![]() |
Tuning Show Tg. Secuiesc 27-29 aug. 2010 parerea TA ...foto, video
TuningShow Tg. Secuiesc 2010 EVO1 - PARERI DESPRE EVENIMENT
Fiind prima editie a acestui show rog sa-mi scrieti pareri sincere despre acest eveniment(Sigur cei care au fost prezenti). Dupa parerea mea de organizator cred a fost o reusita, ca aproape toti au venit dintre cei inscrisi, si daca luam in considerare ca in paralel cu show-ul nostru s-a organizat si in Sibiu si acolo - unde n-a fost prima editie - au fost cam 20 de masini( din cele auzite), atunci pot sa cred ca a fost o reusita. Au fost masini superbe (o sa postez si cateva poze mai tarziu), G.Onofrei a adus 3 masini, cei de la Anonymus au facut prezenta cu mai multe masini superbe(bine pentru putin timp),si cei de la GhettoTuning , Eurocult, au fost...si asa mai departe. Ne bucura faptul ca am avut expozanti din aproape toate partile tarii. Toate masinile merita felicitari . La Concursul de accelerare "timpul" n-a fost de favoarea organizatorilor si nu s-a putit termina cursa.Dar au fost surprize si acolo.A venit si un Dodge Challenger de 750 de cai SUPERBA masina, si un Dragster care na fost scos de pe trailer din cauza soselei umede. Deci asteptam pareri -si de bine si de rau-,:-) poze (Chiar si video) Mersi.Respect. |
Re: Tuning Show Tg. Secuiesc 27-29 aug. 2010 parerea TA ...foto, video
Rectific putin: acea masina de drag a fost scoasa de pe trailer dar nu s-a dat :D
Din punctul meu de vedere a fost excelent pentru primul an, masini frumoase(se putea si mai multe dar e bine si asa), s-a desfasurat totul civilizat...frumos. In concluzie un eveniment frumos, asteptam editia urmatoare :-) |
Incepe sa prinda contur si lumea dragracing-ului din RO ;) !
Bravo baieti ! |
sincer..nu o zic cu rautate,ma asteptam la mai mult..a fost putina lume,din acest motiv am si stat putin noi (Anonymous),la tuning show...cursa cu siguranta a avut mai mult succes..
|
Organizare de nota 10 !
|
18 Attachment(s)
din cate probleme am auzit ca au fost la sibiu, ma bucur ca ne-am decis sa mergem la tg secuiesc. inafara de prezenta mai slaba la expo, organizarea mi s-a parut destul de reusita. cazare aproape, camere curate (cam mici, dar nu ne-am petrecut o viata in ele), s-au dat si ecusoane, o masa din partea organizatorilor sambata seara cu delicatese locale (slanina aia era baza rau) si vinu rosu i-a mers lu iulian cu ibiza direct la inima. am primit fiecare cate un voucher cu care am mers in centru istoric si am bagat la ghiozdan vita la protap. ne-am facut plinu si de kurtos kalacs :D
in rest liniste si pace, lume civilizata, nici nu ne-am imprejmuit masinile, incidente 0. noi mai mergem.... cateva poze: |
Foarte frumos bravo!
|
Quote:
|
sa speram ca anul viitor jurizare va fi mai buna, ca anul acesta au cam lasat de dorit la unele categorii :)
|
Organizarea a fost de nota 10. Au fost si multe vizitatori numai ca unii din proprietarii masiniilor nu au stat deloc langa masini si vizitatorii nu au putut sa se uite ceea ce au modificat, care e pacat ca erau unii chiar de nota 10.
Problema cu concursul de accelerare era ca nu erau pregatiti cei care au facut totul,( acuma nu zic ca Autocrono e cel mai bun sau ceva de genul) dar sa se stica laptopul si dupa aceea sa se asteapta lumea inca 4 ore pentru rezultate nici ala nu e corect. Daca ma ocup cu asa ceva atunci am permanent rezerva, in rest pacat ca vremea nu a fost cu noi dar noroc ca era Tuning Show-ul si acolo era o atmosfera placuta. Daca am jignit pe cineva atunci cer scuza in rest bafta pentru toti |
Quote:
Respect. |
Quote:
maffiaxxl are dreptate: nu prea au stat acolo posesorii masinilor, ca daca mai deschizi o usa, o capota sa vada lumea ce e sub "tabla" sau fibra de carbon ar fi fost si mai curiosi.Si putina lume stia, dat fiid faptul ca a fost prima editie. Ne pare rau ca n-am putut sa ne ridicam la "nivelul vostru".Poate la anu'. |
Totul are un inceput, un inceput mai firav cei drept, dar cu dreptul, e un pas inainte. Felicitari tuturor.
|
Quote:
Foarte bine zis pe final, subscriu! "Noi mai mergem" |
Si inca ceva:
La un show de asta organizarea poate sa fie si de 100%, fara nici un fel de lipsa daca nu sunt concurenti cu masini faine.Deci la un tuning show participantii ridica nivelul show-ului, eu de asta spun ca dupa parerea me a fost un show reusit, ca au fost multe masini de nota 10. |
poze filmulete ceva ?
|
Quote:
|
Felicitari pentru eveniment ,in ciuda ploii de Duminca tot ne am simtit bine ,cu siguranta vom reveni la anu atat la expo cat si la 402 m .
P.S. Multumim inca odata pentru acea fisa de bujii :-) |
N-ai pentru ce.Mersi ca ati venit.Celica ta mi-a placut foarte mult si speram ca o sa veniti si la anul, daca o sa mai putem sa organizam si atunci.
|
Super tare organizarea, atmosfera a fost faina, gazdele.....fara comentarii( nota 10++++).
-masa de sambata seara....criminala -baietii care m-au ajutat cu problemele de la audio -ma bucur ca am intalnit lume faina , de gasca -masini faine -o reusita Cu siguranta o sa revenim si noi la anul! (Logan Club) La capitolul "fun" -blocarea camerei mele...cu mine afara =)) -baietii din Bihor si cei din Alba , si unii din Brasov...si..toata lumea!:) La capitolul critici: -jurizarea aiurea rau de tot ( s-a acordat premiu unui membru al juriului) -lipsa categoriei best autohtona de la inceput -modul in care membri juriului acceptau explicatiile concurentilor -modul de exprimare al membrilor juriului |
Quote:
Informati-va inainte de a posta https://www.youtube.com/watch?v=4jKH-WiXV74 |
https://forum.4tuning.ro/371-spl-pres...ml#post3625306
aici gasiti pozele si detaliile despre SPL racing...;) |
Quote:
Scuze dar erau n masini la categoria best exterior mult peste erau cei de la ghetto care au exterioare custom, era golful portocaliu care era foarte frumos si bine lucrat, era tt-ul |
Quote:
Quote:
Ca sa multumim pe toata lumea am decis impreuna cu organizatorii sa acordam un singur premiu pe masina. |
masinile au stat doar o zi pentru ca noi ne-am cazat la vreo 18 km de tg secuiesc, deoarece nu am mai gasit cazare, iar fara masini nu prea ne puteam deplasa pana la pensiune. a doua zi nu au mai fost aduse masinile, deoarece am fost la evenimentul de drag pentru a fi alaturi de nadir sa-l ajutam cu ce mai avea nevoie pe acolo. cred ca este oarecum obligatia juriului sa vina sa se uite la masini, nu a proprietarilor sa cheme juriul, in plus noi am stat mai mult pe bancuta din fata masinilor si din tot cei care aveau ecusoane de organizator si au trecut pe acolo, nu a intrebat nimeni nimic de masini. referitor la 350z si s3, nu au venit sa va roage nimic, voi ati venit si ne-ati oprit cand plecam ... intamplator eram in 350z asa ca hai sa nu denaturam evenimentele. in plus fata de asta nu am spus decat adevarul din punctul meu de vedere si anume ca jurizarea a fost facuta prost.
p.s. din discutia noastra reiese faptul ca tu ai fost in juriu sau in echipa organizatoare. daca este cazul, imi poti explica si mie cum de masina ta a luat premiu ? |
Din ce am inteles eu nu prea s-a accentuat partea de expo..Si cred ca Yack a venit a participant dar a fost rugat sa jurizeze.. Deci el a venit cu intentia de a participa.. Nissanul nu a luat nimic?si ce Celica a luat?
|
Quote:
Parerea mea strict personala este ca masina mea nu este de best paint dar nu a fost decizia mea avand in vedere ca eu eram inscris cu masina strict la categoria de paint. Din juriu am facut parte eu si Vio de la Log-tuning. Noi am incercat sa multumim pe toata lumea dar se pare ca tot timpul vor aparea discutii.Nu mi-o luati in nume de rau dar in viata mai trebuie sa sti sa pierzi.O zi buna. |
nu era vorba de pierdut sau castigat
era strict vorba de jurizare care am spus ca a lasat de dorit, acum fiecare interpreteaza ce vrea |
Quote:
|
Quote:
Tot la spalatorie, tu ai spus ca " ar fi culmea sa particip si eu in concurs ca sunt membru al juriului"! Dar, in ceea ce te priveste pe tine ca membru al juriului, nu ai voie sa te exprimi la modul cum ai facut-o in fata unui participant. Aminteste-ti ce mi-ai spus mie vis a vis de kit-ul de la Pilot! Iar faptul ca nu ati luat in serios ce au avut unii participanti de spus despre masinile lor, iar nu a fost ok! Sa ne vedem sanatosi la anul! |
Am si eu cateva poze si un scurt filmulet (nu prea reusit) pe blog. :-)
|
Quote:
In concluzie ,v as ruga sa nu mai bagati masina la mijloc ca o minge de ping-pong intre voi si juriu , Toyota Celica nu e vinovata de probleme voastre personale si nici nu a jurizat , a participat ca oricare alta masina .Explicatiile ,cum cand si de ce au fost date mai sus de cine a fost in masura ,acum fiecare e liber sa credea ce vrea . Poza cu Celica ... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1283296784 |
In numele Asociatiei Club Sportiv ANONYMOUS Motorsport ,cerem scuze pt rautatile,neintelegerile,intre Organizatori(juriu) si membrii nostrii!
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT cu siguranta o sa participe si la anul la evenimentele din Tg Secuiesc! |
Quote:
Eu personal am scos masina mai repede pentru ca sambata , la ora aceea deja nu mai era nimeni in jurul lor,ca spectatori, si trebuia sa ma deplasez pana la locatia unde eram cazati.Iar duminica,nu vedeam rostul expunerii din cauza vremii,plus ca toata lumea era axata pe cursa.Iar al treilea motiv este ca eu eram singura din club care-si expunea si in ziua aceea masina,si nu voiam s-o las nesupravegheata.Iar ca fapt divers,nu ca o rautate sau mai stiu eu ce..mi se pare aiurea conceptia conform careia concurentul trebuie sa se duca la cei din juriu pentru o evaluare.N-am mai auzit asa ceva la niciun tuning show.Nu o luati ca si cum mi-as exprima o nemultumire fata de faptul ca n-am castigat,pentru ca a fost decizia mea s-o scot mai devreme.Sunt sigura ca la urmatorul totul va fi mult mai ok. |
Bine zis minirally!
Ne-am expus punctele de vedere! |
Quote:
|
@KAY imi cer scuze daca tu sau membrii clubului v-ati simtit ofensati, celica a fost primul exemplu care mi-a venit in minte (desi mai exista si altele). Nu am nimic cu masina aia, nemultumirea mea era adresata doar organizatorilor, in special juriului. Inca o data imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit.
Referitor la eveniment, s-a cerut pe topicul asta un feedback despre organizare si ce lucruri ar putea fi imbunatatite. Eu nu am facut decat sa va raspund la intrebarea pe care voi ne-ati adresat-o, de aici mai departe fiecare a interpretat in felul lui. Nu am criticat organizarea decat pentru a ii oferi posibilitatea de a se imbunatati pe viitor in functie de parerile participantilor la show. Eu unul am incheiat subiectul, sa vedem la anul cum va fi. |
Quote:
|
Da serios...ce are Celica aia? (adica de ce nu locul 2?)
|
Imi cer scuze pentru greseala de exprimare in legatura cu faptul ca am fost rugati sa jurizam masinile. Acele persoane ne-au rugat sa ne uitam mai repede la masini deoarece se grabeau sa plece. Intradevar nu este normal ca participantii sa se roage de juriu sa vina la masini dar asta a fost conjuctura in acel moment.
Eu consider ca jurizarea s-a facut obiectiv, masinile au fost analizate cu atentie. @Sibianu, parerea mea de la spalatorie a fost subiectiva si a fost in afara concursului.Consider ca sunt destul de matur sa am discernamant si sa-mi asum raspunderea pentru decizia ce am luat-o la categoria care ai participat. @Toba^ este normal ca dupa orice eveniment sa apara discutii fie ele bune sau rele.Sa auzim numai de bine si sper sa ne vedem la urmatoarele evenimente. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning