Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Propunere (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/28690-propunere.html)

DACIA-Wrc 07-12-06 13:30

Propunere

lasand toate certurile de peste an, toate discutiile la oparte fac urmatoare propunere

fiecare in acest an a pierdut sau a castigat diferite lucruri
a castigat premii, si-au imbunatatit masinile au facut prin casa una alta, ma rog, au evoluat

propun sa facem in perioada sarbatorilor o bucurie unei familii nevoiase sau centrului de copii sau stiu eu o donatie
fiecare sa doneze ce vre si ce poate pentru a face in perioada sarbatorilor o persoana sau mai multe fericite

eu donez un calculator complect, haine 2 paturi si ceva ghete de iarna.
cine vrea sa se alature sa faca o fapta buna in perioada sarbatorilor de iarna sa-mi zica sa le depozitam undeva si sa le ducem in una din zilele urmatoare.

chiar as vrea sa fac o fapta buna anu asta, sincer.

smoke 07-12-06 13:38

Re: Propunere

suna bine.. numa greu sa aduni lumea.. daca se face ceva mai amplu sign me in

JUST-DO-IT 07-12-06 13:40

bun da e ceva doar la cj sau e valabila peste tot?????eu as avea vreo 2 saci cu haine pt copii mici,poate mai mult....daca e ceva concret sunt de accord

DACIA-Wrc 07-12-06 13:50

eu vreau sa ajut niste oameni
sunt dispus sa-mi pun masina la bataie si sa car eu tot
imi zice fiecare ce are viu le ridic
si le duc la centrul copiilor strazii
sau la biserica si ei sa le doneze mai departe
sau stiu eu...
just eu sunt din cluj, acuma sa vin pana in iasi...cam greu :P
ideea ii ca daca tot am castigat ceva anu asta, fiecare are ceva in plus care ar putea da pentru cineva mai sarac parerea mea ii ca ar putea s-o faca
sunt cionvins ca cineva acolo sus va aprecia acest gest, si dumnezeu nu doarme si iti da innapoi inzecit, sunt cinvins de asta !!!

DACIA-Wrc 07-12-06 13:52

ps: nevastamea are numa haine de donat, un alt vecin s-ar putea sa doneze un tv color... ma rog, fiecare ce are si ce poate (daca doreste bineinteles)

JUST-DO-IT 07-12-06 13:56

----buna sa inteleg ca esti fata?bravo tie pt initiativa....nici vb cum sa vii de la cluj pt cateva lucruri pana in iasi????daca vii la un suc/cafea mai merge......
----ideea ta e f buna,fiecare are pe acasa haine care au ramas mai mici etc de care multi oameni nevoiasi s-ar bucura.....deci nu ar strica sa facem o colecta ceva......eu sunt pentru........mai ales ca vine si craciunu,e un gest crestinesc,nu?

DACIA-Wrc 07-12-06 16:42

is baiat tipa din poza ii nevastamea
si m-am gandit sa bucur niste persoane facand o chestie din asta caritabila
doar cine vrea nu oblig pe nimeni, deja de la pranz am ceva lucruri stranse prin casa, deseara mai vine un vecin cu ceva...sper sa se stranga ceva mai mult
problema ii ca n-am unde sa le depozitez, daca m-ar putea ajuta cineva cu un statiu, un beci, garaj, stiu eu...ceva unde sa am acces si daca acea persoana nu-i acasa (o fi la lucru, scoala, plecata din oras)

DoDo_Dorin 07-12-06 18:13

si io ma bag daca vi cu mine la un suc ceva :))))))))))))))))))) nu acuma serios i'm in

Fixius 07-12-06 19:07

eu asi avea mai multe locuri.. nu sunt foarte, mari... dar niste haine ar incapea...
iar cu faza cu ias-ul.. m-am gandit, ca fiecare sa punem un banut si sa le trimita in coace.. si eu o sa vin cu tine DACIA-Wrc sa le ducem la casa de copii !!! si eu daca scotorosesc bine prin dulap am ceva bluze...
ce parere aveti de ideea cu trimisul ???

DACIA-Wrc 07-12-06 20:28

ideea ii in felul urmator, m-am gandit bine
sa nu dea nimeni bani, ca poate banii ajung in buzunare unora si nu la cine chiar are nevoie
ma gandeam la obiecte ca nu cred ca ar lua cineva haine sau stiu eu ce
cine vrea sa ma ajute sa facem impreuna 4tuning cluj o fapta buna il astept alaturi de mine
ii perioada sarbatorilor de iarna iert tot, uit tot pentru o cauza nobila.
fixius is deacord si cu banii , oricum pana in 35kile parca costa 300 de mii prin cargus
de la 10 persoane ar fi 1 pachet de tigari mic...deci n-ar fi mult

daca cineva ar face rost de spatiu de depozitare, sa ma anunte ca sa le ducem acolo
un garaj ar vi ok, sau o pivnita, eu nu am nici una nici alta.

si daca se strang multe lucruri o sa avem nevoie de mai multe masini sau sa inchiriem un camion sa le ducem...sau stiu eu cine are dubita...sau orice ajutor sustinere, este binevenita pentru ceva caritabil

DACIA-Wrc 07-12-06 20:30

as prefera cine da haine sa fie cat de cat curate nu cu miros de transpiratie sau rupte ca am jugni acele persoane
sa ne punem noi cum am vrea noi sa primim cam asa sa le dam

DaNuTzU' 07-12-06 20:39

mah dacia wrc eu zic ca cine face o fapta buna o face pana la capat! eu sik ca printre noi nu este cineva care sa faca asa ceva!!
eu ma bag maine caut sa vad ce si cum;)
doamne ajuta!

DACIA-Wrc 07-12-06 21:28

doamne ajuta
mai intreaba si pretenii sau stiu eu, sai facem fericiti pe oamenii aia
numa bine si sper sa iasa ceva frumos

aokimare 07-12-06 21:32

sign me in...am si eu ceva haine care au iesit din moda 8)
si poate mai gasesc ceva....

ar trebui sa gasim un loc unde sa le adunam...si sa fixam o data pana cand se pot aduna chestiile.
Daca aveti careva un garaj care poate fi folosit vreo 2 saptamani ar fi ideal..
Am putea sa facem donatia chiar de craciun sau cu o zi inainte...ma rog..parerea mea...
Exista un loc ptr copiii strazii undeva pe langa LukOil pe str Fabricii...nu??
Ar fi oare ok?

DACIA-Wrc 07-12-06 21:41

la ala m-am gandit si eu
ma bucur ca lumea se baga in treaba asta
horea la tine nu le-am putea baga acolo dupa garaj? puse in saci, acoperiti cumva...
eun-am posibilitatea de depozitare...sau fiecare sa le tina acasa...pana in ziua x, atunca facem rost de o dubita, camion, si merem sa lke colectam si sa le ducem
astept variante

Cata RHC 07-12-06 21:50

cand si unde ? Aduc si eu cate ceva...

aokimare 07-12-06 22:01

sorry dar la mine nu e loc nici de o tigaie...in spate le-ar face cainii fasii.....nu are nimeni ceva garaj de bloc care s-ar putea folosii 2 sapt??

timestoper 07-12-06 22:30

eu va propun inca ceva ...pe langa faptul ca ii o idee foarte buna .....putem sa chemam si tv sa vada ca cei care au masini modificate nu sunt neaparat smecherasi pusi pe fapte rele .....am sa mai vb cu preiteni de ai mei si tinem legatura pe forum.....
ps:zic ca putem strnge pana in 20 ...

tekno 07-12-06 23:11

ceva tzoale care nu le mai port am si eu de dat, da' la cine unde sa le las?
timestoper, eu zic ca e mai bine sa ramana in anonimat chestia, dumnezo vede, restu nu conteaza...

Fixius 07-12-06 23:23

am eu un fel de magazie sub balcon, daca venit 2 sau 3 sa ma ajutati sa fac un pic de ordine, am si ceva jante... sa le aseazam cumfa.. si acolo aveti si acces...

daca le punem in saci, cam 10 20 de saci pusi cu grija ar incapea...
acum sa vad.. cine ma ajuta.. sa fac un pic de spatiu...

daca e nevoie, am ceva prieteni pe la prima, si pro tv cluj

aaa si B1tv

tekno 08-12-06 01:42

NU, NU E NEVOIE DE TELEVIZUNE! decat sa facen pentru reclama mai bine nu facem :evil:

DACIA-Wrc 08-12-06 13:37

doar pur caritabila am vrut sa fie
sa facem un bine
nu sa facem reclama

fixius is deacord sa te ajut cu amenajarea spatiului, daca mai este cineva deacord sa ajute sa zica

Fixius 08-12-06 15:02

pe maine ca e sambata... sau pe cand ne strangem sa amenajam... spatiul ?

DACIA-Wrc 08-12-06 15:26

eu am cam 6 saci pana in prezent
sa vad navastepea ce mai da, niste vecini...ar fi ceva
+ 1 calc si un monitor de la mine
s-ar putea un microunde si un tv de la alt vecin, inca nu-i nimic sigur, haine sunt cinvins si ghete, pantofi, alea alea

Fixius 08-12-06 15:47

eu spun ca lucrurile de valoare.. deocamdata sa le tineti la voi, sau in casa.. sa nu avem surprize pe dimineata...
am mai avut tentative... kiar daca erau numa casete de bere... goale..

RA_2fast4u 08-12-06 19:58

pot si eu sa ajut...

DACIA-Wrc 08-12-06 20:05

esti binevenit

Fixius 08-12-06 20:42

atunci maine, la ce pra va astept la mine ?¿

Piry 09-12-06 02:17

1 daca fixius si dacia wrc conduc operatiunea ii BINE
2 eu nu ma inscriu din mai multe motive, unul e pentru ca nu prea am ce sa donez le-am dat deja prin bloc, 2 am avut experiente neplacute cu cei de langa lukoil, bataie de joc din partea lor nu alta, recomand sa cautati alt centru de colectare a bunurilor
atat

Fixius 09-12-06 11:11

eu ma gandesc in felu urmator: tot ce tine de haine le punem in saci.. si facem cumva sa le depozitam, la mine.. iar cu cateva zile inainte de craciun, le ducem la casa de copii si direct acolo duce-ti si lucrurile electronice ce sunt ptr donat, acolo le impart ei... ce parere aveti ???

DACIA-Wrc 09-12-06 18:58

buna
piry tu ai fost acoloo pe fabricii langa luck-oil la centru de plasament ai copii strazii sau cum s-o numi si nu au primit ce-i dus?
stie careva unde sa le ducem concret?
luni o sa ma duc acolo sa vad care-i treaba
fixius deacord cu tine

DACIA-Wrc 10-12-06 11:08

daca cineva vrea sa doneze bani eu zic sa-i dam copilului asta pentru ai salva viata fratelui sau si hainele sa le dam la altcineva
macar stim ca poate-l putem ajuta pe fratele sau. pareri si daca sunte-ti deacord cu mine haide-ti sa ne miscam repede

http://www.ziarulclujeanului.ro/noca...ceretorie.html

Fixius 10-12-06 14:55

cu bani nu sunt deacord.. dar cu haine da.. spune-mi dacia-wrc cand ne putem intalni si aranjam un pic spatiul unde vom depozita... saci cu haine..

DACIA-Wrc 10-12-06 18:06

maine dimineata eu zic ca ar fi ok....dupa 9
paote 10 ca nus tiu cand ma trezesc

Fixius 10-12-06 19:25

atunci te astept sa vii la mine ??? stii unde locuiesc.. ?

DACIA-Wrc 10-12-06 19:55

da-mi un mp-u si zi sau nr de tel

SVLadone 11-12-06 02:49

ma inscriu si io la donatia asta!!!......astept sa va organizati odata ca lumea,sa stiu unde duc si eu ceva haine!
Doamne ajuta!

DACIA-Wrc 11-12-06 10:10

apoi sa facem loc de depozitare...ca atunci cand le ducem sa mergem cu o dubita sau un camion sa le luam nu sa ne tot plimbam prin cluj.
acuma incerc sa-l sun pe fixius, da surpriza, raspunde? :d
o sa mai incerc ceva mai incolo ca sa ma du sa facem ceva curatenie pe la locul unde are el disponibil.
il mai sun sa vedem

DACIA-Wrc 11-12-06 16:32

deci la aia de pe fabrici...ca sa fie curate ca altfel nu le trebe
la aia din grigorescu doar noi noute sa fie ca altfel nu le trebuie
si am gasit ceva pe valea chinteniului, la casa celor fara adapost
vai de viata mea ce am vazut acolo, totti boschetarii abea aveau dupa de bea apa...

Fixius 11-12-06 18:18

deci: cel ce vrea sa doneze haine sau incaltaminte am facut putin loc.. si poate sa le aduca direct la mine, pe cat posibil sa fie direct in sac... va dau si o adresa dar cei care nu se descurca las si un nr de tel !!!

Gorunului 5 ( la magazin ) sau 0743.731.789 cata, sau fixius, daca sunati, la telefon putesti sa intrebati de fixius, sau daca intrebati la magazin cata sau max

All times are GMT +2. The time now is 21:22.

- Copyright 2026 4Tuning