Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   REGULAMENT CAMPIONAT DRAGRACINGEVENTS -2011 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/244060-regulament-campionat-dragracingevents-2011-a.html)

gaju 01-03-11 22:03

REGULAMENT CAMPIONAT DRAGRACINGEVENTS -2011

1 Attachment(s)
BUNA SEARA

in atasament gasiti regulamentul care va fi la baza competitiilor organizate de catre/in colaborare cu DragRacingEvents

1. Grupele categoriei Profi:

Prescurtari utilizate: FWD: tractiune fata, RWD: tractiune spate, AWD: tractiune integrala

AP1
- pana la 1600 cmc supraalimentat FWD
- pana la 3000 cmc aspirat RWD, FWD
- pana la 2500 cmc aspirat AWD
Include:
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina cu cilindreea sub 1600cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din fata, si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare cu cilindreea sub 3000cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din spate sau din fata
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare u cilindreea sub 2500 cmc tractiune integrala

AP2
- intre 1601 cmc si 2600 cmc supraalimentat FWD
- intre 3001 cmc si 4200 cmc aspirat FWD, RWD
- intre 2501 cmc si 4000 cmc aspirat AWD
Include:
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina cu cilindreea intre 1601 si 2600cmc (inclusiv) , tractiune pe rotile din fata, si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare cu cilindreea intre 3001cmc si 4200 cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din spate sau din fata
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare cu cilindreea intre 2501 si 4000 cmc aspirat cu tractiunea integrala

AP3
- pana la 2500 cmc supraalimentat RWD sau AWD
- peste 4201 cmc aspirat FWD, RWD
- peste 2601 cmc supraalimentat FWD
- peste 4001 cmc aspirat AWD
Include:
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina cu cilindreea sub 2500cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din spate sau integrala, si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot
toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare cu cilindreea peste 4201 cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din spate sau fata,
toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot cu cilindreea peste 2601 cmc (inclusiv), tractiune pe rotile fata
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina fara supraalimentare cu cilindreea peste 4001 cmc cu tractiune integrala

AP4
- peste 2500 supraalimentat RWD sau AWD
Include:
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina cu cilindreea peste 2501cmc (inclusiv) , tractiune pe rotile din spate sau integrala, si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot

AP5
- diesel
Include:
Toate masinile diesel dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, sau boxer cu patru roti, indiferent de tractiune

gaju 01-03-11 22:04

Re: REGULAMENT CAMPIONAT DRAGRACINGEVENTS -2011

2. Grupele categoriei Street:

Prescurtari utilizate: FWD: tractiune fata, RWD: tractiune spate, AWD: tractiune integrala

Grupa S1
- sub 1585 cmc aspirat si sub 1000 cmc supraalimentat

Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea sub 1585cmc normal aspirat sau sub1000cmc supraalimentat (turbo/compresor/nitro).
Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85,benzina de curse

Grupa S2
- sub 2900 cmc aspirat si sub 1600 cmc supraalimentat

Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 1586-2900cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel aspirat sau sub 1600cmc supraalimentat (turbo/compresor/nitro). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse

Grupa S3
- sub 3800 cmc aspirat si sub 2550 cmc supraalimentat

Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 2901-3800cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel supraalimentat sau intre 1601-2550cmc supraalimentat (turbo/compresor/nitro). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse.

Grupa S4
- peste 3800 cmc aspirat si peste 2550 supraalimentat

Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea peste 3801cmc normal aspirat sau peste 2551cmc supraalimentat (turbo/compresor/nitro). Combustibilul permis este doar cel din comert - benzina, E85, benzina de curse.

Grupa S5
- AWD - sub 2500 cmc

Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune integrala, cu cilindreea pana in 2500cmc (inclusiv). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse

Grupa S6
- AWD - peste 2500 cmc

Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune integrala, avand cilindreea de peste 2501cmc (inclusiv). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse.

Grupa S7
- Diesel - sub 2000 cmc

Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 sau toate rotile motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor. Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina, biodiesel.

Grupa S8
- Diesel - peste 2000 cmc

Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 sau toate rotile motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor. Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina, biodiesel.

gaju 01-03-11 22:14

in mare modificarile mai evidente sunt :

la street :

- se admit la street swap de motor dar cu conditia respectarii pozitionarii initiale ale motorului si incadrarii in grupe dupa noua configuratie
- se admite folosirea water-metanolului
- se admite folosirea Nos-ului dar cu incadrarea in categoria corespunzatoare(aspirat+nos = supraalimentat,aspirat+supraalimentat+nos = urcare o grupa mai sus)
- se admite usurarea masinii cu un maxim element de caroserie
- se admite supraalimentare ulterioara a motorului

la profi :

- utilizarea castii este obligatorie

va rog sa cititi foarte atent,vom incerca sa raspundem la toate intrebarile,dar va rog sa fie la subiect si cat mai clare.

atentie : regulamentul mai poate suferi modificari minore

vom reveni dupa data de 15 martie si cu calendarul si taxele aferente(prima cursa e prognozata pentru inceput aprilie)

cel putin o locatie unde vor fi organizate minim 4 curse va fi tratata cu VHT

kimi 02-03-11 09:47

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 4134117)
- se admite usurarea masinii cu un maxim element de caroserie

La ce te-ai referit ?? Da un exemplu.

Fara interior este voie ??

gaju 02-03-11 10:08

Va rog cititi atent regulamentul !

La street aveti voie sa uşuraţi maşina cu un singur element( 1 x capota carbon, sau 1 x scaun , sau 1 set oglinzi, etc)

cu interiorul scos intri la Profi

chuckie 02-03-11 11:14

si fara roata de rezerva tot la profi :)

Andreea13 02-03-11 12:27

pai sa mai pun si bagaje in masina , sa stiu o treaba

bmw_motorsport 02-03-11 12:48

bine ca stim la ce sa ne asteptam

B-13-FFA 02-03-11 14:01

la AWD sunt doar doua grupe?
sub 2500 aspirat sau turbo
peste 2500 aspirat sau turbo
aici vorbesc doar de street

xfactor 02-03-11 14:08

Da sunt 2 ar trebui mai multe?

kimi 02-03-11 14:41

Quote:

Originally Posted by xfactor (Post 4135789)
Da sunt 2 ar trebui mai multe?

Cristi, el are 2.8 aspirat 4 motion si daia e ingrijorat..:lol:

xfactor 02-03-11 14:47

OHOHO e bun atunci Ghita si Igor il asteapta!

B83RUP 02-03-11 17:59

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 4135914)
Cristi, el are 2.8 aspirat 4 motion si daia e ingrijorat..:lol:

nu mai are de ce sa fie ingrijorat;)
isi pune gpl :oops:

gaju 02-03-11 18:35

Quote:

Originally Posted by chuckie (Post 4135256)
si fara roata de rezerva tot la profi :)

roata de rezerva nu intra in categoria elementelor de usurare !

poti concura la street fara roata de rezerva+1 element de usurare.

@xfactor : de unde stii ca Ghita sau Igor vor fi la street ? te rog sa te abtii un pic de la comentarii aiurea,pina nu verifici informatiile

Vulturica2004 02-03-11 19:42

Gaju toata stima si respectul pt munca pe care o faci ca acest fenomen numit Drag racing sa se ridice de la an la an insa dat fiind faptul ca sunt si eu in aceasta lume am participat la destule curse pe anu` trecut tin sa iti spun ca noile grupe sunt crima si pedeapsa.Eu ma incadrez la s2 insa acum ca pot avea in grupa si pe Giani cu CRX-turbo(pur si simplu exemplu) masina care scotea 13.5 pe aspirat , iar eu cel mai bun timp pe configuratia de anul trecut a fost 14.2 nu vad cum as putea sa imbunatatesc un aspirat atat de mult.
Stiu e usor pun turbo si am rezolvat,dar din pct meu de vedere suntem mai multi astia cu aspirate(prostimea) decat aia cu turbo "smecherii" adik nu mi se mai par grupele echilibrate,preferam sa se faca un dyno inainte de fiecare eveniment cu masinile participante si sa ne dam la categoria la care ne rezultau calutii pe Dyno.Nu ma lua in nume de rau dar eu unul am mari dubii ca ma voi da anul asta la vreo cursa,doar daca am chef sa arunc cu banii de drum benzina si inscriere la vreun eveniment.
Toate bune.

gaju 02-03-11 19:53

stiu ca la profi iti va fi foarte greu,dar nu imposibil

la arad a fost un urs galben care a facut destule probleme,iar in Ungaria pe VHT chiar rupea multe masini

dar nu uita ca exista si street si acolo la S2 am ridicat limita pt ca si 2.8 sa intre aici,iar daca ne raportam la anul trecut,daca CZT,Gianny si alte honde golite se muta la profi chiar cred ca S2 poate fi o grupa interesanta pt ursi.

Jeff 02-03-11 20:01

Din ce deduc eu voi astia dezavantajatii nu veniti la curse daca nu aveti sanse la podium. Nu putem multumi pe toata lumea si incurajam performanta - de aici rezulta prezentul regulament. Intarzierile in finalizarea lui s-au datorat detaliilor si atentiei cu care l-am alcatuit ca sa fie cat mai bine; unii apreciaza, altii critica, ne asumam riscul.
Vulturica, daca ai atata experienta in sportul asta poate stii si ca un turbo ulterior montat poate fi si calcaiul lui Ahile la o masina, dpdv al fiabilitatii. Mai trebuie sa stii ca oamenii gresesc, rateaza startul, vitezele, li se rupe o planetara, nu pot participa la o cursa - uite sanse de podium! Sunteti teroare cu podiumul ala...

Vulturica2004 02-03-11 20:06

Jeff sincer gresesti daca m-ai catalogat asa ! daca te uiti la clasamante sunt minunatul locul 4 la toate cursele asa ca stiu ce inseamna sa nu ajungi pe podium,stiu cum e sa iei bataie 14.23 timpul meu 14.22 timp CRX pt locul 3,stium cum e sa bati Renault Clio in calificari ,ploua si ma bate in oficial.deci eu sunt ala trecut prin toate,si sincer o nenorocita de tinichea (cupa ) iti ridica moralul si te face sa visezi mai mult decat orice in sportul asta.asta e parerea mea si asta ma motivat pana acum,faptul ca intr-o zi voi ajunge si eu pe acel podium si voi fi aplaudat sau injurat :D depinde de caz.

ZerO_CooL 02-03-11 20:18

Quote:

De asemenea pe fiecare axa trebuie sa existe anvelope si jante de dimensiunea minima cea omologata pentru tipul de caroserie, respectiv pe toata suprafata de rulare a anvelopei trebuie sa existe profil de minim 2mm adancime.
Corect e 'punte'.

B-13-FFA 02-03-11 21:00

sper sa imi pun gpl pana la prima cursa. oricum nu am unde sa urc in grupa :)

Kelu 02-03-11 21:41

Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 4136776)
Gaju toata stima si respectul pt munca pe care o faci ca acest fenomen numit Drag racing sa se ridice de la an la an insa dat fiind faptul ca sunt si eu in aceasta lume am participat la destule curse pe anu` trecut tin sa iti spun ca noile grupe sunt crima si pedeapsa.Eu ma incadrez la s2 insa acum ca pot avea in grupa si pe Giani cu CRX-turbo(pur si simplu exemplu) masina care scotea 13.5 pe aspirat , iar eu cel mai bun timp pe configuratia de anul trecut a fost 14.2 nu vad cum as putea sa imbunatatesc un aspirat atat de mult.
Stiu e usor pun turbo si am rezolvat,dar din pct meu de vedere suntem mai multi astia cu aspirate(prostimea) decat aia cu turbo "smecherii" adik nu mi se mai par grupele echilibrate,preferam sa se faca un dyno inainte de fiecare eveniment cu masinile participante si sa ne dam la categoria la care ne rezultau calutii pe Dyno.Nu ma lua in nume de rau dar eu unul am mari dubii ca ma voi da anul asta la vreo cursa,doar daca am chef sa arunc cu banii de drum benzina si inscriere la vreun eveniment.
Toate bune.

Am si eu o intrebare, daca la categoria street nu ar exista niciun fel de clasament si ar fi doar libere ai mai veni la cursele legale?

Vulturica2004 02-03-11 21:46

Kelu` m-am dat si pe ploaie la Tg.secuiesc ,si la Ianca si am avut slickuri pe masina si am ajutat si pe bobimom , deci am venit pt distractie in mare parte,dar cand tragi linie si vezi ca distractia asta costa asa mult incat unii mint in legatura cu agregatele lor atunci iti piere orice chef.
SI apropo...am un urs cu tractiune spate ....si pe ploaie cu slickuri "linse" de circuit ai aderenta pe minus.
8)

Kelu 02-03-11 21:59

Si eu m-am dat la Tg Secuiesc pe ploaie cu 560Nm care intra in intervalul a 700rpm cu gume linse. As fi preferat un aspirat chiar si cu slickuri atunci.

Inca nu mi-ai raspuns in mod concret la intrebare.

Vulturica2004 02-03-11 22:02

Pai mai are rost sa iti raspund?Raspunsul este da.Este un loc organizat in care pot sa arat ce poate masina mea,timpul meu ,munca mea...chiar si libere sa fie.

KENZO 02-03-11 22:36

Intrebare Gaj:

Daca vin cu un 2,5 aspirat + nos echipat de strada,raman la s2 lla street?sau trec la profi?

Vulturica2004 02-03-11 22:48

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 4137406)
Intrebare Gaj:

Daca vin cu un 2,5 aspirat + nos echipat de strada,raman la s2 lla street?sau trec la profi?

Scrie mare si clar la grupa : AP1
Include:
Toate masinile dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti avand motorul pe benzina cu cilindreea sub 1600cmc (inclusiv), tractiune pe rotile din fata, si utilizand supraalimentare cu turbina, compresor sau protoxid de azot

ZerO_CooL 02-03-11 23:05

Nu mai dezinforma. Raspunsul intrebarii se gaseste in subcapitolul 3.1.

Quote:

In categoria Street se permite folosirea supraalimentarii ulterioare, a protoxidului de azot (NOS) si a injectiei de propan cu incadrarea in grupa supraalimentata corespunzatoare. Daca sunt folosite si supraalimentarea cu turbo+NOS/Propan, compresor + NOS/Propan, masina va urca o grupa mai sus.
Daca te uitai si la grupele categoriei Street, vedeai ca se incadreaza si acolo...
Quote:

Grupa S3 - sub 3800 cmc aspirat si sub 2550 cmc supraalimentat Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 2901-3800cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel supraalimentat sau intre 1601-2550cmc supraalimentat (turbo/compresor/nitro). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse.
Ramai la Street, dar la S3...

negoitacata 02-03-11 23:06

Quote:

Intrebare Gaj:

Te duci la s3

Jeff 02-03-11 23:06

Cum scrie Zero_Cool: Street S3.

KENZO 02-03-11 23:11

Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 4137443)
Scrie mare si clar la grupa : AP1
Include:

Ms frumos!!!

Kiki 02-03-11 23:57

ce gume sunt admise la street? cat de profi probabil sunt toate....

GABBY_ 03-03-11 00:37

La S7 ma gandesc ca vor venii "fumigenele" de peste 230 cp chiar si de 300 cp .... probabil ca va fi mai multa bataie decat la unele grupe de benzinare
Speram sa intru la S7 dar cand ma gandesc care vor fi concurentii...sper sa se mai schimbe unele lucruri pana vor incepe drag-urile

gaju 03-03-11 01:10

Quote:

Intrebare Gaj:

te incadrezi la 2500 supraalimentat,deci S3

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 4137604)
ce gume sunt admise la street? cat de profi probabil sunt toate....

cred ca scrie clar in regulament,te rog sa il citesti

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 4137655)
La S7 ma gandesc ca vor venii "fumigenele" de peste 230 cp chiar si de 300 cp .... probabil ca va fi mai multa bataie decat la unele grupe de benzinare
Speram sa intru la S7 dar cand ma gandesc care vor fi concurentii...sper sa se mai schimbe unele lucruri pana vor incepe drag-urile

de ce nu pot fi acele masini la profi? e alegerea ta sa participi sau nu,dar te dai batut din start fara sa iti stii concurenta

Crisskro 03-03-11 08:49

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 4136850)
Din ce deduc eu voi astia dezavantajatii nu veniti la curse daca nu aveti sanse la podium. Nu putem multumi pe toata lumea si incurajam performanta - de aici rezulta prezentul regulament. Intarzierile in finalizarea lui s-au datorat detaliilor si atentiei cu care l-am alcatuit ca sa fie cat mai bine; unii apreciaza, altii critica, ne asumam riscul.

As vrea sa cred ca mai sunt altii ca mine care vin sa vada ce timp scot, fara sa ii intereseze in mod deosebit pe cine bat / de la cine iau bataie.

Eu sunt deacord cu regulamentul, cu o singura intrebare, la street 1x element care poate fi usurat / dat jos, daca am bancheta spate dintr-o singura bucata se considera 1x element? (am citit ceva de 1x scaun se poate da jos).

Jeff 03-03-11 09:17

La Street singurele elemente de interior care pot fi scoase sunt cricul si roata de rezerva. Pe langa acestea se poate usura un element de caroserie (capota sau portbagaj sau pereche de aripi sau pereche de oglinzi etc). Scaun nu, bancheta nu.

ZerO_CooL 03-03-11 09:21

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 4138022)

Eu sunt deacord cu regulamentul, cu o singura intrebare, la street 1x element care poate fi usurat / dat jos, daca am bancheta spate dintr-o singura bucata se considera 1x element? (am citit ceva de 1x scaun se poate da jos).

Cred ca ai inteles gresit, uite ce zice regulamentul.
Quote:

Usurarea masinii este permisa prin schimbarea unui singur element metalic de caroserie (portbagaj, capota etc). Masina trebuie sa dispuna de toate scaunele si banchetele prevazute in talon, geamurile nu pot fi inlocuite cu altele din plastic.

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 4135054)

La street aveti voie sa uşuraţi maşina cu un singur element( 1 x capota carbon, sau 1 x scaun , sau 1 set oglinzi, etc)

Aici cred ca e vorba de inlocuirea unui singur scaun cu unul mai usor. (sau inlocuirea banchetei, eventual).

xfactor 03-03-11 12:33

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 4136521)
.

@xfactor : de unde stii ca Ghita sau Igor vor fi la street ? te rog sa te abtii un pic de la comentarii aiurea,pina nu verifici informatiile

Gata domnu numai fac,nu ma mai certa, glumeam si eu putin cu baietii sa le dau emotii.

catalanu 03-03-11 16:12

La street cei cu 2.0 nu au nici o sansa la nimic....ar trebui cv pana in 2000 astia care suntem mai amarati cu bugetu , 1.8 is-uri , 2.0 6 cil , 1.9 140cp , masa cum ar veni , si ceilalti cu 2.5-uri si 2.8-uri sa se bata intre ei. Mi se pare o prostie sa fie grupa intre 1600 si 2900:shock:

B11EAU 03-03-11 16:28

Ca sa inteleg si eu: pot participa la street daca inlocuiesc ambele scaune fata cu unele sport?
Multumesc anticipat!

GABBY_ 03-03-11 22:20

Eu inca nu imi revin de cand am citit regulamentul ;))) Adica diesel sub 2000 cmc indiferent de rotile motoare ....deci daca nu ai cardan esti cam in + ;)))
Macar aici la capitolul tractiune daca s-ar putea face unele modificari:)
Gaju-le stiu cativa concurenti si sincer mi-as lua-o de m-ai asculta cu urechea indeferent pe ce distanta ar fi :) .Mai e pana la prima cursa si eu mizez pe ceva schimbari macar la capitolul tractiune.Tot respectul pentru tine si ceea ce faci si scuze daca am deranjat pe cineva.Eu doar mi-am spus parerea proprie si personala:)

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning