![]() |
Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
180 intre tg frumos si iasi :twisted:
|
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
190 cu bmw
165 cu poza cu matizu (nu stiu si nu ma intereseaza cat sunt de reali) |
170....spre bucuresti
|
220 pe autobanda :D
|
Quote:
cel mai mult 170 cu a mea intre suceava si stroiesti pe carosabil umed nush ce dracu m'a apucat atunci dar na.. inca nu am apucat sa vad cat duce :)) |
Quote:
|
Quote:
dar si daca te prinde garcel a plecat permisu :)) si o amenda din aia micuta:twisted::twisted: ps:doamne la fiecare post dau edit :lol::oops:ma bate tst in seara asta omg topic fail haha |
Quote:
|
oameni buni da voi cu ce masini megeti asa incetu la max speed?
eu cu un opel am mers cu 200 cu motoru frecat daca nu credeti intrebati potos ca el o condus masina de la iesire spre falticeni pana la metropolitan si mi-am faut motoru ca nou |
Quote:
|
inseamna ca tu esti viitorul cumnat a lui adi? cae lucreaza la un broker de asigurari?
|
Quote:
|
nu ma stii da el mi-a povestit ca vrei su sa te bagi intr-un club cu masini de cand eram colegi la servici:d
|
am atins ~210 cu un mondeo mk3 2.0 tddi 90cp ( radauti-suceava)
si ~195 cu actuala bmw e36 316i din 94. pe autostrada M1 venind de la Viena spre casa bafta in trafic! |
200km/h in mai multe locuri din jurul Sucevei. skoda octavia vrs
|
200 km/h Golf 5 TDI 105cp
220 km/h Ford Mondeo TDCI 131cp ambele prin vama siret (glumeam) 200 km in apropiere de iasi cu Mercedes E class |
Quote:
|
OnTopic : 160 in suceava - Golf 3 Variant 1.8 75cp. .spre falticeni ..
Initial nu am avut unde sa ii dau mai mult..si cand am avut..nu era benzina pt asa ceva:)) deci criza dom'le :rolleyes2 OffTopic : pana in 180-200 cred ca se duc toate in zilele noastre..insa ..nu asta e intrebarea de baza...cat de tare ai mers..ci mai degraba in cat timp ai atins viteza respectiva :) :!: |
Quote:
|
Quote:
mi se rupe de ce crezi u :)) |
now THAT was funny :))) "mi se rupe de ce crezi tu" :))
|
Quote:
|
chiar uitasem 210 cu un ford mondeo 3 2.0 tdci cred ca pe la 130-150 de cai sincer nu stiu
/// edit: 140 de cai. si e ford mondeo 4 .. ala misto tare :) |
aaa.pai daca e vorba si de alte masini in afara de cele personale...enumar
190...skoda octavia 1.8y 20v 4x4 150 in treapta a 3 a..cu un ursulet 320...dupa care mi-a scos-o proprieterul din viteza..si nu m-a mai lasat sa ii dau 160 cu ford transit 140...cu prima mea dacie.. ..si ar mai fi..dar nu imi amintesc momentan |
210- alfa 165 SW 2,0 jts 121kw, arad - șiria doar pe o portiune, drumul fiind plin de curbe, maxim 6-7 sec, poate chiar mai putin, nu puteam aprecia timpul
|
160 km/h cu dacia 1.4
180 km/hcu logan 1.6 16v |
Deci.pe.A1.in.germania240-245-pe.undeva.pe.acolo.trebuie.sa.caut.in.care.din.tel efoane.era.filmuletzul.in.caz .ca.e.nevoie.de.vreo.dovada:D:D
|
188 km aratati pe gps deci banuiesc ca reali ...bmw e36 1.6 din 94, masina era goala , doar eu in ea, pe autostrada bucuresti pitesti .
|
MK3 1,9 GTD 75 hp 173-175 pe gps in germania pe drumurile patriei max 165-170
MK4 1,9 TDI 131 hp 195 in drum spre humor opel omega 2,0 diesel 140-145 in a 4`a |
150 pe drum drept cu prima masina (dacia 1310) si 160 DOAR la vale ...
190 cu vw corrado-second car 1.6 tdi +cip+turbo marit+15%consum 200 cu actualul golf mk3 1.9 tdi 110 cp8) |
140 km/h cu dacia 1310 break 2004- moartea la volan ... my ex car :D
200km/h vw passat 1.9 tdi 105 cp spre siret :D.... |
ce va mai place sa puneti acolo +10 - +20km/h in plus ... misto cum merg masinile mult peste viteza constructiva din cartea tehnica ...dar aia e alta discutie si oricum ce arata vitezometru este influientat de mai multi factori ... 10% este eroarea din fabrica ...iar daca si anvelopele nu sunt cele incadrate in cartea tehnica si alea mai adauga inca 5 - 10% eroare ...
175 km/h spre siret .... poate mergea putin ..dar vreau sa imi pastrez creieri la purtator - masina - Vento 90cp - 1995 drive safe |
Quote:
eu unul nu am apucat sa ii dau maxim sa vad cat duce,cel mai mult cat am apucat sa ii dau a fost 170km si asta pe carosabil ud pe ploaie cu mk5 1.6 102cp ps: nu ba ca daca alerg 300m ti'am zis ca cad in cur si gafui ca un pork:lol: |
Quote:
|
da adevarat ...dar si peste 200km/h iti trebuie motor nu gluma, personal am mers si cu un passat 4motion 131cp in germania ... 200km/h si greu mai impingea...deci cu 205km/h care ii are in cartea tehnica cred ca ajungea ....
oricum o sa fie interesantele discutile cu noile motoare lansate de audi si vw ....1.2 - respectiv 1.4 de 180cp ..atunci sa vezi comentari interesante :D |
Quote:
|
190 spre iasi 1.8 vento ....in vremurile lui bune.....180 in jurul sucevei noaptea k ziua pa carnetul...:))
|
Quote:
|
Quote:
iar sa scupit benzina :(( la 2 zile de la prima scumpire iar au scumpit astia is nebuni,deci daca la sfarsitul anului chiar ajunge benzina la 7ron litrul eu tin masina in parcare la hibernare ca nu se mai poate... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning