![]() |
Boicot Benzinărie
Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Ramnicu Valcea, sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga. Multumesc anticipat. |
Re: Boicot Benzinărie
Sunt de acord, altcineva ?
|
Quote:
|
Eu sunt de acord sa incercam ceva dar sa se stabileasca o zi si ora. |Traffy sa ma ti si pe mine la curent prin telefon ca nu prea am timp sa intru pe net.
|
Quote:
|
@Foin - Tu iesi acolo singur :)) P.S: Inseamna ca au bani :))))))))
@Darian - sigur, vorbim la telefon. |
Quote:
DE ACORD ! |
Quote:
P.S. nu va mai luati dupa unu,altu si puneti mana si faceti ceva zilele astea.strangeti-va motoare,masini,atv-uri,barci,avioane si ce se mai poate,ca asa ar fi bine. |
Quote:
|
Quote:
Astept sa se hotarasca in ce zi sa facem si unde.. Ma tineti si pe mine la curent. |
De acord. Si daca se stabilizeaza ceva o sa anunt si eu cativa prieteni cu masini daca vor sa participe si ei .. Daca cei din Bucuresti pot face , noi nu putem ?:D
|
Ma bag si eu atat sa fie pana vineri la 2 ca apoi plec din oras. Daca nu saptamana viitoare. Nu cunosc pe nimeni de aici dar haideti sa aratam ca se poate sa lucram impreuna pentru binele nostru. Cei din Bucuresti au facut deja 2 actiuni de acest gen. Noi de ce nu am putea??
|
Quote:
|
Daca imi aduc bine aminte am un borcan plin cu monede de 1 ban. ma duc sa il caut :)) revin cu poze ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
fix 6 lei in monede stralucitoare de 1 ban. sa-i tot numere .
|
https://www.youtube.com/watch?v=ixZhz...layer_embedded
nu e nimic greu de facut,nu va poate face nimeni nimic,doar trebuie sa trageti de timp cat mai mult si sa va strangeti cat mai multe masini. |
E bine ca toti faceti , dar din pacate doar din tastatura !
E bine ca domnul MODERATOR imi sterge posturile. Multumesc. Adevarul doare, asa'i ? Si aici si pe topicul cu meetingul , care-i baiu, v-ati simtit careva prin acel cot codac ? Acolo ati sarit de c*r in sus, ce rost are sa facem ca oricum nu rezolvam nimic, acum pe topicul asta o dati la intoarsa....URAT !!!! RUSINE !!!! Puteti sa va strangeti 20 de masini sa iesiti la un suc, la o tura, sa faceti 10 bisericute, dar sa faceti un mic protest e greu rau al dracu'...las ca fac aia din alte judete si ne mandrim cu ei apoi, ca datorita lor poate se schimba ceva....ca deh , daca facem si noi ca ei e greu rau ! RUSINE !!!!! Daca totusi va ganditi sa participam si noi ( judetul Valcea ) la acest protest, sa luam exemplul Bucurestiului, nu ezitati sa ma contactati.. PS: Domnule moderator daca ai de gand sa mai stergi si postul asta, nu ti fie lene si baneaza si contul ! Traim intr-o tara libera ! MULTUMESC ! |
Quote:
|
Quote:
|
Salut baieti...pacat ca marea majoritate credeti ca acest protest este in van.
Asta este numai vina celor ce ne conduc si care ne-au indus aceasta impresie. Asta pentru a taia din fasa orice dorinta a noastra de a ne razvratii Vreau sa va amintesc acum doi ani cand 400 de bucuresteni au iesit in strada si inca vreo 700 in toata tara sa protesteze contra taxei auto...totul a fost legal si foarte linistit,fara incidente,totusi la presiunea acestei maini de oameni au facut o concesie sa le mai dea inca 3 luni posibilitatea sa inmatriculeze masinile cu taxa aceea mica. Daca veti sta in casa la caldura nu veti rezolva niciodata nimic,stam de prea mult timp asa si tocmai de aceea am ajuns aici. Uitati si iesirea noastra de ieri poate asta va va face sa credeti in faptul ca merita sa iei atitudine. Daca nu noi tinerii atunci cine??? https://www.youtube.com/watch?v=ixZhz...layer_embedded |
Quote:
Faci cum doresti, poate nu-i o solutie, poate nu se va rezolva nimic cu asta, dar daca stai acasa si ii judeci pe cei care incearca sa agite apa marii cu batul , chiar nu faci nimic. u mi-o lua in nume de rau, e doar propria mea parere. :) |
benzinaria si data?:D
|
benzinarie si data(me2)??
|
Bucurestiul,Brasovu, Iasul fac pe 28 dec. ora 15.
PS: iata ca se poate http://www.realitatea.net/protest-cu...la_786352.html |
Quote:
|
Quote:
Nu suntem prea mici pentru ei, suntem inca prea mari, adu-ti aminte cine i-a ales si cine ii poate da jos.Francezii au benzina mai scumpa decat noi si normal, salarii mai mari si ai vazut ce au facut pentru ca au vrut sa scumpeasca cu 50 de centi? |
Quote:
|
Quote:
|
nu prea postez eu pe forum dar ma enerveaza la culme astia de zic: ce rezolvi ba nu te baga nimeni in seama etc. Ma ia ganditi-va daca doamne fereste ar avea copilul vostru o boala incurabila ce ziceti lasa ma nu mai ma duc cu el la doctor nu ma mai zbat nu fac nimic ca oricum nu exista leac. Pai mergi pana in panzele albe agatandu-te de orice lucru care pare ca poate imbunatati situatia data. In fine sper ca macar aia cativa care sustin aceasta cauza sa se mobilizeze si sa demonstreze ca se poate. Cei din Bucuresti au facut-o deja si o sa o mai faca , BRAVO.
|
E tara libera. cine vrea vine, cine nu iarasi, parerile sunt diferite. Cam asa se rezolva treaba in romania: lasa ba la ce sa ies eu ? ce rezolv? lasa ca ies altii:))
@Mitza MED- erai offtopic |
poate ca nu este un proiect cu sanse reale acest boicot, cel putin in forma actuala DAR trebuie sa inceapa de undeva si daca nimeni nu face ceva ei ce pot spune decat ca inca se duce bine.
asta vara am fost cei mai PENIBILI cand au zis ca vor face CEL MAI MARE PROTEST si s-a cam ales praful, PENIBILI cand am lasat BATRANII nostri sa bata cu jandarmeria, PENIBILI cand s-a dansat DANSUL PINGUINULUI la un protest si este vina noastra. manifestarile ar trebui sa fie civilizate atata timp cat esti tratat civilizat si daca tot ne raportam la conditiile din occcident ar trebui sa protestam cam la acelasi nivel si ma refer cum au protestat studenti francezi anul trecut cand au fost micsorate bursele sau cei britanici, caz mai recent cand s-au batut cu fortele de ordinesi nu stiu daca au rezolvat ceva dar cel putin au spus punctul lor de vedere. daca ei fac pe nesimtiti atunci sa le raspundem la fel si nu numai in cazul carburantilori si al taxei pe poluare ci la conditiile grele si la modul care suntem tratati. acum 21 de ani oameni s-au batut pentru LIBERTATE si implicit DREPTUL LA REPLICA, bazele esentiale ale democratiei. poate ca nu este un protest prea reusit dar eu il sustin. daca se hotaraste o zi si sunt liber cu siguranta ma bag. |
Quote:
|
Quote:
|
vreau sa va spun ca aseara la o petrecere de craciun unde am fost prezent ptr cateva ore,m-am intalnit cu un deputat cu care am avut ocazia sa schimb cateva vb,si vreau sa va spun ca am fost uimit de rasp dat de el la aceasta problema:"crezi mah baietas crezi ca cu o floare se face primavara.Cati au fost 10 -20 de tantari care au facut zumzet?Sincer cand am auzit de acest protest,mi-am facut ceva calcule(el fiind la putere akum),dar cand am fost informat de nr multimii,m-am concentrat pe altele mult mai importante".
si alt lucru care mi l-a spus a fost ca deja ei nu se mai preocupa asa mult la protestele astea din capitala ca lor nu le creeaza nici un dezavantaj,doar daca se creaza un tipar atunci a spus ca va acorda atentie problemei...deci luati aminte cei din celelalte parti ale tari... deci din discutia cu omul am inteles doar atat,fiecare isi apara propriile interese(mi-a dat ex ca el a trecut mereu in tabara invingatoarePSD,independent si akum PDL),si numai daca ii crezi lui probleme va lua atitudine si va discuta problema... ahhhh si omul mi-a mai spus secretul succesului(cel putin politic):abordare,promovare,determinare...dec i nu sumtem condusi de oameni prosti ci doar de oameni lacomi... post luat de pe comunitatea 4tuning timisoara ca sa vedeti ce fel de oameni ne conduc si cat de mult ne baga in seama si asta din cauza ca nu suntem uniti. treaba asta imi aduce aminte de alexandru lapusneanu cand le-a spus boierilor care erau in conflict cu poporul "is prosti dar is multi" cam asta ar trebui sa fie si lozinca noastra "suntem prosti dar suntem multi" |
stabiliti o data si o ora (mai pe seara, ca lumea in general lucreaza , undeva pe la 5 cand iese toata lumea de la servici) si postati aici, si incerc sa vorbesc si eu cu cei din SB daca sunt de acord cu o treaba de genu` asta.
|
deja s-a intamplat acest lucru in Bucuresti.
oricum, cred ca nu se va rezolva nimic, deoarece, EI TOVARASII fac tot cum vor si apoi, dupa noua grila de salarizare EI AU 8,500 pe cand saraciile 450 lei. deci, pt ei " care sa fie probema? " da, e o idee buna, nimeni nu zice nimic, dar cine credeti ca o sa vina din valcea, tinand cont de faptul ca " sunt muti care se cred diferiti fata de altii, dar care umbla mai tot mereu cu becu pe rosu si care, de faima pe care o au, nu vor participa " de ce ! ca sa nu ii arate lumea cu degetu pe strada si sa nu isi strice imaginea :)) |
Deci pana acuma:
1. Trafy 2. PrietenCuTine 3.Mankiony |
Deci pana acuma:
1. Trafy 2. Darian 3. Prieten Cu Tine 4. Mankiony |
Multumesc Darian pentru sustinere
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning