![]() |
Limuzina cu sofer DA sau NU
Treaba sta cam asa.Iti permiti o masina 100 000 euro + si nu iti permiti un sofer la ea.Iti place sa o conduci singur,sa stai in fata sa asculti radio si sa porti ochelarii tai D&G in speranta ca se uita vreo fata mai buna la tine.Parerea mea e ca aceste specimene sunt niste manelari prosti (nu numai ca asculta manele) si umpic cam deplasati. Nu e nimic rau sa conduci propria masina cativa km dar nu zi de zi sa incerci sa mergi si sa parchezi o masina de 5m+.
intrebarea mea e simpla:Un om in deplinatatea facultatilor mintale ar angaja un sofer la o masina 5m+? DA SAU NU |
Re: Limuzina cu sofer DA sau NU
Pe limuzine gen Maybach / RR da, soferul este must have. Pe limuzine gen A8/S/7 nu neaparat, daca vrei sofer iti iei dar nu consider ca e neaparat.
|
De acord cu anaconda.
Tocmai ma certam cu cineva pe mess ca Posesorii de rolls/maybach sunt cretini,snobi si manelari pentru ca au asemenea masini si le conduc singuri. Exemple:Diaconescu,Becali si mai sunt multi.Ce ziceti am dreptate sau sunt singuru care considera ca astfel de oameni nu sunt demni de masinile astea?:rolleyes2 |
Quote:
|
Asta incercam sa-i explic si eu pe mess lui EMIN3M:P, faptul ca isi conduce singur masina, sau ca si Becali si nu mai stiu cine face asta, faptul ca nu merita masina nu il face pe posesor snob, cretin si manelar, pentru ca a angajat un sofer. Daca considera ca are dreptate inseamna ca prea multa libertate in exprimare strica, pentru ca fiecare trage ce concluzie ii convine, concluzie ce nu se bazeaza pe nimic clar.
Nu zic ca e mai bine sa nu ai sofer decat sa ai sofer la o limuzina de clasa mare, dar nu are nicio legatura cu tipul de posesor faptul ca isi angajeaza sau nu sofer. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu inteleg foarte bine placerea de a conduce ceva dar nu se impaca ideea aceasta cu RR si Maybach. |
Quote:
|
Versiunile L DA
|
pe asa o chestie eu as opta pentru un sofer...
http://www.portcanaverallimotranspor...mo_orlando.jpg pe asa ceva, doar optional (la un drum lung spre o sedinta importanta, ca sa fie odihnit omu nostru) http://autosfans.com/wp-content/uplo...6/Audi-S8.jpeg P.S.: dati seama ca cineva cu o asemenea masina poarta ochelari D&G originali si isi permite sa aiba figuri :D. P.S. nr.2: Daca o sa am vreodata bani sa imi iau un sb ceva, sa merg cu ea prin oras cu manele la maxim si cu lantu de la... hamster(ca nam caine)... la gat si voi cobora la tine sa te salut sa zic la toata lumea ca esti unul din cei mai buni prieteni ai mei :-) scz de offtopic |
Eu cred ca mai intervine un aspect: unora le e teama ca daca nu sunt la volan, crede lumea ca-i masina soferului si atunci a facut investitia degeaba:)
|
eh daca isi iau si ei un costum alb si un "baston" probabil ca nu o sa mai creada lumea asa
Mie mi se pare ca daca ai un "stretch" cum este cel din poza de mai sus este absolut necsar un sofer:) la ce rost sa ma chinuiesc sa conduc ditamai limuzina daca la banii mei imi permit sofer?:D |
Ce griji aveti voi la 16 ani =))
Ps : Becali are si sofer |
da Becali are sofer si tot el da cu ranga in propria masina..
|
Quote:
Nu am sa inteleg niciodata de ce unii isi fac griji ptr ce conduce altul, ce muzica asculta. ce masina are.. daca are sofer sau nu... sau ce face cu masina lui. |
Daca mi-as permite sa dau >100 000 euro pe o limuzina noua, si nu mi-as lua-o prin cine stie ce sacrificii financiare, etc. ... atunci evident as opta pt sofer.
Totusi unele limuzine sunt facute de asa fel incat sa ai comfortul in spate... |
Eu unul nu as opta pentru soferi la masini de genul S/7/A8 etc.Din simplu fapt ca imi plac masinile mari si imi place sofatul.
La masinile gen RR sau Maybach, eu cred ca ar fi mai OK cu sofer, ele se adreseaza si unei varste mai inaintate, iar la acea varsta placerea de a conduce in multe cazuri dispare. Faptul ca Diaconescu/Becali/Columbeanu etc. nu au soferi, asta nu ii fac snobi sau manelari, asta e pur si simplu un motiv de a te lega de ei. |
Quote:
Si mie imi place sa fac multe chestii , dar nu se poate din bun simt si putin respect . DA , la RR/Maybach -->sofer . Cum a spus si @Emin3m , o conduci 1 data , de 2 ori , de 3 ori , dupa devine snobism si vanitate. Quote:
|
La un stretch, mi se pare obliatoriu sofer, pt acolo e confortul in spate... pe locurile alea multe, unde ai de toate... La niste limuzine din clasa Mercedes de exemplu, la fel as opta pt sofer. Acum depinde, daca esti om de afaceri evident ca iti iei sofer, scopul e sa te scape de stresul si oboseala condusului. Daca optezi pentru o semi-limuzina, as conduce-o eu.
|
La masina din prima poza postata de Zane normal ca iti trebuie sofer ,in primul rand ca o zgarii cand o parchezi=)).La un Seria 7,A8,S8 de ce sa iti iei sofer? unde e placerea de a conduce iti iei masina sa stai in spate?mai bine iti iei avion.si scapi si de gropi si de blocaje si stai in spate.
|
la o limuzina adevarata, gen rolls royce, sau bentley, etc... ar cam trebui sofer.
sincer, daca as avea o astfel de masina, probabil nu as putea s`o dau direct pe mana soferului, ci mai intai sa o conduc eu singur o perioada, macar de curiozitate....:) |
Ieri mă uitam la un nene cu morgă, costum scump şi telefon de maxime fiţe, cu un Audi A8 L, el singur īn tot autobuzul, la volan, a coborāt, a alimentat de vreo 60 de lei şi s-a dus la casă...
Iubesc Romānia, n-ai cum să te plicitiseşti niciodată īn ţara asta... |
Nu mi ar place decat in Bucuresti sa nu imi stric nervi ,in rest sa o conduc eu ,iar in spate sa imi plimb pisica sau cainele,fetele au transport in comun :-)
|
@Eugen01m, si totusi, oricat de matematicieni si educati ar fi, din faptul ca un posesor de RR sau Maybach nu are sofer personal nu poate rezulta ca este cretin, snob si manelar. Situatia are o gramada de variabile, oricum, deci nu poti descrie posesorul in functie de masina si sofer.
|
Quote:
|
pretul unui S8 (care logic este o limuzina)depaseste 100k euro.. si l-as conduce singura zi de zi..fara probleme.. oare sa fiu cocalareasa?:)))))))))
ai gresit topicul din primul post;) |
Quote:
|
Eu cred ca voi va ganditi decat la placerea de a conduce sau sa nu stresezi in trafic. Un om de afaceri cred ca intr-o ora chiar doiua cat sta in trafic poate rezolva multe probleme da telefoane + altele , in concluzie ar fi mai bine sa stea in spate decat la volan vorbind la telefon si rasfoind prin harti si cu ochii in laptop! In cazul unei plimbari ar putea sa conduca si el fara sa asculte manele...(vad ca este un trend antimanele si se catalogheaza lumea dupa muzica pe care o asculta! scz de off)
|
Quote:
|
Quote:
|
depinde...
|
Clasa aia sociala mai inalta isi angajeaza soferi pentru ca intradevar au nevoie.
Nu gasesc locuri de parcare , poate nu abilitatea de conducator auto a acestora este punctul forte,se grabesc insa nu stiu cum sa o faca. Deci soferul este bun mai ales ca , daca stai si cauti 1 loc de parcare in Bucuresti 20 minute si ai vreo intalnire ceva te-ai nenorocit:) |
Nu vad o problema in a avea un Maybach 57 , RR Ghost , Coupe , Drophead , Phantom SWB si in a-l conduce chiar tu . Dar deja sa iti cumperi Maybach 62 sau RR Phantom LWB si sa fi tot tu la volan mi se pare snobism .
|
Quote:
|
Astea nu sunt maşini făcute pentru plăcerea de a conduce, ci pentru plăcerea de a călători.
Cine īşi permite (atenţie, vorbim de o stare de lucruri normală, nu de ţigănia asta de ţară īn care vieţuim) o maşină de peste 100.000 de euro īşi permite īnca o maşină pentru plăcerea lui, īn afara limuzinei din discuţie. Maşina asta mare cāt un autobuz, grea cāt un camion şi masivă cāt un tanc nu e făcută pentru plimbatul şoferului, ci al pasagerului de pe bancheta din spate. E atāt de simplu... |
Simplu,simplu insa greu de inteles pentru multi!
|
Sa luam un seria 7 de ex din 2005 o masina cat de cat luxoasa pe langa ce ati enumerat mai sus..Mult mai multe conditii sunt in fata decat pe bancheta din spate.si de fapt la ce masini ati enumerat mai sus la fel mai multe conditii in fata decat in spate.
Sofer sunt de parere ca trebuie la o limuzina lungaaaaa. Vreau sa ies in oras cu cineva la un suc , normal ca e bun sofer la o limuzina lunga doar nu cobor din fata la ditamai masina,ca si cum m-as duce cu duba(asa as fi privit de toata lumea).Dar la un A8 L pot sa parchez masina sa cobor de la volan si sa imi vad de drum fara sa fiu privit in vreun fel anume. PS: Intradevar mai multe conditii in spate. Asta o consider o limuzina lunga.Ca sa nu fiu inteles gresit. http://www.portcanaverallimotranspor...mo_orlando.jpg |
Ai mers vreodata cu masini de genu' ? A8 / S Klasse / 7 ? Daca nu, incearca una si o sa te convingi cat de mult gresesti, in spate este mai confortabil decat in fata, plus ca te relaxezi la un pahar de sampanie in timp ce esti condus in siguranta de soferul tau, te uiti la un film in tetiere, etc. Chestia asta se amplifica la variantele L.
Uita-te la asta pe YT - All new Audi A8L W12 2011 Trailer - si daca inca iti mentii opinia ca in fata e mai confortabil decat in spate eu ma retrag fiindca discutia nu are rost ;). https://www.youtube.com/watch?v=dzPefCyh1Cg |
Limuzina da, sofer nu! Pai ce, sa-i las placerea altuia dupa ce am dat o caruta de bani pe o masina gen S-klasse sau 7-er ?! Pana si un Maybach l-as conduce singur macar pt puterea motorului si a tinutei de drum...
Vreau alt sofer ca am baut, iau un taxi frate atuncia! Nu las pe mana la nimeni o masina personala de o astfel de valoare oricat de bogat as fi. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning