![]() |
Bt 05 Aws
Am pus niste poze cu ce mi-am skimbat ..faruri pe fatza si lampi spate ..am sa mai fac daca intereseaza pe cineva:)
http://upload4.postimage.org/1864011/09122006005.jpg http://upload4.postimage.org/1864001/09122006007.jpg http://upload4.postimage.org/1864040/09122006006.jpg |
Re: Bt 05 Aws
misto farurile , la cat te-au ajuns ??? bafta !
|
oooo da.....imi place !!! ;)
|
Quote:
|
super farurile .. au si xenon sau numai angel eyes ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca 2 poz3
|
Nu pot sa cred!
4 Attachment(s)
NU mai pot de bucurie!Dansez in jurul tastaturii!Mi-a venit masina!URA!
RAzvane.....in sfarsit te-ai apucat si tu sa-i faci ceva...Abia Asteptam...sincer.Ce-i mai grav acu? JANTE! JUST KEEP ON DOIN' WHAT U DOIN'!......poze.... |
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Frumoasa masina.
|
Xenon light
6 Attachment(s)
Am fost la service Vw si mi-am pus xenoane..si am aflat ca aveam si instalatie de stropire faruri:) si nu am stiut :)) in fine ..pun cateva poze si imi cer skuze ca masina e murdara dar dupa ce am spalat-o a-2-a zi plouase:)
|
Da nu aveai buton pt spalarea farurilor? sau nu l-ai vazut pana acum? Otherwise, ai facut o investitie misto....imi plac tare "angel eyez"
|
Quote:
|
Quote:
Sorry pentru greseala :) 'tropitoarele' ..stropitoarele vroiam sa scriu:oops: |
11 Attachment(s)
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste pareri ...vreau niste jante pentru masina dar nu stiu care merg mai bine...am pus pozele mai jos ..multumesc
Am pus si o poze cu un tuning virtual ..vorba vine.. facut d emine in graba ..Ultima poza |
arata bine cu alea(barracuda,daca nu ma insel)....acum depinde si ce marime iti iei(recomandabil un 17-18")si ce talon o sa ai la pneu..
|
sta bine tare cu alea puse de tine
|
razvane toate sunt misto dar cred k cel mai bine ar sta cu poza 4 sau 8
parerea mea :) |
Quote:
|
iati jatele 4 parerea mea...dau mai bine.. :)
|
Ei zic la fel 4 sau 8.Cele 8 nu iti plac sunt chiar foarte originale si stii ca merg pe bora alea cu multe spite subtiri.Eu zic k e mai originala cu cele 8 adik mai rara am vrut sa zic ca cele cum sunt 4 sunt multe pe masini.Acum majoritatea isi aleg jante cu cat mau putine spite sa se vada roata./Deci parearea mea 8 sunt mai originale ca 4 care sunt frumoasa,hai k te-am bagat in ceata.8 8 8
|
poi dak e so luam la unicat mai bine ar merge 7 ...k asa nam mai vazut pe masini :P adevaru k si 8 is misto...da baiatu e nehotarat...asa k eu ii recomand 7...
|
mie imi plac 6 eu asta mi`as pune la mashina apropo la ce pretz le iei ?? shi de unde
|
Quote:
|
Eu tot nu sunt hotarat:( sa mor eu m-am bine imi iau capace :((
|
:))) la ce scoruri au jantele mai bine itzi iei capace in forma de spinere :))
|
:))nu pentru ca...capacele iti sar in mers:)) ..cand mi-am cumparat masina mi-a sarit capacul si a sarit un om in fatza mea si a fugit cu capacul ..asta in timp ce eu mergeam cu masina ..mi-a iesit in fatza:))
|
1!!!si Dak Nu-ti Place Auriu.....4!!!na!!!
|
sunt faine si 4 si 8 , mai degraba 4 .. da eu tot la 1 raman :))
|
1 is la fel ca 10 numa k is aurii...razvane orice altceva inafara de 1 si 10 is cele mai parna parerea mea...ai 2,3 ,4,8 care is super ;)
|
Tu ai si un golf 4 bej tot cu numele aws?
|
3 Attachment(s)
Am vazut in BT pe langa bazar un Golf III cu numere de Italia , avea niste BBS RC-uri beton pe ea , cred ca alea s-ar potrivi de minune si la tine
Si niste poze ca sa vezi cam cum i-ar sta |
Quote:
NU ala lucreaza la birou (NOtariatul Reta Anitei)..si pentru ca avem rezervate 10 numere AWS a vrut sa isi puna si el ..eu am doar bora bt05AWS si taicamiu bt02AWS atat ..si mai este unul care a lucrat la birou tot cu aws ..dar acum nu mai lucreaza are un FORD model mai veki verde si atat:P |
Quote:
|
4 sau 8...mergi pe unicat...nu multa lumea are asa...si golfu ala 3 care l-ai vazut nu e un simplu golf e un vr6 si are aprox 300 CP...ti-ar sta bine si cu jante de alea...
|
Quote:
|
Pana la urma mai cumperi jantele sau o lasi balta sa stim si noi sa nu murim aici cu balelele la gura dupa jantele alea.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce Spuneti de janta asta ?Parca nu mi-ash lua jante cromate nu prea imi plac pe bora stralucesc prea tare ..voi ce spuneti..imi place asta nu e cromata e din titan..cu buza de inox
Astept pareri |
Deci e faina sau naspa janta asta? mie mi se pare super dar mai vreau pareri:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning