
honda aia va fi mai veche dupa cum spunea proprietarul. tu ce ai alege logic vorbind una mai veche sau mai noua? deci de aici se anuleaza fiabilitatea honda
pe partea cealalta peugeot 206 a fost extrem de fiabil pentru o frantuzeasca si extrem de bine vanduta in europa

make21 08-01-12 17:30

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4815142)
acum vorbesti si tu din auzite, nu? ca tot esti pe un forum de tuning
honda aia va fi mai veche dupa cum spunea proprietarul. tu ce ai alege logic vorbind una mai veche sau mai noua? deci de aici se anuleaza fiabilitatea honda
pe partea cealalta peugeot 206 a fost extrem de fiabil pentru o frantuzeasca si extrem de bine vanduta in europa

asta nu e un aspect important sa fiu sincer..dupa cum am spus vreau o masina de care sa ma indragostesc..atunci cand ii bag benzina sa ma intorc cu ea acasa pe rosu`..si sa iti vina greu sa te dai jos din ea..deci chiar nu ma intereseaza vechimea ei..si din cate stiu eu..honda are foarte multe inovatii..cu mult inaintea nemtilor,sau francezilor..cat despre fiabilitate..chiar toata lumea stie cum sta treaba cu japonezele si cum sta treaba cu frantuzoaicele mai vechi..singurul lucru` care ma atrage la 206 este exteriorul..si interiorul ceva mai nou decat la honda..in rest..caut anturaj cu un hondar..sa ma dea o tura de convingere..:))

vacaroz 08-01-12 17:36

pai daca stiai ce vrei atunci dc ai mai postat aici?
nu mai trai di filme. fiecare marca au scos modele bune si modele rele. toate au avut bubele copilariei asa cum se numesc, motoare bune si slabe

make21 08-01-12 17:42

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4815167)
pai daca stiai ce vrei atunci dc ai mai postat aici?
nu mai trai di filme. fiecare marca au scos modele bune si modele rele. toate au avut bubele copilariei asa cum se numesc, motoare bune si slabe

pt ca nu eram 100% hotarat spre honda..si vreau sa stiu parerea celor care detin aceste masini..si chiar nu inteleg dc tu te obosesti sa scrii aici..cand tot ce ai de spus este contra tuturor..vad ca esti fan vw..si eu sunt..dar nu am facut topicu` asta pt cearta ..vreau pareri despre masini..nu critici despre ce a facut/zis cineva pe aici.

Devu 08-01-12 18:06

Deci, din cate stiu eu.
Honda
Calitati :
- aspect frumos exterior/interior ( linie, model ).
- motoare foarte rezistente la forja/km multi.
- stabilitate in curbe.
- sunetul motorului.
- calitatea pieselor si ingeniozitatea lor.
- nu o gasesti la orice colt de strada.
- pozitia la volan, e geniala !
Defecte :
- prietenii, participantii din trafic vor fi invidiosi pe tine, fiinda tu ai si ei NU. Pe langa asta..."dai rusine" marcilor bmw, opel, dacia, vw cu motoare 1.6 - 1.8 ( stiu, sunt funny).

Peugeot 206
Calitati :
- forma caroseriei pretabila la modificari.

Defecte :
- probleme cu puntea spate.
- se scot mai greu cp+ .

Asta e parerea mea si doar a mea. Din auzite, testate etc etc.
Imi asum spusele.

make21 08-01-12 18:11

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4815230)
Deci, din cate stiu eu.
Honda
Calitati :
- stabilitate in curbe.
- sunetul motorului.
Defecte :
- prietenii, participantii din trafic vor fi invidiosi pe tine, fiinda tu ai si ei NU. Pe langa asta..."dai rusine" marcilor bmw, opel, dacia, vw cu motoare 1.6 - 1.8 ( stiu, sunt funny).

Peugeot 206
Calitati :

Defecte :
- se scot mai greu cp+ .

Imi asum spusele.

imi plac defectele hondei !! :)) acum revin cu intrebarea mea..v-tech la honda e ca un fel de vanos de la bmw ? (scz dak am spus vre`o prostie..dar despre honda chiar nu stiu prea multe..) oricum cand o voi lua..va fi un 1.4 cel mai probabil,de 75 cai..sper sa fie mai vioaie decat un logan 1.4 sau chiar 1.6 ..

Devu 08-01-12 18:14

Quote:

Originally Posted by make21 (Post 4815242)
imi plac defectele hondei !! :)) acum revin cu intrebarea mea..v-tech la honda e ca un fel de vanos de la bmw ? (scz dak am spus vre`o prostie..dar despre honda chiar nu stiu prea multe..) oricum cand o voi lua..va fi un 1.4 cel mai probabil,de 75 cai..sper sa fie mai vioaie decat un logan 1.4 sau chiar 1.6 ..

Despre vtec prefer sa ma abtin dacat sa zic vreo prostie...o sa-ti raspunda cineva mai in masura la asta.
Stai calm, cel de 75 cp face fata cu brio 1.4-1.6 de le Logan.

make21 08-01-12 18:15

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4815249)
Despre vtec prefer sa ma abtin dacat sa zic vreo prostie...o sa-ti raspunda cineva mai in masura la asta.
Stai calm, cel de 75 cp face fata cu brio 1.4-1.6 de le Logan.

a ta vad ca are 90 de cai..asta e stock ..sau ai dus`o tu in 90 ?

vacaroz 08-01-12 18:17

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4815230)
Deci, din cate stiu eu.
Honda
Calitati :
- stabilitate in curbe.
- sunetul motorului.
- pozitia la volan, e geniala !
Defecte :

Peugeot 206
Calitati :

Defecte :
- se scot mai greu cp+ .

Imi asum spusele.

pai tu compari o masina premium (se evde si in pretul pieselor) cu una non premium. una are vreo 1000 kile si cealalta 1400.

Devu 08-01-12 18:19

Quote:

Originally Posted by make21 (Post 4815251)
a ta vad ca are 90 de cai..asta e stock ..sau ai dus`o tu in 90 ?

90 cp stock.
Sunt 2 motorizari pe Ej9, d14a3 -75 cp si d14a4 - 90 cp . Diferenta ar fi garnitura de la admisie si ECU ( daca gresesc sa fiu corectat ).
Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4815256)
pai tu compari o masina premium (se evde si in pretul pieselor) cu una non premium. una are vreo 1000 kile si cealalta 1400.

De ce majoritatea, cand auziti Honda, "aaa sunt scumpe piesele" ?

make21 08-01-12 18:22

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4815260)
90 cp stock.
Sunt 2 motorizari pe Ej9, d14a3 -75 cp si d14a4 - 90 cp . Diferenta ar fi garnitura de la admisie si ECU ( daca gresesc sa fiu corectat ).

ai idee cumva dak ambele ies euro 2 ? ca o sa iau una neinmatriculata..si am vazut destui care au zis k au avut probleme la rar..masina in acte e euro 2..dar la noi aici iesea non euro..
cat despre greutate..1000 are honda si 1400 peugeout..nu ?

vacaroz 08-01-12 18:23

Quote:

90 cp stock.

poate asa or fi, nu am comentat pe tema asta
nu man, ma refeream la bmw e36.
peugeotul tot pe la 1000 se invarte banuiesc

Devu 08-01-12 18:25

Quote:

Originally Posted by make21 (Post 4815266)
ai idee cumva dak ambele ies euro 2 ? ca o sa iau una neinmatriculata..si am vazut destui care au zis k au avut probleme la rar..masina in acte e euro 2..dar la noi aici iesea non euro..
cat despre greutate..1000 are honda si 1400 peugeout..nu ?

Da, sunt euro 2.
A mea are 1040 kg. Daca vrei ceva mai usor...opteaza pentru Civic Eg.
Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4815269)
poate asa or fi, nu am comentat pe tema asta

Asta am dedus din postul tau, ca piesele la Honda ar fi scumpe si nu e asa...daca am inteles gresit, scuzele mele.

mad_runner 08-01-12 19:30

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4814511)
prima poza dar are farurile alea mici ... din sticla cu striatii.. adica este identica cu asta doar ca neagra ... are 115 :| ca doar in talon m`am uitat sau nu am vz eu bine

aia are motor de 1.5 pro-tec de 105cp d15b7 e codul motorului ....

rockitos 08-01-12 21:27

Vad ca e modelul la care m-am gandit. Eu am condus Honda ej9 pana la mare, cand am fost cu un prieten, e o masina foarte agila, si chiar daca motorul de 1.4 si 90 de cai nu spune multe, e foarte reusit, si se misca extrem de bine. Minusuri evidente, sunt faptul ca masina a fost gandita ca masina sport asa ca daca prinzi o groapa (si sunt o gramada in Romania) o sa ti se para ca esti aruncat de la etajul 4, nu este deloc practica, si este foarte incomoda in interior datorita spatiului mic disponibil, iar zgomotul din interior este foarte mare. Pe de alta parte peugeot este in general foarte confortabil, si ca interior si ca suspensii. Nu stiu ce versiune de 206 vrei sa iti iei, dar ultimul e foarte reusit. Stiu un taximetrist care are 300 k cu el fara nici o problema, e confortabil, consuma putin ca orice peugeot. Se pare ca trebuie sa alegi intre o masina foarte agresiva ca honda ej9, dar care este destul de inconfortabila, si un peugeot 206 mai linistit, dar destul de confortabil :lol:

make21 08-01-12 21:34

Quote:

Originally Posted by rockitos (Post 4815606)
Vad ca e modelul la care m-am gandit. Eu am condus Honda ej9 pana la mare, cand am fost cu un prieten, e o masina foarte agila, si chiar daca motorul de 1.4 si 90 de cai nu spune multe, e foarte reusit, si se misca extrem de bine. Minusuri evidente, sunt faptul ca masina a fost gandita ca masina sport asa ca daca prinzi o groapa (si sunt o gramada in Romania) o sa ti se para ca esti aruncat de la etajul 4, nu este deloc practica, si este foarte incomoda in interior datorita spatiului mic disponibil, iar zgomotul din interior este foarte mare. Pe de alta parte peugeot este in general foarte confortabil, si ca interior si ca suspensii. Nu stiu ce versiune de 206 vrei sa iti iei, dar ultimul e foarte reusit. Stiu un taximetrist care are 300 k cu el fara nici o problema, e confortabil, consuma putin ca orice peugeot. Se pare ca trebuie sa alegi intre o masina foarte agresiva ca honda ej9, dar care este destul de inconfortabila, si un peugeot 206 mai linistit, dar destul de confortabil :lol:

da..sunt cam intr`un mare impas..imi place cum arata 206`le..bag mana in foc ca o sa imi placa cum se conduce civicul..si cu toate astea..nu pot sa ma hotarasc..imi place cel mai mult ej6 coupe..dar se gaseste mai greu si e ceva mai scumpa..chiar simt ca o iau razna..:)) la 206 am cam renuntat..raman pe honda..dar nu stiu care.. ori ej9 hatchback ,ori coupe..si ma duce putin de tot gandul si la del sol..e un coupe pe bazar..cu nr rosii de if..are omu` postate 2 nr de tel..unu` nealocat..si la altu` raspunde o domnisoara care zice ca e nr gresit..si una pe autovit ..dar e cam cazuta..

apache 08-01-12 21:52

Quote:

90 cp stock.

iti raspund eu
Masina .Accord 2005
accident usor

aripa stanga+bara fata+o janta originala 15" tabla = 160 de mil. (asta anul trecut de pasti) .

De banii astia-mi luam un golf 4.

Later edit:+far,si alte maruntaie....oricum repet si subliniez, accident minor

Devu 08-01-12 22:01

Quote:

Originally Posted by apache (Post 4815651)
iti raspund eu
Masina .Accord 2005
accident usor

aripa stanga+bara fata+o janta originala 15" tabla = 160 de mil. (asta anul trecut de pasti) .

De banii astia-mi luam un golf 4.

Later edit:+far,si alte maruntaie....oricum repet si subliniez, accident minor

Nu compara o masina din 2005 cu una din 96- 00 :!: Cu 1000 si ceva de euro, iti iei un Ej intreg, neinmatriculat ...
E ca si cum ai compara mere cu pere ...

apache 08-01-12 22:04

Da,vroiam dupa aceea sa adaug.
Intretinearea japonezelor ca si cea a frantuzoaicelor este scumpa .nu sunt doar vorbe in vant ,daaar (un mare dar) nu cred ca este valabil si pentru modelele mai vechi unde diferenta nu este atat de simtita ca in cazul modelelor mai noi . Si prin vechi nu ma refer la antichitati ci la 1990-2000

Devu 08-01-12 22:08

Quote:

Originally Posted by apache (Post 4815675)
Da,vroiam dupa aceea sa adaug.
Intretinearea japonezelor ca si cea a frantuzoaicelor este scumpa .nu sunt doar vorbe in vant ,daaar (un mare dar) nu cred ca este valabil si pentru modelele mai vechi unde diferenta nu este atat de simtita ca in cazul modelelor mai noi . Si prin vechi nu ma refer la antichitati ci la 1990-2000

Induci omul in eroare si dai palpitatii inimii :lol:.
Ca exemplu, la Ej9 ...cu 1500 ron se poate cumpara faceliftul ( capota - aripi - bara - faruri ).

make21 08-01-12 22:15

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4815681)
Induci omul in eroare si dai palpitatii inimii :lol:.
Ca exemplu, la Ej9 ...cu 1500 ron se poate cumpara faceliftul ( capota - aripi - bara - faruri ).

ce dif e intre ej9 normal si facelift ? :oops:

lord_wader 09-01-12 10:18

Quote:

Originally Posted by make21 (Post 4814972)
inca ceva.. :d imi poate explica cineva diferenta dintre 1.6 esi si vti ? si iau in calcul acum civic vs del sol..del sol imi place mai mult decat civic ej9..dar are 2 locuri..nu ca as umbla cu prea multi in masina..dar la nevoie..sunt bune..

Pai explica-mi si mie: in primul post pomeneai de fiabilitate, motor mic de 1.4, consum mic, intretinere ieftina, ai facut Versus cu 206 si acum ai ajuns la motor 1.6, la turbo(ai scris pe undeva ca asta ai de gand daca pui mana pe Honda) si 125CP? :lol:

Quote:

Originally Posted by make21 (Post 4815242)
oricum cand o voi lua..va fi un 1.4 cel mai probabil,de 75 cai..sper sa fie mai vioaie decat un logan 1.4 sau chiar 1.6 ..

LOL, tu te crezi pe pista cand esti pe strada? asta sa fie marea ta bucurie? ca ai masina mai rapida ca un logan-nu in sens de intrecere ci la demaraj?

peter 09-01-12 11:46

De ce trebuie sa fie un mister pretul pieselor ?

Intrati pe un site de piese auto si gata....

Am intrat eu acum si va dau cateva ex ptr 1.4 90hp :

-kit ambreiaj sachs 1219 ron
exedy 1313 ron

-kit distributie 270 ron

-amortizor optimal 205 ron

-filtru aer mann 70 ron
-filtru combustibil mann 78 ron
-filtru ulei mann 50 ron

Asta ca sa isi faca omul o idee...

teen.ager 09-01-12 12:33

Da, sunt mai scumpe ca majoritatea, insa daca stai sa te gandesti, unei Honde daca ii dai ulei (motor si cutie) si filtre cand trebe, o sa te tina mult si bine. Nu cred ca lumea e constienta cata forja poate manca un motor de Honda.

Stiu pe cineva cu un EJ9 din '00, 1.4 75 de cai de fabrica.. a schimbat garnitura de la admisie (garnitura care face "diferenta" intre 75 si 90 de cai).. Si m-a facut o tura apoi.. am ramas... pfff, prost! la cum fuge.. Nu sunt de parere ca sunt galagioase in interior (sau poate nu am eu urechea formata).. Cat de suspensie, omu' avea arcuri sport.. Intr-adevar, era putin cam ridica, da nimic incredibil. Nu cred ca o sa-i para rau daca o sa aleaga Honda.

+ de asta, omu' a dat rusine la masini "grave".. BMWuri 1.6, 1.8, Golfuri 1.4 16v, 1.6 16v, Probe american 2.0 115 cai.. si lista poate continua.

PS: HONDA- Hold On, Not Done Accelerating!

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning