![]() |
SPANIA
8 Attachment(s)
am sa va pun niste poze cu tuning din spania,mai bine zis creatii facute de un roman plecat din 1995
|
Re: tuning spania
wwwwwooowwwwww , sunt super tari masinile dar ultima e belea :D
|
Quote:
calibra e superba! .. stii ce ai de facut in continuare ! succes! si bine ai venit pe 4t intl ! |
Re: SPANIA - tuning
Sunt super masinile. Ai maini de aur ce sa mai vorbim. Calibra ta e tare.
|
9 Attachment(s)
Quote:
Am sa va mai trimit ceva poze de la ultimile proiecte si cum nu...cum arata acum opelul calibra dupa citeva ore de modificari. Intentia mea ie sa particip in 2007 cu opelul calibra in top 100 si sa obtin rezultate mai bune. |
Quote:
|
Ai pus faruri de Civic pe Calibra?
|
va rog eu, explicati-mi care din masinil;e astea e Calibra ca eu nu vad nici o Calibra in pozele astea?!
In rest, succes cu atelierul, imi place Mazda 6 de la inceput si E46-ele, in rest nu-s asa pe gustul meu |
5 Attachment(s)
Quote:
mazda 6? nu am niciuna,poate mazda 3... |
Calibra este cea din prima poza. A iesit super pana acum. Astept sa mai vad poze cu ea din diferite unghiuri.Bafta in continuare
|
Quote:
Mazda 3 sorry, cea gri din primele poze George - unde e Calibra in prima poza? In primul set prima e o mazda 3, in al doilea set o vedere dintr-un garaj si in al treilea nu se vede prea bine, stopurile par a fi de la un Nissan 200SX dar masina cred ca e altceva..... |
bravo!!!ffff frumos,ma bucur pt tine!!!:shock: :shock: si rominia are nevoie de meseriasi ca tine!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite ca am gasit si poza cu calibra:
|
5 Attachment(s)
niste poze cam cum arata calibra acum...
|
Misto treaba...cati dintre noi n-am da sa avem resursele si indemanarea ta mestere!...Din ultimele poze incepe sa semene cu un F40 sau Testarosa!!!
|
6 Attachment(s)
peugeot 206 y rover mg
|
frumos 206-ele!
da, la calibra ai pus stopuri altezza de 200SX, arata destul de bine conversia de stopuri |
6 Attachment(s)
bmw 328 E 36 ; opel calibra catano ; fiat stylo.
|
1 Attachment(s)
Frumos BMW-ul. Spune-mi si mie te rog: Exista o lama pentru un spoiler tip Skyline pentru calibra? Spoilerul este cel din poza
|
Quote:
Bara de la skyline nu are o forma continua si sar putea sa ramina rau...eu nu ti-as recomenda s-o faci. Dar daca vrei sa cobori bara poti sa tai pe la jumate si sa o prelungesti in jos pina la inaltimea care o vrei , dar tine minte ca pierzi linia intre bara fata-praguri si bara spate. Succes si numai bine. |
Nu vreau sa o las mai jos, vreau sa o protejez cu o lama subtire din fibra. Drumurile sunt bune, da mai sunt intrari in parking-uri subterane unde imposibil sa nu frec cu ea pe jos
|
@adrian gavrila
Poate iti faci putin timp sa ne spui cum a inceput totul , ce presupune intretinerea unui astfel de atelier .. cele mai bune creatii.. etc! Cred ca multa lume e curioasa de asta Superbe masinile si intardevar Spania are un ''aer'' mai ciudat in ceea ce priveste modificarile auto! |
prea tare ce faci tu !
succes in continuare......toate masiniile sunt superbe ! ai concurenta acolo in spania ? ma refer daca mai exista vreo firma specializata .... |
Quote:
|
nu asta vroiam sa spun....sunt multe firme de tuning...
dar zic daca are o firma concurenta...mare...:roll: cum e la noi C&C - PitStop.... |
te referi prin zona... sau in generel... il poligonul unde e firma lui... dupa cum imi aduc aminte... acu cativa ani... era una.. destul de tare. si renumitea.. acum nush daca mai ee... sau poate si-o mutat sediul... in fuenlambrada... si tot de un roman era coordinata.. firma respectiva... Va doresc Sarbatori fericite !!!
|
In primul rind AN NOU FERICIT la toti si toate cele bune...
Am fost in tara de sarbatori si am fost in vizita pe la oradea la Dr ZOZO. Am toate respectele pentru el , lucreaza bine si la preturi eoarte bune. Un salut domnului ZOZO. cj-01-wob : in primul rind , ceea ce ma facut sa deschid un atelier tuning este placerea de a sta intre masini.2 intretinerea unui atelier tuning dupa parerea mea este foarte scumpa din cauza ca modificarea masinii ia mult timp si pretul foarte strins...daca ai vreo problema (asta ie ceva normal) cu montajul sau cu vopseaua,incepi sa pierzi bani. 3 trebuie sa ai in spate un sac de ceva bani sa poti continua,sau sa inchizi atelierul in putin timp... peter :cred ca concurenta este si va fi mereu. fixius :in poligonul meu nu a fost niciodata un atelier tuning,dar daca te referi la Fuenlabrada... ai dreptate ,acolo sunt 2 mafiotul: am 3 angajati si ca sa montez atelierul mi-a luat vreo 70.000€ georges 14 :ti-as propune sa nu pui o lamina din fibra ca ar trebui sa o schimbi cam des...fao din tabla si asa poti proteja mai bine bara si pe lunga durata. Salutari la toti si am o intrebare: este cineva care are experienta in vopsit(bine)si experienta in tuning? M-ar interesa un om serios care vrea sa lucre in spania. Astept raspunsuri pe : [email protected] |
Faine lucrarile tale foarte frumoase mai pune niste poze inspecial daka mai ai cu opelul astra...e belea rau si 206 e belea rau....Un An Nou Fericit si tie .:D
|
eu stiu sigur, ca acolo.. in poligonul tau.. mai demult era una dintre cele 2ua ce acum sunt in fuenla... unu dintre baietii care lucatu.. sau poate kiar si unu dintre baietii ai carei tatic a deschis un taller tuning acolo avea si ceva chalet in escalona, si o mai deschis inca un taller intre escalona si torrijos.. acum nu mai stiu nimic de el.. ca nu am mai fost de aproape un an pe acolo.. dar asi putea garanta 100% ca a fost ceva taller prin poligonul tau...
|
6 Attachment(s)
opel astra , audi a 3...
|
arata foarte bine a3-iul.. felicitari !!!
|
9 Attachment(s)
Va Mai Pun Niste Poze,sper Sa Va Placa
|
focusul arata foarte bine .. !
|
frumos si leonu !un lucru il strica -masca de la motor trebuia sa fie cea normala cu aerisiri!!
|
eu nu am vrut sa jignesc... saracu om.. o pus suflet in ceeea ce o facut..
|
ia terminati !
acolo e un atelier de tuning se modifica masinile dupa preferintele clientilor nu dupa ale proprietarului! Ca munca si finalizare lucrarile m-i se par excelente ! |
prea tari masinutele! Mai ai poze cu Hiunday Coupe?
|
[QUOTE=Fixius;685331]arata foarte bine ....QUOTE]
Intr-adevar arata exceptional creatiile din Spania,care in mod cert sint deasupra celor din Italia. Am o cutiozitate si de fapt o rugaminte lui @adrian gavrila.Ma intereseaza cum se fac omologarile acestor modificari in Spania ,legislatie si evident costurile aferente,cu specificatie in acest thread : https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23167-omologarile-tuning-ales.html Spun asta prin prisma faptului ca In Italia asemnea modificari (pentru masinile de strada si nu de show)sint prohibite in Italia,obtinerea oricarei omologari fiind aproape imposibila datorita legislatiei. |
foarte misto focusul negru
simple, clean and mean sper doar sa aiba si un motor pe masura |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning