Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Topicul meu !?! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/25540-topicul-meu.html)

Baby_I 19-10-06 16:03

Topicul meu !?!

Mi-ati facut varza subiectul cu fete motocicliste si ... ca sa fie treaba treaba s-a mai gasit si unul sa mi-l inchida.

Ce e vraishtea asta ?!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

bogdan_wrc 19-10-06 16:09

Re: Varza !!

hai nu fi suparata. asa se intampla pe aici. unii au o varsta mai frageda si fac mult offtopic. dar lasa, ca facem alt subiect si o sa fie bine... :flower: :bunch:

Baby_I 19-10-06 16:12

Mi-a mai trecut acu ' :) ....

Acum pe bune, cand am intrat si am vazut zeci de postari numai pe langa subiect .... unde pui ca mi se si umple casutza de mail cu instiintari ca s-a postat acolo .... Ce tampenie .... Daca vor sa discute, de ce nu deschid subiecte sa bata campii cat vor ?! E primul forum unde patzesc asta ... Am nimerit la gradinitza 12 ??

Eu intreb de fete motocicliste si se discuta de cu totul altceva; fiecare intra si bate campii .... :rolleyes2

Jesus ... :rolleyes2

tng 19-10-06 16:13

Quote:

Originally Posted by Baby_I (Post 591055)
Mi-ati facut varza subiectul cu fete motocicliste si ... ca sa fie treaba treaba s-a mai gasit si unul sa mi-l inchida.

Ce e vraishtea asta ?!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

da, ne trebuie o mai buna organizare :) .. topicul eu l-am inchis (sa zicem ca-s moderator aici), l-am inchis pt ca s-a deviat mult de la subiect .. iar tu nu mai ziceai nimic acolo.
daca vrei, il pot deschide .. numa sa-mi zici, bine?

shantzu 19-10-06 16:19

Re: Topicul meu !?!

tu cu topiculo ala vroiai sa afli daca exista fete motocicleste din ploiesti pe forum ;) ti-au spus anumite persoane ca nu , deci ai aflat raspunsul
si pt ca era topic nou , am inceput cu off-topicul ;) ca asha se intampla la noi :mrgreen:
nu trebuie sa te superi ;)

Baby_I 19-10-06 16:26

Nu-l mai deschide tng ca m-am lamurit. ...

Nemultumirea mea era ca nu mi se pare normal ca pe un subiect pe care scrie clar ce se cauta, sa bata unul si altul campii. .. Fiecare e liber sa discute despre ce vrea, dar nu pe subiectele altora .... Vorbim asa pe unde apucam ?? Esti de acord cu mine ?

P.S. Merci oricum tng, intr-adevar am primit (printre alte aberatii) raspunsurile pe care le cautam ;) ... Ce sens ar avea sa il redeschizi ?! Ca vor continua discutiile pe langa ;)

tng 19-10-06 16:41

nu vreau sa-ti fi facut o impresie proasta ...dar de regula, cam asa fac `comunitarii` nostrii :) , e o forma de salut probabil :-P

te invit sa vb pe celelalte topicuri.
numa bine ;)

DRooPY 19-10-06 16:44

vraiste.. e paici de nu mai tin minte...! asa get used to it.. si daca e asa prezintate alaturi de motorul` tau

bogdan_wrc 19-10-06 18:36

Baby...hai ca si eu am patit la fel la inceput... sper ca te-au mai linistit nervii si supararea. vezi si tu cam ce varsta au cei inscrisi pe aici si vei intelege... :D

Baby_I 19-10-06 18:39

yeah ..you're right ... I think I'm too old for this :D ;)

Anyway, cum pot sa nu mai primesc mesajele pe mail ?!?! Imi vine sa urlu :(( ... Cum imi sterg contul ?! Unde e admin-ul de aici ?!!

shantzu 19-10-06 18:52

user cp -> edit options si debifezi ''Receive Email Notification of New Private Messages'' ;) sper sa te descurci

bogdan_wrc 19-10-06 18:54

hai nu sterge contu'. da id de mes prin mesaj privat si te conving eu sa ramai! sau macar am incercat sa trimit PM..dar nu reusesc! :D nu esti batrana. tre doar sa stii unde sa te uiti ;)

T@zMania 19-10-06 19:14

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 591230)
Baby...hai ca si eu am patit la fel la inceput... sper ca te-au mai linistit nervii si supararea. vezi si tu cam ce varsta au cei inscrisi pe aici si vei intelege... :D

ce vrei sa spui cu varsta?;)

DRooPY 19-10-06 20:57

lol TAzule Lol

Vladz 19-10-06 21:12

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 591230)

uite asa iti faci o impresie proasta fata de cei mai " mici " ;)

bogdan_wrc 20-10-06 08:15

taz,tu esti excaptia care intaretse regula. dar tu nu esti asa prezent. dar consider ca baby are ceva dreptate. sunt multi pe aici care fac mult OT. peste tot. si nu e normal! Prodigy, fi maie xplicit. eu oricum am o parere despre cei mai mici. toti am fost acolo candva..dar nici chiar asa!

tng 20-10-06 12:33

Ca sa nu mai dam iar in alte discutii, o sa inchidem topicul in 12h
Daca Baby_I mai are ceva de zis ...

tre 21-10-06 05:43

taz tu esti "batran", baby-i e foarte probabil sa fie "coapta".

cum? offtopic? iar?!

T@zMania 21-10-06 21:43

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 591922)
taz,tu esti excaptia care intaretse regula. dar tu nu esti asa prezent. dar consider ca baby are ceva dreptate. sunt multi pe aici care fac mult OT. peste tot. si nu e normal! Prodigy, fi maie xplicit. eu oricum am o parere despre cei mai mici. toti am fost acolo candva..dar nici chiar asa!

unde nu sunt prezent?pe forum sau la intalniri?????

DONU' 22-10-06 03:15

Forumul este deschis pentru toata lumea. Important este sa se discute subiectele respective, iar offtopicul oricum il face toata lumea. Nu cred ca e om pe forumul asta care sa nu fi facut offtopic vreodata.
Sunt destui din astia mici, insa singurul care i-a explicat lui Baby_I cum sa scoata optiunea de a mai primi notificari pe mail a fost Shantzu' care n-are permis, abia a facut 18 ani dar totusi e veteran pe forum..., asa ca si cei mici fac treaba buna ;)

shantzu 22-10-06 10:38

mha pana la urma pe forum care nu au 18 ani si sunt activi suntem cam putini :( sunt eu , dirty pusherman,si atat imi aduc aminte ;) deci nu cred ca noi suntem problema cu off-topicul :mrgreen:

tng 22-10-06 12:26

da, daca eu ies la pensie de pe forum .. o sa-l las pe shantzu sa aiba grija de sectiunea asta

hai ca inchid topicul .. daca e ceva, imi da-ti PM si-l redeschid ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:57.

- Copyright 2026 4Tuning