![]() |
Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Aici este topicul de discutii/propuneri/reclamatii pentru sectiunea Concursuri.
Tot aici va puteti expune si sugestiile pentru urmatoarele concursuri. |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Este foarte bine ca s-a organizat un concurs. Ca are si un premiu este si mai si. Insa ca parere personala, cred ca treaba cu accesul oricui la vot nu este o treaba buna si in al doilea rand trebuia sa existe o tema. Repet, este parerea mea.
|
Exact,aici ai dreptate.Ar fi fost mai frumos o anumita tema ceva.Nu asa in vant.Oricum ma voi gandi daca particip sau nu.Succes tuturor participantilor!
|
Si totusi,nu primim si noi o tema anume la concursul Aa?Ne-ar fi mai usor sa ne axam pe ceva.
|
Apelati la imaginatie. Cu cat pare mai reala macheta din poza cu atat va fi mai apreciata fotografia.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vad ca nimeni nu se plange de faptul, ca nu ai voie sa participi cu poze cu care ai participat la alte concursuri in trecut..... lucru aberant si discriminator atata timp cat AICI pe 4tuning este primul concurs......
printre cei discriminati pot aminti pe : steaua23/eu/darkside/modell colector/ciprian/....si poate mai sunt... |
Are dreptate promo :???:
|
Eu nu īnţeleg ceva. M-a scos din concurs că poza care am pus-o era la "machetele mele"...
Păi ce treabă are una cu alta... |
sponsorul concursului e pretentios rau !! :)
|
Ce farmec ar mai fi avut concursul dacă participam cu fotografii postate deja pe forum sau īn altă parte?
Avem voie să intervenim la fundal? pānă īn ce limită sunt aceste "editări excesive"? adică ţin de glow-uri şi alte efecte din acestea de prost gust sau sunt restricţionate şi intervenţiile asupra tot ce nu ţine de machetele din fotografie? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In regulament sunt precizate clar toate nelamurilire dumneavoastra. Tema concursului este FOTOGRAFIA. Mie mi se pare destul de clar. Iar in legatura cu exclusivitatea fotografiilor deasemenea si aceasta este prezentata in regulament. Acesta este regulamentul, cui nu-i convine poate foarte bine sa nu participe, nu este obligatoriu. Iar Sergiu sa iti raspund la intrebare si aici, fotografiile pot fi modicate gen contrast/luminozitate/putin(foarte putin) blur si cam atat. Fara luminite,copacei si ingerasi.... |
As avea si eu o intrebare:
Pana la urma pana pe ce data trebuie sa punem fotografia? Data si ora va rog frumos! |
Vai de capul meu ce de poze "misto" la concurs. Sunt cateva blurate, cateva in care nu se intelege nimic ... cateva facute cu telefonul, pe plapuma si cu lumina stinsa :lol:
eu personal spun pas concursului din motive subiective. totusi, astept cu interes sa vad cum se deruleaza partea de vot :lol: |
Quote:
apropo...ti-a scapat ceva.cineva si-a inmatriculat golfu.nu prea reusit:lol: |
Gata baieti gata....
|
Quote:
|
A devenit aiurea concursul asta...dupa ce ca sa prelungit cu o saptamana, a mai fost publicat si in prima pagina.Intr-o zi s-au umplut 2 pagini, da pana is gata inscrierile...tot forumu care are o machetuta o sa fie "in".
|
Quote:
|
Cine nu respecta cerintele va fi out!
Atat am de spus. |
Da stiu, daia am zis machetuta.Unele mi se par facute prea la misto.
|
asa este, uni chiar nu i-a interesat concursul si au pos o poza superficiala si sa vedem acuma cine are cei mai multi prieteni ca pana la urma totul se rezuma la cine te voteaza . cerintele pt poza trebuiau sa fie mai clare si mai stricte , pana la urma avem un concurs cu u premiu pe bune, macar sa fi fost poze de poze.
O idee de concurs destul de simpla" Confruntare" si sa fie permise numai poze care sa : fie clare, de un min de rezolutie, sa NU se vada ca sunt pe , canapea, veranda, perfaz, langa bascheti, langa un ghiveci sa fie intradevar o poza la o masina sau un grup sa fie permis si la acest concurs o photoshopare :) mica, sau deloc cum hotaresc organizatorii. Ca premiu, nu trebuie unul neaprat |
pana la urma cum de a reusit ultima poza sa intre in concurs???
o sigla ceva?? |
Eu am 2 nelamuriri:
1. Cum votam ? :lol: Ca eu nu vad niciun poll, doar scriem machete/participantul pe care il votam ? 2. In lista de la inceput lipsesc o gramada de machete/useri. Eu as fi votat ceva ce nu apare in lista, dar nu stiu numele machetei/userului, si nu cred ca e normal sa ma apuc sa caut pe la inscrieri cum se numeste :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Aoleu ba da:lol:
Ma scuzati baieti, am uitat:lol: Nu e terminat! Astazi dimineata trebuit sa salvez toate pozele sa fac un tabel sa le urc toate in decurs de 2 ore inainte de liceu, acum am si eu o aniversare si la noapte pe la 1-2 cand ma intorc promit ca le fac. Maine dimineata puteti vota. |
Ne speriaram si noi umpic:lol:.
Vezi ce gusti acolo sa nu incurci pozele la noapte. Apropo, parca ar mai trebui umpic sortate cateva... |
Quote:
Hai solo fara numar....distractie |
Quote:
haus haus.. |
Quote:
|
Quote:
|
Da ce pe sistem esti Sofule.Le cam stii cu genul asta de manifestari intersociale.App salamul are nebunie?Sincer eu stiam ca se face cancer de la nitriti si conservanti nu stiam ca poti si innebuni.Ciudat!:o:o
|
Quote:
|
Si pana la urma cum se va vota...listele nu sunt complete,topicul e inchis...nu se mai intelege nimic...:?:
|
Dece sa inchis? nici macar nu era finalizat totu......:???:
|
poate e vreo pacaleala tarzie, de 1 aprilie. pacat ca unii au scos ceva poze frumoase si unii nu au tinut cont de tema concursului. S-a suparat finantatorul concursului. sa vedem ce-o fi de concursul asta pana la sfarsit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning