Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Agresiune in trafic/geam spart (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/247164-agresiune-trafic-geam-spart.html)

djbyte 15-03-11 22:27

Agresiune in trafic/geam spart

Sa va spun peste ce cretin am dat azi.La sensul giratoriu de pe DN1 de la Billa un dobitoc parcat cu o duba a incercat sa intre in trafic in timp ce eu deja eram in sensul giratoriu si cu o ambulanta pe banda 2.Evident sa opresc nu era o varianta(masini in spate) asa ca nu l-am lasat sa intre!
La semafor la kaufland tzaranul s-a dat jos din masina, mi-a spart geamul la masina si mi-a carat vre-o 2 pumni!Asa ca aveti mare grija peste ce dobitoci dati in trafic.eu maine ma duc la Medico-legal sa-mi iau certificat , si sper sa ii iau aluia si banii care ii fac copii lui!!!
CJ 17 BSG daca il vedeti in trafic salutati-l din partea mea.

DarkS1d3 16-03-11 01:33

Re: Agresiune in trafic/geam spart

nasol :(

Sparkle_81 16-03-11 06:47

Naspa moment !
Peste ce specie inapoiata de bizon ai dat ?
Pentru a fi mai usor cu demersurile legale , ar fi bine sa ai si un martor !

Voie buna !

djbyte 16-03-11 07:42

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4173373)
Naspa moment !
Peste ce specie inapoiata de bizon ai dat ?
Pentru a fi mai usor cu demersurile legale , ar fi bine sa ai si un martor !

Voie buna !

e bizon de la "blocurile din barcanesti" oricum eram cu cineva in masina.
Dar ca fapt divers bizonul si-a recunoscut fapta la politie. citez "domne eu am vrut sa-i bat in geam". Va dati seama ce usor se sparge geamul unei masini nu?

Sparkle_81 16-03-11 13:29

Quote:

Originally Posted by djbyte (Post 4173465)
e bizon de la "blocurile din barcanesti" oricum eram cu cineva in masina.
Dar ca fapt divers bizonul si-a recunoscut fapta la politie. citez "domne eu am vrut sa-i bat in geam". Va dati seama ce usor se sparge geamul unei masini nu?

Deci , de fapt, pe tine te-a lovit suflul gravitational atunci cand el ti-a batut in geam ! Iarta-mi sarcasmul !

Voie buna !

DONU' 16-03-11 13:46

Cand ti-a batut in geam cred ca in acelasi timp s-a produs si tzunami-ul ala din Japonia ca altfel nu inteleg cum putea sa-ti sparga geamul.
Fa-l de comanda frate!!! Tine-ne la curent cu ce ai mai facut!

djbyte 16-03-11 14:12

miercurea viitoare imi iese certificatul medico-legal.acum sa vedem mai departe.evident va plati schimbatul geamului in service si nu in service de cartier, plus ce ma va mai sfatui avocatul.pana una alta mi-am luat si un spray sa fie in masina just in case.nu mai merge asa.maine poimaine daca il las sa scape vine cu cutitul la unul din voi.

djbyte 16-03-11 14:13

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4174271)
Deci , de fapt, pe tine te-a lovit suflul gravitational atunci cand el ti-a batut in geam ! Iarta-mi sarcasmul !

Voie buna !

si pe el il va lovi suflul gravitational al unui madular de puscarias.acum depinde de politie.

DONU' 16-03-11 18:07

Dosar penal pentru distrugere de bunuri si vatamare corporala. Plus amenda mare plus cerintele tale.

dragos2900 16-03-11 22:50

unde va credeti frate in america? nu o sa pateasca nimic ala,poate doar o amenda,daca o primi-o si pe aia,treziti-va sunteti in romania

roby wws 16-03-11 23:12

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 4175829)
unde va credeti frate in america? nu o sa pateasca nimic ala,poate doar o amenda,daca o primi-o si pe aia,treziti-va sunteti in romania

stai linistit ca amenda sigur a primit acum problema e daca o sa o plateasca,si referitor la faza cu dosar penal si daca organele aferente o sa isi faca treaba depinde doar de victima:daca se tine de capul lor sigur ceva se va rezolva,daca se lasa in seama lor si ii ajung raspunsurile de genul 'inca cercatam' atunci Dumnezeu cu mila.
romanu trebuie sa inteleaga ca prin faptul ca plateste impozite si alte dari idioate(ca toate s-au strans la noi)are dreptul sa ceara institutiilor statului sa-i rezolve probleme ca de aia sunt infiintate...la fel si cu oameni politici sunt pusi de noi ptr a ne apara interesele(dar ce sa ii ceri romanului el se gandeste cand va fi urmatorul gratar sau ce se mai imparte la pomana electorala)

Pagani_honda 17-03-11 09:25

1 Attachment(s)
http://www.totalvpr.ro/cumpara/pisto...her-p99-186888

calibru 10mm ....la 20 de metri face gaura in tabla de 2.Si la cum zici tu ca s-a intamplat....mama era tinta perfecta..15 bile :twisted:

Alex4u 17-03-11 09:38

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 4175910)
stai linistit ca amenda sigur a primit acum problema e daca o sa o plateasca,si referitor la faza cu dosar penal si daca organele aferente o sa isi faca treaba depinde doar de victima:daca se tine de capul lor sigur ceva se va rezolva,daca se lasa in seama lor si ii ajung raspunsurile de genul 'inca cercatam' atunci Dumnezeu cu mila.
romanu trebuie sa inteleaga ca prin faptul ca plateste impozite si alte dari idioate(ca toate s-au strans la noi)are dreptul sa ceara institutiilor statului sa-i rezolve probleme ca de aia sunt infiintate...la fel si cu oameni politici sunt pusi de noi ptr a ne apara interesele(dar ce sa ii ceri romanului el se gandeste cand va fi urmatorul gratar sau ce se mai imparte la pomana electorala)

Eu pentru o palma...am luat 3 mil amenda ...si s-a inaintat dosarul pe rol pentru ca individul a facut plangere..si mi-a spus 10 mil sa isi retraga plangerea sau aveam prima intalnire la tribunal peste 1 sapt..si am platit...si am fost mai mult in legitima aparare..doar ca eu nu am avut martori...

ven`u 17-03-11 12:54

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 4175910)

din cate stiu amenda iti iei si pentru ca ridici degetu mijlociu sau injuri ..... aici deja nu mai e vb de asa ceva ...deja s`a ajuns la pagube materiale plus vatamare ...ca presupun ca nu i`a dat doi pumni "de seminte"...oricum ...tarania predomina romania !! .... spor la acte gogule si la alergat nu merita lasat !

djbyte 17-03-11 14:25

450 de lei factura la service cu schimbat geam.am luat azi certificatul medico-legal si l-am inaintat la politie.pentru siguranta mi-am facut copii si dupa factura si dupa certificat sa nu cumva sa dispara de la dosar.urmeaza circul.
omul ma ameninta ca mai aud de el ca e roman tiganizat din barcanesti.eu zic, ca sper sa aud de el cand striga judecatorul/judecatoarea : inculpatul x sa se ridice in picioare

VooN 17-03-11 14:44

Barcanestiul e vre-un Bronx ceva? Romanii tiganizati de acolo se contopesc perfect cu peisajul din penitenciar. Pt vatamare corporala cam acolo se ajunge.
Nu ceda!

djbyte 17-03-11 15:53

nu cedez.pentru ca daca cedez eu........urmatoarea victima poate fi unul din voi.daca stam sa traim in frica toata viata de-aia ajungem sa ne fie frica sa mai iesim pe strazi.

DarkS1d3 17-03-11 20:58

+1 Fara Frica :)

Emy_bike 19-03-11 11:51

Quote:

Originally Posted by djbyte (Post 4177424)
nu cedez.pentru ca daca cedez eu........urmatoarea victima poate fi unul din voi.daca stam sa traim in frica toata viata de-aia ajungem sa ne fie frica sa mai iesim pe strazi.

Zau? Mare problema existentiala. Te-a vazut mai mic si te-a casapit. Asa si? Un sut in c*r un pas inainte. Asta'i viata.

djbyte 19-03-11 17:18

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 4181989)
Zau? Mare problema existentiala. Te-a vazut mai mic si te-a casapit. Asa si? Un sut in c*r un pas inainte. Asta'i viata.

La tine e totul asa simplu nu?Ma abtin de la comentarii.

cynegeticos 19-03-11 17:19

Quote:

La fel ai face daca ai pati-o tu?
Naspa...

barladi 21-03-11 00:24

Nu merita iertat. Daca se limita la 2-3 injurii si eventual niste amenintari, mai era cum mai era....se mai intampla. Dar pt ce a facut el, nu merita iertat. Cel putin, data viitoare se va gandi de 2 ori inainte sa mai scoata macar capul pe geam

GiGiCarbiT 22-03-11 11:36

plm....legea celui care da primu....

exemplu se da jos...e mic...dau cu pumnu....e mare dau cu teava....e mare taiat si tatuat trag in el ... si primesc centura neagra + satisfactie maxima! :lol::lol::lol:

DiavoLLo 22-03-11 22:58

Quote:

hai ca asta e tare....stii bancul....."auzi ba da tu tii cu ursul?!" superman de romania ce esti :)) si cand e sa o patesti tu....nu mai stau lucrurile chiar asa simplu.

RobyBoy 23-03-11 11:31

daca s-a produs in intersectia mare de la biserica (soseaua vestului cu 23 august), din cate stiu eu este o camera acolo. Oricum nu merita lasat, daca a fost tare in pumn sa plateasca.

Vibe 17-05-11 14:13

Noutati ? :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning