![]() |
Matiz :)
8 Attachment(s)
Ce parere aveti ?
O sa pun si poze din int. O intrebare: Unde gasesc niste prelungiri de plastic/cauciuc (negre) pentru bari si praguri lat? k am mai vaz la masini.. |
Re: Matiz :)
frumos.....nu crezi ca ar fi dat mai bine niste pozitzii rosii si neoane in culoarea masinii?eu sunt in cautare de neoane rosii si sincer nu gasesc....poate nu am cautat unde trebuie....mi se pare ca e prea mare contrastul intre culoatre masinii si luminile albastre ale neoanelor si pozitziilor....important este sa itzi placa tzie....felicitari ptr munca depusa si spor la treaba in continuare..;)sper ca nu te opresti aici..
|
Sunt bare cu leduri, au si lumina rosie, dar e mai puternica cea albastra. Pozitii am gasit albastre si pe alea le-am luat :) Nu sunt de intensitate mare,asa au iesit de la camera,nush dc. ;)
Insa am o problema, nu am putut sa pun neonul din fata,nu am avut de ce sa-l prind...:( Poate ma ajuta cineva, cine mai are neoane pe matiz. |
Felicitari pt mashina tzine-o tot asha....
|
Multumesc ;)
|
mah,e unu pe la mine prin oras care se lauda k ar avea prelungiri,daca te mai intereseaza...neo_one09 IM e al meu...si io am Matiz,netunat deocamdata...dar e in probe:lol:
|
Quote:
Ok ti-am bagat id-ul |
3 Attachment(s)
Inca 3 poze
|
Ce parere aveti voi de neoane sub matiz ? Unii spun ca nu merita...altii cand te vad pe strada se uita lung sau zic ceva de genul "..neoane pe matiz / Ia uite, are neoane pe matiz ".
Voi ce spuneti? |
Uuuuuu......?
|
inafara de faptu ca si-au pus si pe biciclete unii ce sa zic...albastre.... toti isi pun asa ca se vede cel mai tare! daca era rosu era mult mai bine (chiar daca se vad mai putin)
|
9 Attachment(s)
Sal uite niste poze cu neoane rosii,inainte si dupa ce a fost modificat.:D
|
Stiam pozele dp topicul tau..oricum..marfa masinutza,ai facut-o misto rau d tot...eu pe a mea cred k am sa o vand sa iau una pe motorina :)
|
Bine..nu prea curand..dar pana o dau o sa mai pun poze :)
|
Am pus niste stickere..:)
|
4 Attachment(s)
Alte poze..am mai pus niste stickere
|
Ma ajutati si pe mine?
Care imi spune de unde pot sa cumpar urmatoarele: - Praguri laterale - Flapsuri bara - sau prelungiri pentru ambele bare - Ceva..cu care sa fac stopurile negre sau rosii complet. - O sita pentru grila fatza - Bureti de centuri (ceva cu rosu) - Cotiera |
sall....ai aflat cumva de unde se pot lua piesele p care le cauti??
|
Pai..mi-am luat niste pleoape de la un tip din Baia Mare, o sa mai primesc flapsuri de la altcineva de la Craiova..si sita am auzit in targ la vitan. Cand le primesc le fac si poze si le pun.
Daca fac stopurile rosu complet zic aia de la itp ceva? |
nu zic nimic daca folosesti spray cu vopsea deaia speciala .
eu mi-am cumparat din Italia un spray deala, si a fost 5 euro, sper sa fie cam atat si pe aici ... nu zic nimic daca se vede cand seamnalizezi si restu . :) |
Si unde anume as gasi..spray cu vopsea d-aia speciala..?
Oricum se vede mai bine semnaliz decat sa le fac negre |
ms, ma poti pune in legatura cu tipii cu pleopele si flapsurile? de praguri ai ceva idee??
|
Praguri tot caut si eu, cica ar fi o firma din Targu-Jiu care vinde. Situl lor e www.auto-styling.ro. Pentru tipii aia 2 intra pe mine la ym: mih_07
|
si incaa o rugaminte, filtre de aer sport pt Tiz, stie cineva???
|
salz...intra p site-u www.************...si dai un search p matiz...shi o sa gasesti ceva spoilere shi praguri
|
Acum intru..mersi
|
felicitari...am si eu 3 intrebari pt tine...mp3-ul...cat ti-a luat sa-l pui? la timp ma refer pt k weekend-ul asta am montat eu un mp3 pe matiz...si mi-a luat cv timp k sa-i improvizez un sistem de prindere ... cablurile pe unde le-ai tras??? eu am scos aripa d p stanga :D k am avut pt amplif un cablu de 20 mm...si alimentarea la cass ai folosito pe cea veche??? cu tot cu cablurile de la boxe etc... bafta in continuare...sper k maine sa pot pune si eu poze cu ce am fak pana acum
|
1 Attachment(s)
ceau omule asta ii bara de care am vorbit daca iti place lasa-mi un mesaj ok .
|
Mp3 mi l-a pus un tip, a facut un sistem de prindere special...si toata treaba a luat cateva ore. Nu a pus nimic pe la aripa dreapta din cate stiu.
|
ma rog...m-am exprimat eu gresit... da un click pe "matiz boom " de la semnatura mea...ca sa vezi ce a durat un weekend...:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Skimbare la fatza...:)
La bara si la stalpii de la usi |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut, sincer nu mai cumpar nici un kit pentru ea, nu am sa o mai tin f mult...si or sa fie bani aruncati. ;) ms oricum
|
2 Attachment(s)
alte poze.........
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ba arata super tare.....shi matizul e mashina :)))
|
Matizul meu a fost vandut, deci acest topic ramane ca o amintire :)). Masina care trebuie sa vina o sa fie un Opel Astra GTC 2007 Facelift si o sa faceti cunostinta cu ea in sectiunea opel. Pana atunci numai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning