![]() |
Re: VALEA PLOPULUI 2011.
Prezent - voi ajuta cum voi putea copii din Valea Plopului.
Am mai participat la o actiune asemanatoare in Valea Plopului si am ramas profund impresionat de ce am gasit acolo. Voi incerca sa cotizam fiecare cu o suma oricat de mica, sa caut prin sifoniere ce haine nu le mai port sau mi-au ramas mici si voi apela si la niste cunoscuti mai avuti sa vedem daca obtinem ceva mai mult. Ultima data am reusit sa donam o centrala termica si niste materiale de constructii printre altele. Sa vedem cati oameni de pe acest forum sunt interesati si sa organizam o intalnire in acest sens sa vedem cum putem ajuta fiecare. Multa stima si te felicit pentru ce ai facut si pentru ce vrei sa faci. Ma repet: Prezent. |
PREZENT si eu
|
Si eu voi fii prezent!
|
voi ajuta si eu...macar cu o suma de bani daca nu voi pute ajunge
|
Quote:
|
daca permite timpul, prezent si eu.....
am o gramada de toale de la baiat care i-au ramas mici dar sint in stare destul de buna........ eventual apelez la ANDREI PGV sa luam duba in caz ca sint multe de carat.... de fapt si el a facut o propunere de acest fel.....el a fost si anul trecut acolo...... |
Quote:
Nu stiu cum va intalniti voi aici, banuiesc ca la Sala, posibil sa ne fi nimerit de cateva ori, dar noi dincolo am pus in functiune pusculita, inca de anul trecut s-au strans ceva bani. Ideea este simpla, fiecare oras (unde se tin) are cate o pusculita, tinuta de cineva care participa regulat, iar toti cei care vin la intalnire doneaza minim 5 ron, cine doreste mai mult este liber sa o faca. Aici este cam greu sa facem o astfel de actiune la nivel de tara, se posteaza prea mult si ar implica un leader pe fiecare intalnire care sa se ocupe (daca se doreste) de acest aspect. Daca doriti putem pune si aici in practica aceasta metoda si o sa incerc sa fiu prezent la fiecare intalnire a voastra, am si un consatean ;), o sa apara cu siguranta pe aici, si o sa ma tina la curent pe mesenger cu intalnirile voastre. Paralel, prin prisma muncii mele, o sa incerc sa atrag ceva sponsori, poate si din domeniul auto (dealeri) si de ce nu, chiar o televiziune, cu toate ca nu ai pe cine, dar merita incercat. Orice sugestie este bine venita. Pentru inceput, pe acurt cam asta este ordinea: 1. sa vedem cine spune prezent la actiune, cu participare materiala (bani, lucruri) si/sau fizica la deplasarea acolo; 2. daca se doreste, introducerea pusculitei la intalniri, cel care o va tine sa fie un membru cu participare cat mai regulata; 3. atragerea de sponsori, cine are posibilitatea, orice lucru este bine venit, nu trebuie neaparat bani. 4. o sa fac o deplasare acolo sa vorbesc cu administratorul, saptamana trecuta m-am vazut cu el, era dupa niste acte necesare pentru o donatie din UE, nu am reusit sa vorbim foarte mult. Cand o sa aflu mai multe detalii o sa le postez. |
prezenti si noi cu bani sau produse, numai sa ne anuntati din timp. tel:0723703456
|
sunt prezent si la mini-tripul pana acolo si cu hainutze si cu banuti. astept mai multe detalii;)
|
Prezent si eu..
|
prezent
|
Re: VALEA PLOPULUI 2011
44 Attachment(s)
Noi astia cu 4x4 ne-am miscat mai repede anu asta. Pe 12.12.2010 s-a organizat Impotmoliada (unde am iesit pe locul 2 cu veverita) iar cu toti banii stransi de la taxa de participare plus donatii plus ce s-a mai strans de la eveniment s-au cumparat alimente de baza pt comuna fundeni din calarasi unde s-a tinut impotmoliada.
Satisfactia e mare dupa o Umanitara de genul,nu exista cuvinte. Astea sunt cateva poze facute de mine. Mai multe n-am reusit sa fac ,ca inghetasem rau de tot si am pus osu la ajutat si carat pe acolo. |
PREZENT si eu.
Anuntati-ma si pe mine cand se strang banuti. Multumesc. |
Quote:
Oricum o sa vina cand se dau ajutoarele ca el e de-acolo din Valea Plopului! :p Era o gluma! :lol: |
Quote:
esti panarama rau :lol: |
Foarte posibil sa vin si eu. Am si cateva haine pe acasa, ceva jucarii pe care nu le mai folosesc (evident) si cred ca m-as descurca si de ceva bani, dar intrebarea mea e cam la ce suma v-ati gandit? Cu aproximatie...
|
In acest weekend nu am cum sa ajung, maine sunt nas, dar saptamana viitoare ajung acolo si o sa vin cu mai multe informatii.
|
Felicitari pentru actiune :)
Din pacate (sau din fericire) o actiune de genul asta am intreprins si eu, imediat dupa Craciun, insa am fost singur......Doar eu si cu vreo 20 de gaini :)) :)) (ca pe langa ce aveam in portbagaj - scutece, dulciri, lapte pentru copii, cereale pentru copii, oua, ulei, masline, etc - in masina am bagat vreo 20 de gaini vii, tot pentru cei de acolo) |
prezent! si eu vreau sa ajut cu ceva acei copii.
|
Prezent !
Am pus bookmark la topic sa urmaresc detaliile. |
Nu imi place dar trebuie sa va dau o veste proasta.
Probabil stiti biserica din Valea Plopului,cea din centru...a ars,in seara de 7.03.2011.Mai multe detalii nu stiu nici eu...treceau masini de pompieri pe la mine,eu fiind din Valenii de Munte.Ma gandesc ca a fost destul de grav....inca un motiv sa oferim o mana de ajutor! |
fratilor ,nu credeti ca ar trebui sa ia cineva initiativa sa stringa ceva alimente ,pentru bietii oameni de la VALEA PLOPULUI,acum in prag de sarbatori.
cei care sunteti in tema cu evenimente deastea fixati o intilnire in parcarea unui SUPERMARKET, unde sa aduca fiecare ce poate.ROG MODERATORII SA PUNA TOPICUL PE PRIMA PAGINA,DACA SE POATE. MULTUMESC FRUMOS |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning