![]() |
audi 80 2,3 NG cabrio
nu demulta vreme am intrat in posesia acestei masini si nu prea ma pricep
culoare cameleon motor 2300 interior piele alba bara fata si bara spate necesita reparati o toba draguta nu stiu ce marca roti 225\35\15 xenon faza scurta nu am reusit sa o decapotez in 2 luni decand o am nu stiu cum se face si nici daca merge daca cineva ma poate ajuta cu sfaturi sau idei despre abia astept sa le aud |
Re: audi 80 2,3 NG cabrio
ceva poze ne areti si noua ;)
|
8 Attachment(s)
..................................
|
sfatu meu,renunta la grila si punei una normala sau fara sigla,vine mult mai bine.In rest bafta cu masina,mai ai mult de munca!
|
Salutare stiu masina asta cadecat bine acum o ai pelanga targ in severin sau peacolo stai , intr-un timp masina asta ajunsase rau acum sper ca tu so pui la punct , masina are potential daca e nevoie de o mana de ajutor te pot ajuta
App ca-ti bani te-o ajuns ? |
da acolo stau langa targ si masina nu arata foarte bine mai are nevoie de ceva ore de munk si chiar as avea nevoie de ceva informati legate de chitul de distributie ca misa rupt cureaua si cred ca mai trebuie si ceva supape schimbate
|
Quote:
mai am piese si de cand am facut rku la a mea :P asa ca unele le poti lua la pret f mic sa-ti zic ce mi-a ramas - garnitura chiulasa noua geotze 30 de ron -segmenti std 150 setu pt 5 pistoane sm germany -filtru ulei bosch 5lei / original 15 - garnituri de pe la evacuare si pompa ulei moka - oringuri injectie moka .. si nush ce a mai ramas cert e ca daca te lipesti la ceva iti trimit la pachet tot ce mi-a ramas si nu mai am nevoie de ele oringuri garnituri etc .. distributia e cu variante .. daca imi dai o serie de caroserie pot incerca sa vad ce imi da in program .. nu era scumpa oricum https://forum.4tuning.ro/117-masina-m...pe-2-3-ng.html asta e batranica mea :D |
Quote:
|
pai mi-au ramas multe garnituri si nam ce face cu ele si daca ma scapa si de garnitura .. sau de ceva .. e la fix .. eu imi scot benzina de un picnic si el piesele pt motor :D
|
ai ceva de lucru la ea:oops: iti urez succes si sa o stapanesti sanatos!!:D
Jantele pe 15" cu bombaj de 35 nu sunt cam mici???:???: |
5 Attachment(s)
Quote:
cum fac rost de ei te caut mersi mult sorinpilotu idul de mes |
Quote:
momentan asa va ramane dar pe vitor am mai pregatit 2 gume 205\50\r16 |
teastept :D
|
Sorine ai dus masina la service pe calea tg-jiului , ca am vazuto acolo cand am fost si eu cu masina mea sa lucrez ceva la ea si hop am vazut audiu tau.
l-ai bagat la revizie :-? |
eram si eu acolo (m-am luat de cauciucurile tale :D:D:))
|
aaaaaaaa tu erai ala =))) nebunule :lol::lol:
|
salut!
cu decapotarea te pot ajuta eu m-am uitat la poza cu interiorul , iti lipsesc cele 2 butoane si anume cel de decaporare si cel care deschide geamurile asta inseamna ca decapotarea se face manuala... la oglinda retrovizoare din interior ai un maner tragi de el spre tine si rasucesti spre dreapta daca nu ma insel....se ridica prima parte din fata si ultima parte din spate cel cu luneta. il tii asa te duci in spate si chiar la baza unde se prinde cadrul metalic al prelatei de caroserie o sa observi 2 capacele si pe o parte si alta care se ridic sub capacele vei gasii 2 manere mici mici ridici spre tine si intr-o parte si alta si ridici capacul de la compartimentul unde intra prelata. dupa ce ridici capacul pur si simplu pliezi prelata inauntru si gata treaba:D sper ca ti-am fost de ajutor |
animalul a prins viata
merge se tureaza, mai am de verificat instalatia de racire si e gata de drum poate cineva sa ma ajute cu o sonda lamda pentru ca a mea e sparta si am probleme mari cu consumul are 3 fire 2care duc la o mufa si 1fir are papuc numarul meu de tel 0749485053 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
ce fel de suspensie ai pe masinuta? cati cm ii coborata?
|
salut nu stiu ce suspensie am pe masina dar e foarte nasol la gropi nebunesti are 10 11 cm garda la sol
|
vand rabla pentru piese sa intreaga
|
Quote:
|
900E toata si fara regrete
|
/////up///
|
Jantele sunt in 4 prezoane ? daca da zi distanta intre prezoane paote facem ceva :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi cand mai treci pe acolo coboarain garaj s o vad si eu
dau cafeaua |
mai e valabil anuntu 900E nu am dat nimika inca si pt bucati doar daca valoarea e mai mare de 250 300 E nu o dezmembrez pt 100E
|
Daca te decizi sa o dezmembrezi sa imi spui te rog cat vrei pe stopuri.
Ms! |
Quote:
|
Sorine mai bine dezmembreazal ca iasa mai multi bani iti zic sincer ;) fai o lista cu ce ai la vanzare cu preturile fiecaror piese si puneo aci .Credema ei mai mult daca il dezmembrezi pai numa jantele fac pe putin 200 de euro
|
l-am sunat si eu pentru faruri de 4-5 ori dar vad ca nu e interesat sa le vanda
|
baietzi super oferta 800E
imi pare rau sa o dezmembrez si nu am unde nu pot sa o desfac in parcare nu merge asa |
Masina este ca si vanduta , lafel ca si a domnului Emil (constanta asteapta 2 masini dragute :twisted: )
|
800 o data
800 de doua ori 800 de trei ori vandut lui Nexer |
hehe :oops: , la vara o sa fie fain cu masinuta asta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning