![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Advanced Suspension Technology
Advanced Suspension Technology
https://www.4tuning.ro/tuning/images/ast-suspension.jpg Noutate pe piata de tuning mondiala, acum si in Romania pe 4Tuning prin Racing Nick! Firma Advanced Suspension Technology , producatoare de suspensii de competitie pentru raliu, circuit, off-road si moto , a lansat o gama de suspensie tuning Sportline 1 cu un pret incepand de la 1190 Euro / set. Pret foarte atractiv pentru iubitorii tuningului tinand seama de calitatea deosebita a produsului si de avantajele financiare ulterioare implicate. Amortizoarele sunt cu presiune mare si suspensia este de tip coil-over . Detin posibilitate de reglaj pe tarie cu 12 trepte (clicuri), ceea ce nu gasim la multe alte nume serioase din domeniu. Evident, exista reglajele standard pe inaltime ( ca orice suspensie coil-over ) , oferind o remarcabila tinuta de drum si stabilitate in viraje. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardul DIN ISO . Cel mai important este faptul ca amortizoarele se pot repara in caz de uzura sau a unor “evenimente rutiere nedorite”. Sa fim mai expliciti: daca la o gura de canal se "duce" un amortizor, trebuie de multe ori sa schimbam ambele amortizoare, fata sau spate. Sunt firme producatoare de amortizoare sport care nu accepta decat setul de 4. Cu Advanced Suspension Technology, vom schimba doar piesele defectate din amortizorul afectat... ATAT... Cheltuiala SUB pretul unui singur amortizor... Mai departe: Dupa un numar de mii de kilometri, amortizoarele se "duc". Cu Advanced Suspension Technology, se schimba consumabilele, si aveti amortizoare noi! Deja incep sa devina mai mult decat ieftine, nu? Un concept nou, adaptat pentru piata de tuning "street" dupa sistemul atat de bine incetatenit in competitii... cunoscatorii stiu. Iar necunoscatorii trebuie sa ne creada pe cuvant. Ca unic importator , RACING NICK detine un stoc important de piese de schimb si asigura service . In plus... ai 5% discount numai pentru ca ai citit asta pe 4tuning. Advanced Suspension Technology sunt disponibile pentru : Alfa,Audi,BMW,Citroen,Ford,Honda,Mazda,Mini,Mitsub ishi,Nissan,Peugeot,Porsche,Seat,Skoda,Subaru,Toyo ta,VW Pentru informatii suplimentare asupra produsului : Tel : 021.314.74.37 , Mobil : 0747.50.77.52 , [email protected] https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5dee4a76fa.gifhttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...5dee4a22b3.gifhttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...5dee49d395.gif |
Re: Advanced Suspension Technology
pt opel nimic:?: :sad:
|
Si pentru Renault nimic:sad:
|
Sunati sau dati mail si intrebati!
|
reglabile si pe inaltime? cam care ar fi cursa maxima da la minim la maxim(off road) daca ii pot spune asa,sunt un noob asa ca am nevoie de info.
|
Pentru citroen c4 coupe sunt? si daca da la ce pret?
|
pt c4 coupe nu sunt
am intrebat eu |
Quote:
|
Pentru informatii suplimentare asupra produsului :
Tel : 021.314.74.27 , Mobil : 0747.50.77.52 , [email protected] |
pt w124 ceva???
|
salut pt hyundai coupe din 2002 ...ai ceva ce s-ar potrivi?
|
Damn!! .. am apucat sa imi pun amortzoare Boge... >:( Nici nu ma gandeam ca merg pe Toyota, isi meritau inca aproape 350 e cu discount, fata de cele pe care le am.
|
cred ca nu se intelege corect anuntul este pus aici doar sa sti ca beneficezi de promotie DAR pentru mai multe detalii cred ca trebuie sa suni nu prea vad nici un reprezentant al firmei pe aici ..........
|
peste cateva zile va fi si un reprezentant care va urmari topicul
pana atunci folositi telefonul ;) |
pentru Fiat Punto mk2 ? stie cineva? :)
|
pt un audi coupe quattro se gaseste ceva?
|
AST este o suspensie ce doreste a fi o replica la cele mai evoluate de competitie.
Este o suspensie buna dar nu din opul celor mai bune. Are avantajul de a f reparabila intr-o oarecare proportie. Are nevoie de revizi in functie de km parfursi si in functie de timp macar o revizie pe an. Fara nici o reparatie o revizie costa 100euro pe amortizor. Nu cred ca este o solutie viabila sa dai cate 400 in fiecare an si in plus tot ce se strica costa si la preturi piperate. Parerea mea este ca nu este o solutie corecta si buna pentru tuning ori racing. Revizia la o suspensie profesionala este la acelasi pret si modul de functionare si rezintenta mult superioare. |
Fiind citit de multa lume postul meu s-a ajuns si cei care fac servisarea acestor suspensii care sunt in masura sa-si exprime o parere mai autorizata.
In postul de mai sus am dat un cost eronat 100euro este doar 50 pe amortizor deci dintr-o data la jumatate. Exista in acest moment tot ce trebuie pentru revizile curente si cateva piese interne pe stoc. Am auzit ca cei care nu si-au permnis o suspensie veritabila pe masinile de antrenament au folost AST si se descurca bine. Este buna pentru trasee de tip raliu datorita compensatoarelor ei. Pretul ar putea fi un atu pentru acest produs. Personal nu am folosit aceasta suspensie! |
br0xdan
suspensiile acestea sport se potrivesc si pe o dacie din 2002......astept un raspuns......mersi
|
br0xdan
pe o dacie din 2002 se potrivesc suspensiile acestea sport sau ce imi recomandati.......astepr taspuns .......mersi
|
1 Ar fi trebuit sa specifici ce model de Dacie e masina in cauza.
2 Nu produce nimeni suspensie sport pentru Dacia (in afara de Logan) |
Bilstein si la tuneri francezi, cauta de la R12 si R18.
|
Bilstein a scos din program Renault 12 iar pentru Renault 18 nu ofera decat B4 care este amortizorul standard al masinii.
Asa ca oferta e cam inexistenta singura exceptie dupa cum am mai spus fiind Logan-ul |
B4 este cu ceva mai dur ca si cel de serie.
|
Imi pare rau sa te contrazic SEBASTIAN dar B4 chiar este amortizorul de serie si in sprijinul acestei afirmatii uite un mic citat din catalogul de produse Bilstein : ''Bilstein B4 Gas - The gas damper in series production quality'
|
Orice amortizor e mai bun si amortizeaza mai bine decat cel romanesc de serie.
Eu am avut Bilstein modelul ala pe masina si clar erau mai ferme. E lafel din alte pdv-uri insa amortizarea a fost mult imbunatatila, ulterior am montat si arcuri Einbach sau cum se scrie. |
pt golf 2 care-i pretul ?
|
Pretul kitului de suspensie pentru Golf 2 este 1213 euro
|
pt Opel Astra 1.7DTI 2001
|
pt Peugeot 206 RC ?
|
Nicu pune te rog si pretul pentru setul de evo 9, ca sa-l am in fatza ;).
mi l-ai spus dar sincer am uitat :oops: |
Pentru Renault Megane Classic 1,9 dTi 72 kW an de fabricatie 2000 aveti ceva ?.... pret si termen de livrare.... multam
|
Quote:
|
Pentru Renault nu fabrica AST
Pentru Skoda Octavia kitul de suspensie costa 1468 euro Pentru Mitsubishi EVO IX kitul de suspensie costa 1530 euro |
pt un bmw e30 din 1985 cat costa?
|
Mai intai hai sa lamurim cam spre ce model de e30 din punct de vedere al suspensiei bati nu de alta dar avand in vedere modificarile mecanice extensive de pe masina ta eu personal as inclina spre una de e30 M3 , tu ce zici ?
|
pai difera la prindere cea de m3 e30 din ce stiu eu,eu sincer din ce m-am documentat as vrea kw variant 2 inox.acum tu uita-te si la h&r si la bilstein astea sunt marcile preferate de mine in ordinea in care le-am enumerat,astept niste preturi,merci anticipat deci stii cam ce modificari a suferit masina mea si stii la ce sa te uiti nu trebuie sa iti mai dau detalii.
|
Quote:
|
Nu comparati KW si Koni cu AST or fi multe mai bune ca asta dar alea doua sunt glume si ASt daca vrei ai si la 4000-5000 suspensie adevarata nu de joaca sa zici cai ai ceva.
|
In primul rand topicul asta este dedicat produselor AST nu altor producatori si prin urmare nu voi da preturi si referinte decat pentru acestea.
Pentru cine este interesat de produse ale altor marci ii rog sa foloseasca PM sau cel mai cinstit pentru cei din Bucuresti sa ne faca o vizita la magazin ca sa putem discuta pe indelete nu sa schimbam 40 de mailuri. TXA pentru masina ta am gasit ceva de la AST la pretul de 1363 euro dar as prefera sa imi faci o vizita ca sa lamurim niste particularitati legate de masina ta. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning