![]() |
Road Runners
1 Attachment(s)
:lol:
Ca sa ne prezentam si noi ... Road Runners ... |
2 Attachment(s)
Cateva poze cu gasca!
|
:wink: La ora actuala suntem vre-o 20 de oameni ... mie lene acum sa ii enumar pe toti, dar i-as ruga sa se prezinte ei daca vor, iar ca masini:
Honda Civic Type R - akimoto Speedy 5 - Dacie 1400 break Jeff - Skoda Octavia 1.9 TDI Sebi{ - Renaul Megane (taxi :D: Tuning by primarie!!) Ova+Cioli17: BMW Ovi - cred Opel Astra Cox69 - BMW ursulet TM82NOS - Peugeot 206 combi One - Toyota Celica n0namee - momentan Seat Malaga si mai sunt niste baieti care nu intra ... |
mda, cam astia suntem, promitem poze mi clare si unde sa ne vedem toti klumea ( eu nu ma vad deloc) in curand.
|
Prezentare
Road Runners Timisoara Prima intalnire a avut loc pe 20 aprilie 2004. Au participat Jeff (Jeef , pt ca exact asa il cheama)-Octavia si nOnamee (Horia)-momentan Seat. Peste o saptamana , in 27 , am fost si eu , Speedy5 (Mihai)-momentan Dacie , la intalnirea din OMW.Apoi am inceput intalnirile o data (de doua ori ) pe saptamana. Ulteriror , s-au adaugat akimoto (Cristi)-Honda Civic Type R , sebi{ (Ghita)-Renault Megane , NOS (Zoli)-Peugeot 206 , Speedy (Raul)-adidasi (varsta) , Corse (Alex)-la fel ca Speedy , Uberman (Caius)-ca si primii doi , cioli17 (Alex)-din nou varsta , Scooter (Paul) , Ova (Ovidiu)-BMW 520 , Ovi (Ovidiu)-Opel Astra si PaulH (Paul) – baietii de la Oradea ,CrisRai (Cristi) , Miodrag (Miodrag) , florin_cars (Florin) + altii care mai vin ocazinal : One (One)-Toyota Celica , TM-90-HHH – Opel Kadet , Dracula (Cristi) – WV Passat , COX 69 (Endre)-BMW E30 324……… si-mi cer scuze celor carora i-am uitat. Prin iunie , am hotarat numele grupului : Road Runners Timisoara , urmand stickere , tricouri …etc. Am continuat intalnirile , si speram sa trecem in legalitate , pt. a putea organiza curse in Timisoara. Momentan , ne gasiti pe forum , mIRC (#4tuning) , mail [email protected] sau tel. 0740.050.104 (mail-ul sit tel. sunt ale mele) prin Dracula si bineinteles pe strazile din Timisoara. Urmeaza pagina de net cu tot ce trebuie , si o va tinem la current cu toate schimbarile care au loc. :twisted: |
:lol: si sa nu uitam Miha si Laura! n-are farmec fara! :twisted:
|
Bravo baieti , restekpa , atzi facut-o cu cap , atzi asteptat sa strangeti ceva lume, si dupa aia atzi dat de veste ca existati , congratz , asa e cel mai bine ... parerea mea... nu 2 oameni in club si usor usor sa urce... in fine inca o data congratz , si n vdm ... pe unde apucam (sper) :D buc , tim , cr , pe la mare :D cine stie... succes baieti :D
|
Re:
Quote:
Santose, mersi de felicitatiuni, lookin 4ward 2 meet u all sometime 8) |
bafta baieti!!! Va urez tot succesul din lume :wink: see u at the races guys :wink:
|
1 Attachment(s)
bafta in ce vreti sa faceti! cool name :lol:
PS: beep beep |
1 Attachment(s)
Hehehe... :lol:
|
SAPTAMANA VIITOARE SAU PESTE 2 SAPTAMANI, REPORTAJ DESPRE ROAD RUNNERS LA TVR TIMISOARA. PROPUNERILE LE SCRIETI AICI.
|
1 Attachment(s)
:lol: asta chiar l-am facut pentru un prieten cu un S3 :lol:
|
Asta a lu` ffocus e chiar marfa :lol:
|
multumim baieti, si da...cam aia era strategia, sa ne strangem si dupaia sa ne prezentam. sper sa ne intalnim toti in curand (cluburile)
|
Re:
Quote:
daca vreti sa ne fugareasca girofarele prin oras... |
Daca se face reportaj eu imi dau jos stickerul de pe tomberon (si ar fi pacat, ca da bine 8) )
|
:lol: Bai ideia nu e rea! nu va incuiati asa ca nu e dracu asa negru. eu zic sa ne intalnim cu mihaiu si sa vedem ce si cum. poate ne ajuta si mai departe in ce vrem sa facem.
|
Multumim tuturor , sa auzim numai de bine ! :joy:
Ideea nu e deloc rea , atata timp cat in reportaj se pune accentul pe faptul ca e doar o reuniune a impatimitilor de \"tuning si masini\" , a celor ce impart aceeasi pasiune...Sub nici o forma nu trebuie folosit cuvantul \"curse\" :roll: |
Parca si aud...\"bolizi de sute de cai, curse pe pariuri de mii de dolari in mijlocul noptii\"...sunt atat de penibili si monotoni, ca nu-i mai asculta nimeni...Sper sa nu fie reportajul asha...Multa bafta!
|
:twisted: IUpiiiiiii ... nu stiam cum dracu sa ma imbogatesc! gata ma duc sa fac curse si il bag in buzunar pe Bill Gates. Bolidul meu care se caca pe el sa ajunga la 100 ... direct la curse il bag!
Acu nu pe bune mihaiu e de-al nostru. sper sa nu faca bazaconii. si eu cred ca asa ceva nu ar putea decat sa ne ajute ca imagine. |
mda, nu stiu ce sa zic in legatura cu reportajul, deocamdata nu am atras atentia asupra noastra, si nu se stie de noi in oras, rezulta ca nici cops nu stiu de noi. eu deocamdata sunt indiferent la propunerea asta, dar tind sa-l sustin pe akimoto cu ce a zis el.
de accord complet cu akimoto pt ce a zis mai jos baieti, let's :chillpill si mai vedem ce facem, sa nu ne aruncam cu capul inainte, mai lasam sa treaca timpul |
ce imagine mah ? ce imagine ?
ai impresia ca suntem ceva vedete si avem nevoie de promovare sau ce ? iti spoon eu ce suntem: 0 (zero) aia suntem ce emisiune ? ce promovare ? ce imagine ? vrei sa te faci de miru lumii ? sa zica lumea: \"uite si la aia, au 3 dacii, un scooter si 2 biciclete si se cred in fast and furios\"...s.a. pana n-o sa fie macar 20 de masini la intalniri....gura mica si la treaba ! si ne mai punem si politia in cap... daca aveti de gand sa faceti asta, pe mine sa nu contati |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
\"Azi il luam p-ala cu civicu, ala cu scoda are deja dosar penal... cezci, dom' agent principial?...\" |
:cry: nu am zis ca suntem ceva vedete sau ceva! si daca vrei sa stii ce imagine hai ca iti spun. suntem un grup de prieteni pasionati de masini si nu niste golani in masini de mii de dolari care fac curse pe sosele in mijlocul nopti. suntem si vom fi pro pentru cursele legale. suntem si vom fi pro pentru modificarea si imbunatatirea masinilor. suntem si vom fi pro pentru orice initiativa venita din partea primariei sau a investitorilor de a investi intr-o pista de liniute sau de carturi. si pentru tuning sau 4tuning cum vrei sa ii zici. cam in genul cum ai fost tu cu staici. de ce te aprinzi asa daca toti ca grup sustinem acelasi lucru?
|
asculta la baiatu ca stie ce vorbeste: stai pe curu' tau
|
:twisted: eu nu ma duc singur acolo. ori mergem toti ca grup ori basta. nu am de ce sa stau pe curu meu pentru ca nu eu am propus treaba respectiva si nici nu am de gand sa o fac singur. hai sa nu ne suparam aiurea. eu am zis ca e o chestie buna ... tu ca e rea! asta e! ne intalnim vorbim da nu parasim incinta vorba ta!
|
of cors
|
RR`u o sa vina pe 7 la bukale la aeroport???
|
eu sunt total de acord cu nOname , rau nu poa' sa ne faca treaba asta.
oricum , tre' sa ne intalnim si sa discutam. |
Poate fi si rau daca ne punem polisu pe cap,asa cum a zis si Ovi, nu prea ne ajuta nici locul de intalnire. Reportajul aduce anumite avantaje dar si dezavantaje, trebuie puse in balanta avantajele si dezavantajele si sa decidem ce e mai bine pentru Road Runners. Sper sa luam decizia optima :roll:
Pt HHH : De ce incerci sa ne ataci in permanenta :?: :? |
In legatura cu reportajul,parerea mea este ca nu ar trebui sa mergem!Nu cred ca a venit momentul sa ne afirmam nici macar nu avem cu ce,uni dintre noi(si eu bineinteles)!Asa ca mai bine:pana n-o sa fie macar 20 de masini la intalniri....gura mica si la treaba !
si ne mai punem si politia in cap... Sunt total de acord cu Akimoto! |
Mda!!!
|
eu va urez succes shi baietzi eu sunt de acord cu Akimoto (chiar daca nu fac parte din grup nici macar nu am varsta necesara)>>>shi ideea e ca suna mai bine la tv ca a aparut un nou club de fani tuning(speed lovers)care terorizeaza tot>>decat daca va ducetzi voi acolo .Ce vreau sa zic e ca mai bine va gasesc ei pe voi decat sa ii gasitzi voi pe ei.Deci cum ziceam da mai bine sa zica aia \"Aseara nishte super mashini au dat fum la nishte amarate de dacii de politzie\" :wink:
|
haaaaaaaaaaaaa
Mai baieti am citit posturile si am crezut ca mor de ras .....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eu zic urmatorul lucru ... dal in poola mea de interviu ... ca dupa aia vorba lu HHH no sa ma lase lumea in pace ... autografe ...gagici ...si netrezim ca Mutu drogati ...dupa gratii. Si chiar nu vreau sa ies prin centru cu HHH tinanduma de mana sa agete si el ceva gagici. nui frumos mai :oops: ------------------------------------------------------------------------------------- Acum serios ... yo zic pana ei nu vin dupa noi noi no sa merem dupa ei you know what I mean ? :shock: ------------------------------------------------------------------------------------- |
Ice R.C. va ureaza sarbatori fericite!!!!
:peace: |
Re:
Quote:
si noi tie(voua) si sa vii pe la timisoara cat de curand :wink: |
Din partea clubului AfterDark Racing va dorim Sarbatori Fericite si tot ce va doriti in aceste momente de fericire sufleteasca, si va mai dorim si multa Sanatate!!!!
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de succese!!!! |
RACING TEAM va ureaza CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !!!
SARBATORI FERICITE si un AN NOU mai fericit !!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning