![]() |
laguna 2
am si eu o laguna 2 ,1.9 DCI privilege , imi poate da cineva idei de niste pragaruri spoilere eleron etc?ceva poze?
|
Re: laguna 2
pai dute la reprezentanta renault si vezi cat costa si daca iti place vezi spoilerele pt laguna v6
|
Quote:
|
|
am o problema cu laguna 2 : motorul la relanti face un zgomot prea mare si cam cu variatzii de zgomot cand mai tare cand mai incet dar turometrul ramane fix nu se misca. eu m-am gandit k e cureaua de distributie are cineva o alta idee? merci anticipat ;)
|
cati km ai la masina?sau a umblat cineva la motor la relantiu?nu inteleg cum poti sa ai probleme la o masina din asta si ii destul de noua?parerea mea este cel mai bine ar fii sa vezi la un service dar ar fii bine sa cunosti pe cineva care lucreaza la service-ul respectiv, sper sa-ti rez. problema
|
Quote:
|
poate sa fie din mai multe cauze...incat cel mai bine ar fi daca te ai duce la un service...ori reno ori altundeva...
|
mi-am luat si eu o laguna(II) 1.9 120.suspensile sunt inalte si moi(le schimb) mai trebe sa redecorez incinta la subwoofere(WCC) are 90000 km , 2004 , si as vrea sa-mi montez o toba (borla pe mijlocul spoilerului spate) si nu stiu de unde fac rost de o protectie sa nu se topeasca spoilerul de la toba incalzita.ma ajuta cineva?si cu niste idei de tuning mai modest ca look.
|
Quote:
|
da...pe acele site`uri sunt cate ceva...dar tobe nu am vazut :)))
|
si eu mi-am inst. o toba dar nu mi se topeste spoileru pt ca mi-au decupat acolo unde a fost instalata(uitate pe poza mea)
|
si c are este diferenta...???dintre toba care ai avut o si toba care o ai acum?si cati bani te-a costat toata afacerea asta:P
|
Quote:
Ce noroc pe aia cu firmele de tuning ca mai sunt oameni ca voi ce le fac vanzare ! :lol: |
Quote:
|
tm8bnz daca vrei sa sti am vazut multe disel cu toba schimbata...si nu am vazut neam acel fum de carezici tu...ca sa nu iti mai zic...ca am vazut una facuta la tuning scoase pe mijloc si altele pe laterale...saspecific DIESEL...chiar aveam niste poze pe calc am sa le caut si am sa atachez una...
demian o poza clara...cu acea toba poti pune si tu???mersi mult! |
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164546134
Sper ca se vede bine o sa mai pun ceva poze cu masina ,numa bine |
http://www.elia-ag.de
http://www.k-tecracing.com http://www.power-tuning.fr sigur o sa va fie si voua de folos ! |
1 Attachment(s)
ar arata estetic cu tobele astea borla pe laguna 2?cu putina scobitura in spoiler de o parte si de alta...vreau niste pareri pt caa stiu ca nu o sa sune sau alt efect numai cel estetic
|
cred ca ar arata...acum depinde cine iti pune :P
|
o sa arate f bine
|
si eu am o mare problema cu un laguna 2 ... are 170 de cai si e in rodaj:lol: :lol:
|
si carei problema la laguna?
|
ca nu trebuie depasit 2500 de ture
|
ba da de ce nu va luati voi un ferrari voi vreti asa adrenalina turatii de la motoare diesel sau altele in rodaj sunteti tare simpatici .Ba fratilor luati-o si voi mai usor
|
.......vreau si eu niste jante pt laguna 2 ...ma poti ajuta ?
|
inca sunt nedumerit...nu am aflat de unde imi pot lua arcuri si telescoape pe gaz sport pentru laguna 2...nu e nimeni pe forum care ma poate ajuta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Vai mama da ce te mai oftici ...
Ai dreptate ca o bagat audi motor diesel nu la DTM ci la cursa de la Sebring si o sa il bage si la Le Mans, R10 TDI, V12 5,5L biturbo 650 hp R8 va fi un nou prototip iar motoarele luate deocamdata in calcul v10 care ii si pe Gallardo 450hp si V8 420hp care ii pe RS (deci nu diesel). Daca iei in calcul R10 atunci nu mai vorbesjti de masjini de serie si BRABUS S V12 "rocket" nu este nici din greseala o masjina de serie ( brabus ii tuner oficial mercedes ). Deci nu vreau sa ma bag aiurea dar ii un forum unde toata lumea are o parere, buna sau rea ii parerea omului, si oare, un 1.9 dci 120 hp cu turbina bate un benzinar de serie cu motor 1.8 tot cu turbina (ca sa fie la acelasji nivel) ? Pe tema asta s'o discutat f mult deci nu mai este cazul ... Imi zic si eu parerea ... no offence! PS. daca pui tipsurile alea de tobe poate chiar risjti sa afume, da se curatza ... |
6 Attachment(s)
uite cateva laguna frumoase.. ps trebuie sa imi iau si eu cat de curand o laguna 2 1.9dci 120cp full
|
10 Attachment(s)
mai uite o laguna 2 care mi-a mers la suflet
|
Cat de fain arata aia neagra, cu stopuri fumurii!! Imi place f mult cum arata!
|
Salut..Stie cineva unde pot gasi pleope pt faruri pt o Laguna din 2006 ( modelul cu facelift)..Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
se potriveste cd player de logan pe laguna 2? adik comenzile de pe volan si afisajul? :shock:
|
10 Attachment(s)
Uite aici cateva Laguna 2 tunate....am sa revin si cu alte poze tunate virtual pt laguna 2;)
|
sal all.......fratziilor....spune-ti-mi si mie va rog eu.....tocmai am achizitionat azi o laguna 1.9 dci.... din 2002...........am facut o alegere buna........din cate am mai auzit eu am inteles ca sunt cam proaste pe la articulatzii...ce zicetzi?
|
ma ajutatzi..........? plzz........
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning