![]() |
Battle || tng vs. PointMaster
3 Attachment(s)
Am fost provocat pe o masina de catre PointMaster
Am ales golfu2 pt ca e o masina cu potential 1.Poza originala 2.TNG 3.PointMaster |
Re: Battle TNG vs PointMaster
TNG ..Calitate + eurostyle :D
|
tng-ule marfa te-am votat ;)
|
tng...de prea departe....! argumentele nu isi au rostul in acest caz....
|
Tng clar :D jantele is super bine :) Point master -> ai dat-o in zbarci cu jantele si cu vopseaua neagra !
|
TNG ... pur si simplu superba ...
|
TNG cu mentiunea ca stopurile lexus nu au ce cauta pe eurostyle (mai bine unele clear/red clasice) iar aripa fata este prea evazata
|
TNG categoric ;)
|
Tng ...foarte reusita
@Pointmaster...imi palce cluloarea dar negru ala face sa nu se mai inteleaga nimik din spoiler ...in rest e ok! |
TNG : - luneta - parerea mea k se putea si mai bine, in rest e ok, iar la Point Master : selectii, culoarea, jantele...cam lasa de dorit.
deci vot TNG. |
masina lu TNG e super bine realizata din toate punctele de vedere! Super TNG Felicitari! VOTAT! sorry Pointmaster!
|
Re: Battle || tng vs. PointMaster
Votul meu merge la tng!
|
bv ........TNG....bv
|
..nush daca mai are rost ...dar votul meu merge catre tng .....pointM...jantele sunt prea in ceata si par ca niste hartii ....iar la tng nu imi palce esapamentul....
|
Tng ;) .
|
TNG....Calitate si Eurostyling vb. lu` NightDevil
|
votat TNG !!! superba lucrare.....ff frumoasa culoarea
e 20 la zero :lol::lol:.... |
votat TNG..... bine lucrata si frumoasa..... votam PointMaster.... ca jos parca a colorat negru ca sa nu mai faca spoiler
|
Auuu .. e grav ce se intampla aici :D
Merci frumos la toata lumea :hug: |
tng e lucrata mai bine;)
|
dar ...chair nu mai are rost ....da ce a fost in apul acelui baiat ....de a dato cu tine .....tng ..propun sa facem, si noi una ......doar asa de chestie ...ce zici?
|
Nu cred ca mai are rost sa votez, dar totusi ..::vot TNG::.. :twisted:
PointMaster, mai aveai un pic si il egalai ca voturi pe tng...:D bravo ca macar ai incercat...;) |
Vot..tng, un tuning finutz si pe gustul meu, bv tng;) ,PointMaster negrul ala din partea inferioara a masini strika tot aspektu si janta fata la fel.Mai bene vopseai masina intr-o singura culoare;) .
|
Quote:
Multumesc in continuare ;) |
Quote:
ps:tng sorry ca am facut off-topic...chiar nu il gaseam....:oops: |
Felicitari TNG, stiam ca o sa pierd de prima data cand ti-am vazut masina pt ca esti mai bun :D , PS. masina mea are spoiler dar e prea negru :(
|
desi are 2 chestii care nu-mi plac cum au iesit ( aripa fata si luneta... este stramba )
am votat tng |
Vot TNG ;) ! cateva chestii minore , dar e OK :) !
|
Quote:
|
tng clar ..superba ....tare rau
|
L-am votat pe PointMaster pentru ca e la inceput si are nevoie de incurajare.Si vad ca e primul care a a vut "tupeul" sa-l provoace pe tng.
Nu le am eu cu VT dar :golful lui TNG este electric (sau se alimenteza cu benzina pe partea ailalta),are bara spate de la o masina fotografiata din alt unghi (se vede la imbinarea dintre bara spate si aripa dr spate),si nu imi place luneta care lui PointMaster i-a iesit chiar bine. Nu imi place ca nici unul nu ati renuntat la antena aia urata.Sunt greseli care nu aveau loc in schema mai ales ca presupun ca te joci de mult timp cu VT. Sunt pareri personale si repet :NU STIU SA DESCHID PHOTOSHOPUL. Asta ca sa nu sariti in gatul meu. Respect pentru PointMaster pentru cum a acceptat infrangerea :). |
TNG are votu meu
|
iam dat lu point master ca nu are prea multe voturi:D
|
da tng e preferatu meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning