Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Bancuri & Stuff (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/22174-bancuri-and-stuff.html)

Vibe 18-08-06 15:29

Bancuri & Stuff

Ma gandeam ca toata lumea stie cate un banc best of .. ``best seller`` cel mai tare .. etc etc... si cred ca ar fi misto sa avem o lista cu cele mai tari...

Vibe 18-08-06 15:32

Re: Bancuri & Stuff

Unul primit de la amicul HRZ : În toiul nopţii, Bulă, cu vînătăi pe faţă şi cu două valize în mîini, sună la uşa casei lui taică-său.
- Ce-i cu tine, Bulă, la ora asta şi în halul ăsta?
- M-am certat cu nevastă-mea.
- Şi a îndrăznit curva aia să dea în tine? Eu, în locul tău, o făceam bucăţi!
Bula, rînjind:
- Dar ce credeai că am în valize?

tre 19-08-06 00:42

Niste prieteni ai familiei lui Bula, dupa lungi tratamente si incercari, reusesc in sfarsit sa faca un copil... sanatos, frumos numai ca n-avea urechi.
Intr-o zi trebuiau sa vina in vizita la familia lui Bula.
Mama lu Bula il cheama repede:
- Bula fii atent ca vin prietenii in vizita cu copilul pe care il iubesc foarte mult, s-au chinut sa-l faca. Vezi ca n-are urechi sa nu incepi sa vorbesti prostii si sa te comporti frumos.
- Bine mama, zice Bula.
Ajung oamenii in vizita, toata lumea se aseaza la masa.
Bula intervine: - Frumos copil!
Toata lumea, usurata: - Daaa, frumooos!
Bula: - Sanatos?
Mesenii: - Sanatoos cum sa nu?
Bula: - Vede bine?
Mesenii: - Da foarte bine!
Bula: Pai e bine ca belea putsa daca trebuia sa poarte ochelari.

MasterK 19-08-06 01:35

Un tip cu Mertzanu' ramane in pana intr-un sat de tigani. La un moment dat apare si un tigan ce tot dadea tarcoale prin juru masinii.
-Dha ce faci acolo pupati-as ghiulu mathale?
-Pai ma chinui sa scot roata asta ! nu vezi
Nu trec doua minute ca .. ZDRANG...BANG..crap... tiganu spargea parbrizu!
-Ba ce faci acolo lasa drq masina!
-Hai ma tu ia roata aia , ca eu iau volanu si casetofonu'!

Vibe 19-08-06 01:42

Doi tigani se duc in excursie in Egipt. In prima zi viziteaza piramidele, cheltuiesc toti banii, de aceea dorm peste noapte pe malul Nilului. Pina dimineata pe unu' il inghite un crocodil pana la gat. Se trezeste celalalt si striga:- Mânca-tzi-ash!!! De und' ai sac de dormit Lacoste???

MasterK 19-08-06 02:20

Un baietas statea pe o banca in parca si manca bomboane.Si le manca cu ambele maini cu multa poftaaaa...trece o batranica in baston si ii zice:
-Mamaie nu mai manca atatea bomboane ca te imbolnavesti si mori...
baietasul:
-Auzi mamaie , bunicu meu a trait 98 de ani...
- Si ce el manca bomboane asa multe ca tine?
-Nu...dar isi vedea in pm de treaba lui....

kraven_4_all 19-08-06 09:55

2 furnikutze fumau iarba....!!la un moment dat vine elefantu`:
- ce pana mea faceti aici mha furnikutzelor??.....
furnikutzele razand: - bha elefantule...facem pariu cu tine...k nu poti sa te sui pe firimitura aia de akolo....
Elefantu se urka pe firimitura.....furnikutzele pe jos de ras...nu mai puteau....
- auzi mha elefantule....vezi firimitura aia d-akolo???....punem pariu k nu poti sa ti`o pui pe cap.....
Elefantu ia firimitura cealalta si si`o pune fix pe cap!!
furnikutzele murind de ras: SA MOARA MAMA KTAM`AI SANDWISHU`

T@zMania 19-08-06 13:26

bula se tzinea de capul sora-sii.....hai fha o facem si noi o data?
sor'sa:ba esti tampit suntem fratzi nu se poate....
bula insista cateva zile la rand si pana la urma sor'sa cedeaza...
dupa partida de sex bula ii zice sora'sii:
fha esti mai buna decat mama la pat!
sor'sa:stiu mi-a zis si tata!

ph87gms 20-08-06 18:31

Examen la "Masini". Studentul raspunde destul de slab si intr-un final se opreste.
- Nu-i nimic, - zice profesorul, - nu va jenati. Poti fi un om bun fara a cunoaste "Masinile".
- Si invers, domn profesor, - il sustine studentul.

ph87gms 20-08-06 18:34

Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului. Bate si Sf. Petru ii deschide.
- Cum te numesti si ce faceai pe Pamant?
- Sunt Gheo si am fost 15 ani sofer de taxi.
- Bravo, fiule, uite o pelerina de matase si un sceptru de aur, poti intra!
Imediat dupa aceea vine la poarta un preot: aceeasi scena.
- Ma numesc Ion si am fost preot 25 de ani.
- Bravo, fiule, poftim o pelerina de in si un toiag de lemn, poti intra...
Preotul se infurie:
- Soferul acela de taxi a primit un sceptru de aur si o pelerina de matase, iar eu doar un toiag si un sac, cum vine asta?
Sf. Petru raspunde:
- Vezi, dragul meu, noi aici in Rai primim pe criterii de performanta.
In timp ce tu predicai, ceilalti dormeau, in timp ce soferul conducea, toti din masina se rugau.

ph87gms 20-08-06 18:42

Un politist opreste un autoturism .Verifica toate actele , totul in regula cand observa ca in masina se afla 5 persoane .
- Imi pare rau dar circulati neregulamentar spune politistul , sunteti 5 pers. in masina !
- Ei si ?
- Sunteti 5 persoane in masina.
- Si ce-i rau in asta?
- Dom'le sunteti 5 persoane in Audi Quattro , e clar masina are doar 4 locuri , ii spune clar numele "quattro" inseamna "patru".
- Este quattro dar este masina de 5 persoane.
- Nu !!!
- As putea sa vorbesc cu seful tau ?
- Nu!!! este ocupat cu doi tipi intr-un "Fiat Uno"

DAFTEK 22-08-06 21:03

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Românii au inceput si ei sa sape; pana la 100 m nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless !!

DONU' 25-08-06 10:39

Stiti bancul cu iapa?
"Ia p-a" mea in gura :lol:

ph87gms 25-08-06 11:39

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 531731)
Stiti bancul cu iapa?
"Ia p-a" mea in gura :lol:

ma gandema la asta
Quote:

Originally Posted by eu da`ma dra__ (Post 531731)
La o fermă este chemat un medic veterinar pentru a ajuta la împerecherea cailor. Unul însă nu vrea nici cum să se apuce de treabă. Văzînd acestea, medicul scoate din buzunar o pastilă, o pune într-o găleată plină cu apă si-i roagă pe îngrijirtori să i-o dea calului respectiv. Bea calul apa si după nici cinci minute parcă înnebuneste, sare iepe si le-o trage la toate.
Văzînd acestea directorul fermei îl chemă pe veterinar la el în birou si îi spune:
- As avea o mare rugăminte! Am văzut adineauri cum calul acela le-a pus-o tuturor iepelor din fermă fără să clipească. As dori si eu o pastilă din aceea. Stiti, de o vreme încoace viata mea sexuală merge din ce în ce mai prost, sotia este din ce în ce mai nemultumită si vrea să divorteze. Vă rog nespus de mult să mă ajutati si vă promit că mă revansez cu vîrf si îndesat.
Înduiosat de spusele omului, medicul îi dă si lui o pastilă, nu înainte însă de a-l preveni asupra riscurilor care apar:
- Luati pastila numai atunci cînd sotia dumneavoastră se află prin preajmă, dacă nu, o să vă urcati pe prima femeie care vă va iesi în cale.
După cîteva luni se întîlnesc din nou cei doi si medicul întreabă:
- Ei, a fost bună pastila?
Putin ezitînd, omul îi spune:
- Foarte bună, numai că prietenilor li s-a părut putin ciudat că sotia mea, soacră-mea si cele trei fiice ale mele au rămas însărcinate în acelasi timp.

Cr1Sty_xxl 25-08-06 11:44

intr-un park erau 3 copi pe unu il chema alex,pe al doilea il chema vladut si pe al 3 il chema masa aksa..:))

Gykutzu si atatt 25-08-06 15:18

Un parinte cere ajutoru unui localnic pa nume Ghita sa sape niste santuri,parintele il trimite sa ia 2 lopetzi de la el de aks.Parintele avea doua fete foarte frumoase ,Ghita cand ajunge le spune:
-M-a trimis parintele sa va f*t pamndoua!
-Acestea raspund:Nu te credem ca a zis parintele asa!
-Ghita:nu ma credetzi il intreb acuma,parinteee pamndoua???
-Parintele:Pamandoua pamandoua
:lol: :lol: :lol:

Vibe 26-08-06 12:55

O gagica avea o papagalita.... gagica asta in fiecare seara cand iesea in orash se uita in oglinda si zicea : Sunt frumoasa, deshteapta si imi place sa ma f*t ... papagalita zicea si ea : sunt frumoasa deshteapta si imi place sa ma f*t ... si tot asa in fiecare zi... Intr-o zi vine popa cu botezul...face el ce face pacolo ajunge la papagalita ... si asta zicea : sunt frumoasa deshteapta si imi place sa ma f*t ... Popa indignat : Domnisoara nu se poate asa ceva... sa zica asemnea vorbe papagalita dumneavoastra.. o iau eu acasa la mine ca am si eu 2 papagali si ei vorbesc frumos.. se ROAGA in fiecare seara..sunt constiinciosi.......Gagica zice : ok ia-o ... Ajunge popa acasa...baga papagalita in colivie cu cei 2 papagali si se duce la culcare... papagalita in colivie zice : sunt frumoasa deshteapta si imi place sa ma f*t.... la care unu din papagali : Vezi bah in p*la mea ca nu ne-am rugat degeaba.... :D

Vibe 26-08-06 18:29

De ce trag cu pistolul un politist in altul?
Deoarece pe usa scrie trage!

Vibe 26-08-06 18:30

un copilas pleaca spre liceul unde invata fratele lui mai mare. pe drum se rataceste. vazand un politist il intreaba:
-nene, cum pot sa ajung la liceu?
-puiule, mai intai trebuie sa treci prin scoala generala!

Vibe 26-08-06 18:31

Cum deschide un politist capacul unei sticle?
Bate cu bastonu si zice...."deschide politia!"

Vibe 26-08-06 18:32

2 politisti stau intro masina ... unu ii zice celuilalt: -ia scoate capu pe geam merge semnalizatorul?
-da nu da nu...

MeHiGH 27-08-06 19:44

de ce se cearta doi politisti pe o motocicleta ?
care sta la geam ?

ph87gms 27-08-06 22:00

Quote:

Originally Posted by gms (Post 534289)
Am parcat masina grabit si am dat o fuga sa cumpar tigari si bere de la magazinul din colt. Cand am iesit (dupa doar cateva minute!!!) deja era afara un politist care scria de zor o amenda. M-am dus la el si i-am spus: "Poate ma mai slabesti un pic", la care el a continuat sa scrie amenda fara sa se uite la mine. Atunci l-am facut "nazist". De data asta s-a oprit, s-a uitat la mine, si a inceput sa scrie o alta amenda pentru cauciucuri uzate. Asa ca eu l-am poreclit "curcan tampit", iar el a inceput sa scrie o a treia amenda pe langa cele doua deja agatate in parbriz. Chestia asta a cam durat vreo 20 de minute. Cu cat il jigneam mai tare, cu atat se invartosa la scris amenzi. Pana am obosit eu si am hotarat sa cedez. Asa ca am plecat pe jos, am dat coltul si m-am urcat in masina mea.

:-P :-P :-P :-P

ph87gms 27-08-06 22:45

In Japonia s-a inventat un robot, care prinde hoti. - In Japonia in 5 minute s-au prins 100 de hoti. - In SUA in 5 minute au prins 200 de hoti. - La noi in 5 minute cineva a furat robotul.

tng 29-08-06 11:17

Doua pwli puse pe hartza intra intr-un bar, foarte smechere se uitau provocator stanga-dreapta, scuipau pe toata lumea,injurau...la um moment dat se deschide usha si in bar intra un vibrator, la care o pwla ii spune celeilalte, Baaaaii.. sase ,robocop :lol:

tng 29-08-06 11:24

un romanash fugarea o Hoinar pe autobanda in germania...trece o vitezana pe langa el cu 300 ....romanul se trezeste la spita din coma, cum statea el ambalat in ghipsuri, etc, mai vede pe unul langa el la fel...si intreaba ce a patit... neamtul: pai fugaream motoru` mi a iesit o caprioara in fata si am cazut, romanul: a pai tu ai trecut cu 300 pe langa mine,, neamtul: da....dar tu erai cu trotineta aia abia mergeai, ce draq ai patit? r: pai cand ai trecut pe langa mine eu am crezut ca stau pe loc...si m-am dat jos sa vad ce are....

DONU' 31-08-06 02:48

Doua gagici discutau shushotind sa nu le auda cineva.
- Draga, am auzit ca ungurii o au cea mai mare dintre totzi...!
- Da draga, si eu am auzit ca mexicanii o au cea mai groasa...!
In timpul discutiei trece Bula prin zona care aude despre ce vorbesc fetele.
Acestea il vad, se sperie de el si il intreaba rusinate cu gandul ca le-a auzit ce vorbeau.
- Cine esti tu ?
Iar Bula:
- Ianosh Gonzales
:lol:

dragos2900 04-09-06 18:50

Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog. Doi iepuri in spatele lui radeau de se cacau pe ei. Ursu ii vede, se intoarce la farmacist: - 52!

MeHiGH 05-09-06 00:03

la oushwitz(sper ca am scris bine) :D
sooooora...
dupa 5 minute : sora,paianjanul...
dupa alte 5 minute : unde ma duci,nemernicule ?

dragos2900 22-09-06 23:21

1 Attachment(s)
Bancuri cu Trabanturi.....:lol:

De ce stă Trabantul la semafor, desi acesta s-a facut verde? S-a lipit într-o gumă de mestecat.

Cum îi dublezi valoarea lui Trabi? Îi faci plinul!

Un trabantist la benzinărie, către benzinar: "As vrea doua stergătoare de parbriz pentru trabantul meu." La care benzinarul: "Ok, mi se pare un schimb corect!"

Ce e scris la pagina 39 din manualul Trabantului? Orarul autobuzului.

Vibe 23-09-06 14:00

O femeie urata ,urata , intra intr-un Supermarket cu cei doi copii ai sai. La in moment dat , un domn se apropie de ea si o intreaba :
- Nu va suparati sunt gemeni ?
Femeia mirata raspunde :
- Nu , unul are 10 ani iar celalalt are 14 ani . Dar de ce ma intrebati ?
- Eram curios , cine dracu te-a ***ut de doua ori .

eko_X_cite_069 24-09-06 16:23

Bula la scoala.Invatatoarea intreaba:Ce e mic, alb si cu 2 picioare?Alinuta raspunde:O gaina. Invatatoarea:Da, dar poate fi si o gasca .Ce e mare, negru si cu 4picioare?Alinuta:Un urs.Invatatoarea: Da, dar poate fi si o pantera.Bula:Ce e mare si tare cand o bagi in gura si moale si lipicioasa cand o scoti?Invatatoarea-i lipeste o palma.Bula:Da, dar poate fi si o guma de mestecat.

Grasu_MRC_PH 09-10-06 15:39

Era un jmeker...si trecea la stopuri numa` pe rosu.....si un stop...vruumm ..rosu ...al doilea...vruumm...rosu...al treilea....verde :-? .jmekeru se opreste...nevasta`sa...pai dc nu treci :-?? ....R: ce io`s prost...dak vine vreun jmeker din partea cealalta ? ;)):lol:

DRooPY 09-10-06 18:59

lol doar lol!

shantzu 10-10-06 21:00

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a bcului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ?lampa?
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde ?si eu?
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare?
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum?
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
-3 care incearca sa posteze poze cu becurile cele mai intalnite, 1 care intraba de ce nu poate posta poze de 2 MB
-7 anunta ca nu pot deschide una dintre pozele deja postate
-1 care spune ca pozele sunt realizate profesionist
-1 care spune ca incearca sa-l "demonteze" sa vada cum e construit
-25 care incearca sa aplaneze conflictele
- 40 care spun ca tensiunea de lucru, puterea si forma becului nu sint cele corecte
- 18 se intreaba daca e fost bine insurubat
- 100 care inca nu stiu despre ce e vorba dar isi dau cu parerea
- 30 spun ca nu-i intereseaza subiectul, dar stiu ce e ala un bec
- 10 spun ca e buna si luminarea
- 1 atrage atentia sa nu fi ud pe miini cind schimbi becul
-1 care intreaba daca vizitatorii pot scrie mesaje
-1 care zice sa nu va mai chinuiti cu becu nou ca era bun si ala vechi, da sunt ceva probleme cu intrerupatorul
-1 face aluzie la cat de stupide pot fi unele chestii scrise de membri forumului
-3 fac cate un comentariu (no ofence)
-1 muta subiectul
-3 il completeaza pe primul (no ofence)
- 1 se implica
-10 care intreaba de ce s-a ars becu' cel vechi
- 1 ce e ala bec (dupa cateva sute de raspunsuri )
- 1care vrea sa confectioneze un bec in casa avand un strung , un SDV si un letcon si, va pune, invariabil intrebarea "aveti idee de unde fac rost de niste Wolfram?"
- 'nspe il vor sfatui sa stea naiba in banca lui ca e mai ieftin sa cumperi un bec
-6 care se vor intreba daca mai e nevoie de bec!
-10 vor sa foloseasca energia alternativa(hidrogen, energie solara, si multe altele) pt a alimenta becul si de aici subiectul devine total offf topic
-5 care se apuca de facut gura ca sa scrie tote denumirile in romaneste nu in engleza ca deh, par snobi
-1 zice: Scuzati ca ma bag si eu dar am vazut in mare ca e vorba despre un bec (nu am avut timp sa citesc atent) si ca sa nu mai deschid alt subiect va intreb aici: Se poate construi la nivel de amator un bec cu filamentul interschimbabil (pentru 2 situatii diferite de iluminare) ? Daca da, are cineva o schema, ceva?
-1 ii raspunde prompt: faci rost de o pompa de vid, de o butelie cu gaz inert, faci o constructie mecanica faina sa poti schimba filamentul asa cum doresti si sa poti completa la loc gazul inert si cred ca poti obtine becul de care intrebi.
Mai simplu de atat cred ca merge cumparat unul gata facut, cam ca alea pentru auto, pentru faza lunga-faza scurta. Dar nu are farmec sa cumperi ceva facut de altii. Si apoi cred ca nu se potriveste dulia la ce vrei tu. Zic si eu... Sau poate revii cu o schita sa vedem despre ce dulie e vorba? Merge si un desen in creion, scanat.
Faza cu dimmer-ul nu cred ca e rentabila ca montajul ala e prea ieftin, merge montat direct in locul intrerupatorului in perete (e chiar jignitor sa-l montezi in 5 minute...) si face trecerea treptata intre cele doua intensitati. Cred ca nu e subiectul discutiei.
Ba eu zic ca atunci cand schimbi filamentul poti face ceva si cu gazul inert, poate poti colora putin lumina. Cred ca e mai de efect. Nu stiu daca se poate, dar o sa ma documentez.
Mai vorbim pe tema asta!
Spor la treaba!
-1 intreaba offtopic :stiti teoria luminii negre?
-1 ii raspunde:DA! Intunericu' se propaga cu viteza luminii
-1 spine: am vazut un bec cu lumina neagra in Praktiker. Am vrut sa cumpar unul dar nu e rentabil. Am facut calcule. Daca aprinzi un bec din la cu lumina neagra se face instantaneu intuneric in camera. Asta e OK ca pentru asta e facut. Rau e ca trebuie sa aprind un alt bec, sa nu-mi scot ochii in bezna din camera si consumul de energie e dublu. Si daca-l aprinzi noaptea face intuneric si pe strada, in zona blocului. E tare puternic. Partea rea e ca nu merge comandat continuu, adica sa-mi fac amurg, seara, semi-intuneric si noapte in plina zi. Ca mi-as pune unul la veioza la job ca loc de pus capul mi-am facut pe mouse-pad. Mai are un punct slab, ca daca poti face intuneric ziua, nu poti face lumina noaptea. De asta am zis ca merge dezvoltata ideea cu al doilea filament in acelasi bec. Nu neaparat pentru culoare.
Cred ca o sa cumpar unul pentru laboratorul foto. Intai aprind becul cu lumina neagra si fac intuneric in laborator apoi folosesc bec colorat in functie de ce developez. Inca mai fac calcule de eficienta.
-1 zice: Bah, da' ce noroc cu forumu' asta ! Extraordinar cate lucruri interesante poti sa afli! Si utile! Fantastic ! Trebe sa studiez mai atent "subectele", ca cine stie ce idei imi mai vin !
- 1 moderator face curatenie si ciclul se reia.

ph87gms 17-10-06 14:30

Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
- Ce faci, bace?
- Uite, aice cu turma...
- Pot sa vorbesc cu cainele tau?
- Cainele nu vorbeste !
Ziaristul se apleaca la caine:
- Ce mai faci, Azor?
- Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
- Ciobanul te ingrijeste bine?
- Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai jucam. Ciobanul sta stupefiat.
- Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
- Magarul nu vorbeste...
Ziaristul se apropie de magar:
- Ce mai faci, magare?
- Nu ma plang. (ciobanul e-n stare de soc)
- Ciobanul se comporta bine cu tine?
- Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura...Ciobanul cade pe spate.
- Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta?
- Apai, bagaboanta aia minte de rupe!!!

shantzu 17-10-06 18:22

un banc mai vechi dar funny rau ;)

Se duc studentii la examen
intra profesorul in clasa si ii intreaba :
-cum ma cheama pe mine ?
-nici un raspuns, liniste totala
-ce culoare are manualul ?
-nici un raspuns, liniste totala
-la ce materie da-ti azi examen ?
-se aude o voce din spatele clasei : vrea sa ne pice muistu :mrgreen:

tng 24-10-06 21:47

Furnica sapa, pune seminte, face straturi.
Apare si greierul cu o racheta sub brat.

- Ce faci, greierasule?

- Merg la un tenis cu baietii.

- Bai, bai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu ce-ti fac!

- Da, da, bine....

Toamna.

Furnica culegea de zor, ! facea dulceturi, punea conserve.
Trece greierul, cu o chitara sub brat.

- Ce faci ma greierasule?

- Ma duc sa cant cu baietii in parc.

- Bine ma,la munca nu vii sa-ti faci provizii la iarna!.

Vine iarna.

Furnicuta statea in pridvor cu un sal in jur si cu un ceai fierbinte
cand
vede o limuzina.
Din ea coboara greierasul.

- Ce faci greierasule?

- Uite ma duc la Paris sa cant. Am avut succes in parc.

- Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu zi-i ca-mi bag **** in
fabula lui

shantzu 25-10-06 13:31

ce penal e asta :lol:

MasterK 28-10-06 07:44

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 598307)
ce penal e asta :lol:

Mda! uN om sapa un shantz! si shantzu nu avea nimic impotriva!

asta da PenaL!

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning