Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 Variant Sport (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/264694-golf-4-variant-sport.html)

sakos 18-06-11 13:55

Golf 4 Variant Sport

16 Attachment(s)
Va salut,astazi m-am decis sa va prezint si eu mica mea ,,negresa" achizitionata acum 5 ani din Germania de care sunt foarte multumit.Am cumparat autoturismul la 86.000 km iar in prezent am 264.000 km.La varsta ei si la km pe care ii are inca nu isi tradeaza varsta.
Modelul este un Vw Golf 4,motorizare 1900 cm,6 trepte 150 CP(motor ARL)tractiune permanenta integrala (4MOTION),culoarea negru perla,pilot automat,navigatie mare color MFD 2 cu magazie de cd-uri Blaupunkt in portbagaj si Tv tunner si DVD cu interfata Dietz in torpedou,scaune incalzite,grile luminate bora,pachet interior aluminiu si pedale si footrest TT,jante aliaj SANTA MONICA si anvelope Dunlop Sport 01 -225/45/17,suspensia este sport marca HR,computer bord mare (maxi Dot),plafoniera cu lumini ambientale model passat W8,ceasuri cromate OEM.Cred ca mai are ceva mici dotari insa nu imi aduc aminte acum.Astept propunerile voastre cu eventuale imbunatatiri la ea.Va doresc o zi buna in continuare.

cca_golf 18-06-11 15:00

Re: Golf 4 Variant Sport

Frumos variant'ul tau :-) Insa toba "sport" ar trebui' sa iasa cat mai repede din peisaj... ori sa gasesti ceva mai finut (2 tips'uri) si sa o integrezi frumos, ori o dai jos... :-) Poti sa scoti logourile' "GOLF" "TDI" "4MOTION" si stergatorul spate'..... Si ar fi perfecta' :-) Asta este parerea mea :D

ptrck92 18-06-11 15:17

Quote:

Originally Posted by sakos (Post 4405981)
Va salut,astazi m-am decis sa va prezint si eu mica mea ,,negresa" achizitionata acum 5 ani din Germania de care sunt foarte multumit.Am cumparat autoturismul la 86.000 km iar in prezent am 264.000 km.La varsta ei si la km pe care ii are inca nu isi tradeaza varsta.
Modelul este un Vw Golf 4,motorizare 1900 cm,6 trepte 150 CP(motor ARL)tractiune permanenta integrala (4MOTION),culoarea negru perla,pilot automat,navigatie mare color MFD 2 cu magazie de cd-uri Blaupunkt in portbagaj si Tv tunner si DVD cu interfata Dietz in torpedou,scaune incalzite,grile luminate bora,pachet interior aluminiu si pedale si footrest TT,jante aliaj SANTA MONICA si anvelope Dunlop Sport 01 -225/45/17,suspensia este sport marca HR,computer bord mare (maxi Dot),plafoniera cu lumini ambientale model passat W8,ceasuri cromate OEM.Cred ca mai are ceva mici dotari insa nu imi aduc aminte acum.Astept propunerile voastre cu eventuale imbunatatiri la ea.Va doresc o zi buna in continuare.

Bun venit :) foarte frumos variantul tau.
Interiorul din punctul meu de vedere e perfect, felicitari :)
La exterior insa cred ca ar mai fi mici lucruri de fixat. In primul rand pleoapele, incearca sa le fixezi sa stea bine, intr-o poza apare pleoapa de pe farul drept ca sta foarte aiurea.
Farurile vad ca fac condens, asigurate ca sunt puse cele doua capacele din spatele farului bine sau daca nu e asta cauza inseamna ca nu sunt prinse bine sticlele.

Quote:

Originally Posted by cca_golf (Post 4406091)
Frumos variant'ul tau :-) Insa toba "sport" ar trebui' sa iasa cat mai repede din peisaj... ori sa gasesti ceva mai finut (2 tips'uri) si sa o integrezi frumos, ori o dai jos... :-) Poti sa scoti logourile' "GOLF" "TDI" "4MOTION" si stergatorul spate'..... Si ar fi perfecta' :-) Asta este parerea mea :D

Poate ti se pare ca sunt modificari neinsemnate cele enumerate de CCA mai sus dar te asigur ca sunt de efect. Eu as mai adauga la lista asta si carligul de remorcare care pe o masina ca si ata la care s-a lucrat nu arata deloc bine

Spor la treaba si asteptam vesti noi

sakos 18-06-11 16:40

Quote:

Originally Posted by cca_golf (Post 4406091)

Ai dreptate cu toba,pe mine sincer ma bate gandul sa cumpar o prelungire bara spate model V6 cu decupaj la toba si loc pt senzorii de parcare,iar in ceea ce priveste stergatorul imi e foarte util intrucat se murdareste rau de tot pe spate si mai degraba as opta pt un brat cu lamela de golf 5.Mersi mult pt apreciere si o sa tin cont de sfat.

sakos 18-06-11 16:46

Quote:

Originally Posted by ptrck92 (Post 4406119)
Bun venit :) foarte frumos variantul tau.
Interiorul din punctul meu de vedere e perfect, felicitari :)
La exterior insa cred ca ar mai fi mici lucruri de fixat. In primul rand pleoapele, incearca sa le fixezi sa stea bine, intr-o poza apare pleoapa de pe farul drept ca sta foarte aiurea.
Farurile vad ca fac condens, asigurate ca sunt puse cele doua capacele din spatele farului bine sau daca nu e asta cauza inseamna ca nu sunt prinse bine sticlele.

Poate ti se pare ca sunt modificari neinsemnate cele enumerate de CCA mai sus dar te asigur ca sunt de efect. Eu as mai adauga la lista asta si carligul de remorcare care pe o masina ca si ata la care s-a lucrat nu arata deloc bine

Spor la treaba si asteptam vesti noi

Ai perfecta dreptate in legatura cu pleoapele acestea sunt niste ,,pocnitori" o sa le schimb in urmatoarea perioada,farurile cand mi-au schimbat becurile la xenon nu au prins capacele din spate bine,la carligul de remorcare nu pot renunta intrucat sunt pasionat de vacante in aer liber si mi-am achizitionat o rulota pe care ,,tractorasul " o plimba de colo-colo.Va multumesc ica odata si sper ca in urmatoarea perioada sa mai schimb cate ceva la ea .

iulian2476 18-06-11 18:38

Salut!

Frumoasa masina si puternica. Numai satisfactii si pe viitor! Ziceai ca ai luat-o cu 86000 km. Presupun ca iai schimbat distributia cel putin o data. CUm ai procedat? Ai mers toti cei 90000 km cu ea, sau ai schimbat-o la un interval de timp?

sakos 18-06-11 23:29

Quote:

Originally Posted by iulian2476 (Post 4406377)
Salut!

Frumoasa masina si puternica. Numai satisfactii si pe viitor! Ziceai ca ai luat-o cu 86000 km. Presupun ca iai schimbat distributia cel putin o data. CUm ai procedat? Ai mers toti cei 90000 km cu ea, sau ai schimbat-o la un interval de timp?

Multumesc mult,prima oara am mers cu ea pana la 90.000 km,dupa aceasta am schimbat distributia de 2 ori(curea distributie,curea dublu canel accesorii,rola ghidaj,rola intinzartor,intinzator,pompa apa) la intervalul de 60.000 de km.Piesele au fost curele Contitec,role Ina si pompa Hepu.O seara buna.

jock 18-06-11 23:41

BIG LIKE ;)

..mai putin : pleoapele,finala,folia carbon" si sa zicem proiectoarele :twisted:

..si la jante as mai umbla ...se poate si mai bine

Bafta cu masinuta ;)

iulian2476 19-06-11 11:10

@sakos:

Mersi mult pentru raspuns.

sakos 19-06-11 13:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sakos (Post 4406219)
Ai dreptate cu toba,pe mine sincer ma bate gandul sa cumpar o prelungire bara spate model V6 cu decupaj la toba si loc pt senzorii de parcare,iar in ceea ce priveste stergatorul imi e foarte util intrucat se murdareste rau de tot pe spate si mai degraba as opta pt un brat cu lamela de golf 5.Mersi mult pt apreciere si o sa tin cont de sfat.

Va salut,asa ceva intentionez sa imi cumpar pt bara spate prelungire model V6 pt variant cu decupaj la toba si locasuri pt senzorii de parcare.Aveti idee ce cod are acest produs si de unde il pot achizitiona?

andrey_ 19-06-11 14:15

Felicitari pentru masina! Arata foarte bine, exceptie facand toba si pleoapele(strict parerea mea) dar fiecare cu gusturile sale.
Imi poti spune cum ai foliat consola din jurul schimbatorului? Ai dat materialul acela cauciucat jos cu ceva(cu ce?:D) sau ai foliat direct peste? deoarece si eu vreau sa fac acelasi lucru la mine pentru ca e zgariat si nu stiu daca tine sa foliez peste cauciuc
Felicitari inca o data si macar inca pe atatia km fara probleme:evil:

Roby_mkr 19-06-11 14:33

foarte frumos variantu`.. trebuie trantit sa arata mai bine :P

iulian2476 19-06-11 14:39

Quote:

Originally Posted by sakos (Post 4407721)
Va salut,asa ceva intentionez sa imi cumpar pt bara spate prelungire model V6 pt variant cu decupaj la toba si locasuri pt senzorii de parcare.Aveti idee ce cod are acest produs si de unde il pot achizitiona?

Parca Sorin GTI stie codurile astea. Intreaba-l pe el. Daca nu gresesc poti afla si de la reprezentanta codurile, daca cei de acolo au bunavointa. Sunt vreo 6 modele de fusta spate la golf IV din cate imi amintesc.

sakos 19-06-11 16:18

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4407778)
Felicitari pentru masina! Arata foarte bine, exceptie facand toba si pleoapele(strict parerea mea) dar fiecare cu gusturile sale.
Imi poti spune cum ai foliat consola din jurul schimbatorului? Ai dat materialul acela cauciucat jos cu ceva(cu ce?:D) sau ai foliat direct peste? deoarece si eu vreau sa fac acelasi lucru la mine pentru ca e zgariat si nu stiu daca tine sa foliez peste cauciuc
Felicitari inca o data si macar inca pe atatia km fara probleme:evil:

Salut am curata partea cauciucata si am dat cu smirghel foarte fin.Acea poza este mai veche,in prezent am pus colant negru mat acolo si aduce in proportie de 99% cu ce era inainte,varianta OEM.Colantul carbon era marca 3M asta mat e ceva No name.

sakos 19-06-11 16:21

Quote:

Originally Posted by iulian2476 (Post 4407815)
Parca Sorin GTI stie codurile astea. Intreaba-l pe el. Daca nu gresesc poti afla si de la reprezentanta codurile, daca cei de acolo au bunavointa. Sunt vreo 6 modele de fusta spate la golf IV din cate imi amintesc.

Multumesc pt raspuns.o sa incerc sa vad cum il pot contacta pe Sorin GTI,in privinta reprezentantei nu au avut bunavointa sa imi gaseasca produsul din descrierea mea.

andrey_ 19-06-11 17:51

Multumesc de raspuns
Cat despre prelungirea v6 am gasit in ETKA ceva (spoiler for vehicles with parking aid wagon 4 motion 6cylinder) codul ar fi acesta: 1J9 807 433 A ,dar nu sunt sigur ca este bun....bafta

cca_golf 20-06-11 16:26

Incearca sa vb cu baiatul acesta : [email protected] , el a spus ca poate sa imi aduca la 268 , ceva in genul oricum ;)

_Cox_ 13-07-11 22:57

Foarte frumoasa masina:oops:

mike-fullspeed 14-07-11 08:15

Frumoasa masina! Cu motor pe masura si interior impecabil!

sakos 16-07-11 17:45

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4464060)
Frumoasa masina! Cu motor pe masura si interior impecabil!

Va salut,si va multumesc tuturor pentru aprecierile legate de micile modificari ale masinii.

Roby_mkr 10-09-11 16:54

frumoasa masina ( imi place prelungirea fata ) ..ne-am intersectat dimineata la iesire din buzau ,te-am vazut tarziu ;)

sakos 11-09-11 07:00

Quote:

Originally Posted by Roby_mkr (Post 4577353)
frumoasa masina ( imi place prelungirea fata ) ..ne-am intersectat dimineata la iesire din buzau ,te-am vazut tarziu ;)

Sal, si eu te-am vazut in drept cu Unitatea Militara parca ne-am intersectat erai cu un Golf 4 Variant argintiu cu prelungire bara fata de V6.daca ajungi prin Slobozia poate ne intalnim sa ne cunoastem si sa ne admiram ,,dricurile".Tel. meu e 0731055001 (Tavi).Eu personal ajung in fiecare an in zona Buzau (Plescoi) dupa renumitii carnati din aceasta zona si pt produsele de la carmangeria de pe strada Bucegi din Buzau.

Roby_mkr 11-09-11 11:00

eram cu "dricul " meu :)) buni carnatii de acolo :> ;)

vinyl 11-09-11 14:32

Super Golf-ul !
Tanjesc dupa MFD-ul ala,si dupa plafoniera de W8,ah si dupa volan.:D
Cum au zis si cei de mai sus...finala aia ar merge inlocuita,cu ceva mai ...
Jantele dau bine pe masina....

t3o_5tf 18-09-11 12:17

foarte frumoasa masina!mai stii de unde ai luat buza de jos de la bara fata(spoiler) si cat a costat?stima

sakos 01-02-12 16:44

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4578869)
Super Golf-ul !
Tanjesc dupa MFD-ul ala,si dupa plafoniera de W8,ah si dupa volan.:D
Cum au zis si cei de mai sus...finala aia ar merge inlocuita,cu ceva mai ...
Jantele dau bine pe masina....

Va salut,masina a primit de Mos Craciu pentru faptul ca a fost cuminte un ,,transplant" a unui interior de piele pe negru cu incalzire in scaune si reglaj pe inaltime si lombar de pe un V6 variant.Am reusit sa le fac ceva foto.

Roby_mkr 01-02-12 18:42

bv .. esti barosan acuma :) arata foarte bine :D

sakos 01-02-12 20:56

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Roby_mkr (Post 4859167)
bv .. esti barosan acuma :) arata foarte bine :D

Mersi Roby in viitorul apropiat sper sa reusesc sa ii montez prelungire bara spate model SRS-TEC,praguri de R32,un eleron hayon mai finut si un set de faruri OEM cu xenoane si sistem de autoreglaj.

gggeorgica 01-02-12 21:04

ARL pe golf variant ... din start e o masina speciala , dotare nu se pune problema vad , ce ti-as recomanda eu : renunta la pleoape , joey mode la faruri , eventual schimba si capacele pentru ca vad ca se aburesc , proiectoarele le poti lasa fiind arl ai intercooler frontal si nu se pune problema de obturare , eventual o folie galbena pe ele , finala trebuie sa plece ori originala ascunsa ori prelungire v6 cu 2 tipsuri drepte ar mai fi insa nu vreau sa exagerez :)

sakos 03-02-12 21:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gggeorgica (Post 4859546)
ARL pe golf variant ... din start e o masina speciala , dotare nu se pune problema vad , ce ti-as recomanda eu : renunta la pleoape , joey mode la faruri , eventual schimba si capacele pentru ca vad ca se aburesc , proiectoarele le poti lasa fiind arl ai intercooler frontal si nu se pune problema de obturare , eventual o folie galbena pe ele , finala trebuie sa plece ori originala ascunsa ori prelungire v6 cu 2 tipsuri drepte ar mai fi insa nu vreau sa exagerez :)

Masina a primit de la ahw-shop.de un comutator de lumini la asorte cu interiorul de aluminiu brushed.

valitataye 08-02-12 12:55

Frumos variant si motorizarea,bafta cu ce ti-ai propus pe viitor:)

1.9Diesel 08-02-12 21:26

salut , proiectoarele din bara sunt aftermarket? , daca da cum le-ai conectat si de unde le aprinzi .

sakos 08-02-12 21:53

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 4871673)
salut , proiectoarele din bara sunt aftermarket? , daca da cum le-ai conectat si de unde le aprinzi .

Proiectoarele sunt AM ,sunt legate pe buton separat-sunt independente.butonul e mascat in fata de usa de la sofer,il cauti dk nu stii unde e amplasat.O sa le inlocuiesc cu proiectoare cu lupa Hella-micro dar mai tarziu cand ne vom reveni cu banii.In viitorul apropiat sper sa achizitionez schimbatorul de R32 tot aluminiu satinat si termin cu interiorul.

sakos 08-02-12 21:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sakos (Post 4871727)
Proiectoarele sunt AM ,sunt legate pe buton separat-sunt independente.butonul e mascat in fata de usa de la sofer,il cauti dk nu stii unde e amplasat.O sa le inlocuiesc cu proiectoare cu lupa Hella-micro dar mai tarziu cand ne vom reveni cu banii.In viitorul apropiat sper sa achizitionez schimbatorul de R32 tot aluminiu satinat si termin cu interiorul.

Asta e visul meu care cred ca va devenii realitate cat de curand.

sakos 23-02-12 18:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sakos (Post 4871740)
Asta e visul meu care cred ca va devenii realitate cat de curand.

Gata, a venit si schimbatorul de R32,urmeaza zilele urmatoare sa il montez.o seara buna tuturor.

_Cox_ 23-02-12 20:32

Foarte frumos:D cat te-a ajuns jucaria?

sakos 23-02-12 20:36

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4895565)
Foarte frumos:D cat te-a ajuns jucaria?

390 lei

sakos 25-03-12 14:28

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sakos (Post 4895574)
390 lei

Va salut,astazi am reusit sa fac ceva foto noi ,,de primavara" la masina.Am montat si praguri model Votex si cam atat.

andrey_ 25-03-12 15:10

Cat au fost pragurile? Si de unde le-ai luat?:lol:

Coby83 26-03-12 13:29

Arata foarte, foarte bine! Bafta pe mai departe!

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning