Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

catalin_chow 08-12-08 12:56

Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Topicul acesta a apărut pentru că e nevoie de un loc comun unde cei care ştiu mai multe despre lumea auto şi nu numai din Iaşi să răspundă (dacă vor) celor care vin cu probleme nerezolvate în altă parte.[editat de moderator]
Salutare!Am si eu o intrebare referitoare la un polishat in Iasi.Ce spalatorie imi recomandati sau vreun atelier de car detailing?Preturi?
Multumesc.

vsa 03-01-09 12:38

Re: Polishari auto in Iasi?

Stie cineva daca merita sa merg cu masina la Expert Detailing Iasi sa fac si eu un polish la ei??

catalin_chow 04-01-09 09:04

am sunat si eu la ei....cam scumput ...inca nu m-am hotarat....si nici nu am auzit de la nimeni cum se lucreaza la iasi...la bucuresti stiu ca sunt the best

IS-87-CIP 07-01-09 11:38

Stiu 2,3baieti care dau polish in particular

autodesign 27-02-09 14:39

salut! cine vrea un polish sa ma contacteze. poze cu rezultate si preturi la ym: agentautodesign sau tel 0746832303 DOAR POLISHURI PROFESIONALE

D3m0N 27-02-09 14:45

si pret?

CoCaine 27-02-09 15:33

Banuiesc ca pretul se face la fata locului,in functie de cat de mare/mica e masina,de cata munca e..Dar nu ar strica niste poze before/after:-)

autodesign 27-02-09 17:43

pe saptamana viitoare voi posta si poze cu rezultatele,crede-ma ca nu vei fi dezamagit de serviciile pe care le prestez.

autodesign 27-02-09 17:44

preturile se stabilesc la fata locului,in functie de dimensiunile masini si de cat de uzata este vopseaua si lacul

sonyc_me 01-03-09 21:01

Daca masina e zgariata pana la stratul de sub vopsea, nu pana la tabla, se mai poate polisha? cat ar costa pentru o fabie hatchback verde, cea din semnatura,aripa, spoilerul si capota is vopsite anu trecut, restu vopselei nu stiu din ce an e:)?

autodesign 02-03-09 15:25

salut! trebuie vazut exact ce ai acolo,de bani ce sa-ti spun.... pt cele 2 straturi 1 apraziv,2 ceara,sper sa nu fie nevoie de p2000"smirchel super fin" preturile pleaca de la 150 de ron si pot ajunge pana la 250 de ron. aceasi treaba pe care o fac eu la un service sau o vopsitorie auto te ajunge mai bine de 400 de ron. vb de polishul profesional. da-mi un tel si stabilim o intalnire ca sa pot vedea ce anume trebuie scos. 0746832303 lucian

Fly53 02-03-09 16:43

Ce produse folosesti?Ai tu garaj sau hala unde dai polish?

autodesign 04-03-09 16:34

folosesc produsele celor de la 3M,garaj am dar e mai dificil de bagat masina inauntru pt ca straduta este cam ingusta,prefer sa o fac la client acasa sau la prieteni care au garaj

autodesign 06-03-09 20:51

nou! am garaj pt cei interesati de un polish profesional ,ofer si facturi 0746832303

autodesign 23-03-09 14:26

a inceput sezonul de polishari 0746832303

sorin galban 23-03-09 21:07

Execut polish profesionist (experienta 4 ani in Italia) cu materiale de calitate superioara 3M(pasta abraziva fina,medie si groasa) si ceara, la preturi de 150 - 250 lei in functie de masina. Fac si demonstratie pe o portiune de masina pt. a se vedea diferenta :rolleyes2. Ma deplasez. tel.0753547504 sau 0770462837 Sorin.

METEORSHOP 01-06-09 10:40

Va poftim la polishuri profesionale,vopsitorie,tinichigerie.PRETURI CE MUSCA DIN CONCURENTA!

flaviuss89 03-06-09 13:09

Salut, joi seara esti dispnobil pentru o lucrare la un 318d touring? Nu este prea matuita, se prezinta binisor...dar e neagra, si stii cum se intretine aceasta culoare... Ce zici?, esti dispus sa lucrezi peste program? Astept raspuns

METEORSHOP 03-06-09 16:33

Un polish PROFESIONAL dureaza 9-10 ore...se poate si dupa program...trebuie vazuta masina intai,si'apoi discutate detalii,

autodesign 05-06-09 17:55

in cazul meu nu sunt nevoie de cuvinte...rezultatele sunt pe masura asteptarilor....lukyan_4u....agentautodesign...074 6832303.....lucian

vlad87 10-06-09 20:16

Postati cateve poze fiecare , sa se poata alege, ca asa din cuvinte nah..
Voi ce ziceti , intai sa fac polish si sa pun folie sau sa las vopseaua originala sub folie ?

CRyS` 11-06-09 08:51

Unde spalam masina in Iasi?

Voi unde spalati masina? Ce spalatorii auto ieftine si bune recomandati? Frecventati "spalatoriile de fite"? Probleme cu angajatii spalatoriilor?

Cu si despre toate aici!

Si sa incep eu:
- de mai bine de 3 ani spal masina in Bucium langa Spitalul Socola. Ma inteleg bine cu angajatii si fac treaba buna. Un avantaj e ca patronul (nea Florin) sta toata ziua pe acolo si supravegheaza fiecare angajat si client.

Ocazional mai merg la Spalatoria de la Rondu Vechi CUG si la OMV. La cea automata nu sunt multumit mai deloc, dar in criza de timp merg.

Nu recomand spalatoria automata a lui Norocea celor ce au jante mari. O amica are jante de 17 inch cu anvelope de 225/40 ZR 17 si pe interior au fost roase foarte tare de acel sistem de prindere a rotilor din acel canal.

La cea de fite "Red Hall" (pentru cei ce nu stiu unde e, e spalatoria de langa Spitalul de Recuperare) mi-am gasit ecranul de la navigatie zgaraiat in 2 locuri dar din motive "clare" pentru ei ca nu am avut dovezi ... Dar acum acel angajat nu mai lucreaza acolo! :)

MnezO 11-06-09 14:04

Re: Unde spalam masina in Iasi?

Eu spal masina la o spalatorie foarte modesta dar in acelasi timp foarte buna ! undeva vis-a-vis de "Plus" nu am avut niciodata probleme cu ei si isi fac treaba foarte bine pentru un bacsis de 3 lei la exetrior si 5 lei la interior + exterior (mai ca o rastoarna si o spala si pe burta)

skimpy 11-06-09 18:02

la fel ca mnezo, pe canta, vis a vis de plus. nu am avut pana acum probleme si din comoditate nici nu am fost in alta parte.

vlad87 11-06-09 19:37

Am incercat si in bucsinescu, podul de piatra... raman tot la cea de pe Canta (fata in fata cu plus). Imi este mai greu sa cobor panta aceea dar reusesc pe ocolite.

Cum zicea si mai sus - ti-o spala si pe burta :))

autodesign 12-06-09 00:14

daca vrei poze sau alte detalii legate de o polishare profesionala...ym: lukyan_4u...0746.832.303

MnezO 12-06-09 17:50

deci pana acuma Spalatoria Lu` Stefan ramane cea care spala cel mai bine ( vis-a-vis de plus)

G.M.C. 12-06-09 20:45

vad ca multa lume spala masina la stefan,subsemnatul inclusiv....8)

MnezO 16-06-09 17:37

asa putini membrii en spalam masinile ? restl umblati cu ele murdare sau preferatis a le spalati acasuca cu o foarte mare atentie la detalii

ktalyn 17-06-09 11:13

La Spalatoria "Ancuta" ( in Frumoasa ) si la Spalatoria Auto "Preferata" ( capat Canta ) momentan foarte multumit de serviciile prestate!

MnezO 17-06-09 12:29

capat canta? mai exact unde?

cryo 17-06-09 13:58

am omul meu care mi-o spala in 90% din cazuri, la spalatoria K9. Tot la el imi spalam si cand lucra prin alte parti, asa ca practic eu merg acolo pentru el, nu ca mi-ar place spalatoria aia (chiar dimpotriva).

Cu Red Hall am avut o experienta de-a dreptul mioritica, "patronul" incercand sa ma sechestreze si sa ma ia la bataie cand, la insistentele lor si refuzurile mele repetate de a da masina cu ceara, le-am replicat ca ceara lor e fix apa de ploaie. S-a inmuiat cand i-am zis ca in 2 minute are interventiile de la FGM pe cap, si a deschis usa boxei. Marlete ca ala rar am intalnit...

Nu recomand nici eu automata lui Norocea, mai spalam prin iarna pe-acolo (cand eram cu jantele de tabla), si de vreo 2 ori am stat blocat juma de ora in mijlocul tunelului, ca li se bushise instalatia... Asta ca sa nu mai spun despre "blandetea" cu care iti atinge masina respectiva instalatie.

Concluzia: greu tare cu spalatul prin Iasi. Putini oameni mai fac cu adevarat treaba buna.

CoCaine 17-06-09 18:21

Cand stateam in Tudor spalam masina la K9,faceau treaba buna baietii.
De cand stau in Tatarasi o spal la Blue Sky (e deschisa non stop) si am fost multumit tot timpul,atat la exterior cat si la interior.Acolo e avantaj ca e ditamai hala,acoperita binenteles,nu este praf care sa se depuna repede si nu stai la coada,au vreo 6 rampe.Baietii de acolo se misca repede.Binenteles si spaga e pe masura:-)

ocaruntu 17-06-09 22:28

la fel -> BlueSky
.. sunt 9 rampe, urmeaza in hala alaturata sa faca 29 rampe ... asa se lauda administratorul.

LaMishto 19-06-09 10:13

Si eu tot la Blue Sky merg. Fac treaba buna baietii. :)

slacker. 22-06-09 14:47

De obicei in Buscsinescu .Daca stai cu ochii ei fac treaba buna ,o sa incerc si alte spalatori recomande de voi si revin cu parerei. :-)

D3m0N 22-06-09 18:05

eu prefer acasa... am tot timpul din lume o fac cum vreau eu ... am avantajul ca stau la casa... detin toate facilitatile .. turbojet .. etc...

*aLeXuTz* 23-06-09 15:06

Eu imi spal pisicuta la spalatoria "Ancuta" din frumoasa , si la munca la PetromV p bucium

D3m0N 23-06-09 15:18

de ce s-au sters posturile?

*aLeXuTz* 23-06-09 16:02

probabil erau prea vechi

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning