![]() |
crazy team racers
clubul sportiv CRAZY TEAM RACERS a fost infiintat legal in anul 2008,avand ca si activitate sporturile cu motor auto sau moto, in scurt timp a prins contur si peste barierele judetului nostru,in prezent mai exista doua filiale CRAZY TEAM RACERS la ONESTI si BRASOV,membri au onorat clubul cu multe cupe si diplome
de la diverse evenimente legale de acest gen de prin tara clubul este deschis pentru noi membrii care doresc sa impartaseasca cu noi aceleasi pasiuni si participarea acestora la competitii legale de acest gen(drag racing,expo,db drag..etc) |
Re: crazy team racers
o masina de la crazy team racers demna de toata lauda detalii la linkul de mai jos
https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...uard-7623.html |
Chiar ma gandeam cum de nu era topic pe 4tuning Baia Mare cu CTR.
"Bun venit!" Bafta in continuare ! |
apropo de CTR , are cineva de la voi din club , un renault clio alb si sta undeva in ferneziu ? intreb in cazul in care il cunoaste cineva :)
|
a fost al unui membru il stiu pe fecior, acuma are o alta masina clioul si l-a vandut.
|
m-a provocat intr-o zi pe str Horea ... si tin minte ca avea sticker cu CTR.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
yap , that's the car :D inseamna ca merge bine Colt-u meu :)) e o diferenta de ani totusi :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
in curand un nou membru va adera la noi in club dar asteptam sa isi i-a permisul poate il cunoasteti deja este vb de ralph christian posesorul unui fiat punto hgt motor 1.8l 16v 130 cp stock o masina cu mult potential...si cateva poze mai multe detalii despre masina si modificarile care vor urma ni le va da posesorul
|
Quote:
|
[QUOTE=MITSU;3848812]posibil sa fi fost 1.2 atunci , eu am doar 75 de ponei...nu cred ca ma pot pune cu 85 ...masinile avand cam aceasi greutate. avantajul meu este ca masina are doar 800 kg , fara sofer :)[
bn si masina mea de fabrica are 60 cp nu te poti lua dupa asta depinde cat de uzat este motorul daca ai ceva modificari aduse sau e stock presupun k masina ta e pe carburator ceea ce o face mai aspra decat una pe injectie reactioneaza mai repede la acceleratie bn ma refer sa fie masinile cam de aceeasi capacitate si aproximativ aceeasi cai... |
1.5 carburator dublu corp. stock , nici o modificare.
later edit : motor refacut anu trecut. |
Quote:
|
segmentat si schimbat cuzineti. s-a rupt un segment , si nu stiu daca e coincidenta sau nu ...dar s-a intamplat exact cand am bagat benzina ALTO de 101.
|
[QUOTE=MITSU;3848930]segmentat si schimbat cuzineti. s-a rupt un segment , si nu stiu daca e coincidenta sau nu ...dar s-a intamplat exact cand am bagat benzina ALTO de 101.[/QUO
si cum ti-ai dat seama k s-a rupt segmentul? |
imi mergea in 3 orice ii faceam ... plus ca aparea ulei pe bujie , desfaceam , curatam , dadeam o cheie ....same thing. si l-am dus la mecanic si mi-a zis ca ii unu din segmenti . l-a desfacut si intradevar era un segment.
partea frumoasa a fost ca s-a mirat cum arata motorul pe dinauntru....curat , fara calamina pe capu' pistoanelor...plus uzura 0 in camasi. supape curate si tot tacamu . de atunci am zis ca nu renunt la efix. :) edit : barracuda , stai cumva pe victoriei ? sau independentei ? e al tau saxo-u ? |
Quote:
|
ups ...ma bad ....pai barracuda e cea portocalie .... cea alba am vazut ca nu demult a aparut prin parcare ...dezmembrate amandoua din cate am vazut ultima data....sau ma rog , partial dezmembrate :) pregatesti ceva ?
asa stiam ca e saxo ...sa fie renault clio ? sau mai bine tac si imi zici tu ? :)))))) niciodata nu m-am uitat atent la ea doar ma uitam dupa modificari :) m-am documentat ....cred ....e citroen ax gt ? :D |
Quote:
|
superb , acuma m-am uitat la filmuletele de pe you tube ....merge nu gluma ...si banuiesc ca e cu motorul vechi. numa noroc sa ai la ea ca restu le cumparam toate. o sa mai arunc un ochi prin parcare sa vad daca se mai intampla ceva :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ne pui si poze te rog?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ts/page-2.html |
Quote:
pentru poze accesati linkul https://www.facebook.com/home.php?#!/...00000858297131 ... |
laudaros mai esti bai andrei:))) tine si u ascuns acolo, ca la anu` sa ne putem lauda cu ce a iesit pe "portile" Crazy Customs Onesti :D
|
Da frumoase masini ! avem si in iasi un membru al CTR onesti cred care e aici la facultate ! un Club de laudat ! !
|
1 Attachment(s)
Quote:
O sa incerc sa pun in curand cate o poza cu fiecare masina membra a CTR Onesti...Ca nu am mai pus de mult...Oricum de la anul speram sa ne ridicam si mai mult , sa ne facem cunoscuti , sa mai castigam si noi cate o diploma , un premu , ceva , si sa mai deschidem noi filiale , deja vestul e reprezentat de Baia-Mare , estul de Onesti si centrul tarii de Brasov care au inceput sa se ridice si ei usor-usor...Asa ca ... , tine-ti aproape |
Si noi in calitate de club sportiv ne-am gandit la niste filiale in tara ! am incercat cu Suceava dar am renuntat pt ca e mai bine doar la noi in oras si suntem cunoscuti la toate competitiile din tara ! Dar vad ca voi va descurcati cu filialele deci numai cuvinte de lauda am !
|
Clubul sportiv auto-moto Crazy Team Racers Onesti si Crazy Customs Onesti va ureaza Craciun Fericit tuturor si cat mai multe realizari in 2011...
|
dar pana la urma CTR unde a prins radacini? la Baia Mare?
|
[QUOTE=bujuKYL;4229882]dar pana la urma CTR unde a prins radacini? la Baia Mare?[/QUOT
depinde la ce te referi prin radacini :))...clubul este infiintat in baia mare cu sediul tot in baia mare si este acreditat, cu filiale la onesti si brasov datorita lui andrey care s-a zbadut si se zbate in continuare acolo departe de noi pt a face treaba cat mai buna...iar rezultatele sunt pe masura mii de multumiri andrey.... |
[QUOTE=barracuda;4229919]
Quote:
Si Onestiul se pregateste de show-ul din mai de la Romexpo , unde vom fi prezenti cu 5 masini la expozitie si ne veti gasi in pavilionul central... Multumesc ptr cuvintele de lauda Luci...Pai nu trebui sa facem treaba buna ? nu asa ti-am promis cand am facut filiala ??? |
faceam referire unde a luat viata pentru prima data! puteai sa-ti dai seama si dupa "radacini"...oricum reusit club! am vorbit acum catva timp de 1 an sau 2 cu mentorul clubului, dar nu mai tin minte unde a luat fiinta pentru prima data! oricum pentru inceput este bine, poate o sa-si revina si bucurestiu pana la urma! felicitari si bafta in continuare...
|
[QUOTE=bujuKYL;4232185]faceam referire unde a luat viata pentru prima data! puteai sa-ti dai seama si dupa "radacini"...oricum reusit club! am vorbit acum catva timp de 1 an sau 2 cu mentorul clubului, dar nu mai tin minte unde a luat fiinta pentru prima data! oricum pentru inceput este bine, poate o sa-si revina si bucurestiu pana la urma! felicitari si bafta in continuare...[/QU
poate chiar cu mine ai vb sau cu prietenul meu....cel cu care am fondat clubul...multumin si bafta si voua in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning