Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   World`s fastest Ferrari (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/28683-world-fastest-ferrari.html)

silviu_fxx 07-12-06 12:55

World`s fastest Ferrari

6 Attachment(s)
Ferrai Colani(prototip)
Putere maxima: 1000Cp
Cuplu maxim: 900Nm
Transmisie: spate, cutie de viteze cu 5 rapoarte
Greutate: 1650 kg
Viteza maxima: !!!436 km/h!!!(teoretic)

smtraxx 12-12-06 08:50

Re: World`s fastest Ferrari

Hmm interesant..dar deocamdata teorie..pana la practica mai este. si apoi eu zic ca e prea multa putere irosita pe o singura punte..se putea mai bine un 4x4...uite la Lambo..de cand a trecut pe integrala..ce bine merge!
Nice totusi.

ESPinoza 12-12-06 14:42

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 657598)
Hmm interesant..dar deocamdata teorie..pana la practica mai este. si apoi eu zic ca e prea multa putere irosita pe o singura punte..se putea mai bine un 4x4...uite la Lambo..de cand a trecut pe integrala..ce bine merge!
Nice totusi.

inainte mergea prost?:)

Achim 12-12-06 15:51

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 657598)
Nice totusi.

pt viteza maxima avea nevoie de tractiune pe o singura punte. nu e nici masina de raliu... si in plus la drag racing cele mai bune performante le scot masinile cu tractiune pe o singura punte ;)

oricum... f tare acest ferrari! :D

a_ombladon 12-12-06 16:33

cam uratzel designul... dar masina ca performante e .. :weee:

300ZX 12-12-06 16:44

Nu prea imi place design-ul.

Vladz 12-12-06 17:45

unde e TuningBoy cu remarcile lui ?:D
dragutza masina

orlando 12-12-06 18:03

Quote:

Originally Posted by 300ZX (Post 658054)
Nu prea imi place design-ul.

Asta pentru ca nu a contat designul...aici s-a mers pe performante...
Se pare ca incepe sa fie bataia pestelui pe viteza maxima...porsche acum ferrari...maine poimaine...;)

DolusD 12-12-06 18:05

e super tare , oare o sa reuseask sa depaseask bugatti veyron ???

Skillzu 12-12-06 19:26

dc am impresia ca e un proiect 'vechi'.....? :rolleyes2

CJ-01-WOB 12-12-06 20:15

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 658268)
dc am impresia ca e un proiect 'vechi'.....? :rolleyes2

1991 :) .. nu e asa vechi :lol:

1991 Lotec Colani Testa D'Oro
Production: 1 Unit

Skillzu 12-12-06 21:07

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 658324)
1991 :) .. nu e asa vechi :lol:

1991 Lotec Colani Testa D'Oro
Production: 1 Unit

ee....asa da....se vede dupa designul masinii,era chiar ciudat sa fie o masina dupa 2000....mi-a fost frica sa zic k e o masina facuta undeva intre 88 si 95.....era un risc totusi sa ma fac de 'rusine'....8) :lol:

Zerofast 12-12-06 21:26

dac faceau prin 1991 masini din astea ...dc nu se mai incearca sa mai faca ink un proiect ar castigata f mult din publicitate .un adeversar pt veyron.....dar acum totul trebe sa se bazeze pe stabilitate ,control,supravietuire in caz d impact ;) ...proiecte creca sunt dar nu cred s-au aflat niciodata din cauza nereusitelor ;)

bakal 12-12-06 21:49

si cand o sa o poata adapta pt sosea? ideea e buna, masina cam lunga pt gustul meu, dar..................... se poate

DragosT 12-12-06 21:53

SU PER BA!!! formele, botul ascutit, spatele umflat, iesirile de esapament, eleroanele alea doua, plus ca sunt 90% sigur ca are podeaua plata, altfel nu se explica intrarea din fata si iesirea din spate cu "aripile" alea. iar parasuta... nu cred ca este pentru a opri masina de la viteze de 350 km/h. cam multe chestii la ceva atat de "vechi". oricum, moaca asta de printesa adormita cu trasaturi de rechin ma face sa ma ud tot :D

LiviuTZ 17-12-06 22:01

Super speciala masina!!!

DACIA-Wrc 18-12-06 16:39

apoi daca din 91 o facut asa ceva...si prin 92-93 puteau sa-l scoata in productie....oare acuma ce prototipuri ascunse au ? o fi ozn-uri?

fuzzy 19-12-06 01:13

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 658135)
Asta pentru ca nu a contat designul...aici s-a mers pe performante...
Se pare ca incepe sa fie bataia pestelui pe viteza maxima...porsche acum ferrari...maine poimaine...;)

o fi vreo dacie by mclaren maine poimaine :twisted:... mai multe despre masina?? arata interesant iar performantele (adik vmax hihi..) frumusele... cred ca o sa dau un search... chiar sunt curios...

EDIT: de unde ai gasit tu viteza aia de peste 400km/h?!?? ia vedeti paici ce am gasit despre Colani

silviu_fxx 19-12-06 09:40

Check out this motherfucka`:twisted: : http://www.auto-museum.net/vehicule/...rari+1997.html

silviu_fxx 19-12-06 09:47

^^^Am uitat sa spun ca acesta era raspunsul la interbarea lui fuzzy^^^

fuzzy 20-12-06 12:32

merci se pare ca eu nu am gasit ce ai gasit si tu... oricum destul de dubioasa masina date prea multe nu se gasesc despre ea... se pare ca ferrari a tinut destul de secret datele complexe asupra masinii :P

F430 28-12-06 16:25

se pare ca veyronu are mai multi adversari la viteze mari printre care si ferrari asta care e tare chiar daca e teorie numa si la veyron ia loat mai mult pana a iesit la iveala am auzit ca or fost in jur de 5ani pana sal scoata oricum se pare ca no sai mearga prea mult e prea scump si mai is altele mai ieftine si pot sai depaseasca viteza

Bemelo 28-12-06 23:04

Cum ar fi? Te rog nu mai arunca cu vorbe aiurea daca esti in necunostiinta de cauza .. da o nota proasta. Ti-as explica cu ce se mananca .. dar mai bine documenteaza-te singur ... Ah si invata sa scrii.
On topic : masina e doar un prototip. Viteza maxima e doar teoretica... nu stiu de ce face atata caz pe o masina atat de urata cu niste performante afisate doar pe hartie. ....

str33tmania 30-12-06 15:33

pa cine omor ...pt masina astA >:)

F430 31-12-06 16:41

ok stiu ca e teorie dar asta nu inseamna ca nu e posibila chestia, nu te mai agita atata te rog imi ziceam si eu parerea nuti convine asta e si cu scrisu laso deoparte nu asta era important scz dak team deranjat cu ceva

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning