![]() |
E90
8 Attachment(s)
So...am revenit la bmw..am achizitionat un 320d e90..las pozele sa vorbeasca
|
Re: E90
felicitari pentru achizitie , ii sta nemaipomenit de bine incaltat cu jantele astea.
|
Frumoasa masina...Felicitari pentru achizitie!
Ai tradat grupul vag? :) |
felicitari. arata chiar foarte bine
|
La VAG am renuntat de cand am luat subaru..:)) ca pentru ala am renuntat la golf :D Multumesc pt aprecieri :X
|
o adevarata frumusete:-)
ceva planuri de viitor? sa o stapanesti sanatos! |
5 Attachment(s)
Pai..probabil doar plafon negru lucios ,in rest are de toate,zic eu :)
Ca sonorizare masina are 8 boxe hertz ,un subwoofer destul de mare. Exterior are pachet M,suspensie reglabila KW pe inaltime si duritate,pleoape,angel eyes aftermarket,jante 19'',ornament la evacuare sa arate si ea decent,grile cromate,embleme carbon..nu stiu ce as putea sa i mai fac :) Sunt adeptul tuningului simplu :) |
1 Attachment(s)
Deliric e de vina !
|
EU SUNT DE VINĂ ! :dance:
|
Quote:
Poti sa dai mai multe detalii despre sistemul de sunet hertz? amplificator folosit si ce model de hertz ai folosit? |
super tare masina.o intrebare..cat te-a costat suspensia si cum se comporta la denivelari?inainte am avut un opel si aveam suspensie sport ta-technix si nu era asa rigida...parca as vrea sa o mai cobor si eu dar nu sunt hotarat la ce marca ..
|
Eu asa am luat masina din Germania,nu am idee cat a facut suspensia,sau ce model de boxe hertz am,se vede doar scrisul de pe ele :) Oricum,volum la maxim,se aude impecabil ! Sunt super multumit de colivie
|
Neahhh naspa masina nu mi place beahh :)))
|
Frumoase rau masinile astea urate:))) Nici mie nu mi place a ta ! :))
|
BOMBA CU CEAS :D :D :D :D
|
:shock::shock:super tare masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
Superba masina, sa o stapanesti sanatos!
|
Multumesc,in curand revin cu poze mai noi :)
|
Quote:
Imi place mult poza cu politia!!!;) |
* da f. bine jantele pe ea.
* Pacat ca nu ai trapa se vede-a si mai frumos. * Cat ai dat pe ea? Si la ce km ai loato? |
2 Attachment(s)
.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning