Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 02-11-11 22:24

Vw bora Edition

4 Attachment(s)
Salutari,m-am intors printre voi:D….dupa o prima experienta mk2 de care am fost total multumit,voi continua in cele din urma tot cu vw! booooora:X care de altfel ii una dintre masiniile mele preferate deci nu ii la intamplare(evident am eu alte filme dar deocamdata nu este buget pentru gen: alfa 159,bmw e60,Honda s2000,jetta 3)iar dintre astea,mai low cost pentru mine bora,si bmw e46 eu zic ca ii cea mai potrivita alegere
In fine sa nu lungim vorba,o prezentare scurta a masinii:
este din 2002(model edition)varianta 116 cai in 6 trepte,cu destule dotari zic eu,cam tot in afara de piele…..(ex climatronik,navi original,comp bord display mare,trapa,priza portbagaj 12v,incalzire in scaune,cat kit tel si etc etc..)

Masina a fost unui batran,deci la nivel tehnic ii ok,motor,directie, si altele insa nu prea s-a ocupa de look sa zic asa,a suferit si ceva lovitura la tavan cea ce va trebui sa rezolv cat de curand(urme de chit crapat,si lucrat tiganeste)
+ mai sunt si alte chestii de facut la ea,gen cleme rupte la sprituitoare parbriz si altele de genul…..
incet incet.... si intre timp mai si modificam ceva:D

Ca si planuri,investitii am multe in cap,vedem si ce reusesc mai ales sper sa nu dau kix,pana la urma pentru mine fac masina dar totusi prefer sa fie in trend cu moda:P…..pentru inceput o sa incep cu detalii mici,pentru ca evident schimbarea totala o da jantele si suspensia dar cum vine iarna o sa trag cu ea asa pana la anul.Curand folii,ceva muzica (medie) dar calitate(alpine,jbl,gz)si alte detalii mici….
grila fara emblema si xenonul ii pe drum si peste 1 saptamana ceva am programarea pentru bad boy si sa rezolv tavanul
Altele vedem pe parcurs ca se pot bibili muulte(stopuri,evacuare,etc etc)
Asa ca sper sa iasa cat mai bine,bani sa fie,timp si spor la munca,tunarit tuturor,sa ne auzim cu bine!

ovidiu89 02-11-11 23:03

Re: Vw bora Edition

Arata foarte bine masina. Sa o stapanesti sanatos, si spor la facut bani sa ai grija de ea

soosy 02-11-11 23:05

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4687300)
Arata foarte bine masina. Sa o stapanesti sanatos, si spor la facut bani sa ai grija de ea

da multan...o sa revin si cu poze la motor si la interior si evident cu leduriile achizitionate azi:D
muuuultumit;)

eu sper sa iasa cat mai ok,insa cu timpul ca inainte mai am de facut maruntaie destule:rolleyes2

soosy 04-11-11 18:14

1 Attachment(s)
grila si xenonul este la mine...maine daca o sa am timp o sa fie ON:D
in rest astept eleronul/pleoapa de luneta si pentru saptamana viitoare ajung la foliat geamuriile

mai am chestii de facut pana voi fi multumit,sa fie la linia de plutire ca o masina ingrijita

mi-au facut un VT cu bad boy,insa este prea agresiv asa,eventual as vrea niste iedi pentru asta:rolleyes2....nu prea imi place cum da,ceva mai subtil dar totusi sa fie vizibil

in final,o intrebare colegii!navigatia originala(player cd)are intrare RCA?sa pot monta woofer...
si daca a patit cineva ca climatronikul functioneaza perfect(grade,iluminare,intensitate la trepte si etc)si totusi nu baga gram de aer,nici cald nici rece?
o fi ceva siguranta?

ovy_racer07 04-11-11 18:15

Montezi xenon-ul pe farurile originale?? Daca da, sunt curios cum vor lumina....ca si pe mine ma bate gandul sa pun pe masina mea...
Apropo, daca te intereseaza, am niste jante pt tine,ca noi ( cred ca stii despre care jante vb )

soosy 04-11-11 19:10

Quote:

Originally Posted by ovy_racer07 (Post 4691462)
Montezi xenon-ul pe farurile originale?? Daca da, sunt curios cum vor lumina....ca si pe mine ma bate gandul sa pun pe masina mea...
Apropo, daca te intereseaza, am niste jante pt tine,ca noi ( cred ca stii despre care jante vb )

da....voi pune pe faruriile astea(poate deocamdata...desii nu prea ma bate gandul sa schimb faruriile,eventual cu ceva pe original si cu lupe)
chiar ieri am dat un polish home made,smirgler de 2000 si pasta xerapol peste,a iesit cat de cat ok fata de ce galbene erau
o sa ne vedem prin oras si vezi live:P

legat de jante,nu stiu,da niste detalii
oricum am o ideie fixa,sa fie r17 nici mai mic nici mai mare
multan

kamei 04-11-11 19:12

frumoasa masina:D, bafta la modificat;)

soosy 04-11-11 21:18

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4691615)
frumoasa masina:D, bafta la modificat;)

mersi....asa in prim plan sunt total multumit de ea,desii o am de aprox 1 sapt
imi place cum trage motorul,multumit de numarul dotariilor si inpresionat placut ce frumos suna boxele originale(are bass destul de serios si se aude clar)de altfel mk4 si bora suna foarte bine muzica
mai mici chestii de facut la ea si intre timp face si ceva la look,incet sigur si precis

ovy_racer07 05-11-11 09:39

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4691608)
da....voi pune pe faruriile astea(poate deocamdata...desii nu prea ma bate gandul sa schimb faruriile,eventual cu ceva pe original si cu lupe)
chiar ieri am dat un polish home made,smirgler de 2000 si pasta xerapol peste,a iesit cat de cat ok fata de ce galbene erau
o sa ne vedem prin oras si vezi live:P

legat de jante,nu stiu,da niste detalii
oricum am o ideie fixa,sa fie r17 nici mai mic nici mai mare
multan

Te poti uita in anunturile mele si vei vedea jantele. Daca te uiti si pe pozele din albumul meu,vei vedea si cum stau pe masina

soosy 05-11-11 14:26

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ovy_racer07 (Post 4692526)
Te poti uita in anunturile mele si vei vedea jantele. Daca te uiti si pe pozele din albumul meu,vei vedea si cum stau pe masina

am inteles...
de ii ceva ne auzim

am facut si 2 poze cu interiorul si motorul,prea mult de vazut nu este dar na...
mai lucru la capitolul intretinere,grila o voi monta cel mai probabil maine deodata cu xenonul
mai apoi saptamana ce vine folii si cand are timp omul atunci reparat tavanul si facut bad boy

dupa astea facem calcul si vedem daca anul asta mai intra ceva:rolleyes2(poate muzica,desii suna frumos asa stock,si alte detalii mici daca sunt bani)

Ovyx 07-11-11 00:54

s-o stapanesti sanatos.cat mai multi km

miahi89 07-11-11 01:57

arata bine masina :D bad boyu arata bine cum este facut pe VT

vn-08-nen 07-11-11 07:10

E buna ... arata bine , muzica suna bine pentru ca are boxe de la blaupunkt de 20 w bucata ... plus ca portierele sunt incheghiate bine ... si navigatia sau mp3-ul tau , vreau sa spun ca la vw cel putin la bora eu nu am auzit sa aibe pre-out ... monteaza-i un mp3 sau dvd ... daca vrei sunet calumea , desi si cel stock nu e de neglijat !!!

Bafta

DEVIL's Style 07-11-11 07:42

Vw face sisteme audio bune , daca vrei imbunatatiri , pune un mp3 de la alpine cel putin , diferentele vor fi sesizabile.

Auras 26 07-11-11 12:50

Foarte frumoasa masina si ingrijita , suna bine ce ai in gand pentru ea :D sa le vedem pe ea :x

soosy 07-11-11 20:15

Quote:

Originally Posted by Ovyx (Post 4695879)
s-o stapanesti sanatos.cat mai multi km

multan....sper si eu ca de data asta sa ma astampar cu schimbatul masiniilor si la asta sa duc la capat un plan

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4695901)
arata bine masina :D bad boyu arata bine cum este facut pe VT

hmmmm,nu stiu ce sa zic,parca ii prea agresiv,as vrea ceva mai finut dar totusi sa se vada.....vedem,cam peste 1 saptamana ar trebui sa rezolv si chestia asta
Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 4696043)
E buna ... arata bine , muzica suna bine pentru ca are boxe de la blaupunkt de 20 w bucata ... plus ca portierele sunt incheghiate bine ... si navigatia sau mp3-ul tau , vreau sa spun ca la vw cel putin la bora eu nu am auzit sa aibe pre-out ... monteaza-i un mp3 sau dvd ... daca vrei sunet calumea , desi si cel stock nu e de neglijat !!!

Bafta

da,suna chiar foarte clar,si frumos....am fost placut surprins,chiar ma tot gandeam sa schimb boxele sau nu(la inceput aveam plan un player alpine sau pioneer...si ceva boxe jbl sau hifonics iar la capitolul bass,la mine ramane eternul GROUND ZERO)
Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4696109)
Vw face sisteme audio bune , daca vrei imbunatatiri , pune un mp3 de la alpine cel putin , diferentele vor fi sesizabile.

da,alpine sau pioneer...exact asta si aveam in cap dar probabil ca pioneer deh 5800 sau 900...oricum ceva in ton cu restul bordului(rosu,albastru)

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 4696894)
Foarte frumoasa masina si ingrijita , suna bine ce ai in gand pentru ea :D sa le vedem pe ea :x

mersi,si mie imi place mult(mai ales de mult imi doream o masina neagra desii o sa am ceva batai de cap cu ea)in rest la preatea de ingrijire,tehnic da 101%(nu bate nimci la ea,motorul trage bine nu papa ulei si etc etc)dar estetic sunt multe de facut,zgarieturi,plastice nelalocul lor si etc...dar se rezolva usor in timp

bafta si voua

ovidiu89 07-11-11 20:34

eu zic sa nu ii faci bad-boy. o sa arate prea bine doar cu grila fara semn

soosy 07-11-11 21:01

5 Attachment(s)
aaaaaaaaa si is dator cu ceva poze...de ieri xenonul si grila este on
nu am putut sa postez nici cum ieri,nu a mers forumul(cel putin la mine...)

deci in alte ordine de idei,mai pentru anul asta am folie geamuri(maine am programarea)
mai apoi peste 2 sapt sa rezolv capota si intre timp sa vina eleronul de luneta si mai vedem ce mai bibilim(cotiera,poate capitolul muzica dar imi pare rau sa dau jos navigatia originala,sau alte detalii)

daca reusesc toate astea voi fi multumit pe deplin,restu ramane la anul si cand vine vremea frumoasa(jante,suspensii,poate chit r32...etc)
ban sa fie si totul va fi ok,ca mai am si distributia + numerele schimbate(pe decembrie) etc etc..

quick_silver2 08-11-11 13:26

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4698176)
eu zic sa nu ii faci bad-boy. o sa arate prea bine doar cu grila fara semn

+1
Sau arata foarte bine cu grila stock,dar cu logo-ul negru (la fel si cel de pe porbagaj)
O reglabila si niste jante potrivite,e gata masina!

soosy 08-11-11 19:26

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4699706)
+1
Sau arata foarte bine cu grila stock,dar cu logo-ul negru (la fel si cel de pe porbagaj)
O reglabila si niste jante potrivite,e gata masina!

da....probabil poate sa ramane asa...insa o sa revin cu o poza,model de bad boy care mi-a placut enorm,nu ii nici agresiva si nici chiar"invizibila"

legat de jante si reglabila la primavara(cel putin de montat,dar intre timp daca gasesc ceva ieftin atunci cumpar claaaar)
brock b1 sau b2
rh zw3....cam astea am in cap...vedem

azi s-au pus si foliile,5% transparenta laterale si spate si 35% fata Solar zone,garantie 7 ani:)

|Alex| 08-11-11 20:44

4 Attachment(s)
lasa capota baiet rau ....
simplu si de efect sa fie !
roti noi , trantita , buze fata spate praguri , et voila :)

soosy 08-11-11 21:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by |Alex| (Post 4700843)
lasa capota baiet rau ....
simplu si de efect sa fie !
roti noi , trantita , buze fata spate praguri , et voila :)

frumoase rau,no comment dar uite modelul pentru mine
mie cel putin asta m-a fascinat
cam asa ceva as vrea si eu atat ca nu chiar asa de low si alte jante
masina ramane in principiu originala doar mici chestii se modifica(deja aprox jumate am rezolvat,urmeaza capota si pentru anul asta cam atat)evident mai fac una alta la ea dar sunt chestii de interior gen cotiera,muzica poate..etc,vedem

daca reusesc sa iasa asa ceva,voi fi cel mai fericit

|Alex| 08-11-11 21:17

cunosc genul de bad
uite aici pe un golf cu fata de bora
https://www.youtube.com/watch?v=6LthAPVJGw4

totusi iti zic sincer ca eu regret un pic ca nu am lasat capota mea cum era :-P

soosy 08-11-11 21:25

Quote:

Originally Posted by |Alex| (Post 4700928)
cunosc genul de bad
uite aici pe un golf cu fata de bora
https://www.youtube.com/watch?v=6LthAPVJGw4

totusi iti zic sincer ca eu regret un pic ca nu am lasat capota mea cum era :-P

da,ceva in gen ma gandesc si eu,desii parca parca pe galben nu da asa bine cum pica pe negru

vedem...o sa ma decid saptamana asta ca din cate am vorbit cu omul pe sapt viitoare pica sa se apuce de ea
oricum capota trebuie sa o retusez si am zis ca cu ocazia asta trag un bad boy dar nu ii batut in cuie

caut cu disperare display mare comp bord pentru vw bora sau golf 4 daca se potriveste
afiseaza cu linii intrerupte,nu se vede mai nimic din display....stiti pe undeva sau pe cineva?!?!?!!?

miahi89 09-11-11 00:03

2 Attachment(s)
uite si un videoclip cu bora din poza :D
https://www.youtube.com/watch?v=Tm_ZS485nho

soosy 09-11-11 17:19

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4701272)
uite si un videoclip cu bora din poza :D
https://www.youtube.com/watch?v=Tm_ZS485nho

luuuuux:X
nu stiu de ce dar imi pare asa de speciala masina asta
imi place la nebunie
oarecum asta o sa fie model pentru mine cu mici alte detalii
in primul rand jantele si mai apoi vedem(+ evident nu chiar asa low ca as mai vrea sa si circul cu ea)
cand termin in mare cu detaliile o sa fac rost si eu de niste lupe si atunci trag folie fumurie peste faruri in rest din cate vad sunt pe drumul cel bun:)

sa vedem cu bad boyul asta,sper ca baietii sa reuseasca sa faca treaba buna si mai apoi sa termin cu restu ce mi-am propus anul asta

soosy 09-11-11 19:36

3 Attachment(s)
pana la urma baietii au mai facut ceva VT
cam 90% cea ce imi doresc,putin unghiul este mai agresiv si coboara mai jos(ar fi ceva in genul atat ca linia capotei sa fie mai "pierdut" deasupra farului si sa nu coboare chiar pana la mijlocul semnalizarii)a 3-a poza ii aprox ce urmaresc:P
in fine....vedem si partea asta cand sosi timpul

ca si fapt,cand am spalat masina am mai descoperit o dotare,senzor de parcare:D
este cam full,fara piele...+ am si alarma Maat cu mai multe functii...avansam incet incet

mydream 09-11-11 23:40

frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos 8)

miahi89 10-11-11 00:21

1 Attachment(s)
am incercat si eu un bad boy

soosy 10-11-11 07:51

Quote:

Originally Posted by mydream (Post 4703664)
frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos 8)

mersi,la fel
dotata ii,potential ii,masina ii ok dar pana la frumusete mai este intrucat la exterior in special nu prea a fost ingrijita(zgarieturi,ceva urme de lovituri etc)dar se face incet incet...sper sa apuc sa duc la capat tot ce mi-am propus pe anul asta,ca la anul cand da caldura sa vina jantele si suspenia mai apoi cand se va mai umple pusculita cu bani sa ma ocup de un look r32,vortex...cine stie
se goleste rau:))

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4703724)
am incercat si eu un bad boy

da:X....cam 99% asta ar fi...caut sa nu fie prea agresiv mai ales linia capotei de la aripa spre grila
sa vina cat mai "lin" sa zic asa si sa fie undeva pe la jumatatea semnalizarii,chiar peste aprox cum ai facut tu:D
mersi.....cam asta ii:lol:
sa vedem daca baietii si reusesc sa faca ceva calumea si dupa cerintele mele
tare nerabadator sunt

miahi89 10-11-11 12:41

1 Attachment(s)
acum cred ca a iesit 100%

Adelin.Rujan 10-11-11 13:00

Felicitati pentru alegerea facuta. Mult succes cu masina . Am sa-ti urmaresc cu maxim interes ''jurnalul'' , deoarece de o saptamana mi-am luat si eu tot un VW Bora si orice modificare si sfat e de bun augur pentru mine! Succes MAXIM!

soosy 10-11-11 17:12

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4704560)
acum cred ca a iesit 100%

da:X:*
cam asta ar fi.....acuma sa vedem si practic cum va iesi si cat vor fi capabil baietii,sa imi faca pe plac si sa faca treaba buna pentru ca va fi ceva munca,nu de alta dar daca capota va veni mai in fata de aripa o sa fie prea iesita si arata urat,mai apoi va trebui ajutat probabil putin tragerul pentru ca trebuie "inpins" inclinat tot botul pentru a veni capota peste(mai ales la faruri)
vedem

putin is dezamagit ca saptamana viitoare nu intra la facut,abia peste 2 sapt...circa pe 22 Noiembrie
Quote:

Originally Posted by Adelin.Rujan (Post 4704590)
Felicitati pentru alegerea facuta. Mult succes cu masina . Am sa-ti urmaresc cu maxim interes ''jurnalul'' , deoarece de o saptamana mi-am luat si eu tot un VW Bora si orice modificare si sfat e de bun augur pentru mine! Succes MAXIM!

mersi....ideia este simpla,asa cum trebuie sa fie si masina
pastrezi liniile originala(fara cacaturi de prag,bari si etc)tragi niste jante late,o lasi in limita posibilitati sa iti fie practic iar restu sunt mici detalii care o sa scoata masina in evidenta

eu am in lista,grila fara emblema
bad boy optional...vedem pe urma
eleron luneta(pleoapa acea,nu uscatoare)
mici ajustar la far(gen folie fumurie,sau lupe in far)
folii geamuri
un tips simplu si elegant sa zic asa(toba cu 2 iesiri drepte si rotunde) si la exterior cam atat

in rest detalii de interior...la mine urmeaza un pachet de bass Hifonics cel mai probabil dar si eternul Gz(cu care am mai "lucrat" si am fost mai mult decat multumit)si pe viitor poate ceva piele,ori alte detalii gen colantari carbon

cam ataaaaat,evident se poate merge mai departe cu kit r32,pedale gen TT,schimbator sport si etc etc...

bafta

soosy 12-11-11 17:25

3 Attachment(s)
am facut 2 poze cu foliile puse..nu am avut la mine telul de 8mpx asa ca mare lucru nu a iesit
dar ca si iedie se vede,pana la urma nu ii mare scofala niste folii:D
in fata ii exact cat trebuie,nu cel omologat transparent degeaba,ci numa bun ca nu bate tare la ochi

+ o poza pentru Ovi,leduriile smd pentru inmatriculare:X

in continuare astept sa intre la West Garage masina,si intre timp ma ocup de una alta....daca accepta omul oferta mea pe luni ar trebui sa am si bassssss:P
mai apoi sapt ce vine iau chitul de distributie cu pompa de apa si toate filtrele(am primit un pret bun 1000 ron tot tot)

sa ne auzim cu bine

ovy_racer07 12-11-11 19:53

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4709414)
am facut 2 poze cu foliile puse..nu am avut la mine telul de 8mpx asa ca mare lucru nu a iesit
dar ca si iedie se vede,pana la urma nu ii mare scofala niste folii:D
in fata ii exact cat trebuie,nu cel omologat transparent degeaba,ci numa bun ca nu bate tare la ochi

+ o poza pentru Ovi,leduriile smd pentru inmatriculare:X

in continuare astept sa intre la West Garage masina,si intre timp ma ocup de una alta....daca accepta omul oferta mea pe luni ar trebui sa am si bassssss:P
mai apoi sapt ce vine iau chitul de distributie cu pompa de apa si toate filtrele(am primit un pret bun 1000 ron tot tot)

sa ne auzim cu bine

Salut. Am luat si eu un kit de distributie Contitech si pompa de apa Airtex..pret 738 ron...iar filtrele toate la 150 ron..Pare putin cam mult 1000 ron. ( Next-Part BD Cetatii )

|Alex| 12-11-11 21:00

Quote:

Originally Posted by ovy_racer07 (Post 4709793)
Salut. Am luat si eu un kit de distributie Contitech si pompa de apa Airtex..pret 738 ron...iar filtrele toate la 150 ron..Pare putin cam mult 1000 ron. ( Next-Part BD Cetatii )

in 1000 ii intra si toate filtrele ;)

soosy 12-11-11 23:35

Quote:

Originally Posted by ovy_racer07 (Post 4709793)

nu stiu ce sa zic...am apelat la cele mai mari de la noi din TM
ciclop si promotor(pana acum stiam ca promotor are cele mai ok preturi dar de data asta nu...sau cel putin asa sitam eu) aceleas produse si ii diferenta de aproape 200 de lei

Quote:

Originally Posted by |Alex| (Post 4709959)
in 1000 ii intra si toate filtrele ;)

da,in acest pret intra absolut tot...nu ii fix 1000 lei dar undeva pe acolo 900si...adica chit contitech,cu pompa de apa,filtru polen,motorina,ulei si aer
698,66,106,25 si 62 lei in ordinea de mai sus...950 si....

soosy 13-11-11 20:45

3 Attachment(s)
am rezolvat bassul
woofer hifonics si amplif ground zero....pana la urma tot am reusit sa raman in gama ground zero:D(am avut doar marca asta pe fostul golf si suna foarte bine...dar si hifonics)
mai sa fac rost de adaptorul high-low si ceva cabluri...cu timpul si un condeu
iar la capitolul boxe ramane asa,la anul o sa fie ceva jbl,mtx sau hifonics...vedem

pana la urma se pare ca de sapt viitoare intra la atelier masina:X...sper sa iasa bine(sunt niste chestii de retusat la tavan,si facut bad boy la capota)

dupa toate astea urmeaza,ramane cotiera,pleoapa luneta si eventual evacuarea,toba sau tips

kamei 14-11-11 15:10

Dupa ce le instalezi fa un filmulet sa vedem cu se aude:D

soosy 14-11-11 20:10

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4713762)
Dupa ce le instalezi fa un filmulet sa vedem cu se aude:D

iti dai seama ca si eu sunt nerabdator sa am instalat tot...nu am mai ascultat basssss de mult,insa cam tarziu apuc sa termin partea asta ca de azi masina este la atelier(modificat capota si am ceva urme de chit pe tavan,cum de altfel am ceva si la usa insa aia o sa rezolv la primavara)
oricum sculele sunt ca si noi(au max 5 luni)si am testat-o pe un golf 3 :X :X suna in draci,si va suna mult mai bine in borisca:P

o sa revin cu un clip;)deocamdata astept sa termine omul,cam pe saptamana viitoare intre timp sa cumpar adaptorul de high-low si sa vedem cum raman cu banii...ori toba,ori cotiera

All times are GMT +2. The time now is 17:50.

- Copyright 2026 4Tuning