Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii despre inscrieri concursuri 2010 (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/226145-discutii-inscrieri-concursuri-2010-a.html)

steaua23 08-12-10 19:28

Discutii despre inscrieri concursuri 2010

La concursul pt. cea mai frumoasa macheta 1:18 au aparut cateva poze (reusite sau nu, dupa preferinta) in care macheta trece pe planul 2. Sunt poze intunecate in care se vad doar parti din macheta ... dupa care nu iti poti face o idee clara despre calitatea / frumusetea ei. Daca era concursul pentru cea mai buna poza, nu ziceam nimic, dar asa mi se pare unpic aiurea sa prezinti "frumusetea" unei machete in niste poze in care vezi doar 40% din respectiva "jucarie".

A 2-a chestie. Se voteaza cea mai frumoasa macheta, adica cea mai buna ? Sau cum ? Presupun ca o macheta nu poate fi frumoasa daca are lufturi mari, nu respecta realiatea ... etc. Zic si eu ... :???:

bmwh548 08-12-10 19:38

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Mai clar de atat nu pot face regulamentul pentru inscrieri:

"- 2 poze / macheta (clare, nu facute cu camera vga ...) REZOLUȚIE MINIMĂ- 1024*768;"

Cine a inteles bine, cine nu isi asuma consecintele (care probabil vor consta in lipsa voturilor).

Cat priveste frumusetea exista o zicala: "Frumusetea e in ochiul privitorului". Fiecare voteaza ce-i place.

steaua23 08-12-10 19:43

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3881043)
Mai clar de atat nu pot face regulamentul pentru inscrieri:

"- 2 poze / macheta (clare, nu facute cu camera vga ...) REZOLUȚIE MINIMĂ- 1024*768;"

Cine a inteles bine, cine nu isi asuma consecintele (care probabil vor consta in lipsa voturilor).

Cat priveste frumusetea exista o zicala: "Frumusetea e in ochiul privitorului". Fiecare voteaza ce-i place.

Nu am zis ca nu sunt clare pozele, in sensul ca au fost facute slab. Ele sunt ok, dar nu sunt potrivite pentru concus, iar persoanele ce le-au facut au dovedit ca pot face si poze in care machetele sa fie vizibile in totalitate.
Ma repete, pentru un concurs artistic erau ok, dar pentru unul in care vrei sa prezinti detaliile unei machete ...

bmwh548 08-12-10 19:50

Nici eu nu ziceam ca pozele sunt neclare, doar ca nu se observa detaliile care fac diferenta dintre machete si jucarii. A fost alegerea lor sa posteze anumite poze. Atata timp cat ele nu incalca regulamentul elaborat pentru topicurile de inscrieri, nu pot interveni in niciun fel.

Si ca sa mai raspund unei intrebari (Calin001 parca ridicase problema): am stabilit o limita de 2 poze/macheta pentru ca din discutiile avute cu ceilalti moderatori am inteles ca e foarte greu sa realizezi poll-urile daca numarul de poze e mare si astfel ar fi putut interveni intarzieri mari in afisarea topicurilor. In functie de cum se vor "desfasura ostilitatile" in realizarea topicurilor de votare anul acesta poate pe viitor vom mari limita.

FED express 08-12-10 20:05

pe langa faptul ca cele doua poze ale mele sunt cam intunecate-imi cer scuze!:oops:-nu stiu sa editez poze, dar ma voi stradui pe viitor:yes: as avea si eu doua intrebari legate de concursuri:
1.Care este data limita la care se mai pot inscrie machete in concurs?
si
2.Cand se vor afisa rezultatele, sau cand vom vota?

bmwh548 08-12-10 20:10

Data limita pentru inscrieri e trecuta in regulament: 20.12.2010. Pollurile vom incerca sa le facem cat mai repede dupa inchiderea topicurilor de inscrieri, nu pot da o data exacta, dar probabil 72 de ore vor fi arhisuficiente pentru ordonarea pozelor, aranjarea topicurilor (si prin aranjare ma refer la dispunerea in pagina, nu la blaturi sau mai stiu eu ce)...

bmwh548 08-12-10 20:22

re: Discutii despre inscrieri concursuri 2010

Am mutat discutia aici, concursurile fiind pe aria privata am considerat ca si discutiile referitoare la acestea ar trebui sa fie tot aici.

Cozmescu-Alin 08-12-10 20:46

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3881164)
Data limita pentru inscrieri e trecuta in regulament: 20.12.2010. Pollurile vom incerca sa le facem cat mai repede dupa inchiderea topicurilor de inscrieri, nu pot da o data exacta, dar probabil 72 de ore vor fi arhisuficiente pentru ordonarea pozelor, aranjarea topicurilor (si prin aranjare ma refer la dispunerea in pagina, nu la blaturi sau mai stiu eu ce)...

Si cine te crede ca nu vor fi blaturi?Crezi ca lumea nu stie din ce iti iei tu brad de craciun?:rolleyes2 si ceafa de porc?

ON Topic:Fotografiile fiecare le face cum vrea si cum considera ca poate atrage mai multe voturi.Cat timp regulamentul este respectat poate sa fotografieze numai un far si restul negru... .
Regulamentele sunt facute sa fie respectate in litera legii nu in spiritul ei.:D

bmwh548 08-12-10 20:50

Bineee... Te-ai lins pe bot de comisionul tau. Sa te vad din ce bani faci revelionul anul asta.:twisted:

blue macca 09-12-10 23:04

vaai, ultimele posturi mi.au (mi-au) starnit rasete....

lasand astea la o parte, m.am (m-am) cam simtit la mentionarile lui steaua23; de acord, ma numar printre cei care au intrat in concurs cu poze intunecate,
insa este si ceva interesant in astea, au ele ceva aparte, e un mister acolo, cauti detalii, la fiecare privire gasesti ceva nou...
referitor la cerinta "- 2 poze / macheta (clare, nu facute cu camera vga ...) REZOLUȚIE MINIMĂ- 1024*768;" nu am remarcat poze neclare ...
acum n.om (n-om) avea cu totii dslr.uri (DSLR-uri) intre 20 si 80 de 'bulioane', asta este! facem si noi poze cu ce avem.

ca alt aspect, imi place cum decurg lucrurile pe.aici, comunicarea in general...
noroc cu radu ca are timp pentru forum :D
bravo baieti, bine ca mentionati ce trebuie lamurit, etc...

hai ca o deviez de la subiect... asa ca o iarna placuta la toti si la cat mai multa fericire ! eventual si cate.o macheta asa, bonus de la mosu'

radu_rs 09-12-10 23:19

Mai bine ca s-a deschis un topic de discutii vis-a-vis de concurs, decat sa se discute in poll cum s-a intamplat anul trecut de a iesit ceva "de vis".

Steaua23 cred ca se refera la " cea mai frumoasa" in ce sens?
- o realizare buna a machetei
- strict frumusetea, a modelului in sine.
Foarte bine se pot combina amandoua. :>

In fine, chestia asta este relativa intrucat gusturile nu se discuta, iar parerile sunt impartite.

Personal mi se pare (par) foarte ok regulile concursului, singurul cuvant care deja a fost clarificat, oarecum si fiecare intelege ce vrea de aici este "frumusetea machetei".

Cozmescu-Alin 09-12-10 23:24

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 3884545)
vaai, ultimele posturi mi.au starnit rasete....

lasand astea la o parte, m.am cam simtit la mentionarile lui steaua23; de acord, ma numar printre cei care au intrat in concurs cu poze intunecate,
insa este si ceva interesant in astea, au ele ceva aparte, e un mister acolo, cauti detalii, la fiecare privire gasesti ceva nou...
referitor la cerinta "- 2 poze / macheta (clare, nu facute cu camera vga ...) REZOLUȚIE MINIMĂ- 1024*768;" nu am remarcat poze neclare ...
acum n.om avea cu totii dslr.uri intre 20 si 80 de 'bulioane', asta este! facem si noi poze cu ce avem.

ca alt aspect, imi place cum decurg lucrurile pe.aici, comunicarea in general...

hai ca o deviez de la subiect... asa ca o iarna placuta la toti si la cat mai multa fericire ! eventual si cate.o macheta asa, bonus de la mosu'

Radu a? eee lasa ca vezi tu:evil:

bmwh548 10-12-10 08:22

Quote:

Multumesc Andrei, insa de moderare se ocupa 4 persoane pe sectiunea asta. Daca intr-o zi cineva are mai mult timp liber si acorda mai multa atentie forumului nu inseamna ca ceilalti "stau degeaba". E o munca de echipa si fiecare isi aduce aportul la buna desfasurare a lucrurilor.
Acestea fiind spuse sper ca putem reveni la subiectul topicului.

steaua23 11-12-10 20:04

Quote:

vaai, ultimele posturi mi.au (mi-au) starnit rasete....

lasand astea la o parte, m.am (m-am) cam simtit la mentionarile lui steaua23; de acord, ma numar printre cei care au intrat in concurs cu poze intunecate,
acum n.om (n-om) avea cu totii dslr.uri (DSLR-uri) intre 20 si 80 de 'bulioane', asta este! facem si noi poze cu ce avem.

Nu cred ca a pus cineva problema sa faci poze cu dslr-uri, compacate sau mai stiu ce alta categorie de aparate foto. La o lumina suficient de buna poti face poze multumitoare si cu un telefon mediocru. Spre exemplu, Drifter a facut la ultima prezentare poze cu telefonul si au iesit suficient de clare.

Uite, eu poate nu stiu cum arata acel bmw de kyosho. Din pozele tale pot sa-mi dau seama daca e sau nu detaliate macheta aia ? Sau ma duc sa dau un "google search" inainte ? Asta era toata treaba.
Ca tu ai vrut sa participi cu o poza artistica e partea a 2-a, dar eu nu o consider potrivita intr-un astfel de concurs. Poza aia era buna intr-un concurs de genul "fotografia lunii" ... dar pe de alta parte nu eu aplic regulile pe aici asa ca bafta la concurs ;) :!:

DrifterGT 11-12-10 20:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3889157)
Nu cred ca a pus cineva problema sa faci poze cu dslr-uri, compacate sau mai stiu ce alta categorie de aparate foto. La o lumina suficient de buna poti face poze multumitoare si cu un telefon mediocru. Spre exemplu, Drifter a facut la ultima prezentare poze cu telefonul si au iesit suficient de clare.

Uite, eu poate nu stiu cum arata acel bmw de kyosho. Din pozele tale pot sa-mi dau seama daca e sau nu detaliate macheta aia ? Sau ma duc sa dau un "google search" inainte ? Asta era toata treaba.
Ca tu ai vrut sa participi cu o poza artistica e partea a 2-a, dar eu nu o consider potrivita intr-un astfel de concurs. Poza aia era buna intr-un concurs de genul "fotografia lunii" ... dar pe de alta parte nu eu aplic regulile pe aici asa ca bafta la concurs ;) :!:

Defapt toate pozele mele sunt facute cu telefonul :D. Hai sa dau un exemplu ca si cu un simplu telefon poti face poze foarte frumoase. Preturile fiind intre 500 si 2000 ron. nu 8000 ron:) si nici aparat foto foarte performant. Tot ce trebuie sa faci sa umbli putin la setari si sa ai o lumina buna, ca daca le fac sub-pat fara blitz e normal ca o sa iasa urate. Bafta in continuare :).

Dark Side 11-12-10 21:05

M-am gandit sa scriu si eu ce inteleg prin cea mai frumoasa... eu inteleg ca cea mai frumoasa este o macheta care reproduce o masina frumoasa dar care are si detalii frumoase... adica o lada nu o sa fie in vecii vecilor frumoasa chiar daca o sa aiba detalii de cmc.
Si cu pozele: Atat timp cat se poate vedea in poza ce trebuia sa se vada (sunt acele poze care sunt focusate gresit...) e totul ok (pentru mine) :)

sergini0 12-12-10 01:53

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3889311)
M-am gandit sa scriu si eu ce inteleg prin cea mai frumoasa... eu inteleg ca cea mai frumoasa este o macheta care reproduce o masina frumoasa dar care are si detalii frumoase... adica o lada nu o sa fie in vecii vecilor frumoasa chiar daca o sa aiba detalii de cmc.
Si cu pozele: Atat timp cat se poate vedea in poza ce trebuia sa se vada (sunt acele poze care sunt focusate gresit...) e totul ok (pentru mine) :)

Nu te mai lua de Lada:evil:.

Oricum ai da-o nu-i poţi împăca pe toţi, oricât de frumoasă ar fi macheta pentru tine, cel mai mult contează la un pool ce-i place majorităţii votanţilor, degeaba participi tu cu fotografii clare trase din unghiuri care să avantajeze şi macheta şi tot dacă nu se încadrează în cerinţele publicului. Aceasta ar fi o situaţie în care te revolţi cu atât mai tare cu cât îţi plăcea macheta de mult, pentru că acest subiectivism te face să capeţi încredere, de aceea depinde şi de cum vrei să faci fotografiile. Deci în principiu fiecare ar putea să participe cu fotografii care i se par lui mai atrăgătoare pentru a-şi avantaja macheta, nu putem veni cu păreri subiective şi să-i obligăm să facă toţi acelaşi tip de fotografii. Singurele poze care trebuiesc excluse sunt cele cu focalizarea pe dinafara, în schimb atâta timp cât subiectul se vede cum trebuie, depinde de posesor în ce fundal încadrează macheta sau cât de artistică vrea să facă fotografia, pentru a-şi mări şansele în captarea atenţiei publicului.

steaua23 12-12-10 11:44

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3889802)
Nu te mai lua de Lada:evil:.

Oricum ai da-o nu-i poţi împăca pe toţi, oricât de frumoasă ar fi macheta pentru tine, cel mai mult contează la un pool ce-i place majorităţii votanţilor, degeaba participi tu cu fotografii clare trase din unghiuri care să avantajeze şi macheta şi tot dacă nu se încadrează în cerinţele publicului. Aceasta ar fi o situaţie în care te revolţi cu atât mai tare cu cât îţi plăcea macheta de mult, pentru că acest subiectivism te face să capeţi încredere, de aceea depinde şi de cum vrei să faci fotografiile. Deci în principiu fiecare ar putea să participe cu fotografii care i se par lui mai atrăgătoare pentru a-şi avantaja macheta, nu putem veni cu păreri subiective şi să-i obligăm să facă toţi acelaşi tip de fotografii. Singurele poze care trebuiesc excluse sunt cele cu focalizarea pe dinafara, în schimb atâta timp cât subiectul se vede cum trebuie, depinde de posesor în ce fundal încadrează macheta sau cât de artistică vrea să facă fotografia, pentru a-şi mări şansele în captarea atenţiei publicului.

Pai asta zic si eu. Eu in vreo 2 poze nu-mi dau seama daca e o macheta maisto sau cmc. In fine. Subiect inchis pt. mine :rolleyes2

aokimare 12-12-10 21:20

am citit tot si trebuie sa fiu de acord cu Radu....

frumusetea e in ochiul privitorului....e tot ce conteaza....

va dau un exemplu....are oarecare legatura :shock:- diferenta fiind ca nu e vorba de poze iar masinile sunt reale..

Acum vreo 2 ani am organizat la Cluj Transilvania Tuning Days....unde s-a votat cea mai cea masina tunata din cadrul expozitiei...cine a votat?? oricine a cumparat bilet de intrare...adica de la oameni din domeniu pana la bunicutze si neveste...ce stiau ei despre tuning??? nimic

Erau in expozitie masini de 5000 Euro dar si masini de 80.000 euro - chestie care nu prea a contat....si in final a fost perfect......desi au fost multi carcotasi care au criticat modul de votare, dar pana la urma tot ce conteaza este cum percep altii "creatia ta"..

La fel e si aici ....daca mie imi place o macheta Lada nu vad de ce nu as vota-o...chair daca in concurs este si un Ferrari....

promo 13-12-10 20:32

teoretic cea mai frumoasa macheta 2010 ar trebuie sa fie produsa in 2010 , dar nu prea e cazul pe acest forum ca ar fi pre restrictiv concursul.

daca punctul de mai sus nu se poate ,macar pozele sa fie postate pe thread in anul 2010... daca nu ma insel sunt cateva poze mai vechi.

dar asta e doar teorie...asa ca sa lasam totul asa cum e... :lol:

steaua23 19-12-10 17:48

Mai e mai putin de o zi pana expira termenul acordat pentru inscrierea machetelor si observ ca sunt foarte putini concurenti :) .
Hai cu tupeu ca stiu destui ce au machete bune si nu s-au inscris :evil_laug !

model collector 19-12-10 17:57

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3911274)
Mai e mai putin de o zi pana expira termenul acordat pentru inscrierea machetelor si observ ca sunt foarte putini concurenti :) .
Hai cu tupeu ca stiu destui ce au machete bune si nu s-au inscris :evil_laug !

Stai sa vezi si cand vor aparea raritatile! Aveam un R32 special pregatit pentru un concurs ca asta, insa nu am acces....

bmwh548 19-12-10 18:11

Concursurile sunt accesibile doar celor din grupul "Colectionar machete". Dupa discutiile de anul trecut s-a realizat sectiune separata tocmai pentru a evita problemele.
Conditiile aderarii in usergroup sunt afisate in topicul dedicat, sunt multi useri care ar merita sa fie in grup, e decizia lor daca vor sa adere la el sau nu.

model collector 19-12-10 20:07

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3911337)
Concursurile sunt accesibile doar celor din grupul "Colectionar machete". Dupa discutiile de anul trecut s-a realizat sectiune separata tocmai pentru a evita problemele.
Conditiile aderarii in usergroup sunt afisate in topicul dedicat, sunt multi useri care ar merita sa fie in grup, e decizia lor daca vor sa adere la el sau nu.

Da, stiam de asta. Insa mie unuia nu mi se pare buna ideea ca aderarea sa fie conditionata de prezentarea colectiei pe forum, in conditiile in care au aderat si useri care nu prezinta tocmai machete in topicurile personale. Ma refer la HW, etc., nu intelegeti altceva.

DrifterGT 19-12-10 20:29

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3911693)
Da, stiam de asta. Insa mie unuia nu mi se pare buna ideea ca aderarea sa fie conditionata de prezentarea colectiei pe forum, in conditiile in care au aderat si useri care nu prezinta tocmai machete in topicurile personale. Ma refer la HW, etc., nu intelegeti altceva.

Si Hotwheels,matchbox,siku si alte "jucarii" din astea la scari mici care nu sunt chiar niste machete. Fac parte din aceeasi "oala" cu cele 1:12-1:200 si cele High-End cu sume de mii de euro.

Die-cast toys and models come in various scales, the most popular ones being:
1:12 scale - Very large models usually about 14 or 15 inches long often targeted at adults who are more into serious collecting and high detail. These models are generally much more expensive than the 1:18 models.
1:18 scale - Large models usually about 7 or 8 inches long, often targeted at adults
1:24 scale - Similar to G scale Nascar Cars,which are 1:22.5 scale, extremely popular in America
1:32 scale - Intermediate size most common for vintage cars and model tractors.
1:36 scale - Also made from Maisto, Kinsmart and Welly
1:43 scale - made popular by Dinky and Corgi, the most popular scale with model car collectors internationally -
1:48 scale - aircraft sold in this scale to match plastic model kits
1:50 scale - trucks, buses, construction equipment, promotional models, military vehicles
1:55 scale - used by Siku and the Disney-Pixar Cars Die-Cast Line by Mattel
1:60 scale - the scale of the immensely popular pre-war and post-war military vehicles series by Dinky Toys (including military Dinky Supertoys)
1:64 scale - popular for farm models and American model trucks. Matchbox, Hot Wheels and model Nascar cars are nominally this size.
1:72 scale - A growing scale for military die-cast AFVs
1:76 scale - highly detailed mainly British buses and lorries such as those by EFE and Corgi OOC, and Trax Models in Australia - same as OO scale model trains
1:87 scale - One of the smallest in scale products widely available in the markets. - same as H0 scale model trains

Astea tot machete se numesc :).

model collector 19-12-10 20:49

Wow!!! multumesc ,chiar nu stiam! Te rog, cine trebuie sa priceapa ce am vrut sa spun intelege si fara sa ne amintesti tu cate scari sunt si care sunt machete si care nu. Apreciez totusi efortul.

steaua23 19-12-10 21:10

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3911746)
...
Die-cast toys and models come ...

Pana la urma fiecare apreciaza "obiectele" din colectia personala cum vrea.

DrifterGT 19-12-10 21:24

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3911855)
Pana la urma fiecare apreciaza "obiectele" din colectia personala cum vrea.

Asa este, fiecare intelege ce vrea. Totusi deodata ce se incadreaza in regulamentul de aderare la usergroup... eu nu am nimic impotriva. Fiecare voteaza ce ii place si ce vrea. Poate un colectionar de HW are gusturi mai bune la machete decat unul ce colectioneaza 1:18.

Si totusi ma intreb ca din cati colectionari suntem cum de sunt asa putine persoane care au participat la acest event ?

2010 19-12-10 21:26

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3911905)
Asa este, fiecare intelege ce vrea. Totusi deodata ce se incadreaza in regulamentul de aderare la user grup... eu nu am nimic impotriva. Fiecare voteaza ce ii place si ce vrea. Poate un colectionar de HW are gusturi mai bune la machete de cat unul ce colectioneaza 1:18.

Si totusi ma intreb ca din cati colectionari suntem cum de sunt asa putine persoane care au participat la acest event ?

Putine sanse de castig...

steaua23 19-12-10 21:30

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3911913)
Putine sanse de castig...

Chiar slaba participarea fata de anul trecut. Sincer ma asteptam sa vad minim cate 15 variante la fiecare din "probe".

bmwh548 19-12-10 21:51

Anul trecut au fost discutii aprinse din cauza poll-urilor asa ca anul acesta am incercat sa impacam pe toata lumea... Din pacate se pare ca nu mai avem participanti. Anul viitor probabil vom face un topic de discutii prin octombrie-noiembrie pentru a "sonda piata". Daca nu se anunta minim 5 inscrisi pentru un anumit poll acesta nu va mai fi realizat, e hilar (ca sa ma exprim delicat) sa vezi 4 participanti la un concurs.

PS: voi readuce aici topicul de discutii despre concurs. A fost o greseala din partea mea sa il mut acolo, uitasem ca avem useri cu vechime care nu au acces la sectiunea respectiva.

steaua23 19-12-10 21:54

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3912020)
Anul trecut au fost discutii aprinse din cauza poll-urilor asa ca anul acesta am incercat sa impacam pe toata lumea... Din pacate se pare ca nu mai avem participanti. Anul viitor probabil vom face un topic de discutii prin octombrie-noiembrie pentru a "sonda piata". Daca nu se anunta minim 5 inscrisi pentru un anumit poll acesta nu va mai fi realizat, e hilar (ca sa ma exprim delicat) sa vezi 4 participanti la un concurs.

mie imi era si jena sa particip la concursul moto ca erau doar 2 participanti :)) inainte sa postez si eu

ps: poate se prelungeste termenul pana pe 23.02.2010, sau un pm la fiecare user sa le reaminteasca :))

bmwh548 19-12-10 21:58

Am mutat posturile despre concursuri aici, putem discuta in voie.

Quote:

ps: poate se prelungeste termenul pana pe 23.02.2010, sau un pm la fiecare user sa le reaminteasca )
Voi discuta prima parte cu ceilalti moderatori, sa vedem ce decizie vom lua. A doua parte este nerealizabila in schimb, nu atat din cauza volumului de mesaje private si a timpului necesar cat din cauza ca unii din userii inscrisi in grupul de colectionari nu mai activeaza pe sectiune decat foarte rar.

Cozmescu-Alin 19-12-10 21:59

ma bag si eu la moto....:D

DrifterGT 19-12-10 22:03

Chiar acum cateva zile ma intrebam de ce nu este poll la moto 1:24... era culmea sa se faca si sa fiu singurul de acolo. Macar castigam sigur :twisted:.

model collector 20-12-10 09:29

Poza lui Drifter la X3 e tare!

Ok, la subiect. Mi se pare ridicol sa se faca un singur concurs pe an, pe un forum ce se vrea de machete, noutati in domeniu etc. Daca pt un concurs pe an iese tambalaul asta imi dau seama ce ar fi in fiecare luna. Daca tot exista un regulament, eu inteleg ca cei care nu il respecta sa fie descalificati, nu lasati ca poate nu strang voturi. Asta vorbesc de ce era anul trecut, oricum se voteaza pe prietenii, nu il votez pe ala ca mi-a zis nu stiu ce, nu il votez pe celalalt pentru ca a pus un Aa si are aere, il votez pe X pentru ca la nu stiu ce prezentare mi-a zis ca am colectie tare. Eu inteleg gusturile oamenilor, insa ce s-a intamplat acum un an era ridicol si cred ca mai sunt si altii de parerea asta.
Eu zic ca ar fi bine cate un concurs pe luna, fiecare membru sa aiba drept de vot pentru 2 poze, pentru a fi o lupta mai stransa, iar castigatorul propune o tema pentru concursul de luna viitoare.

bmwh548 20-12-10 13:02

Iti inteleg punctul de vedere, insa nu poti sa obligi oamenii sa voteze strict macheta si sa ignore proprietarul. Ideal ar fi sa avem un juriu care sa nu aiba nicio legatura cu participantii la concurs pentru a putea fi siguri de impartialitatea lor, dar asa ceva e imposibil.
Anul trecut au fost discutii aprinse din cauza concursurilor si a modalitatii de votare si de asta s-a creat o arie separata accesibila doar celor din usergroup; in felul acesta scade riscul ca X sau Y sa-si roage prietenii de pe 4Tuning sa ii voteze macheta. Mai mult de atat nu cred ca se poate face.
Concursurile pentru macheta anului cred ca ar trebui sa ramana anuale, pentru restul anului avem battle-urile la care poate participa oricine, probabil in vara se va organiza din nou un concurs pentru cea mai frumoasa poza cu o macheta... Dupa incheierea poll-urilor de la concursurile de anul asta voi face un topic intitulat "Sugestii teme concursuri" si vom discuta acolo sugestiile voastre pentru niste concursuri periodice noi.

PS: scuzati repetitia "concursuri", dar pentru mine e cam dimineata si nu am gasit alternativa:lol:

Cozmescu-Alin 20-12-10 13:05

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3913363)
Iti inteleg punctul de vedere, insa nu poti sa obligi oamenii sa voteze strict macheta si sa ignore proprietarul. Ideal ar fi sa avem un juriu care sa nu aiba nicio legatura cu participantii la concurs pentru a putea fi siguri de impartialitatea lor, dar asa ceva e imposibil.
Anul trecut au fost discutii aprinse din cauza concursurilor si a modalitatii de votare si de asta s-a creat o arie separata accesibila doar celor din usergroup; in felul acesta scade riscul ca X sau Y sa-si roage prietenii de pe 4Tuning sa ii voteze macheta. Mai mult de atat nu cred ca se poate face.
Concursurile pentru macheta anului cred ca ar trebui sa ramana anuale, pentru restul anului avem battle-urile la care poate participa oricine, probabil in vara se va organiza din nou un concurs pentru cea mai frumoasa poza cu o macheta... Dupa incheierea poll-urilor de la concursurile de anul asta voi face un topic intitulat "Sugestii teme concursuri" si vom discuta acolo sugestiile voastre pentru niste concursuri periodice noi.

Tu cauti iar scandal Radu....

Concursuri sunt se pot face, insa doritori ar fi?

Ca asa pentru 3-4 oameni se poate face lejer un battle.

Cand o sa se adune 20 oameni si o sa strige tare si raspicat! VREM UN CONCURS !!!!! EU atunci voi face unul, pana atunci participati la cele anuale ca e cam slaba prezenta...

APROPO TERMENU DE INSCRIERI S-A PRELUNGIT CU 5 ZILE!

bmwh548 20-12-10 13:07

Vezi tu scandal ca postezi de doua ori acelasi lucru :-P

radu_rs 20-12-10 15:01

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3913403)
Termenul limita pentru inscrieri s-a prelungit pana pe 25.12.2010!

de ce? :shock:

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning