![]() |
E30 - high tech - Fost 2,5 turbo
4 Attachment(s)
Salut, sunt un urs de bucuresti.
an fabricatie 86. 4 usi.. familist convins suspensie de e36 motor 2,5 turbo nu arata f bine acum, dar in viitor va fi mai aranjat. |
Re: E30 2,5 turbo
Quote:
|
daca nu confund masina ai fost vineri pe la master tuner??
|
A inceput nebunia cu turbo si la noi, felicitari pentru masina, pe la cati cai esti acum? motorul are interne sau e inca stock? Ce setup ai (turbina / presiune)?
Banuiesc ca acolo unde sunt siliconicele alea pe admisie, e defapt taiata admisia pentru un flow mai mare? |
he he he ... ai aparut pe aici :D bine ai venit !
|
Quote:
|
se anunta grav......;)
spor...si fara incidente...... |
Felicitari pentru masina si multulesc inca odata pentru ajutorul acordat cu electrica.
|
din cate am citit in alte posturi ,masina ar avea intre 350-400 cai , interne stoc, turbina t3/t4 presiune 1,1 soft custom si electronica de m50
foarte tare masina ,asteptam mai multe detalii ,poze filme ,etc. felicitari !! |
arata grav de tot.2.5Turbo mananca pamantul.felicitari pentru masina.imi place foarte mult culoarea.un urs foarte frumos.felicitari!
|
Quote:
|
Presiune 1.1 cu interne stock? Oare? Si daca da, pentru cat timp? :lol:
|
Quote:
|
totusi 1.1bari pe adimisie mi se pare cam mult cu interne stock,o fi el decompresat dar foarte multi km nu il va tine daca merge mai linistit,apai daca ii da forja......atunci cred ca se va bucura 3 zile de ea:)))..
t3/t4 nu e cam mare pentru 2.5?se simte km dupa 4500rpm oricum bafta si super culoare |
Quote:
Quote:
|
Quote:
daca va zic eu ca merge pe 2 bari ce spuneti ????? |
hmm este pt prima data cand vad masina ... ce sa zic superba la ce are sub capota ... sa ai bafta cu ea si cum a zis si jakalu ... fara incidente
|
Quote:
da... cei de la master tuner imi sunt prieteni apropriati |
masina in prezent merge cu presiune 0.6 - 0.8
motorul a terminat rodajul... pentru o presiune mai mare necesita resoftare ( momentan lipsa fonduri ) presiunea la urmatorul soft este de 1.1 puterea estimativa la 1.1 este de 350-400 in prezent nu stiu cat dezvolta, dar sunt cateva masini, in bucuresti (ce depasesc bine 300 cp), care pot spune ca stau bine pe 402 m. admisia e taiata din cauza servofranei.. nu are loc fizic... in urmatoarele saptamani voi monta alta galerie de admisie, mult mai generoasa. Va multumes mult pentru incurajari si aprecieri... Acuma masina e putin demontata sa fac niste masuratori pe spate... |
mult succes in ceea ce vrei sa faci!
|
Quote:
se poate ridica motorul din suporti dar am preferat sa nu... Eu merg cu masina zilnic... defapt am 4000 km cu urs turbo din mai pana acuma imi plac cursele de accelerare dar mai mult imi place viteza pe traseu montan .... nu concurez la vtm dar ma bucur de fiecare drum in afara orasului iar in curbe e bine sa ai motorul cat mai jos posibil.. ca sa pastrezi o dinamica buna. De asta si turbina e mica... pt un raspuns mai bun la ture medi. |
re: E30 high tech - Fost 2,5 turbo
Bafta cu proiectul.Prima data cand am vazut bucatile de furtun de silicon peste admisie am zis ca e de forma dar se pare ca e pe bune.Asteptam poze si stiri noi!Masina arata frumos!MTech 1!
|
Arata bine bine ursul...culoarea si kitul M Tech 1 se potrivesc perfect iar motorul se pare ca-i capabil de ceva surprize :D
Bafta in continuare si fara incidente:D |
inca un bmw turbo care se anunta un proiect interesant...
felicitarile mele pentru familist-ul tau Turbo;) si spor la treaba |
Am vazut masina mult timp prin zona Tei si arata foarte bine (era simpla fara acele colante) sper sa o vad mergand(tare) :D bafta
|
1 Attachment(s)
masina a fost la arad dar a fugit de camera... singura poza.
din pacate probleme la pompa de benzina si cauciucuri de strada, timpul a fost doar 13.4 |
Trage ceva masinuta asta !! Nu mi`am dat seama ca E30-ul asta era la arad , pana sa scri aici , se auzea frumos turbina !! Trebuie sa caut in pc-u , cred ca am o filmare cu ursu la arad ! Bafta !
|
cat a ajuns toata investitia?
|
e destul de ridicata suma, dar am avut 2 mari avantaje
1 - NU am platit manopera, tot ce e pe masina e hand made (satisfactie maxima) 2 - NU am platit TVA :D am luat piesele la negru |
super tare proiectu tau! a meritat investitia...dar de ce vrei s-o vinzi?
|
Re: E30 - 2,5 turbo
2 Attachment(s)
bun... primavara a venit...
ursul asta nu a hibernat toata iarna... din contra a topit zapada.... bara fata a fost folosita pe post de plug si a lucrat in folosul municipalitati in vederea dezapeziri strazilor :lol: :lol: 8) |
1 Attachment(s)
dar a stat si prin cateva service-uri, garaje, garajele...
si a primit un set de modificari destul de interesant + o identitate noua |
Re: E30 high tech - Fost 2,5 turbo
sa imi dai si mie un add pls ( remus_daffy ) vreau sa vorbim ceva despre masina!
merci, daffy |
Quote:
|
ce solutie ai adoptat pentru trecerea la de la 4 la 5 prezoane?
|
1 Attachment(s)
e suspensia de e36
cu ceva modificari 8) si daca veni vorba , unul din proiectele de peste iarna a fost asta: discuri fata 324mm etrieri brembo cu 4 pistonase... plus pompa de frana si servo frana mult mai mari... pedala de frana e mai moale ca pedala de acceleratie... fara sa exagerez... si te lipste de bord daca nu te ti bine |
Quote:
Foarte frumoasa masina ;) ne vedem la intalnirea e30 :D |
Quote:
toti stiti ceva si eu nu... impartasiti-mi si mie macar pe privat :?::?: |
frumos exemplar.....sa il stapanesti sanatos...
sal..... |
merci merci... pot spune la fel si despre a ta... defapt cred ca am zis deja :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning