Quote:
Originally Posted by alexone
Sa vedem cati oameni de pe acest forum sunt interesati si sa organizam o intalnire in acest sens sa vedem cum putem ajuta fiecare.
|
Este in regula, pentru inceput sa vedem cine zice prezent acestei actiuni si apoi incepem sa organizam treburile, timp este deci o putem face cum trebuie.
Nu stiu cum va intalniti voi aici, banuiesc ca la Sala, posibil sa ne fi nimerit de cateva ori, dar noi dincolo am pus in functiune pusculita, inca de anul trecut s-au strans ceva bani.
Ideea este simpla, fiecare oras (unde se tin) are cate o pusculita, tinuta de cineva care participa regulat, iar toti cei care vin la intalnire doneaza minim 5 ron, cine doreste mai mult este liber sa o faca. Aici este cam greu sa facem o astfel de actiune la nivel de tara, se posteaza prea mult si ar implica un leader pe fiecare intalnire care sa se ocupe (daca se doreste) de acest aspect.
Daca doriti putem pune si aici in practica aceasta metoda si o sa incerc sa fiu prezent la fiecare intalnire a voastra, am si un consatean

, o sa apara cu siguranta pe aici, si o sa ma tina la curent pe mesenger cu intalnirile voastre.
Paralel, prin prisma muncii mele, o sa incerc sa atrag ceva sponsori, poate si din domeniul auto (dealeri) si de ce nu, chiar o televiziune, cu toate ca nu ai pe cine, dar merita incercat.
Orice sugestie este bine venita.
Pentru inceput, pe acurt cam asta este ordinea:
1. sa vedem cine spune prezent la actiune, cu participare materiala (bani, lucruri) si/sau fizica la deplasarea acolo;
2. daca se doreste, introducerea pusculitei la intalniri, cel care o va tine sa fie un membru cu participare cat mai regulata;
3. atragerea de sponsori, cine are posibilitatea, orice lucru este bine venit, nu trebuie neaparat bani.
4. o sa fac o deplasare acolo sa vorbesc cu administratorul, saptamana trecuta m-am vazut cu el, era dupa niste acte necesare pentru o donatie din UE, nu am reusit sa vorbim foarte mult.
Cand o sa aflu mai multe detalii o sa le postez.