~~~~Regulament-reorganizarea echipei~~~~
De ce?Planuri de viitor ale echipei
Salut prieteni.Iata ca momentul mult asteptat(doar de unii) a venit.Acest lucru este absolut necesar echipei pentru ca am ajuns sa avem in echipa membrii care nu numai ca nu mai joaca LFS,dar intrebandu-i daca mai au LFS in calculator,raspund cu nonsalanta ca demult l-au sters din PC,sau cand ii vezi pe pista cum se dau ti se face rau,mai ales cand iti spun ca e din cauza faptului ca nu au jucat demult,fapt care pe mine m-a ingrijorat foarte mult.Desigur ca unii dintre voi dupa aceasta reorganizare nu vor mai face parte din echipa SideSmoke,dar am stat si m-am gandit mai bine si am ajuns la urmatoarea concluzie:Multi dintre voi vor pica la mustata si tocmai de aceea vrem sa creeam o echipa de juniori din care sa faceti parte si bineinteles veti avea posibilitatea oricand va veti simtii pregatiti sa dati o proba pentru a intra in echipa cea mare.Echipa de juniori va avea numele de SideSmoke
Jr(cu culori).Ex numelui : BaStanul°SideSmoke
Jr . Cine va conduce SideSmokeJR?Ei bine eu nu pot administra ambele echipe,tocmai de aceea echipa cea mica va fi condusa de cel mai bun care va pica testul pentru echipa mare.Cel care va ajunge sa conduca echipa cea mica va avea dreptul sa dea afara,sa aduca membrii noi,sa organizeze campionate si tot ceea ce doreste acesta,el reprezentand impreuna cu mine si Evo un triunghi prin care speram si dorim de asemenea sa cautam,gasim,antrenam si recrutam in echipa mare drifteri foarte buni.
Info Desfasurare
-reorganizarea va incepe in fiecare seara de la orele 21:00
-parola va fi trimisa cu 10 min inainte pentru a avea fix 10 min de acomodare cu traseul(pentru a testa capacitate de acomodare cu traseu nou).
-va dura in functie de numarul de membrii ce vor sa dea proba(cei ce nu o dau sunt automat admisi in SideSmokeJR)
-incercam sa terminam saptamana aceasta pana joi seara
-pe server vor avea voie sa intre doar cei ce dau proba,pentru restul ne pare rau.
-pe server se va da dovada de bun simt,disciplina,ordine,deci fara injuraturi,tamponari si alte chestii copilaresti.Dati dovada ca "aproape aveti /aveti/aveti praf deja pe buletin".

Info Server
-ip:89.112.3.207
-port:5557
-parola:va fi trimisa prin pm la toti membrii (daca nu o veti primii,o veti cere de la Y!M:bogdan_dk_666).
Info Traseu
-probele se vor da pe un layout special gandit si ales pentru ocazia aceasta
-acesta va ramane nedezvaluit pana la 20:50,ora de la care puteti intra pe server pentru cele 10 min de antrenament)
Info Jurizare
Fiecare membru va da 2 probe pe sistem eliminator(nu treci de prima,nu mergi la a doua sau treci de prima si cazi la a doua =>nu esti admis).Cam aspru veti spune...ei bine asa si dorim pentru ca doar asa vom devenii cei mai buni.
Proba individuala
-necesitate: proba individuala defineste complet calitatiile de drifter ale fiecaruia,felul in care abordeaza traseul,unghiul, apropierea fata de margini si multe altele alcatuiesc profilul celui care da proba,care conteaza pana si la 80% din punctajul obtinut la orice campionat de drift
-fiecare face 2 ture(una de observatie si una pe pct)
-prag minim:14000 pct
-spin:0 pct
-daca aduceti masina la 0km(stati pe loc) punctajul se reseteaza la 0 pct
Proba de twin
-necesitate: proba de twin defineste capacitatea fiecaruia de a se acomoda cu stilul celui ce conduce twinul,noi avand nevoie si de astfel de drifteri pentru viitoarele campionate si de ce nu pentru show
-fiecare va face 2 ture in care el va sta in spate la ambele ture(prima de observatie si a doua pe puncte)
-prag minim:4000 pct
-daca va departati prea mult sau stationati,punctajul de twin se reseteaza la 0
Info inscriere
-pentru a aproxima numarul de zile de care avem nevoie va trebui sa va inscrieti mai jos sub forma: Nume/SideSmoke sau orice alt nume si forma a numelui( cu stelute,punctulete....) aveti:
ex: BaStanul°SideSmoke
Rugaminti:
-fara injuraturi aici,orice nelamurire aveti sau reclamatie o faceti pe messenger,pentru ca aici vreau sa fie curat(doar regulamentul,inscrierea si rezultatele si oricum nu suntem doar unul ce administreaza aceasta chestie,ci 2 deci posibilitatea de a gresii este foarte mica,mai ales ca,dupa noi,credem ca am vazut destule si stim cum sa reactionam in orice situatie.
-nu fiti tristi daca ati picat,dupa cum am spus mai sus nu ati iesit de tot din SideSmoke,ci doar ati pasit inapoi pana cand veti avea puterea sa urcati inapoi.
-poate unii din voi sunt mai mult decat nervosi pe faptul ca facem aceasta treaba,dar apelez la ratiunea voastra cand va spun ca s-au facut recrutari pe banda si cu cat avem mai multi drifteri,unii buni,dar si mai multi slabi,scadem ca echipa si asa este cel mai bine pentru toata lumea
-aceia dintre voi care vor sa faca scandal pentru ca au picat,ii rugam de pe acum sa nu participe deloc,pentru ca regulamentul este foarte strict,intentionat nu am facut jurizarea pe sistem KOE tocmai pentru a nu intervenii erorile umane,lapperul speram sa-si faca treaba cum ne-am obisnuit si pana acum pentru ca acesta e obiectiv si nu stie cine a fost seful de recrutare,cel ce facea skinurile si alte chestii ce ar putea sa influenteze jurizarea.
-orice alte nelamuriri veti avea sunteti liberi sa ni le adresati ,urmand a va raspunde in cel mai scurt timp posibil
Obs
Daca ne va permite timpul vom incerca sa facem o festivitate de prezentare a membrilor in genul festivitatii de premiere al ultimului eveniment organizat de SideSmoke(pentru cei ce au participat bineinteles).
SideSmoke Romania"We make the smoke"