Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E21 - un nou inceput... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/285522-e21-inceput.html)

B XX ADI 29-10-11 21:27

E21 - un nou inceput...

4 Attachment(s)
dupa vreo 4 ani de asteptari..cautari si injuraturi, am ajuns sa intru in posesia modelului de masina pe care mi-l doream cu mult inainte sa am permisul de conducere. masina este din 1983, are motor de 1.6 m10 carburatie, care merge ciudat, ciudat de tot, are un carburator dumblucorp CARFIL...cu un relanti de 800, dar la turatie maxima turometrul sta dabea la 3000-3500, iar cand incerc sa o turez brusc in mers da in nas..semne ca in carburator are pamant cred. maine o sa ma ocup de carburator, o sa ii schimb fisele...si sa vad daca mai intrerupe, sunt in cautare de un semnal de dreapta, si daca are idee cineva cum pot sa aflu ce grup are...unde gasesc un indice ceva.

Nastase Bogdan 29-10-11 21:49

re: E21 - un nou inceput...

In primul rand, sa-l stapanesti sanatos si spor la modificari:!:
Pe unul dintre suruburile care prind capacul grupului trebuie sa se afle prinsa o tablita...curata bine acea tablita si pe ea vei vedea scris raportul grupului...este primul grup de cifre cum citesti de la stanga la dreapta cu o virgulitza inclusa..4,xx sau 3,xx;)

Succes8)

Ca un pont si ca o idee ce o aveam eu cu M10-le meu..i-am facut serpi si urma sa-i montez doua carburi orizontale:idea:..la tine va fi chiar mai simplu pentru ca il ai carburatie8)

B XX ADI 29-10-11 22:04

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4677869)
In primul rand, sa-l stapanesti sanatos si spor la modificari:!:
Pe unul dintre suruburile care prind capacul grupului trebuie sa se afle prinsa o tablita...curata bine acea tablita si pe ea vei vedea scris raportul grupului...este primul grup de cifre cum citesti de la stanga la dreapta cu o virgulitza inclusa..4,xx sau 3,xx;)

Succes8)

Ca un pont si ca o idee ce o aveam eu cu M10-le meu..i-am facut serpi si urma sa-i montez doua carburi orizontale:idea:..la tine va fi chiar mai simplu pentru ca il ai carburatie8)

mersi bogdan, dar momentan nu imi bat capul cu motorul asta...merge foarte ok, si il las asa..am masina cu care sa "alerg" daca vreau...pe asta nu vreau sa o modific ( momentan la partea de motor), vreau sa o readuc la starea ei originala, doar cu cateva modificari vizuale de efect, o suspensie mai joasa si jante ceva bling bling sa fie in tema cu barele si bandourile ( pe care sper sa le achizitionez cat mai curand, din simplul motiv ca cele ale masinii sunt prinse cu suruburi in stil COBANIA style), iar pentru siguranta mea...sunt in cautare de frane pe discuri ventilate pe fata si frane spate de 323:).
astazi nu am apucat decat sa ii curat bujiile si sa ii fac o super spalare la exterior si motor.

catalanu 29-10-11 22:31

Bafta cu ea , o sa ai nevoie ....si eu am una si imi manc viata cu ea:D

world cars 29-10-11 22:34

Cat ai dat pe el ?
Ce dotari are:D ?
Bafta cu proiectu

B XX ADI 29-10-11 22:56

Quote:

Originally Posted by catalanu (Post 4677946)
Bafta cu ea , o sa ai nevoie ....si eu am una si imi manc viata cu ea:D

sunt obisnuit cu proiecte de genul:lol:, problema la mine este timpul, dar sper sa fie ok.

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 4677951)
Cat ai dat pe el ?
Ce dotari are:D ?
Bafta cu proiectu

pretul a fost ok la cum arata masina si la problemele pe care le are,...dotari antena electrica:lol: asta e singura chestie pe care pot sa ti-o spun, ah si toporul din portbagaj:lol:

Jbwkzz 29-10-11 23:54

Bafta la modificari si ai grija de ea :D

AxYJamaicanu 30-10-11 00:01

bine ai venit printre noi :) arata bine masina, s-o stapanesti sanatos. intr-un timp stiam majoritatea rechinilor din ct, pe asta se pare ca l-am scapat. de cat timp e in buc ? Noi ne-am strans mai multi aici https://forum.4tuning.ro/291-discutii.../page-186.html ;)

Maniak22 30-10-11 00:20

Bafta cu ea. Cred ca am un semnal dreapta pt tine.. daca te intereseaza dami un pm.

B XX ADI 30-10-11 00:33

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4678058)
bine ai venit printre noi :) arata bine masina, s-o stapanesti sanatos. intr-un timp stiam majoritatea rechinilor din ct, pe asta se pare ca l-am scapat. de cat timp e in buc ? Noi ne-am strans mai multi aici https://forum.4tuning.ro/291-discutii.../page-186.html ;)

e poveste lunga..masina a fost adusa prin 94 in romania din canada, si de atunci pana acum 10 ani a circulat in constanta...si de 10 ani pana acum vreun an masina a circulat in bucuresti, dupa care a ajuns la mine:). stiu si de topicul respectiv...il urmaresc de o buna bucata de vreme.

B XX ADI 01-11-11 23:00

astazi am dat carburatorul jos si am gasit mizerie, mizerie si iar mizerie, imi era lene sa ma apuc de el , dar am zis sa ma ocup usor usor de ea. asa ca am am dat carburatorul jos l-am facut bucati, sper sa imi mai amintesc sa il fac la loc:lol: l-am spalat cu motorina...apoi l-am bagat in spalatorie l-am umplut de niste spuma activa mai neconentrata si a iesit aproape ca nou, iar acum pe seara l-am lasat sa zaca in benzina de elicopter are o cifra octanica de te ustura ochii :lol: zici ca e nitro diluant, iar maine dupa facultate sper sa am timp sa il reasamblez si sa vad cum merge acum, iar urmaotarea chestie pe lista o sa fie franele, apoi scos interiorul afara pentru peticele de la podea. sunt in cautare de jante de 323 nu stiu exact cum se numesc, dar cred ca stiti despre ce vorbesc.

Wilgax 02-11-11 15:35

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4684740)
astazi am dat carburatorul jos si am gasit mizerie, mizerie si iar mizerie, imi era lene sa ma apuc de el , dar am zis sa ma ocup usor usor de ea. asa ca am am dat carburatorul jos l-am facut bucati, sper sa imi mai amintesc sa il fac la loc:lol: l-am spalat cu motorina...apoi l-am bagat in spalatorie l-am umplut de niste spuma activa mai neconentrata si a iesit aproape ca nou, iar acum pe seara l-am lasat sa zaca in benzina de elicopter are o cifra octanica de te ustura ochii :lol: zici ca e nitro diluant, iar maine dupa facultate sper sa am timp sa il reasamblez si sa vad cum merge acum, iar urmaotarea chestie pe lista o sa fie franele, apoi scos interiorul afara pentru peticele de la podea. sunt in cautare de jante de 323 nu stiu exact cum se numesc, dar cred ca stiti despre ce vorbesc.

Multa bafta in restaurarea lui, sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!Poze Poze si iar Poze asta vrem cu orice pas de-l faci la el!Keep up the good work!!

B XX ADI 02-11-11 23:23

2 Attachment(s)
mersi:) , azi pe la 9:30 m-am apucat de carburator...mi-am luat manusi, pensula dastea de doctori si dai si freaca-l pana pe la 10, iar de la 10 pana la 10:20 l-am reasamblat in legea mea acolo, maine vreau sa il pun sus pe masina, si tot maine sper sa ma apuc si de frane.

Wilgax 03-11-11 07:13

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4687329)
mersi:) , azi pe la 9:30 m-am apucat de carburator...mi-am luat manusi, pensula dastea de doctori si dai si freaca-l pana pe la 10, iar de la 10 pana la 10:20 l-am reasamblat in legea mea acolo, maine vreau sa il pun sus pe masina, si tot maine sper sa ma apuc si de frane.

Zici ca e nou.Realoem scrie pe el:lol::lol:.Good job!

bilae21 03-11-11 12:50

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4687329)

salut daca iti trebuie ceva pentru masina sa-mi dai un pm k am ceva piese k am avut si eu 1.6 pe masina..

B XX ADI 03-11-11 13:49

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4687511)
Zici ca e nou.Realoem scrie pe el:lol::lol:.Good job!

ar fi bine sa fie asa, dar carburatorul este unul carfil brasov .*****ie pe el licenta solex bla bla..cat timp merge ok masina o sa il las pe asta:) peste juam de ora ma duc sa il pun sus sa vad ce si cum.

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 4688248)
salut daca iti trebuie ceva pentru masina sa-mi dai un pm k am ceva piese k am avut si eu 1.6 pe masina..

momentan nu am nici o problema cu motorul, piese de caroserie daca ai...sunt in cautare de bandouri..bare, semnale, grila si faruri stanga:)

bilae21 03-11-11 16:25

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4688355)
ar fi bine sa fie asa, dar carburatorul este unul carfil brasov .*****ie pe el licenta solex bla bla..cat timp merge ok masina o sa il las pe asta:) peste juam de ora ma duc sa il pun sus sa vad ce si cum.

momentan nu am nici o problema cu motorul, piese de caroserie daca ai...sunt in cautare de bandouri..bare, semnale, grila si faruri stanga:)

am d toate vezi k ti-am dat un mesaj privat

BOGDAN_UWW 03-11-11 18:40

felicitari pentru masina adi :D sa dea dumnezeu sa iasa bmw`ul la fel de frumos cum a iesit si renaultul:D

bafta cu masina !

b08ygs 03-11-11 23:07

Astazi i-am facut micutului Butelie o vizita, masina merge, suprinzator bine avand in vedere ca merge in 3 pistoane:lol: o bujie a decedat:-) urmeaza si schimbul bujiilor cu unele noi, in rest arata bine rechinu cu cateva mici defect, un prag copt, podea semi gaurita si alte zone cu rugina mica, dar daia sa luat masina, sa se restaureze:D

Gogaie, daca nu postezi pozele facute azi o sa ne suparam :twisted: ai zis ca pui poze....

Bafta cu asta mica

p.s. mai frumoasa e cu 2 faruri decat cu 4:rolleyes2

B XX ADI 04-11-11 01:14

3 Attachment(s)
doua trei poze facute la repezeala pana sa se lase intunericul, azi am montat carburatorul..cred ca turometrul este f**** mai mult de 3500 rpm pe ceas nu se duce, iar relantiul imi arata ca ar sta la 500 ceea ce banuiesc ca este imposibil:lol:, tot astazi am incercat sa ii dau o roata de pe spate jos..evident ca nu a mers nici cu vobre bune..mi-am bagat si piciorul la propriu si tot nu a iesit...am pus prezoanele la loc si asa am lasat-o pana o sa am timp sa ma ocup cum trebuie..si cred ca este bulita tulumba de la servo...ca ii tot fac pedale si tot moale ramane pedala.
legat de bujii am niste super 4 cu 4 electrozi le luasem pentru renault pe vremea cand aveam 1.4-ele, dar nu le-am pus...oare or fi bune pentru motorul asta?
iar legat de rugina si perfectiune:), usor usor cu timpul o sa le rezolv...oricum nu am de gand sa o revopsesc prea curand, de podea si prag ma ocup imediat dupa ce termin cu franele:)

pgyy 04-11-11 07:27

bravo domnu butelie so stapanesti sanatos.......

PS.berea..........cum e cu berea

bilae21 04-11-11 10:16

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4689853)
doua trei poze facute la repezeala pana sa se lase intunericul, azi am montat carburatorul..cred ca turometrul este f**** mai mult de 3500 rpm pe ceas nu se duce, iar relantiul imi arata ca ar sta la 500 ceea ce banuiesc ca este imposibil:lol:, tot astazi am incercat sa ii dau o roata de pe spate jos..evident ca nu a mers nici cu vobre bune..mi-am bagat si piciorul la propriu si tot nu a iesit...am pus prezoanele la loc si asa am lasat-o pana o sa am timp sa ma ocup cum trebuie..si cred ca este bulita tulumba de la servo...ca ii tot fac pedale si tot moale ramane pedala.
legat de bujii am niste super 4 cu 4 electrozi le luasem pentru renault pe vremea cand aveam 1.4-ele, dar nu le-am pus...oare or fi bune pentru motorul asta?
iar legat de rugina si perfectiune:), usor usor cu timpul o sa le rezolv...oricum nu am de gand sa o revopsesc prea curand, de podea si prag ma ocup imediat dupa ce termin cu franele:)

nu e tulumba dusa sunt garniturile de la pompa k asa imi facea si mie...

B XX ADI 04-11-11 10:43

Quote:

Originally Posted by pgyy (Post 4690009)
bravo domnu butelie so stapanesti sanatos.......

PS.berea..........cum e cu berea

multumesc jamboane, nu o sa fie nici o bere..o sa mie mai multe "bere" :)

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 4690406)
nu e tulumba dusa sunt garniturile de la pompa k asa imi facea si mie...

, si ai idee daca gasesc garniturile la magazin? si un pret?

Sonny™ 07-11-11 21:16

Re: E21 - un nou inceput...

felicitari pentru masina si sunt convins ca o sa straluceasca atunci cand o sa termini cu el...;)

B XX ADI 07-11-11 23:43

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4698322)
felicitari pentru masina si sunt convins ca o sa straluceasca atunci cand o sa termini cu el...;)

nu stiu cat de bine o sa straluceasca ideea e ca o sa fie cat de cat placuta ochiuliu.

de vreo 4 zile ma gandesc ce tema sa adopt pentru masina, faza e ca nu am de gand sa o revopsesc, dar are imperfeciuni la vopsea...ma gandeam sa o fac plinaaaa de stickere, gen toata fusta fata( asta dupa ce o dau jos o curat pana la tabla si o indrept) un colt al capotei este putin ciudat si cam atat la exterior. la interior intervine problema bordului care are la crapaturi pe el de zici ca e mare le canion:lol: ma gandeam sa il imbrac si pe el in stickere, in rest spalata mocheta...scaune si bancheta schimbate cu unele neagre ( sper sa gasesc) acum pe masina am niste rupturi vai mama lor de culoare crem. si folie galbena sau neagra (cum am pe renault) pe faruri. astept o parere....un sfat orice, si saptamana asta sper sa apuc sa ii fac franele..de vreo saptamana ma tot tin dar nu este timp de nimic.

AxYJamaicanu 08-11-11 00:20

nu ai spus ce planuri ai pe termen lung cu ea ... 100% original , tuning, sleeper, nimic anume?

AccentAMR 08-11-11 08:55

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4698757)
nu stiu cat de bine o sa straluceasca ideea e ca o sa fie cat de cat placuta ochiuliu.

de vreo 4 zile ma gandesc ce tema sa adopt pentru masina, faza e ca nu am de gand sa o revopsesc, dar are imperfeciuni la vopsea...ma gandeam sa o fac plinaaaa de stickere, gen toata fusta fata( asta dupa ce o dau jos o curat pana la tabla si o indrept) un colt al capotei este putin ciudat si cam atat la exterior. la interior intervine problema bordului care are la crapaturi pe el de zici ca e mare le canion:lol: ma gandeam sa il imbrac si pe el in stickere, in rest spalata mocheta...scaune si bancheta schimbate cu unele neagre ( sper sa gasesc) acum pe masina am niste rupturi vai mama lor de culoare crem. si folie galbena sau neagra (cum am pe renault) pe faruri. astept o parere....un sfat orice, si saptamana asta sper sa apuc sa ii fac franele..de vreo saptamana ma tot tin dar nu este timp de nimic.

Adopta tema OEM+, adica OEM cu mici modificari discrete dar de efect.

O masina ca asta nu merita sikere si nici ratlook. Este intr-o stare buna masina din toate punctele de vedere ca sa merite sa fie plina de stikere sau tunning "extrem" (sa zic asa). Eu am as face masina asta cat mai originala cu mici modificari, adica "tipla".
Un alt motiv pt. care merica sa fie cat mai OEM este facptul ca sunt din ce in ce mai putine E21 si multe din cele care au mai ramas sunt "praf" (masini de drift,de 402m, pline de improvizatii etc.).
Asta este parerea mea, dar tu o faci cum vrei. SPOR:wink:

bilae21 08-11-11 09:49

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4690459)
multumesc jamboane, nu o sa fie nici o bere..o sa mie mai multe "bere" :)

, si ai idee daca gasesc garniturile la magazin? si un pret?

sunt intre 25 si 30 de lei garniturile se gasesc in orice magazin dar vezi ce tip de pompa ai ate sau fag

B XX ADI 08-11-11 18:58

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4698819)
nu ai spus ce planuri ai pe termen lung cu ea ... 100% original , tuning, sleeper, nimic anume?

inca sunt in dubii:)

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4699173)
Adopta tema OEM+, adica OEM cu mici modificari discrete dar de efect.

O masina ca asta nu merita sikere si nici ratlook. Este intr-o stare buna masina din toate punctele de vedere ca sa merite sa fie plina de stikere sau tunning "extrem" (sa zic asa). Eu am as face masina asta cat mai originala cu mici modificari, adica "tipla".
Un alt motiv pt. care merica sa fie cat mai OEM este facptul ca sunt din ce in ce mai putine E21 si multe din cele care au mai ramas sunt "praf" (masini de drift,de 402m, pline de improvizatii etc.).
Asta este parerea mea, dar tu o faci cum vrei. SPOR:wink:

masina asta nu este chiar tipla, defapt nu este deloc:)..are nevoie de atentie...adica o revopsire..care inmomentul de fata nu mi-o permit..dar micile defecte care sunt acum ma innebunesc si ma gandeam sa le maschez intr-un fel sau altul adoptand metoda cu stickere..plus ca imi plac la nebunieee:twisted: ...fusta fata stickerita, e cea mai evidenta chestie NEGATIVA a masinii(este valuri), ..ori o fac alba..sa vad, jante de tabla pe 15 dublate sau 14, si lasata cat se paote de mult cat sa nu raman fara toba

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 4699309)
sunt intre 25 si 30 de lei garniturile se gasesc in orice magazin dar vezi ce tip de pompa ai ate sau fag

am gasit la niste baieti de treaba pe lizeanu care oamenii sunt bine pe domeniu bmw...bmw e21. doar ca nu am avut timp sa le ridic..sper sa nu imi fi umplut frigiderul:D

MON-u 08-11-11 20:48

spor la bani si la treaba..frumos rechinasul:-)

MirceaWkC 15-11-11 11:29

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4698757)

uite ceva nu prea complicat si de efect

B XX ADI 15-11-11 11:48

Quote:

Originally Posted by MirceaWkC (Post 4715804)
uite ceva nu prea complicat si de efect

prin complicat din pozele tale trebuie sa intelegi ca este vorba de bani in primul rand...iar in al doilea rand nu imi permite caroseria sa fac ce mi-ai aratat tu, inca nu am gasit bare...defapt am gasit dar...inca astept...pana cumpar altele le fac pe ale mele..le curat de vopseaua asta neagra si o sa le curat pana la tabla..iar apoi o sa imi bag in functiune masina de polishat:lol:, iar fusta fata o sa incerc sa o indrept si sa o curat tot pana la tabla...si o sa o vopsesc alba ( si am niste vise umede cu o fusta de pasltic sau fibra bbs sau nu stiu cum se cheama exact).

MirceaWkC 15-11-11 20:16

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4715832)
prin complicat din pozele tale trebuie sa intelegi ca este vorba de bani in primul rand...iar in al doilea rand nu imi permite caroseria sa fac ce mi-ai aratat tu, inca nu am gasit bare...defapt am gasit dar...inca astept...pana cumpar altele le fac pe ale mele..le curat de vopseaua asta neagra si o sa le curat pana la tabla..iar apoi o sa imi bag in functiune masina de polishat:lol:, iar fusta fata o sa incerc sa o indrept si sa o curat tot pana la tabla...si o sa o vopsesc alba ( si am niste vise umede cu o fusta de pasltic sau fibra bbs sau nu stiu cum se cheama exact).

complicat in sensul ca nu este ceva impopotanat si nu trebuie sa o vopsesti neaparat negru sau gri...am postat aceste poze gandindu-ma ca poate vei aborda un stil asemanator si in timp vei reusi sa ajungi in acest stadiu

B XX ADI 27-11-11 00:07

1 Attachment(s)
astazi m-am trezit de dimineata (12) fara nici un gand de a face ceva la masina, dar am inceput prin a-i da jos rotile, dupa etierii...iar in final am zis sa ii dau jos si amortiozoarele si arcurile ( pentru a le intari si scruta, arcurile le-am primit de la un bun prieten:) ) nu am desfacut in viata mea, si ca sa dau amortizorul jos am desfacut toata mecanica fata pana la urma.. sa vad si ce e bun si ce nu...am constatat ca amortizorul de pe dreapta era pur si simplu rupt:), maine ii curat etrierii, si cred ca voi suspenda si spatele, sa dau si amortizoarele si arcurile jos pentru a primi aceeasi reteta si ine inteles pentru a-i curata pistonasele de la frane bla bla bla, sper sa pot da jos rotile care ultima oara cand am incercat sa dau roata de pe stanga jos zici ca era sudata :lol:. usor usor sper sa fac la ea ce mi-am propus pana se termina anul:)

bilae21 27-11-11 07:19

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4742738)
astazi m-am trezit de dimineata (12) fara nici un gand de a face ceva la masina, dar am inceput prin a-i da jos rotile, dupa etierii...iar in final am zis sa ii dau jos si amortiozoarele si arcurile ( pentru a le intari si scruta, arcurile le-am primit de la un bun prieten:) ) nu am desfacut in viata mea, si ca sa dau amortizorul jos am desfacut toata mecanica fata pana la urma.. sa vad si ce e bun si ce nu...am constatat ca amortizorul de pe dreapta era pur si simplu rupt:), maine ii curat etrierii, si cred ca voi suspenda si spatele, sa dau si amortizoarele si arcurile jos pentru a primi aceeasi reteta si ine inteles pentru a-i curata pistonasele de la frane bla bla bla, sper sa pot da jos rotile care ultima oara cand am incercat sa dau roata de pe stanga jos zici ca era sudata :lol:. usor usor sper sa fac la ea ce mi-am propus pana se termina anul:)

vei k am pus poze cu ce piese am pe forum

B XX ADI 29-11-11 18:18

1 Attachment(s)
am vazut pozele, o sa te contactez cand am banii... astazi am incercat sa curat si sa deblochez etrierii, iar maine voi duce la intarit si scurtat amortizoarele de pe fata:) iar joi sau vineri sper sa inchid cu fata...depinde cat de repede iau amotrizoarele.

b08ygs 01-12-11 13:12

De ziua nationala a Romaniei se munceste la automobilul Butelian?:lol: Hai ca e zi libera de la Guvern, profita si tu:lol:

Dau bine jantele de pe 5:-P

B XX ADI 01-12-11 16:31

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4752273)
De ziua nationala a Romaniei se munceste la automobilul Butelian?:lol: Hai ca e zi libera de la Guvern, profita si tu:lol:

Dau bine jantele de pe 5:-P

am fost cu butelie sr. sa ducem amortizoarele la facut si cu alex cu duba:twisted: ...doar atat am facut astazi pentru masina:lol:, inca sunt prins cu etrierii aia sa imi bag piciorul:(

pfrazvan2001 01-12-11 19:39

salut adi bine ai venit...vad ca esti pus pe treaba...sa o stapanesti sanatos.....app cand termini cu amortizoarele si cu arcurile sa imi zici si mie cat te.a dus ca si yo vreau sa fie gen low...:D

B XX ADI 01-12-11 21:25

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4753058)
salut adi bine ai venit...vad ca esti pus pe treaba...sa o stapanesti sanatos.....app cand termini cu amortizoarele si cu arcurile sa imi zici si mie cat te.a dus ca si yo vreau sa fie gen low...:D

salut..pai la amortizoare pot sa iti spun de pe acum, au costat 200 ron intarit, scurtat, si schimbarea tijei:)...cu alte cuvinte alt amortizoare, iar arcurile sa vad cum se comporta cu cele mov de urs...adica sa vedem cat de lasata o sa fie..daca e prea de tot o sa tai din arcurile ei vreo 2 spire, iar pe spate o sa tai vreo 4 cred, tinand cont ca maisna va fi cam goala:)...asa e bine cat mai low sa se gadile pe burta:lol: dar fara sa facem avarii prea mari.

All times are GMT +2. The time now is 13:05.

- Copyright 2026 4Tuning