Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Reorganizarea echipei SideSmoke (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/264882-reorganizarea-echipei-sidesmoke.html)

Bogdy_DK 19-06-11 20:00

Reorganizarea echipei SideSmoke

~~~~Regulament-reorganizarea echipei~~~~
De ce?Planuri de viitor ale echipei
Salut prieteni.Iata ca momentul mult asteptat(doar de unii) a venit.Acest lucru este absolut necesar echipei pentru ca am ajuns sa avem in echipa membrii care nu numai ca nu mai joaca LFS,dar intrebandu-i daca mai au LFS in calculator,raspund cu nonsalanta ca demult l-au sters din PC,sau cand ii vezi pe pista cum se dau ti se face rau,mai ales cand iti spun ca e din cauza faptului ca nu au jucat demult,fapt care pe mine m-a ingrijorat foarte mult.Desigur ca unii dintre voi dupa aceasta reorganizare nu vor mai face parte din echipa SideSmoke,dar am stat si m-am gandit mai bine si am ajuns la urmatoarea concluzie:Multi dintre voi vor pica la mustata si tocmai de aceea vrem sa creeam o echipa de juniori din care sa faceti parte si bineinteles veti avea posibilitatea oricand va veti simtii pregatiti sa dati o proba pentru a intra in echipa cea mare.Echipa de juniori va avea numele de SideSmokeJr(cu culori).Ex numelui : BaStanul°SideSmokeJr . Cine va conduce SideSmokeJR?Ei bine eu nu pot administra ambele echipe,tocmai de aceea echipa cea mica va fi condusa de cel mai bun care va pica testul pentru echipa mare.Cel care va ajunge sa conduca echipa cea mica va avea dreptul sa dea afara,sa aduca membrii noi,sa organizeze campionate si tot ceea ce doreste acesta,el reprezentand impreuna cu mine si Evo un triunghi prin care speram si dorim de asemenea sa cautam,gasim,antrenam si recrutam in echipa mare drifteri foarte buni.

Info Desfasurare
-reorganizarea va incepe in fiecare seara de la orele 21:00
-parola va fi trimisa cu 10 min inainte pentru a avea fix 10 min de acomodare cu traseul(pentru a testa capacitate de acomodare cu traseu nou).
-va dura in functie de numarul de membrii ce vor sa dea proba(cei ce nu o dau sunt automat admisi in SideSmokeJR)
-incercam sa terminam saptamana aceasta pana joi seara
-pe server vor avea voie sa intre doar cei ce dau proba,pentru restul ne pare rau.
-pe server se va da dovada de bun simt,disciplina,ordine,deci fara injuraturi,tamponari si alte chestii copilaresti.Dati dovada ca "aproape aveti /aveti/aveti praf deja pe buletin".:D
Info Server
-ip:89.112.3.207
-port:5557
-parola:va fi trimisa prin pm la toti membrii (daca nu o veti primii,o veti cere de la Y!M:bogdan_dk_666).

Info Traseu
-probele se vor da pe un layout special gandit si ales pentru ocazia aceasta
-acesta va ramane nedezvaluit pana la 20:50,ora de la care puteti intra pe server pentru cele 10 min de antrenament)

Info Jurizare
Fiecare membru va da 2 probe pe sistem eliminator(nu treci de prima,nu mergi la a doua sau treci de prima si cazi la a doua =>nu esti admis).Cam aspru veti spune...ei bine asa si dorim pentru ca doar asa vom devenii cei mai buni.

Proba individuala
-necesitate: proba individuala defineste complet calitatiile de drifter ale fiecaruia,felul in care abordeaza traseul,unghiul, apropierea fata de margini si multe altele alcatuiesc profilul celui care da proba,care conteaza pana si la 80% din punctajul obtinut la orice campionat de drift
-fiecare face 2 ture(una de observatie si una pe pct)
-prag minim:14000 pct
-spin:0 pct
-daca aduceti masina la 0km(stati pe loc) punctajul se reseteaza la 0 pct

Proba de twin
-necesitate: proba de twin defineste capacitatea fiecaruia de a se acomoda cu stilul celui ce conduce twinul,noi avand nevoie si de astfel de drifteri pentru viitoarele campionate si de ce nu pentru show
-fiecare va face 2 ture in care el va sta in spate la ambele ture(prima de observatie si a doua pe puncte)
-prag minim:4000 pct
-daca va departati prea mult sau stationati,punctajul de twin se reseteaza la 0

Info inscriere
-pentru a aproxima numarul de zile de care avem nevoie va trebui sa va inscrieti mai jos sub forma: Nume/SideSmoke sau orice alt nume si forma a numelui( cu stelute,punctulete....) aveti:
ex: BaStanul°SideSmoke

Rugaminti:
-fara injuraturi aici,orice nelamurire aveti sau reclamatie o faceti pe messenger,pentru ca aici vreau sa fie curat(doar regulamentul,inscrierea si rezultatele si oricum nu suntem doar unul ce administreaza aceasta chestie,ci 2 deci posibilitatea de a gresii este foarte mica,mai ales ca,dupa noi,credem ca am vazut destule si stim cum sa reactionam in orice situatie.
-nu fiti tristi daca ati picat,dupa cum am spus mai sus nu ati iesit de tot din SideSmoke,ci doar ati pasit inapoi pana cand veti avea puterea sa urcati inapoi.
-poate unii din voi sunt mai mult decat nervosi pe faptul ca facem aceasta treaba,dar apelez la ratiunea voastra cand va spun ca s-au facut recrutari pe banda si cu cat avem mai multi drifteri,unii buni,dar si mai multi slabi,scadem ca echipa si asa este cel mai bine pentru toata lumea
-aceia dintre voi care vor sa faca scandal pentru ca au picat,ii rugam de pe acum sa nu participe deloc,pentru ca regulamentul este foarte strict,intentionat nu am facut jurizarea pe sistem KOE tocmai pentru a nu intervenii erorile umane,lapperul speram sa-si faca treaba cum ne-am obisnuit si pana acum pentru ca acesta e obiectiv si nu stie cine a fost seful de recrutare,cel ce facea skinurile si alte chestii ce ar putea sa influenteze jurizarea.
-orice alte nelamuriri veti avea sunteti liberi sa ni le adresati ,urmand a va raspunde in cel mai scurt timp posibil

Obs

Daca ne va permite timpul vom incerca sa facem o festivitate de prezentare a membrilor in genul festivitatii de premiere al ultimului eveniment organizat de SideSmoke(pentru cei ce au participat bineinteles).

SideSmoke Romania"We make the smoke"

sorinsidesmokelfs 19-06-11 20:25

Re: Reorganizarea echipei SideSmoke

Sorin/SideSmoke (sper sa si raman sidesmoke:) )

KrYpToN 19-06-11 20:32

KrYpToN/SideSmoke sigur intru la juniori :))

MilTen 19-06-11 20:33

vladXSidesmoke bogdan(bastanu)am zis deja problema...sper sa nu fie vro problema dimineatza dupa ora 11

Choby 19-06-11 20:34

SideSmoke^Choby ( din cate am inteles se fac seara dupa oara 20:50 deci e totul ok , in timpul zilei va fi o problema . )

DeNyS41 SS 19-06-11 20:36

DeNyS41/SideSmoke

Choby 19-06-11 20:38

de ce vrei tu sa faci asta ? sa moara franta daca inteleg din moment ce sa zic clar acolo fiecare sa posteze numele dc vrei tu sa faci lista .

DoRifToo 19-06-11 20:39

DoRifToo/SideSmoke

KrYpToN 19-06-11 20:43

credea cai la campionat :))))

Laur Sava 19-06-11 20:43

SidesmokeºLauR (Doamne ajuta! :lol: )

Bogdy_DK 19-06-11 20:43

Quote:

Originally Posted by DoRifToo (Post 4408554)
DoRifToo/SideSmoke

inca nu faci parte din echipa.Recrutarile se vor face dupa ce terminam curatenia ca sa nu amestecam lucrurile

KrYpToN 19-06-11 20:45

Basta mai bine rogi un moderator sa stearga post-urile celor care nu fac inca parte din SideSmoke

Laur Sava 20-06-11 02:53

GoYa™/SideSmoke ( o sa intru la juniori 100% mi stricat volanu si sunt pasta cu tastele :(( )

69RUP 20-06-11 06:20

DK/SS

BruT16 20-06-11 11:57

Mihay/SideSmoke. Am fost inactiv o perioada, am revenit. :D

DiabolikulaleX 20-06-11 11:59

DiaboliK/SS

sorinsidesmokelfs 20-06-11 12:02

Quote:

Originally Posted by BruT16 (Post 4409869)
Mihay/SideSmoke. Am fost inactiv o perioada, am revenit. :D

Tu nu te dusesesti la WRT? ca asa imi zisese un membru din WRT ca au unul din SS pe nume Mihai?:D

mihayo93 20-06-11 13:29

An0/SideSmoke

al3xxxXpert 20-06-11 22:50

al3xxxXpert/SSJr ...revin peste~2 saptamani:???:

mihaits 20-06-11 23:37

mitza/SideSmoke
(imi cer scuze pt inactivitatea din ultimele 2-3 saptamani, mi-am rupt mana :D , maine imi scot ghipsu!)

Bogdy_DK 22-06-11 00:11

2 Attachment(s)
Iata ca am terminat de facut tabelele cu rezultate primelor 2 seri de reorganizare.Emotiile au fost foarte mari,dar vreau sa va reamintesc celor ce au cazut ca aveti oricand va simtiti pregatiti sansa sa dati o proba pentru echipa mare,dar deocamdata rog toti membrii ce nu au cazut sa aiba numele de forma: SideSmoke°(bulina de culoarea de care doriti dumneavoastra )Numelevostru ex:SideSmoke°BaStanul ; iar cei ce au cazut rog sa aiba numele de forma: SideSmokeJr°(bulina si "Jr" de aceeasi culoare pe care o doriti dumneavoastra )Numelevostru ; ex: SideSmokeJr°BaStanul

Mai jos aveti pozele cu cei ce au fost admisi si va rog de acum inainte sa va conformati in ceea ce priveste numele ce trebuie schimbat.Va multumesc

sorinsidesmokelfs 22-06-11 08:25

Quote:

Originally Posted by Bogdy_DK (Post 4413724)
Iata ca am terminat de facut tabelele cu rezultate primelor 2 seri de reorganizare.Emotiile au fost foarte mari,dar vreau sa va reamintesc celor ce au cazut ca aveti oricand va simtiti pregatiti sansa sa dati o proba pentru echipa mare,dar deocamdata rog toti membrii ce nu au cazut sa aiba numele de forma: SideSmoke°(bulina de culoarea de care doriti dumneavoastra )Numelevostru ex:SideSmoke°BaStanul ; iar cei ce au cazut rog sa aiba numele de forma: SideSmokeJr°(bulina si "Jr" de aceeasi culoare pe care o doriti dumneavoastra )Numelevostru ; ex: SideSmokeJr°BaStanul

Mai jos aveti pozele cu cei ce au fost admisi si va rog de acum inainte sa va conformati in ceea ce priveste numele ce trebuie schimbat.Va multumesc

O mica intrebare de ex eu in toamna voi da iara proba atunci voi da iara proba tot ca acum cu drift+twin sau voi da decat twin pt ca la ala am picat?:D

Bogdy_DK 22-06-11 09:00

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 4413964)
O mica intrebare de ex eu in toamna voi da iara proba atunci voi da iara proba tot ca acum cu drift+twin sau voi da decat twin pt ca la ala am picat?:D

doar twin dar pe alt lyt

sorinsidesmokelfs 22-06-11 09:02

Quote:

Originally Posted by Bogdy_DK (Post 4414049)
doar twin dar pe alt lyt

OK multumesc si nu scapati de mn la toamna:))

Choby 22-06-11 11:32

cand dau ma iara ? haideti pana nu ma las de tot de jucat =))

Bogdy_DK 23-06-11 21:26

imi cer scuze pentru ieri,mi-a cazut tot internetul...de la bastanul provider de net RDS&RCS si am fost fortat sa aman ziua de probe aseara si implicit festivitatea de prezentare a membriilor.Imi cer scuze inca o data pentru problemele create si sper ca puteti intelege

myrcea_jr 24-06-11 13:01

s-a terminat reorganizarea ?

DrifterBoy 24-06-11 19:43

Quote:

Originally Posted by myrcea_jr (Post 4419117)
s-a terminat reorganizarea ?

Cand si unde o sa se faca inscrierile in SS????????

Bogdy_DK 26-06-11 20:31

1 Attachment(s)
Dragi sidesmokeri, iata ca reorganizarea echipei sidesmoke a luat sfarsit.
Unii au reusit sa ramana in echipa mare, altii au trebuit sa intre in echipa mica
fie din cauza ca nu au obtinut punctaj bun, fie pentru ca au lipsit de la probe.

Pentru a incheia reorganizarea trebuie lamurite anumite aspecte:
-conducatorii echipei mari vor ramane aceiasi, dar pt. echipa cea mica va fi desemnat conducator
drifterul care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala (evident dintre drifterii din echipa mica).
-acesta va putea sa recruteze membrii noi, sa dea afara pe cei care nu il asculta/care nu joaca destul de des lfs etc.
-el trebuie sa isi asmume total responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in echipa mica
-Membrii echipei mici trebuie sa poarte inainte de numele propriu, numele echipei adica : SideSmokeJr°BaStanul . Nerespactarea
acestei reguli poate duce la !!! eliminarea !!!din echipa a tipului care nu asculta.
-De asemenea, membrii echipei mari trebuie sa urmeze urmatorul exemplu de nume: SideSmoke°Nume
-Toti membrii SideSmoke juniori si nu numai cand vor vedea un membru cu numele Nume/SideSmoke sau orice alta forma a numelui decat cea acceptata are dreptul sa faca o poza si sa faca o reclamatie la email: [email protected] trimitand si poza,urmand ca acesta sa fie in prima faza rugat sa se redenumeasca,iar mai apoi daca nu se conformeaza va fi dat afara (speram sa nu se ajunga aici). :)
Mai jos aveti rezultatele celei de a 3-a serii de reorganizare
-Probe pentru recrutare se vor mai face pentru ca toti cei ce doresc sa intre fie in SideSmokeJR sau SideSmoke sa poata intra
-Cei ce au cazut la proba de individual sunt automat acceptati in echipa de juniori

Conducatorul echipei SideSmokeJR este : Krypton avand 22912 pct (cel mai mare de la individual)

Obs: 1.Tin sa felicit initiativa lui Goya care pregateste un site si un forum pentru SideSmokeJr ,va rog restul ajutati-l la materiale si tot ce are nevoie pentru a creste toti intr-un mod cat mai frumos in ochii celorlalti :)
2.Nu promit nimic dar incerc ca joi seara la ora 22:00 sa facem o mica festivitate de prezentare a membriilor .Inca o data o sa vad cum stau cu timpul ,dar va fi ceva in genul festivitatii de premiere al ultimului eveniment organizat de SideSmoke.Sper ca voi avea timp sa organizez asta,unde poate intra absolut oricine doreste:D
Va multumim pentru intelegere !!!

SideSmoke Team
Autor:SideSmokEvo-Lite

"We make the smoke"

Bogdy_DK 26-06-11 21:06

Asadar am facut listele cu membrii :

In urma reorganizarii Echipa SideSmoke are urmatorii membrii:

1.SideSmoke°Evo-Lite(leader)
2.SideSmoke°BaStan(leader)
3.SideSmoke°DeNysS41
4.SideSmoke°Skillz
5.SideSmoke°Dk
6.SideSmoke°Dorifto
7.SideSmoke°Wizz(SkillRex)

In urma reorganizarii Echipa SideSmokeJr are urmatorii membrii:

1.SideSmokeJr°Krypton (leader)
2.SideSmokeJr°Goya
3.SideSmokeJr°Laur
4.SideSmokeJr°Alex
5.SideSmokeJr°Choby
6.SideSmokeJr°Sorin
7.SideSmokeJr°Pneu
8.SideSmokeJr°Diabolik
9.SideSmokeJr°URSRR
+toti cei care erau in vechea echipa si nu au dat probele

OBS! Leaderii pot de acum inainte sa dea afara si pe motiv de inactivitate nejustificata!!!

Inca de pe acum incerc sa promit celor ce doresc un upgrade in echipa mare ca vom incerca sa mai organizam probe in august

Choby 26-06-11 21:06

BRAVO BAIETII CA ATI ANUNTAT CA SE FAC !!! BRAVOOOOOOO

KrYpToN 26-06-11 21:10

[email protected] Id de contact pentru toti cei care vor sa intre in SideSmokeJr ;)

P.S. Ca sa intrati in SS mare trebuie mai intai sa fiti Jr

Choby 26-06-11 21:13

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4424114)
[email protected] Id de contact pentru toti cei care vor sa intre in SideSmokeJr ;)

P.S. Ca sa intrati in SS mare trebuie mai intai sa fiti Jr

PS nu tea intrebat nimeni nimica

Choby 27-06-11 10:54

si tu ce cauti in SS ca erai in RWD astept niste raspunsuri rapide

KrYpToN 27-06-11 13:19

PS RWD era la misto pus :)

KrYpToN 27-06-11 19:42

LoRen,Cristy si ToksYck au dat proba si au trecut ;) Felicitari de acum ei fac parte din SideSmokeJr

Laur Sava 27-06-11 21:29

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4425512)
PS RWD era la misto pus :)

Pai da' ce sa zicem acum :oops::rolleyes2....=))

Bogdy_DK 30-06-11 13:33

Din criza de timp nu mai putem face festivitatea de prezentare a membriilor,dar aceasta tot se va face la urmatoarea recrutare a membriilor.Imi cer scuze ,dar asa sunt eu,daca stiu ca nu pot face ceva calumea ca nu am timp nu ma apuc.

GoYa12345 01-07-11 10:50

http://www.sidesmokejr.isgreat.org Website Oficial SideSmokeJr ;););););)

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning