Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Amplificatoare auto & stuff (https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff.html)
-   -   Cumpar amplificator (https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/20602-cumpar-amplificator.html)

steaua23 17-07-06 12:35

Cumpar amplificator

Astept oferte pentru amplificator de masina. Vreau neaparat sa fie monobloc, sa aive MINIM 400 rms si maxim 550 rms ... si pe cat posibil nou cu factura si garantie. accept si ceva sh, dar in stare buna si la un pret avantajos.
Il vreau pentru un kicker solo-baric L5 10".

steaua23 18-07-06 19:19

Re: Cumpar amplificator

nu vrea nimeni sa vanda o statie ???

vpower16v 18-07-06 21:53

iti vand eu un rf.....cred k il stii.....dar are 337 rms....eu tin 12l7 p el acum..

steaua23 18-07-06 22:19

stiu amplificatorul ... dar din pacate are doar 337 rms. eu l-as lua ... da parca nu-mi vine sa stau iar peste cateva luni cu el la vanzare :( ...

vpower16v 19-07-06 00:02

te cred....nici eu nu stiu daca sa l mai vand sau nu..imi place ff mult cum suna..si daca e sa l dau nu l dau p gratis...sper sa iti gasesti ceva bun :)

steaua23 22-07-06 18:18

se poate inchide si aici ...

lascarica 22-07-06 19:36

Quote:

Originally Posted by steaua23
Astept oferte pentru amplificator de masina. Vreau neaparat sa fie monobloc, sa aive MINIM 400 rms si maxim 550 rms ... si pe cat posibil nou cu factura si garantie. accept si ceva sh, dar in stare buna si la un pret avantajos.
Il vreau pentru un kicker solo-baric L5 10".

Daca nu ti-ai luat ,am eu un APA 4300HX, Clarion.Cap de serie.
PS: Am cautat termenul "aive" si in engleza si in romana.Nu exista.Dictionar romanes n-am,poate acolo l-as gasi(insa nu cred...este doar o davada de agramtism in cea mai pura forma),dar cand postezi,incearca a folosi limba natiei majoritare pe forum sau macar una de circulatie internationala;).Si sa stii,ca nu-i nici o rusine cunoasterea limbii romane:oops: ...nu te va considera nimeni mai putin smecher sau "versat":???:

steaua23 22-07-06 21:01

amplificator mi-am luat. merci de oferta.
ps: cred ca am vb cat se poate de romaneste. greseli pot aparea pe forum, dar asta nu reflecta cunostintele unei pesoane. pot aparea greseli la tastare... spre exemplu

vpower16v 22-07-06 21:35

[QUOTE=lascarica] o davada de agramtism QUOTE]
mai bine taci.....nu e topicul meu....dar tocmai ti ai dat cu mucii in fasole ! so cill ;)

lascarica 23-07-06 02:05

[QUOTE=vpower16v]
Quote:

Originally Posted by lascarica
o davada de agramtism QUOTE]
mai bine taci.....nu e topicul meu....dar tocmai ti ai dat cu mucii in fasole ! so cill ;)

N-am dat cu mucii in fasole ci nu s-a tastat "a"-ul.Ceea ce nu se poate spune in cazul "aive"=AIBA unde chiar daca V este langa B...E nu-i chiar langa A ...fiind doua "greseli" intr-un cuvant tind sa cred ca nu-s greseli.
Asa ca n-ai demonstrat nimic.Iar daca vrei sa te bagi in seama,pot sa-ti arat greseli si aberatii in 90% din posturile tale .Nu mai vorbesc de cursivitatea in exprimare...eu zic sa nu te mai bagi cand e vorba de asa ceva,pana nu vei fi in stare sa te exprimi in limba romana fara a provoca fracturi circumvolutiunilor celor ce lectureaza;).Stai in banca ta si lasa mucii mei in pace:???:

ReLLaXX 23-07-06 03:44

Chill !

lascarica... Lupta ta e una dreapta...dar cu sanse inexistente de izbanda. ;)

Lasati offtopic-ul.

Nenea moderatoru'...se poate pune lacatu' pe topic. :P

vpower16v 23-07-06 11:46

ok !!! ZEULE !!!!!!! cu ton prietenos , din respect pt moderatori , tin sa iti precizez , ZEULE !!!!!! , "K" agramatism nu exista in dex ul limbii romane , exista doar adjectivul agramat si atat ! ..agramatism este un substantiv....dar sunt sigur K tu stiai asta ! nu?! iar posturile mele nu le comentam ! este limbajul meu si imi asum responsabilitatea pt el . am terminat .bafta !

lascarica 23-07-06 13:05

Te rog mai treci si pe la scoala;)...Ia vezi,exista sau nu: http://agramatism.vocabular.ro/wordS...3f1984e4e7b5b0 ...?..macar puteai sa cauti un pic inainte de a-ti da cu parerea. Voi intra un pic si pe zona ta de audio,ca sunt curios daca si acolo esti la fel de priceput...eu sunt mai batran,dar faceam sonorizari ale unor evenimente de prin '94.Cu oameni de care poti citi prin carti...dar tu nu prea citesti ,din pacate,din cate observ..:(
Succes...non-zeule !
PS: binenteles ca te sfatuiesc sa nu te mai faci de ras.Asta nu-i o sectiune destinata glumelor si nici offtopicul nostru nu face bine.

lascarica 23-07-06 13:12

Scuze pt postul repetat,rog uniti-le...N-am avut incotro,am observat tarziu ca linkul nu merge...
Deci:
1. AGRAMAT'ISM s.n. Necunoastere a scrierii si a vorbirii corecte; lipsă totală de învăţătură; p. ext. incultură, ignoranţă. - Din germ. Agrammatismus, fr. agrammatisme.
Sursă : DEX'98 (1368) - ana_zecheru

2. AGRAMAT'ISM s. v. ignoranţă, incultură, nepricepere, nestiinţă.
Sursă : Sinonime (171240) - siveco

3. agramat'ism s. n. (sil. -gra-), pl. agramat'isme
Sursă : DOR (220959) - siveco

4. AGRAMAT'ISM n. Necunoastere a scrierii si a vorbirii corecte; incultură. /<germ. Agrammatismus, fr. agrammatisme
Sursă : NODEX (322268) - siveco

steaua23 23-07-06 13:23

e greu sa dai copy si paste ? hai vezi ca esti cam pe langa ce se discuta aici ...

vpower16v 23-07-06 14:11

ok! am gresit ! este ! sincer nu am stat sa caut pe internet gramatica limbii romane pt o discutie inutila.....tu nu ai cu ce sa iti ocupi timpul ?vezi ca mai sunt mii de topicuri cu greseli gramaticale mult mai grave, care trebuie corectate ;) . imi cer scuze pt faptul ca sunt un incult si un agramat ! si pt faptul ca nu sunt la nivelul tau de inteligenta ! o sa ma reinscriu la gradinita !
eu cred ,ca forumul este loc de relaxare si documentare pt oameni cu diverse pasiuni , nu biblioteca din Alexandria (Egipt ...nu Teleorman) ..pana acum nu mi s-a plans nimeni pt constructiile mele gramaticale sau cursivitatea in exprimare ..deci zic ca este totul ok ...succes in corectarea si educarea restului de utilizatori de pe forum ! o zi buna ! esti invitatul meu sa discutam despre acustica in domeniul auto cat si profesional , bineinteles prieteneste ...

All times are GMT +2. The time now is 22:18.

- Copyright 2026 4Tuning